Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 19:15:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878358 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 

Take majka jednom radja  Smile

Jeste Ekremega je bas prostodussan, i ja isto mislim da je dobar...mada zna biti i prgav - ista sam Ekrem  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Било би ми сасвим свеједно да било ко од ове тројице испадне. Да се укључим мало у дискусију, мислим да Екрем уопште није глуп, већ само необразован. Добро је он свестан свих правила, јер да није прекршио би досад неко, макар и случајно. Даље, прави се глуп и наиван јер је видео да та прича пролази, мада у неколико наврата се испалио, па се лепо могло видети да уме он да разговара и нормално кад то жели. Пре неки дан се прави блесав, тобоже не зна да су на телевизији, а на свакој журци преко камера поздравља неке Абдуле, Хамзе итд. Један је од најсебичнијих тамо, што је данас и Марјан констатовао. Кад су сви фармери заједно, једне недеље добили укупно три некакве пршуте, он је добио једну само за себе и нисаким је није поделио. Штека се за цигаре, а узима и краде од других. Лењ је као црна земља, а о хигијени нећу ни да говорим, још памтимо случај Е-крем. Уме лепо да се направи блесав , јер је свима симпатично кол'ко је он изгубљен, а кад му нешто треба уме лепо да срочи. Екрем је превара, то је бар моје мишљење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Tvrdim da je Ekrem prostodusan. Niti je prostodusno i dobrodusno isto, niti prostodusnost iskljucuje sebicnost.

On je prostodusan i kao takav je bolji covek od 90% farmera.
On je nepismena seljačina koja je utripovala da je pevač,još jedna budala u nizu koja je prodefilovala našim tv ekranima. Smile

I nije on prostodušan,on je neobrazovan pa deluje da je prostodušan,izaziva smeh svojim glupim izjavama i rečenicama koje su sklopljene bez gramatičkih pravila,nepravilnim izgovaranjem termina a i opšta kultura mu je na bednom nivou,sve u svemu,zatucana budala željna slave.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Monk druze mozda jeste tako ,ne smem da garantujem suprotno jer uvek je sve moguce ali ipak mislim da ste ga precenili i da je on glup za bilo kakvu taktiku.
Pazi kada je on snimio najdebilskiju pesmu na svetu Kuca poso... nije ni sanjao da ce biti na Farmi i sigurno nije imao nikakvu taktiku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Monk druze mozda jeste tako ,ne smem da garantujem suprotno jer uvek je sve moguce ali ipak mislim da ste ga precenili i da je on glup za bilo kakvu taktiku.
Pazi kada je on snimio najdebilskiju pesmu na svetu Kuca poso... nije ni sanjao da ce biti na Farmi i sigurno nije imao nikakvu taktiku Smile
Ја мислим да се он баш најбоље спремио пред улазак на фарму. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Katarina i Bane: O seksu u senu!

Pevačica Katarina Živković i maneken Branislav Janković požalili su se jedno drugom da im nedostaje seks i izjavili kako bi sve dali da im produkcija dozvoli da odu u neki hotel bar na jednu noć.

Janković i Kaća su u petak uveče šetali oko imanja i u jednom trenutku legli u seno i zamišljali kao bi bilo dobro da je sada „svadba“ i odu u hotel sami.

-Ja bih sada tako otišla.. Ne mogu više – rekla je mlada zvezda „Granda“ Banetu, dok je on izneo isto mišljenje.

- Jao ni ja ne mogu više ovako, poludeću! E da nam je sada ona „svadba“ i da nas odvedu u hotel „Babe“. Sad je ipak drugačija situacija.

Izvor: Alo

Sanja plakala: Neću da budem Bakijeva žena!

Kad je čula da u zadatku koji im je zadruga zadala mora da glumi Bakijevu ženu, Sanja, koja je već bila depresivna zbog sumnje farmera da je tokom rijalitija imala seks sa denserom, briznula je u plač i zakukala:
- Kakva im je ovo igra?! Pa, ja sam udata žena, meni ovo uopšte ne prija! Ceo dan sam sjebana i sad još i ovo da mi urade!
Za razliku od nje, Baki se nije bunio – nagovarao ju je da mu se prepusti, jer mu je stalo da obave zadatak.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma 3: Četvoro u Areni

Eva, Aca, Baki i Ekrem su kod senika. Zaključili su da nijedan zadatak nije uspešno urađen na Farmi i da je sve počelo od vremena kada je Ekrem gazdovao.

Aca je rekao da mora kod žene, a Eva ga je pitala da li mu je zasmetala priča o zadacima. Aca je zamolio Ekrema da objasni Evi šta on misli o njoj.

Ekrem je rekao da će njemu skoro svi farmeri dati štapić. Dodao je da će ukupno imati šesnaest štapića. Aca se vratio, rekao je da mu kod žene nije najbolje.

Baki i Natalija su u radionici pričali o Sanji koja je sinoć bila neraspoložena. On je rekao kako ne želi da joj se šlihta i da sa njom može da priča samo kao muž sa ženom i nikako drugačije.

Katarina je rekla Stefanu da je Baki razočarao svojim ponašanjem i da bi ga sigurno tužila za klevetu da on nije porekao ono što je rekao.

Vendi, Bane, Stefan i Katarina su sedeli napolju. Vendi se požalila kako je Peja nije ispoštovao ni toliko da sedne pored nje, iako su to sinoć svi muževi uradili. Ona je rekla da neće trčati za njim. Zatim im je pričala o Limenu koji je širio glasine da je upravo ona nagovorila Katarinu da se prijavi za slugu. Bane je prokomentarisao da je Jovana poludela zbog papirića koji joj je Limen dao. Vendi misli da je Limenu i Zorani pokvarila planove svojim ulaskom na Farmu jer su do tada vodili glavnu reč na žurkama i noćnim ćaskanjima.

Cobe, Bane i Jelena su šetali. Bane je ogovarao Bakija. Rekao je da se trudi da ne komunicira sa njim. Jelena je čula Bakija kako je prokomentarisao nešto u vezi nje, ali da ona nije htela da mu odgovori i da mu tako daje na značaju. Dodala je da bi volela da ode u izolaciju.

Aca i Ekrem su u šetali u dvorištu. Ekrem je komentarisao kvalitet kuhinje. On smatra da se žene ne snalaze najbolje u kuhinji, da im hleb uvek zagori, dok se muškarcima to još uvek nije desilo. Ekrem je izjavio da će svima onima koji mu daju štapić, on uzvratiti istom merom kada za to dođe vreme.

Stefan, Irena, Marijan, Bata, Aca i Jasmina su ćaskali za stolom napolju. Aca im je rekao da je Ekrem otišao da pravi cigare od svile kukuruza. Komentarisali su kako su mu davali cigare kada god su imali. Marijan misli da to više ne treba raditi i da se Aca previše sažalio na Ekrema. Zaključio je da to što nije pismen ne znači da nije i mudar. On je uveren da Ekrem ne bi bio takav prema njemu i da nikada ni sa kim ne bi delio hranu i cigare.

Eva je razočarana jer oko sebe nije videla niti jedan idealan par. Komentarisala je da Peja nije Vendi udostojio nijednog pogleda, da je Ekrem zaljubljen u Vendi, da bi Katarina više volela da je par sa Banetom, Stefan da je par sa Irenom, da je Aca ravnodušan prema Ireni, da Bata previše brine o detetu (Jovani), da je Marijan čas nežan, čas grub prema Jasmini, da su Cobe i Jelena folirant. Zaključila je da su svi parovi pogrešno spojeni.

Aleksandra je posetila farmere i održala sastanak za izbor dueliste.

Većina farmere je štapić dala Ekremu, tako da je on postao prvi duelista. Irena je imala najmanje glasova publike, dok su Limen i Bane nominovani po kazni zbog pisma za koje su iscenirali da je poslao neko iz spoljnog sveta.

Izvor: Story
« Poslednja izmena: 07. Nov 2010, 18:19:00 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ovom diletantu nikad nijedan takmicar u bilo kojem reality-u ne valja Smile Smile Bas imas visoke kriterije druze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Provala godine, Natalija  peva: "Devojka za primer uvek ponasam se lepo...."

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Ovom diletantu nikad nijedan takmicar u bilo kojem reality-u ne valja Smile Smile Bas imas visoke kriterije druze Smile
Pa naranvo da ne veljaju,sve idiot do idiota,sisate pevačice filozofiraju,drže govore,neki nepismeni cigani,neki likovi izvučeni iz neke prošlosti čije su se karijere davno ugasile,neke lude,neke kreature sa kojima se priroda poigrala,neki lažni šmekeri,svirači qrca,sve u svemu,nema tu ni pola jedne zvezde. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 19:15:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.