Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2026, 05:33:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878484 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Bice veoma zanimljiv cetvoroboj.

Ono sto prizeljkujem:

Ekrem i Bane najvise glasova (verujem da ce biti tako)

Irena pobedi u duelu taman da duplira i preskoci Ljigamena.

Ljigamen leti napolje i svi srecni i zadovoljni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
je l' to ta urnebesna svadja? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A drugi nisu zbog para?  Smile

Zbog kikirikija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart

Ono sto prizeljkujem:

То би било врло лепо, мада сумњам. Испашће Ирена и онда нам остаје да гледамо оне сподобе и мумију. Smile

Ekrem plakao jer je izabran za duelistu, a u duel će 4 farmera

Prilikom večerašnjeg izbora duelista Ekrem je dobio mnogo više štapića od Zlate i na kraju se zaplakao jer nije mogao da poveruje u to.

Najmanje glasova imala je Irena, dok će po kazni zbog čuvenih pisama u Arenu ići još Bane i Limen.

Sutrašnji duel biće duel znanja.

Izvor: Nezvanični sajt Farme
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 22:44:06 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
valjda pedantni i Bože-moj-tako-mora-nismo-li-svii -ravnopravni Li ode,šta bi ono sa Jovanom,zaboga???? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Đole Đogani: Jadan Sani, ne može Natalija da dozvoli da je neki klinac guzi otpozadi!

Đole Đogani je šokiran Natalijinim ponašanjem na Farmi. Pošto je Sanijev dugogodišnji prijatelj, pokušao je par navrata da ga pozove i uteši, ali uzalud. Denser je isključio sve telefone…
Da li smatraš da se Natalija obrukala?
- Ja je ne poznajem kao takvu, prešla je neku granicu.
Malo je preterala…
- Da, da, ne možeš da dozvoliš ti nekom tamo klincu da te ljubi po stomaku i guzi otpozadi… Malo je degutantno za ženu koja ima dete od 15 godina i muža koji je voli.
Šta bi joj ti rekao da si joj muž?
- Ja je ne bih ni pustio tamo. Mislim da će pući kad bude videla da Bane to radi sa svima. Biće žestoko kada bude ukapirala i shvatila šta je radila.
Šta misliš, da li Sanija boli sve ovo?
- Svakako. On može da glumi, ali… Iskreno, on je dobar dečko, nije u fazonu rekla kazala i znam da mu je teško sada. Da sam na njegovom mestu, meni ne bi bilo svejedno, ali ja ne bih ni dao svojoj ženi da uđe na Farmu. Oni su imali dogovor da ona uđe da promoviše album, ali nije napravila dobar potez sa tim dečkom. Jedino ako misli da na taj način dobija poene.

Izvor: Scandal

Farma: Četvoroboj, Ekremu se ne ide kući!

VIP seljaci su u duel poslali Ekrema, koji je i suzu pustio jer mu se očito ne ide. Publika je najmanje glasova dala Ireni. Zbog "slučaja pisamce iz toaleta" Li Men i Bane su direktno nominovani.

"Pa vidi, ja ne mogu ništa da kažem, jer ja ne mrzim ove ljude, razumiješ. I ja sam davao možda osobi kojoj i nije trebalo. Evo ja sam ovđe skoro dva meseca i ako treba da idem kući nema problema", rekao je Ekrem I pustio suzu.

Umesto Ognjena imanje je ove subote posetila Aleksandra koja je vodila izbor za dueliste, a od Zadruge je farmerima donela dva pisma. Ni u jednom im se nije pisalo dobro. Jedno je značilo da su pali zadatak “Bračni drugovi“, a drugo da su kandidati za ispadanje ove nedelje, pored "demokratski izabranih" Ekrema I Irene, i Bane i Li Men zbog kršenja pravila.

Povratnica na imanje, Kaća je pre glasanja "morala da saopšti da je saznala" da je Li Men urgirao da štapiće, pre dve nedelje, farmeri daju njoj, a povredilo ju je i što joj je Zlata dala štapić, pa joj je vratila.

Bata je "zbog poznanstva od 20 godina sa Zlatom" štapić dao Ekremu. Isto je uradila i Zorana iako joj je Ekrem "veri gud i najs", a Eva je štapić dala Zlati jer je "ona jača".

"Ovo je veoma nezgodna situacija, može da me ujede i kao pas ali ja ću ostati ista prema njoj. Ipak i dalje nije jasno kako nekog možeš zvati ljubavi i dati mu štapić", rekla je Vendi i dala štapić suparnici Zlati.

Ekremu su štapić dali i Peja, Sanja i Baki jer je "Ekrem najjači i treba da se vrati".

Natalija je konstatovala da je veoma, veoma napeto i veruje da njen štapić "neće ništa poremetiti", pa je glasala za Ekrema, kao i Bane jer ne može protiv "keve sa Farme"...

"Aca je na farmi dobio hroničnu upalu zgloba i jednog dobrog drugara", kojem je ipak dao štapić...

Pred Ekremom su se gomilali štapići, a većina je konstatovala da im je on omiljeni farmer, ali Zlatu "znaju već, 10, 20, 30... godina" pa ne mogu da joj daju štapiće...

Gazdu Stefana je "kopkalo" koliko će ljudi glasati za Ekrema, pa je ovo i prilika da se to upravo otkrije i štapić dao Zlati koja je morala da odgovori Katarini i Vendi.

"Vi znate da sam imala želju da idem kući i to sam i mislila. Kaća, kada si rekla da ti se ide kući verovala sam da i ti stojiš iza svojih reči. Samo sam ispoštovala njenu želju i dala joj štapić, a to što ona ima učiteljice takve kakve ima neka razmisli šta će dalje. Samo sam mislila da je ozbilja, nisma želela da je oteram sa farme", konačno je objasnila Zlata na šta je Vendi samo klimnula glavom.

Farmeri su prethodne noći imali i zadatak "Bračni parovi", a ukoliko ga uspešno ispune dobiće sve potrebne namirnice...

Međutim, kao i većinu zadataka VIP seljaci ni ovaj nisu uspeli da urade kako treba jer dva para - Peja i Vendi i Baki i Sanja nisu poštovali pravila, pa su se drugi uzalud trudili. Peja I Vendi su glumili pravi balkanski par – nisu mogli da se podnesu, jer su pred razvodom, pa su uglavnom bili razdvojeni.

Zadruzi se to nije svidelo, pa je saopštila farmerima da su “pali“ zadatak.

"Zadrugu su drugi parovi oduševili jer bili nežni i pažljivi prema bračnim drugovima, ali za ispunjenje nije bilo dovoljno da učestvuje većina već svi."

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Boki 13 ulazi na Farmu Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 u nedelju uveče postaće takmičar rijalitija Farma.

Kako se šuška u krugovima bliskim organizatorima Farme, Boki je ugovor potpisao u četvrtak a nedeljni honorar će mu navodno biti oko hiljadu evra. Boki 13 ulazi kao regularni takmičar koji ima mogućnost da u šou programu ostane do samog finala, a na popularnom imanju u Lisoviću promovisaće i svoju novu pesmu Kaligula, koju mu je poklonila Jelena Karleuša.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
Pa gde će ona isfolirana budala koja glumi fensi ribicu sa đokicom među nogama da gazi blato i čisti govna  Smile ?!
Ajde i to da vidimo  Smile
Već nagađam da će sa prvim korakom na farmi da zakuka "Aaaa moje Manolo Blahnik cipele od 50.000e!"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ма вероватно је и то новинарска патка, исто као и у случају малог емо-а.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

Ono sto prizeljkujem:

bane ce pobediti u cetvoroduelu, ekrem ce imati vise glasova od ovo dvoje, tako da ispada irena ili lji men, a vrlo verovatno irena posto je jelte i imala najmanje glasova.

bs bi bilo kul da udje djokica 13, a posle njega i mali stankec, pa da se onda njih dvojica pobiju izmedju u sebe, u fazonu "ovde moze biti samo jedan gei" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2026, 05:33:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.