Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 22:30:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878961 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Pogledali li ko slovo Marjanovo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ej Sofi, Zourana je malo izgubila simpatija kod mene sa tim skandiranjem. pa njoj je svakako jasno da je baba rezirala, napisala tekst i glumi glavnu ulogu na farmi. zato sam se osecala pomalo izdanom. Smile
Предухитрила си ме. Баш сам хтео да напишем како је орка била најгласнија. Она и Лимен се понашају као узорни пионири. Smile
Значи разочарала те и као човека и као комунисту? Smile Smile
razocarala me kao coveka i kao cetnika Smile Smile
paralela je sasvim naivno povucena bez ikakve namere da se uplicem u cetnicko-komunisticke ljudske ideale Smile

ali Limeni, moj sugradjanin drukara Smile
pazi kad meni nikada ne bi palo na pamet da podizem papir sa zemlje i pri tome ga jos i citam. i dalje, o tome razglabam na sva usta. to je uradio samo u nadi da ce nekoga diskvalifikovati. samim tim ce imati jednog manje za obici do finala. ruzno, iznad svega Smile
sem toga, zar ga mama nije ucila da se stvari sa zemlje ne diraju-ovo je pitao moj sin sinoc kad je gledao sa nama farmu Smile
rekao da je da su sve tamo debili i da se tata i mama "zamlacuju" gledanjem i da ocigledno nemamo pametnija posla Smile Smile Smile
treba li da napomenem da je medju prvih 5 po inteligenciji od 201 ucenika? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ja. Covek je lud  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ja. Covek je lud  Smile  Smile

I mene je Zorana razočarala kao komunistu i četnika. Ipak ona poseduje jednu dozu inteligencije pa mi je onaj uvlakački govor teško pao. Ali Marijan ih je sve prepišao, kako farmere, tako i zadrugu. 
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Краљ. Житије Марјаново. Smile Smile Smile
Хлеб надземни, хлеб подземни. Smile Друг Екрем. Smile Неће Ђоле у медаљоне. Smile Да пређем у слоу мошн да ово траје једно седам-осам сати. Smile Што ја дуже будем говорио то ће наша награда бити већа. Smile И онда смо лепо узели и искасапили ту полупечену свињу. Smile

treba li da napomenem da je medju prvih 5 po inteligenciji od 201 ucenika? Smile
На маму. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Inace, ako neko nije gledao:

Dobili su izazov da svi kazu sta imaju jedni o drugima i dobice malo kafe (posto nemaju kafe i nisu je dobili na pijaci).

Isli su redom, probali sto brze da otaljaju zadatak, naravno i dalje sve samo reci hvale i svako im je super i dobar. To je potrajalo do nekih 3h ujutru, pola je vec pocelo da spava za stolom i ostalo je jos 3 farmera i kraj zadatka - Marjan, Lljigamen i Stefan.

I sustina - kako ih je Marjan razguzio.  Smile Smile Smile

Covek koji jedini rinta kao konj, vodi brigu o svim zivotinjama i ustaje s petlovima je u 3h bio mrtav, treba da ustane za 2h. Dodatno, on koji rinta je kolektivno kaznjen zbog neradnika skresanim budzetom i jos treba da bleji sa njima celu noc ne bi li oni osvojili kafu.

Posto je svestan njihovog nerada a video je da i zadatak zele da otaljaju i dobiju kafu na mufte, posto se gospodi spava, odlucio je da on njih stavi pred izazov - ako se ja zbog vas cimam i ne spavam, potrudicu se da zasluzite kafu ili puknete zadatak.

I poceo je da prica o farmi, da iznosi misljenje o svakoj zivotinji ponaosob, da prica leve price kao uvod za pricu o farmerima pojedinacno... to je trajalo 45 minuta, par puta su ga molili da skrati i na kraju su odustali od zadatka.  Smile Otisli su da spavaju a Marjan je nastavio da prica.  Smile Smile Smile

Sto je najgore, 90% tih debila uopste nije ni razumelo zasto je to Marjan uradio.  Smile
hahaha Smile Smile
marjan do pobede
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Marjan je i za mene pravo otkrovenje,postepeno se vremenom penjao na mojoj rang listi. A verujem i kod ostalih. Pa covek je Ajnstajn za sve ostale definitivno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Sanja hoće kući

Sanja Stojanović će najverovatnije napustiti najpoznatiju farmu u Srbiji, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji popularnog rijalitija. Ona je zapala u depresiju i sve češće se obraća zadruzi sa zahtevom da je puste kući, iako je svesna da bi u tom slučaju snosila posledice. Posebno joj teško pada što su je ostale ukućanke osumnjičile da je imala seks s Bakijem.

Ukoliko pobegne, automatski ostaje bez honorara, a morala bi i da plati penale u iznosu od 50.000 evra.

Izvor: Kurir

Najnovije vesti sa Farme – 53 dan

U kuhinji su Vendi, Aca i Marijan pričali o poruci koja je pronađena. Marijan smatra da je poruka zaplet zadruge, jer farmerima nije potrebna takva vrsta komunikacije, s obzirom da imaju senik gde imaju dovoljno diskrecije za takve razgovore. Vendi je komentarisala Zoranino i LiMenovo ponašanje koje smatra ne baš lepim. Smešno joj je sto su odmah Banetu čestitali na iskrenosti.

Marijan i Peja su komentarisali kako vraćanje izbačenih farmera nije dobra ideja. Povratnici imaju više informacija i to samo kvari komunikaciju kasnije.

Bane je LiMena u kuhinji pitao da li se seća šta je pričao prethodnog dana, a šta nešto ranije Nataliji? Bane je optužio LiMena da postupa smišljeno. LiMen mu je odvratio na to da ima pravo da izrazi svoje mišljenje, i da, ako neko ima taktiku ovde, to je sigurno Bane.

Ekrem je u deficitu sa cigaretama, i veoma je neraspoložen zbog toga. Peji i Aci je rekao da su mu dva advokata čitala ugovor, tako da je on to potpisao. Nigde nisu bile pomenute ni cigare, odnosno da ih neće biti, kao ni išta vezano za zadatke, i da je znao da će biti takva situacija, sigurno ne bi prihvatio. Aca ga ubeđuje da nije pogrešio.

Za doručkom, Eva je svoj tanjir stavila na mesto pored Cobeta, ne znajući da tu sedi Bata. Bata je pomerio tanjir malo u stranu, a Eva se uvređeno premestila na drugo mesto. Zorana je sve to videla i ponudila joj je da sedne pored gazde, ali Eva je to ljutito odbila. Cobe je pokušao da joj objasni da je u pitanju nesporazum, i ne vidi neki problem, jer mesta ima. Eva je ljuta, jer ispada da je problem uvek oko njenog mesta. Rekla je da ne želi da se bori za svoje mesto i da je više ne iznenađuje takvo nepoštovanje.

Stigao je materijal za krečenje, i žene bi trebalo da okreče kuću. Gazda je odredio ko će šta da radi. Kasnije, Ekrem i Peja su ušli u spavaću sobu da vide kako je okrečeno. Peja smatra da je odlično i da će žene zvati da okreče njegovu kuću, kad izađu.

Na klupi, Katarina je rekla Cobetu da Baneta samo interesuje šta ljudi napolju pričaju o njemu i Nataliji, a trebalo bi da ga interesuje šta pričaju o njima dvoma. Bane je na to rekao da su mu svi napunili glavu, i da ga je zato interesovalo. Katarina mu je rekla da je najbitnije da se nije zaljubio u Nataliju. Cobe ga je pitao zašto nije razmislio o posledicama takvog ponašanja, jer je ona ipak udata žena. Katarina mu je rekla da se ne pravi naivan, jer je tačno znao šta radi.

Na večernjem sastanku, dobili su zadatak da svako izvuče jedno ime iz kutije, maskira se u tu osobu i glumi je do kraja večeri.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Natalija: Povraća mi se od Baneta, pričao je svašta za Kaću, a posle joj poleteo u zagrljaj

Banetova taktika je provaljena!

Nije kažnjen, ali više nego dovoljno bilo je to što je Natalija shvatila da se on s njom muva samo da bi stekao veću popularnost i prikupio glasove. Pevačica je pobesnela, a on je, crven u licu, samo zaplitao jezikom i zamuckivao. Sanijeva supruga nije mogla da se smiri, pa je Jovani rekla ono što joj je na duši o čoveku sa kojim je do juče bila izuzetno bliska.

- Mnogo je drzak i bezobrazan i uvlači me u sranje bez razloga! Zašto se on raspituje o nama?! Šta imamo on i ja?! Ja sam u šoku, dečko nije normalan. Povraća mi se od Baneta, pričao je svašta za Kaću, a posle joj poleteo u zagrljaj. Pa on nije bio sa mnom, pa da pita za mene i njega. Ja bih njega sada kaznila, on je napravio prekršaj. On bi sve dao za popularnost, ko zna šta je izmislio!

Izvor: Kurir

Da li će Pink snositi posledice za psovke u programu? (Here we go again Smile )

Povodom sve češćih psovki i neprikladnih reči koje se izgovaraju u direktnim prenosima sa Farme, pitali smo Republičku Radiodifiuznu Agenciju da li će preduzeti nešto?

Reč je o sve češćem neprimerenom izražavanju učesnika ovog rilati programa koji se ne libe da psuju u direktnim uključenjima, naočigled voditelja koji ih, kao ni produkcija nisu ničim upozorili da to ne čine.

Podsećamo da je zbog sličnih prekršaja tokom emitovanja prethodnog serijala Farme, u maju ove godine protiv ove stanice TV Pink podneta prekršajna prijava, a da li će «ružičasta» TV snositi posledice odlučiće sudija, saznajemo od Srbe Bogdanovića, portparola Saveta RRA.

- Farma se nalazi u režimu redovnog nadzora i sve nepravilnosti koje se pronađu, a u našoj su nadležnosti, stavljaju se u izveštaj koji se potom pregleda. Reagovaćemo čim budemo sproveli uvid u sporan materijal. Naravno da će i ovo doći na dnevni red, pa će savet razmotriti koju će akciju preduzeti. Politika Saveta je da podnosi prekršajne prijave. Sud na kraju odlučuje da li je učinjen prekršaj ili ne, a kazna zaprećena za ovo delo je novčana i iznosi od 300 hiljada do miliona dinara. Tada je TV Pink bio upozoren da psovke prekrije bipovima, i oni su to i učinili, ali je prijava ipak podneta, i očekujemo u sledećih par meseci da će presuda biti doneta – kaže za S media portal Bogdanović.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Žene kreče, muškarci prave turšiju

Žene na Farmi su dobile opomenu od Zadruge koja im je dala zaduženje da okreče kuću i uzduž i popreko. Moraju da ubrzaju posao, da bi se zidovi osušili po sunčanom vremenu.

Najvrednije su Jovana, Natalija i Zlata, dok su Vendi i Katarina odlučile da srede kuhinju uveče, u “drugoj smeni”. Eva je pomagala Zorani da okreče štalu tamo gde spavaju sluge. Ostali su okrečili jedan deo spavaće sobe u zeleno, ali je boja prejaka pa im je naređeno da ponovo ofarbaju u svetlije. Za to vreme muškarci su napravili turšiju.

Na kraju dvorišta trio Vendi, Katarina i Karolina po običaju ogovaraju i smišljaju govore koje će održati prilikom dodele štapića. Katarina priča kako je već pripremila govor za Zlatu kojoj će dati štapić kao svojoj bivšoj svekrvi, uvijeno će joj nešto reći, ali će ona znati šta je time mislila!?

Da li će produkcija kazniti i njih tri jer su prekršile pravilo da pričaju o štapićima i lobiranju jednih za druge? Ako ovako nastave uskoro će Arena biti puna novinovanih za izbacivanje…

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 22:30:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.