Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 16:04:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878865 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Kako ih je Marjan unistio, samleo ih je kao vodenicki tocak zito.  Smile Smile Smile

Marjan do pobede.  Smile
Pa da znas brate da i ja pocinjem za njega da navijam  Smile
Inace za Limenog sam bio,medjutim ne lici na sebe.Dzabe mi lokalpatriotizam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Tračarenje Baneta i Katarine u vezi Bakija

I dok su se namirnice rapoređivale, kovali planovi kako “razvući” 20 cigareta na sedam dana, Baki i Bane su nastavili po starom.

Banetu nije jasno zašto on smeta Bakiju, jer se nadao da će biti prijatelji, ali sada od toga nema ništa…

“Hteo sam da popustim, smatrao sam da on ne misli toliko loše o meni, ali je opet ponovio da sam kreten i lažov i ne mogu da mu to oprostim”, rekao je Bane.

Baki je kategoričan: “Nemam ja šta da se raspravljam sa njim. Rekao sam šta mislim i to je to. Kada izađemo nema šanse da se družimo. Nismo se skapirali i to je to. J… mi se za Katarinom, ja sam imao milion riba”.

Međutim, Bane se i te kako dobro slaže sa “povratnicom” Katarinom od koje se ne odvaja, a Kaća je malo i ljubomorna.

“Stalno osećam na meni pogled koji para, prži… Ali me baš briga, nama je super”, rekla je Kaća, a uveče je Baneta privela u seno na partiju trača, naravno glavna tema im je bio Baki i njegova izjava da je imao seks sa jednom od VIP seljanki.

A to sigurno nije Natalija, jer je ona terenutno Bakijeva najbolja prijateljica i ona sa kojom Bane ne razgovara, a sve zbog pisamceta koje je ostavio Katarini u toaletu.

Izvor: Mondo

Irenin drug: Zlata je kriva za vaćarenje sa Stefanom!

- Znate kako, tu je malo alkohol učinio svoje, ali sam ubeđen da najveću krivicu za vaćarenje ipak snosi Zlata Petrović, odnosno njen hit „Dođi da mi ruke greješ“. Ta igrica između Irene i Stefana se sigurno odvijala baš dok je išla pomenuta pesma, pa su možda poželeli da snime spot za nju. Ipak, nije isključena ni opcija da nastupaju zimski dani, pa njih dvoje isprobavaju načine kako da se najbolje ugreju kad temperatura bude bila ispod nule – kroz smeh objašnjava Irenin drug, dodajući da se iskreno nada da ovo dvoje farmera neće nastaviti sa ekranizacijom pesama.

- Pa zamislite šta će se desiti ako sledeće nedelje na žurki u sitnim satima, kad svi budu bili pod gasom, krene Ekremova pesma „Gola, gola, skini mi se gola“, a ovo dvoje u glavnim ulogama. Mislim da ne bi bilo lepo da do toga dođe. Mada, ona je zgodna devojka, tako da bi sigurno imala šta da pokaže, ali znajući nju, to može da se desi samo kad je njen primarni posao u pitanju, a to je manekenstvo – objašnjava Miloš.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Natalija odmerila muškost farmera – Bane ima najmanji

Na najpoznatijem imanju u Srbiji branje kukuruza pretvorilo se u otkrivanje detalja iz intime muškaraca kada je Natalija iskoristila momenat dok je ljuštila kukuruz sa Sanjom Stojanović da joj kaže koliki je čiji „ponos“.

- Sanja, vidi molim te, na šta te podseća ovaj kukuruz? – rekla je Natalija.
Grandova pevačica, shvativši o čemu se radi, grohotom se nasmejala i upitala:
- A šta ti misliš?

- Mene podseća na Bakijev penis, on ima najveći – rekla je denserka i brže-bolje uzela još dva manja klipa.
- Ovaj srednje veličine je Bate Zdravkovića, a ovaj najmanji je Banetov – kikoćući i savijajući se od smeha zaključila je Natalija.

Farmeri otkrili koga je Baki kresnuo

Iako je Baki Đogani do današnjeg dana održao obećanje da neće otkriti ime osobe s kojom je vodio ljubav, farmeri su odlučili da otkriju najskrivaniju tajnu na imanju i tokom večernje seanse uspeli da dođu do saznanja da je Sanja Stojanović osoba koja je imala seks s farmerom.

Naime, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskog produkciji, posle svađe tokom žurke, kada je Katarina optužila Đoganija da laže da ju je poljubio i imao seks s njom, farmeri su odlučili da stave tačku na nagađanja i otkriju ko je misteriozna dama s kojom je Baki vodio ljubav u seniku. Rekonstrukcijom ove seks afere, nekoliko farmera predvođenih Jelenom, Zoranom, Jovanom i Natalijom konstatovalo je da je to osoba sa četiri slova u imenu i da je udata. Naime, Natalija se javno pohvalila da tipuje ko je ta osoba, a onda su počela ispitivanja tokom kojih je denserka ćutanjem odobravala svaki pogodak prilikom nagađanja ostalih. Tako su i došli do ovog saznanja, a pošto je Sanja jedina osoba koja odgovara opisu, vrlo je jasno na koga je mislila.

- Sve se dogodilo jednog utorka, kada je bila žurka. Dvoje farmera je iskoristilo momenat dok su ostali cirkali i uživali u muzici, iskralo se i nestalo u mraku imanja i „odradilo posao“ – kaže naš dobro obavešten izvor blizak produkciji.

- Inače, ovo otkriće toliko i ne iznenađuje bolje poznavaoce dešavanja na farmi, koji su primetili da se Sanja ubedačila, ali su mislili da je to zbog Katarininog povratka na imanje. Međutim, istina je sasvim drugačija, Sanja je osetila da je ostali farmeri čudno posmatraju i da je ogovaraju iza leđa, te je proteklih dana bila vidno neraspoložena, pravdajući se umorom. Pevačica je inače produkciji davala i intervjue o tome ko je imao seks sa Bakijem, u kojima se odlično snašla pravdajući se da ne zna ko bi mogla da bude ta osoba – zaključuje naš izvor i dodaje da je Sanja nakon tog intervjua bila toliko tužna i neraspoložena da je odmah otišla i legla u krevet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Drama u Lisoviću: Upomoć, pacovi napadaju!

Najezda pacova na Farmi! Golemi i čini se dobro uhranjeni miševi okupirali su imanje u Lisoviću. Aj’ što ih ima po dvorištu, štali i u seniku, nego od njih ne može da se živi u kući. Vriska uplašenih farmerki čuje se malo-malo, a glodari im neretko tokom noći prelaze preko glave! Strava i užas!
Zorana: Ljudi, to nije nimalo naivna stvar. Osetila sam kako šeta ispod moga kreveta, čangrljao je i grickao. Šetaju nam svuda po stvarima i hrani, zaraziće nas. Ima ih u špajzu, kuhinji, noću bukvalno igraju kolo.
Sanja: Jedno jutro sam osetila kako mi miš šeta po kosi, ladno prelazi preko moje glave. Bilo je tako hladno, da nisam imala snage da se pomeram. Bezbroj puta sam osetila kako mi kolo vode ispod kreveta, zaticala sam ih na krevetu i stvarima.
Farmeri su nekoliko puta morali da bace hranu jer su je pacovi grickali, a posebno im se zgadilo kada su primetili jednog koji je hodao po izmetu kod poljskog klozeta a onda se uputio ka kući. Pa ko preživi…

Izvor: Kurir

Verujte Nataliji, a ne svojim očima: Ko je taj Bane, šta ja imam s njim?!?

Banetova taktika je provaljena! Ispred poljskog klozeta Limen je pronašao papirić koji je maneken tajno hteo da dostavi Katarini Živković. Želeo je čovek da sazna šta se o njemu i Nataliji piše po novinama i priča u javnosti!
- Mnogo je drzak i bezobrazan i uvlači me u sranje bez razloga! Zašto se on raspituje o nama?! Šta imamo on i ja?! Ja sam u šoku, dečko nije normalan. Povraća mi se od Baneta, pričao je svašta za Kaću, a posle joj poleteo u zagrljaj. Pa on nije bio sa mnom, pa da pita za mene i njega. Ja bih njega sada kaznila, on je napravio prekršaj. On bi sve dao za popularnost, ko zna šta je izmislio!
Dobro je Natalija, gledali smo Farmu…

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Najezda pacova na Farmi!
Golemi i čini se dobro uhranjeni miševi okupirali su imanje u Lisoviću. Aj’ što ih ima po dvorištu, štali i u seniku, nego od njih ne može da se živi u kući. Vriska uplašenih farmerki čuje se malo-malo, a glodari im neretko tokom noći prelaze preko glave! Strava i užas!

Zorana: Ljudi, to nije nimalo naivna stvar. Osetila sam kako šeta ispod moga kreveta, čangrljao je i grickao. Šetaju nam svuda po stvarima i hrani, zaraziće nas. Ima ih u špajzu, kuhinji, noću bukvalno igraju kolo.

Sanja: Jedno jutro sam osetila kako mi miš šeta po kosi, ladno prelazi preko moje glave. Bilo je tako hladno, da nisam imala snage da se pomeram. Bezbroj puta sam osetila kako mi kolo vode ispod kreveta, zaticala sam ih na krevetu i stvarima.

Farmeri su nekoliko puta morali da bace hranu jer su je pacovi grickali, a posebno im se zgadilo kada su primetili jednog koji je hodao po izmetu kod poljskog klozeta a onda se uputio ka kući.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Citat
Verujte Nataliji, a ne svojim očima: Ko je taj Bane, šta ja imam s njim?!?
E ovo je dobro !!! Malo se vacarili mozda malo vise,malo se mozda zaljubiska u manekena ali to se ne racuna,haha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Inace, ako neko nije gledao:

Dobili su izazov da svi kazu sta imaju jedni o drugima i dobice malo kafe (posto nemaju kafe i nisu je dobili na pijaci).

Isli su redom, probali sto brze da otaljaju zadatak, naravno i dalje sve samo reci hvale i svako im je super i dobar. To je potrajalo do nekih 3h ujutru, pola je vec pocelo da spava za stolom i ostalo je jos 3 farmera i kraj zadatka - Marjan, Lljigamen i Stefan.

I sustina - kako ih je Marjan razguzio.  Smile Smile Smile

Covek koji jedini rinta kao konj, vodi brigu o svim zivotinjama i ustaje s petlovima je u 3h bio mrtav, treba da ustane za 2h. Dodatno, on koji rinta je kolektivno kaznjen zbog neradnika skresanim budzetom i jos treba da bleji sa njima celu noc ne bi li oni osvojili kafu.

Posto je svestan njihovog nerada a video je da i zadatak zele da otaljaju i dobiju kafu na mufte, posto se gospodi spava, odlucio je da on njih stavi pred izazov - ako se ja zbog vas cimam i ne spavam, potrudicu se da zasluzite kafu ili puknete zadatak.

I poceo je da prica o farmi, da iznosi misljenje o svakoj zivotinji ponaosob, da prica leve price kao uvod za pricu o farmerima pojedinacno... to je trajalo 45 minuta, par puta su ga molili da skrati i na kraju su odustali od zadatka.  Smile Otisli su da spavaju a Marjan je nastavio da prica.  Smile Smile Smile

Sto je najgore, 90% tih debila uopste nije ni razumelo zasto je to Marjan uradio.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 12:57:00 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Inace, ako neko nije gledao:

Dobili su izazov da svi kazu sta imaju jedni o drugima i dobice malo kafe (posto nemaju kafe i nisu je dobili na pijaci).

Isli su redom, probali sto brze da otaljaju zadatak, naravno i dalje sve samo reci hvale i svako im je super i dobar. To je potrajalo do nekih 3h ujutru, pola je vec pocelo da spava za stolom i ostalo je jos 3 farmera i kraj zadatka - Marjan, Lljigamen i Stefan.

I sustina - kako ih je Marjan razguzio.  Smile Smile Smile

Covek koji jedini rinta kao konj, vodi brigu o svim zivotinjama i ustaje s petlovima je u 3h bio mrtav, treba da ustane za 2h. Dodatno, on koji rinta je kolektivno kaznjen zbog neradnika skresanim budzetom i jos treba da bleji sa njima celu noc ne bi li oni osvojili kafu.

Posto je svestan njihovog nerada a video je da i zadatak zele da otaljaju i dobiju kafu na mufte, posto se gospodi spava, odlucio je da on njih stavi pred izazov - ako se ja zbog vas cimam i ne spavam, potrudicu se da zasluzite kafu ili puknete zadatak.

I poceo je da prica o farmi, da iznosi misljenje o svakoj zivotinji ponaosob, da prica leve price kao uvod za pricu o farmerima pojedinacno... to je trajalo 45 minuta, par puta su ga molili da skrati i na kraju su odustali od zadatka.  Smile Otisli su da spavaju a Marjan je nastavio da prica.  Smile Smile Smile

Sto je najgore, 90% tih debila uopste nije ni razumelo zasto je to Marjan uradio.  Smile
Јбг, нисам то гледао. Потражићу на тјубу. Smile
Баш ми је драго да је Екрем попушио за кафу. Невиђен егоиста, био би у стању да их све жртвује, да сви цркну, само да буде како њему одговара. То је једина ствар у којој се слажем са оном сподобом Јасмином.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kad je to bilo,ja sam samo imitacije sinoć gledala???
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
u gluvo doba noci, kad niko ne gleda. kako i treba da bude.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2026, 16:04:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.