Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 15:46:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879317 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bane i Kaća se u toku dana vaćarili u senu, a Kaća uveče napala Bakija i Sanju

Katarina Živković i Branislav Janković odlučili su da nastave započetu romansu tako što će preći s reči na dela, a prvi korak bio je to što su se preksinoć vaćarili u seniku!

Ušuškani u toplo seno, najpre su se upustili u razgovor o Bakiju, koga je Kaća prezrela jer je po izlasku s imanja saznala šta je za nju pričao. Vidno razočarana, ona je Banetu ispričala sve što je čula o Bakiju, da bi nakon toga promenila temu i počela razgovor o njihovom odnosu.

- S obzirom na to da pevačica veoma dobro zna kako se putem bubica sve čuje, tiho je šaputala nežnosti Banetu na uvce, koji ju je počastio sočnim poljupcima. Iako su se trudili da budu tihi, iz senika su se ipak mogli čuti uzdasi, kikotanje, šuškanje i valjanje po senu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Katarina Živković: Baki je đubre lažljivo!

Nakon što su proglašene sluge, farmeri su kao i svakog utorka započeli „Igru istine“, gde je Katarina Živković napala Bakija zbog, kako ona kaže, laži koje je izneo i nazvala ga đubretom lažljivim.

- Da li si spreman da se izviniš mojoj porodici i narodu zbog laži i kleveta koje si izgovorio o meni?! Ako ti nećeš da progovoriš, ja ću sve reći – rekla je mlada pevačica, dok je denser ponavljao da ne zna o čemu se radi.

- Đubre jedno lažljivo! Pričao si kako si me poljubio i da si spavao sa mnom. Kako te nije sramota?! Ti misliš da si šmeker, a ustvari si šmeker za Teletabise! Zakleo si se u dete da si zaljubljen u mene, a lagao si – ponavljala je Živkovićeva.

- Nisam se nikada zakleo u ćerku! Ti si luda! Dvojka si! – negirao je Baki B3 i rekao kako se neće nikome izvinjavati, jer ništa od navedenog nije izgovorio.

- Možda sam luda, ali nisam gluva! Svojim ušima sam čula to iz tvojih usta – govorila je Kaća, a onda je prešla na bivšu prijateljicu Sanju Stojanović, kojoj je postavila jedno pitanje:

- Da li si ti zaljubljena u mene ili samo imaš toliku porebu da non-stop o meni pričaš? – upitala je pevačica i dobila kratak odgovor: „Da, zaljubljena sam!“

Izvor: Alo

Farma: Sluge Zlata i Ekrem, konačno istina!

Gazda "po nasleđu" izbačenog Borka iz THC La Familije pohvalio je sve farmere, rekavši da su bili vredni u izvršavanju zadataka. Pitanje je da li bi se Zadruga i Proka složili sa njim...

"Svi smo jednaki i ravnopravni ovde, ne želim da bilo koga nazivam slugom, posebno ako je neko stariji od mene", skanjerao se Stefan.

"Prvi sluga će mi pomoći da se snađem na pijaci, i to je Zlata. A drugi sluga je brat Ekrem", rekao je gazda.

"Malo sam iznenađena, mislila sam da će možda odabrati nekog mlađeg, ali drago mi je jer postoji šansa da odem kući, hvala ti. Da nam nije zabranjeno da tražimo štapiće, tražila bih da me izbacite. Daće Bog da idem kući", rekla je Zlata.

"Ne bih imao šta da dodam, moramo zakonski da budemo gazde i sluge. Vrlo je on dobar momak, razumiješ, znam ja to. Taman da odemo do pijace, malo hrane da donesemo, nemamo dovoljno. Nije mi krivo što sam sluga", rekao je "Gospoda".

Gazda se kasnije izvinjavao Zlati, koja ga je uveravala da je status sluge "ekstra". Krenula je igra istine...

"Očigledno je da mi se nisu svi obradovali, i ne komuniciram sa svima", rekla je Katarina, a onda raspalila po Bakiju B3.

"Ti si šmeker za Teletabise, a pitanje je - zašto lažeš? Da li misliš da bi trebalo da mi nešto kažeš, i izviniš se mojoj porodici i auditorijumu zbog kleveta. Đubre jedno, kada si me poljubio, kada si spavao samnom", pitala je pevačica koja planira da tuži densera zbog tvrdnji da ju je "oborio u seno".

"Pričao sam istinu. Šta je tebi, budalo? Poljubio sam te u obraz kada smo se pozdravljali, ne lupaj gluposti, nisam spavao sa tobom. Jesi li ti normalna", iznervirao se Baki.

"Je l' ti Srbiju praviš ludom", pala je u vatru Katarina.

"Smešna si kao bioskop, prošetaj, doviđenja. Pala si na novinarske gluposti, čik se zakuni u majku i oca da pričaš istinu. Osoba sa kojom sam se ljubio i spavao postoji ovde, ali to nisi ti".

"Ne kunem se nikada, šmekeru za Teletabise", besnela je pevačica, ali denser je završio diskusiju. Morala je da ostatak žuči prospe u pitanju za Sanju koja ju je nazvala otimačicom muževa - "jesi li ti zaljubljena u mene, pa toliko pričaš o meni"?

"Jesam, zaljubljena sam", rekla je Sanja kroz ironični osmeh.

Peja je nešto kasnije potvrdio istinu o navodnom seksu na Farmi - "Nije Baki rekao za Katarinu nijednog trenutka ni da su se ljubili, ni da su spavali".

Ostali su morali da se zadovolje igrom istine i izazova o "lakim" temama.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem ukrao farmerima cigarete!

Ekrem Jevrić, najstrastveniji pušač na farmi, rešio je svoj nikotinski problem barem za nekoliko nedelja jer je ostalim učesnicima ukrao cigarete.

Kada je shvatio da će konstatno postojati problem s pljugama, Jevrić je odlučio da sam sebi napravi štek i to na uštrb ostalih farmera. On je krišom pokupio sve cigarete koje je našao i sakrio ih na bezbedno mesto. Biće zanimljivo kada i ostali pušači shvate da nigde nema omiljenih „štapića“..

Pilići na Farmi pocrkali

Udruženje Feniks optužilo farmere i produkciju rijalitija da su krivi što je na imanju u Lisoviću uginulo pet životinja.

Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti Feniks iz Beograda žestoko je optužilo takmičare i produkciju rijalitija da su zbog nemarnosti i bahatog ponašanja prema životinjama dozvolili da ugine pet pilića.

- Farmeri su nesposobni da se brinu o njima na adekvatan način. Ovog puta zbog njihove nesposobnosti uginulo je nekoliko pilića. Odgovornost dele organizatori, akteri i oni koji su svoje životinje „pozajmili“ da „glume žive eksponate“. Iako u prvom serijalu nisu imali iskustva, sada je jasno da su životinje unapred žrtvovane - navedeno je, između ostalog, u njihovom proglasu za javnost.

Milica Ranković, predstavnica Udruženja Feniks, u razgovoru za Kurir dodatno je objasnila njihov razlog za revolt.

- Pilići su uginuli jer su dobili više vitamina nego što treba. Ne mislim da je to neko namerno uradio, ali jasno je da ti ljudi ne umeju da rade sa životinjama. Sada verovatno svi misle - to su samo neki pilići, ali verujte, nije tako. Ako se ne uozbilje, ko zna šta će biti sa životinjama. Pink ima nacionalnu frekvenciju, a samim tim i odgovornost da spreči ovakvo ponašanje - naglašava Milica.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Stefan ljubio Irenu na farmi

Na pomolu je još jedna ljubavna romansa u “Farmi“, i to između manekenke Irene Šućur i repera Stefana iz grupe THC. Irena i Stefan koji se muvaju od ulaska na farmu su se, izgleda, tokom sinoćnje žurke konačno poljubili.

Negde oko četiri ujutru, kada su već popili dosta alkohola, Irena i Stefan su sedeli pripijeni jedno uz drugo, mazili su se, kikotali, i dodirivali. Reper je dugo ljubio Irenu u vrat, potom joj je dodirivao i ljubio noge, a Irena se samo smeškala i uživala

U jednom trenutku, Stefan ju je ljubio po licu i činilo se kao da je pao i prvi poljubac. Između njih se očigledno rađa ljubav, a to je bilo jasno pre nekoliko dana kada su se dobro dovatili.
Naime, dok je Irena Stefanu sedela u krilu, za kuhinjskim stolu, on je iskoristio trenutak i nonšalantno je zavukao ruku ispod njenog džempera, mazeći je po leđima.

Ireni su ova pipkanja itekako prijala, što je dokazala i sinoć kada je Stefan prešao granicu prijateljstva. Inače, njih dvoje su od samog ulaska pokazivali naklonost jedno prema drugom, i kako sada stvari stoje iz njihovih postupaka se može zaključiti da ih veže “nešto više”.

Ženski poljubac

Irena i Stefan nisu jedini koji su se poljubii tokom sinoćne žurke. To isto, samo više iz šale, oko jedan sat posle ponoći učinile su i Vendi i Kaća.

Izvor: Blic

Tanja: Moj Bata u Jovani vidi ćerku

Iako većina ljudi koji prate „Farmu“, kao i gotovo svi farmeri, smatraju da se između Jovane Pajić i Bate Zdravkovića dešava nešto više od prijateljstva, Tanja, supruga ovog pevača, smatra da nema razloga za brigu.

- Bata se ponaša i više nego pristojni i normalno, tako da ne vidim zašto je nekom čudan njegov odnos s Jovanom. Oni su tamo prijatellji, srodne duše, a ubeđena sam da ona Batu podseća na njegovu ćerku Saru - objašnjava Tanja Zdravković dodajući da ni u jednom trenutku nije posumnjala u svog supruga ili bila ljubomorna.
- Mi smo dugo u braku, tako da sad nema mesta ljubomori, ne znam kakvim scenama i slično. Ne smeta mi što se sad sve ovo spekuliše u vezi s Batom, samo neka se piše - zaključuje pevačeva supruga za naš list.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
1.11.2010 iza sena
Bane : "Nemoj nista da mi pricas."
Kaca : "Necu nista da ti pricam, ocu samo da ti kazem!"
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Zasto zadruga nije podelila pistolje Bakiju i Katarini ad lepo to rese muski  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
1.11.2010 iza sena
Bane : "Nemoj nista da mi pricas."
Kaca : "Necu nista da ti pricam, ocu samo da ti kazem!"
 Smile  Smile
znaci boli koliko je glupa Smile
meni jos ostalo ono u secanju, kad je sanja mesila hleb, a ova nasminkana krmaca sedi pored sa sve cigarom(normalno) i pita je jel sama naucila ili joj je neko pokazao... a sanja joj govori da je gledala od mame i naucila  tako neke finte.
a ova ce "a sta ti je to finta?!"
kad joj ova objasnila, umobolna nasminkana retardirana krmaca ce "aha, a ja mislila neko pecivo Smile Smile"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sjećam se finte Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Treba im podeliti oružje, inače ništa od zabave.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Stefan ljubio Irenu na farmi
Gledao tu scenu juce. Pre bih rekao da ga ona obrce oko malog prsta nego da je neko obostrano svidjanje Smiley

Prihvata da je ovaj "vata" ali ne vise od toga
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ma ona njega spopada.. realno,nijedna od cura na farmi joj nije konkurencija,nekako djeluju...ofucano.
jeste gledali jutros kako je bilo posle pijace? još manje su dobili,Eva je pričala kako je Ekrem neuhranjen..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 15:46:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.