Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2026, 16:08:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879761 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
ova katarina ne gasi cigaretu, nisam je video nijednom u kadru a da nije pushila... ugasio bih joj cigaretu posred srede
uze mi tekst iz tastaure, i ja `teo da pitam dal je bio neki kadar sa nasminkanom krmacom a da nije drzala cigaru Smile
uagasio bi joj tu cigaru posred picke, da nelajem sad ako deca citaju Smile Smile

Sreca pa ne lajes  Smile

E da, ovaj juce pade nasred studia, ja mislila neka fora kad ono stavrno covek odapeo jbt  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Bem ti ovu Farmu kad god pogledam Vendi  Smile Pa jel ima ovde jos ljudi  Smile
Jedino sto sam uzivo osim Vendi video je kad je onaj okinuo u nesvest a i tu je Vendi spominjao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Sinoćnje izdanje emisije 'Farma – izbacivanje' na Televiziji Pink prekinuto je na trenutak jer se jedan od gostiju, TV novinar Siniša Medić, onesvestio.

Medić je gostovao kao novinar, ali i PR menadžer i prijatelj pevačice Zorane Pavić, koja se sa Pejom i Borkom iz 'THC'-a borila za opstanak u rijalitiju. U jednom trenutku, dok je sa Aleksandrom Jeftanović pričao o odnosu Vendi i Zorane, Siniši je pozlilo, pa je ustao i krenuo ka voditeljki, koja je zbunjeno rekla: „Izvoli?“ Na iznenađenje svih u studiju, ali i gledalaca, Medić se samo srušio na sred studija, a prenos uživo je prekinut.

U studiju je bio i lekar koji je odmah pregledao novinara, a kasnije je saopšteno da se onesvestio zbog pada šećera, te da je ubrzo došao sebi.

Siniša Medić je televizijskoj publici poznat po radu na nekoliko TV stanica, a u poslednje vreme vodi emisiju 'Kontra' na 'BN televiziji'.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
jel ima link na youtube? Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung 
« Poslednja izmena: 02. Nov 2010, 08:59:32 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Marjan ima pitona u gaćama

Frka na Farmi, Marjan pokazao pitona!
Veličinom svog polnog organa Rističević je uplašio Vendi i Jelenu. Ustao je pred zoru i onako bunovan pošao u toalet, kad su njih dve nabasale na njega. I ne bi bilo ništa neobično da mu „ponos“ nije bio u erekciji! Mora da je opet imao vlažne snove. Celu tu situaciju s ushićenjem je prepričala Vesna Vukelić, pokušavajući da je što vernije dočara.
Vendi: Ustala sam da ugrejem mleko, a u međuvremenu ustaje i Jelena. Odjednom iskače i Marjan iza vrata, da li je išao da šora, nemam pojma. Uglavnom, ovo se dešava... Uh, tako nas je isprepadao... Ja ga pitam: „Marjane, šta je to?!“, a on sav zbunjen, ne zna gde se nalazi. Pitam ga opet „Marjane, odakle ti to?“, on zamuckuje, ne zna šta priča. Čoveče, kao da je stavio ovu flašu! Da li je to Marjan ili fatamorgana?!
U pantalone je gurnula flašicu za vodu i tako pokazala šta ju je uplašilo. Tvrdi da je baš toliki. A to bi bilo 22 centimetra. Mašala.

Javorka: Moj muž je obdaren!
Da li su u strahu velike oči ili je Marjan zaista obdaren, njegova žena najbolje zna.
- Čudi me da je Vendi tako reagovala kad je videla Marjana. Pa, njoj to ne bi trebalo da bude strano. Ima čovek pitona, pa šta? Na njenu žalost, može samo da gleda. On je samo moj, tako da joj džaba sve.

Eva utripovala da boluje od raka Smile Smile Smile

Eva Ras, bez odlaska kod lekara, sebi postavila dijagnozu
Eva Ras ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama. Glumica je uz jutarnju kafu saopštila Jasmini da je sama otkrila da boluje od teškog oblika karcinoma!
- Tri godine nisam išla lekaru, i jednostavno sama sam došla do zaključka da bolujem od raka. Lečila sam ga pisanjem romana i na pamet mi ne pada da se vucaram po bolnicama.

Ovim je dodatno podgrejala sumnje da je priču o bolesti izmislila kako bi privukla pažnju javnosti i medija na sebe. Dodala je i da je više puta razmišljala da se ubije zbog zdravstvenih problema, ali se svaki put predomislila u poslednjem momentu. Svoju ispovest zaključila je konstatacijom da će se za pobedu boriti do poslednjeg daha i da će „pre umreti nego dozvoliti da Zorana prođe bolje od nje“.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Kon zamenjuje ognjena Amidžića!

Ognjena Amidžića će u sledeću nedelju na izbacivanju zameniti producent i pevač Marko Kon, koji će voditi emisiju kako bi učinio uslugu svom prijatelju dok bude na putovanju s devojkom Danijelom.

- Istina je da ću sledeće nedelje voditi „Farmu“ umesto Ognjena. Pomažem prijatelju u nevolji, pošto Ognjen ima neke obaveze i odabrao je mene da ga zamenim. „Farma“ je ozbiljan program i ako producenti budu želeli, pristao bih da se priključim voditeljskom timu ovog rijalitija, naravno, pored Ognjena i Aleksandre. Što se tiče izbacivanja koje ću ove nedelje voditi, potrudiću se da smislim neke zanimljive igrice za dueliste - izjavio je Marko Kon za „Alo!“.

Izvor: Alo

Baki napušta „Farmu“ zbog Katarine?!

Densera Bakija B3 ponovni ulazak Katarine Živković na imanje u Lisoviću toliko je poremetio da je odjednom odlučio da želi da napusti rijaliti i ode kući!

Naime, otkako je mlada pevačica, a donedavno i njegova velika ljubav, ušla u šou i „ohladila“ ga sa nekoliko reči, Baki ne zna u koju prostoriju pre da se sakrije jer izbegava susret sa njom.
- Baki se u prvi mah oduševio njenim ulaskom, ali kada je video kako ga je ona iskusno iskulirala već u prvom minutu, shvatio je da od ponovnog muvanja sa njom nema ništa i tada je izrazio želju da napusti rijaliti program - priča za „Alo!“ izvor blizak produkciji i dodaje da je Baki svestan da ne može sam da napusti imanje jer neće dobiti ni dinar od svog honorara.
- On je siguran da ne želi više da bude na imanju u Lisoviću, ali isto tako zna da mora da natera gazdu da ga stavi za slugu, a onda lobira ostatak takmičara da njemu daju štapić. Svi su svesni da je njegova iznenadna odluka da ode kući zbog Katarine, jer zna da će ga „uništiti“ ako mu sve saspe u lice - dodao je naš izvor.

Podesećanja radi, Kaća je pre nekoliko dana izjavila kako će se „napiti krvi“ Bakiju ukoliko se vrati u „Farmu“, a najavila je i tužbu protiv njega zbog toga što je aludirao da je sa njom imao seksualne odnose.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Navijam da Stefan osvoji Irenu

Reper Borko, član hip-hop grupe „THC La Familia”, izbačen je iz rialiti šou-programa „Farma” tokom proteklog vikenda, nakon nedelju dana učešća. Na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji, u Lisoviću, ostao je njegov drug Stefan, druga polovina pomenutog rep sastava.

- Smatram da nisam imao dovoljno vremena da se pokažem, ali je dovoljno i ovo što sam pokazao. Stefan je i dalje unutra, to je dovoljno. Kao da sam ja unutra (smeh) - kaže Borko za „Blic”. Ovaj reper je na „Farmi” bio sedam dana.

- Ne mogu da kažem ni jednu lošu reč ni za koga. Nisam imao dovoljno vremena, nisam stigao da steknem neke posebne utiske. Jedino što mi je zapalo za oko je da neki ljudi kada vide da se pali kamera i okreće ka njima, kreću neverovatno da se foliraju. Ne bih nikoga da imenujem, ali eto, recimo, Baki. On čim vidi kameru da se pali, kreće da đuska (smeh).

Borko navodi da su njega i Stefana svi maksimalno ispoštovali, te da su se prema njima svi druželjubivo odnosili.

- Zaista su nas fino dočekali i baš zato ne mogu ni za koga ništa konkretno loše da kažem - priča reper.

- Bilo mi je veoma zanimljivo. Hteo sam da vidim kako je unutra zaista, šta se tamo dešava. Dobra je fora. Takođe, bilo nam je veoma važno da malo promovišemo domaći rep - navodi Borko i ističe da ima dva favorita za pobedu.

- Marijan Rističević je pravi domaćin. I, naravno, Stefan. Osim što navijam da Stefan pobedi, navijam i za to da smuva Irenu (smeh). Jedno drugom se dopadaju, to je očigledno. Nema tu šta. Ona njemu dozvoljava neke stvari koje nikom drugom ne daje. Sve je jasno.

Borko priznaje da mu se za ovih sedam dana najviše dopala Sanja.
- Sanja mi je bila slatka. Samo što ne bih ja, naravno, tu ništa. Ona ima muža i ćerku.

Borko kaže da je za njega učešće u ovom rialitiju bilo zabavno iskustvo.
- Bilo je zaista zanimljivo. Zadovoljan sam sobom i Stefanom, naravno. Videćemo još šta će Stefan uraditi. Ne žalim ni za čim što se tamo odigralo ili nije - kaže Borko.

Uskoro koncert
Kada Stefan izađe sa „Farme”, grupa „THC La Familia” napraviće koncert u Beogradu.
- Prvo da sačekam Stefana, da vidim šta će uraditi i kada će izaći. Pa, onda planiramo koncert u Beogradu. Dakle, ili će biti do kraja ove godine ili naredne, tamo posle praznika. Takođe, treba da izbacimo nekoliko novih singlova.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Citat

Dan mrmota  Smile Smile Smile Ne pamtim koliko puta je do sada izlazio sa Farme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Citat

Dan mrmota  Smile Smile Smile Ne pamtim koliko puta je do sada izlazio sa Farme.  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2026, 16:08:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.