Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 08:01:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880439 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
E ta ti je na mestu , tezak posao novinara , opasnosti , stres ih sta ti je nasa estrada. Jadni oni, blogo rudarima i smecarima sto uzivaju na poslu bez stresa mirisu visibabe i bleje celi dan bez imalo stresa.

Jadan novinar , po vama nasa je estrada kao Avganistan.

IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Problem sa kafom i kupanjem, Borkov izlazak i Katarinin povratak (49 dan)

Marjan je od ranog jutra bio aktivan – u štali je nahranio životinje. Vendi je prisutnima u kuhinji rekla da ih samo posmatra i čeka da vidi da li će se neko od njih prihvatiti posla. Ekrem joj je prebacio kako ona samo filozofira, i kako je on ništa ne razume, i da želi da na miru popije kafu.

Marjan je uzeo da doručkuje sendvič, da ne bi gladan išao da radi, kada je došla Vendi i rekla mu da ne jede, jer se spremaju mekike za doručak, pa će jesti kasnije. On se iznervirao, i besno otišao u baštu, psujući. Baki je otišao u kuhinju i rekao da Marjan mora da jede, jer ustaje rano, a Natalija i Bane su rekli da njemu niko nije branio da jede. Bane je otišao kod Marjana i rekao mu to, na šta je Marjan rekao da zna. Vendi se požalila Jasmini kako ju je Marjan pogrešno shvatio, i kako nije mislila nista loše.

U kuhinji, Jelena se iznervirala jer joj je neko premestio veš iz šerpe koju je stavila da se prokuva veš, u drugu, zarđalu šerpu sa vodom za koju ne zna ni da li je bila čista. Napolju je redom ispitivala farmere, pokušavajući da otkrije ko je to uradio. Kasnije je otkrila da je to bila Vendi.

Cobe je želeo da se istušira i video je lonac vode koji se greje, i neispražnjeno korito. Šokiran je što je Irena uzela pola lonca vode da bi se istuširala. Jelena mu je objasnila da će Irena prati kosu, pa joj je toliko bilo potrebno. Cobe je bio veoma besan zbog manjka vode, zalupio je vratima od kupatila.

Vendi je zaboravila da stavi kafu na spisak za pijacu. Jelena, kada je to saznala, rekla joj je da nisu samo one krive, već svi, jer su im pročitali spisak. Misli da će se muškarci naljutiti i radije bi da im se ne kaže za sve to. Kasnije je Jelena čula da se u kuhinji spominje spisak, i otišla je tamo da se raspravi sa Batom tim povodom.

Za ručkom, Bata se pobunio i rekao je Vendi da njen sistem reda za kupatilo ne funkcioniše i da je mnogo bolje kada sami govore ko će se kada kupati. Vendi je rekla da je planirala da se svi okupaju posle arene, a Bata je na to rekao da ga to ne zanima i da će on kad bude bilo vremena, i da prioritet trebaju da imaju osobe koje rade na njivi. Eva mu je rekla da su na spisak zaboravili da stave kafu. Bata se na to iznervirao, počeo da psuje, u neverici, i rekao je da će u kući nastati haos i nervoza bez kafe. Došla je Jelena i rekla da je ona kriva, a Bata joj je rekao da sledeći put to ne radi sama nego sa svima njima.

Bane, Irena, Stefan i Jelena su na krevetu. Bane je grlio Irenu, Irena je mazila Stefana. Jelena je ustala sa izgovorom da nije za bahanalije. Stefan se našalio kako je cela situacija sa njih troje u krevetu jako čudna. Irena je rekla da joj se spava, a Bane ju je pitao sa kim. Baki je ušao u sobu, i videvši kompletnu situaciju, pitao ko je utorak, a ko sreda.

Nakon duela u kome su učestvovali Zorana, Peja i Borko, iako je bio najbolji u kvizu, Borko je morao da napusti farmu.
Katarina se vratila u kuću. Sanja je u kuhinji komentarisala kako Katarina nije želela da joj se javi kada je prošla pored nje.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Ovaj sto pade u nesvest , jel to musko ili zensko jel ako je musko ja nevidje za zivota muskarca koji pada u nesvest od sedenja u stolici i to da ima 25 godina.

Garant se izgladnjuje da bude mrsav ili je drogica ucinila svoje ali u svakom slucaju lepo sam se nasmejao.
Frajeru taj momak je jedan od najuspjesnijih novinara u Srbiji i radi jednu od najgledanijih emisija u toj drzavi,ako vec pametujes raspitaj se malo i procitaj nesto momak ima secer i zato je pao u nesvest,ako se vec sramotis procitaj nesto i obrazuj se malo...
Kakav najuspešniji novinar,to je bre onaj feget iz Sveta. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Familija je familija, Stefan je novi gazda

Borko je za novog gazdu očekivano odabrao svog kolegu iz THC La Familije Stefana, iako je u intervjuu nakon ispadanja rekao da je Marjan “keva” za sve ostale farmere.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ovaj sto pade u nesvest , jel to musko ili zensko jel ako je musko ja nevidje za zivota muskarca koji pada u nesvest od sedenja u stolici i to da ima 25 godina.

Garant se izgladnjuje da bude mrsav ili je drogica ucinila svoje ali u svakom slucaju lepo sam se nasmejao.
Frajeru taj momak je jedan od najuspjesnijih novinara u Srbiji i radi jednu od najgledanijih emisija u toj drzavi,ako vec pametujes raspitaj se malo i procitaj nesto momak ima secer i zato je pao u nesvest,ako se vec sramotis procitaj nesto i obrazuj se malo...
Ma kako god bolest je bolest vecina novinara su kreteni ali ako je neko bolestan ne treba se sprdati sa tim...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Ljudi, o cemu vi pricate?

Ovde se uopste ne radi o tome ko je lik, da li je novinar i kakav vec o cinjenici da neko tako zatupasto razmislja da pomisli na to kako je coveku pozlilo i kako je pao u nesvest od sedenja u fotelji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo

Ma kako god bolest je bolest vecina novinara su kreteni ali ako je neko bolestan ne treba se sprdati sa tim...
Ma to je u redu,samo kažem da je taj daleko od ozbiljnog novinarstva.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
čovjeku je  pozlilo.kraj Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung 
Nisi u pravu, diletante.

A ti Sofija, nemoj da prekidaš zanimljivu raspravu.
Sve što se događa oko Farme vredno je priče koliko i sama Farma (ponekad i više).
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Iako je u intervjuu nakon ispadanja rekao da je Marjan "keva" za sve ostale farmere, kao i da je izuzetno vredan i požrtvovan takmičar koji se uživeo u ulogu farmera, Borko je za novog gazdu imanje ipak odabrao svog kolegu iz THC La Familije Stefana.

Mladić koji se u poslednjih sedam dana istakao svojim radom, malo više ipak odnosom sa Irenom, primopredaju vlasti je dočekao sa osmehom, a onda odmah i glavoboljom.

Reper je po "inauguraciji" morao da podeli zadatke koji će njegovi farmeri obavljati u nedelji pred nama. Pošto mu komandovanje, kaže, ne ide od ruke, Stefan je ponudio farmerima sami da se prijave za poslove koje bi želeli da obavljaju.

Pošto izgleda ni njima ne ide od ruke da se prijavljuju za poslove (osim Zorane koju novi gazda neprestano zove Suzana), Stefan je morao sam da odluči "ko će u kujnu, a ko na bunar".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 08:01:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.