Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 08:01:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880437 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Ovaj sto pade u nesvest , jel to musko ili zensko jel ako je musko ja nevidje za zivota muskarca koji pada u nesvest od sedenja u stolici i to da ima 25 godina.

Garant se izgladnjuje da bude mrsav ili je drogica ucinila svoje ali u svakom slucaju lepo sam se nasmejao.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Snalazi se ko kako ume: Vendi otkrila da se Zorana zadovoljavala na farmi!

Ne može Zorana više bez seksa! Kad već nema nijednog muškarca na Farmi koji bi je zadovoljio, pevačica je rešila da stvar preuzme u svoje ruke. Bukvalno. Prstima je smirila svoju požudu, a Vendi je jedva dočekala da ostalim farmerima ispriča šta je Pavićka radila ispod jorgana. Čim su se dotakli omiljene teme, naravno seksa, i počeli da prepričavaju kako je onomad Marjan zaspao s rukom u gaćama, a Aca u snu uzdisao, Vesna Vukelić je otkrila novu pikanteriju.

- Najsmešnije je bilo kad je Zorana masturbirala. Nisam mogla da verujem svojim očima. Ležale smo u spavaćoj sobi, bio je dan. Zorana se odjednom isključila iz razgovora i naprasno se umirila. Prekrila je glavu nekom maramom i pokrila se jorganom. Videlo se samo kako pomera ruke – otkrila je Vendi.
Irena i Stefan nisu mogli da veruju šta ima priča, ali ona je dodala kako je Natalija živi svedok.

- Natalijin krevet je spojen sa Zoraninim krevetom, pa je ona osetila kako se krevet drmucka. Potrajalo je to neko vreme, a onda se samo čuo Zoranin uzdah zadovoljstva, kao da je završila posao. Evo, pitajte Nataliju, ona će vam sve ispričati – rekla je Vendi. Baš tad je denserka prolazila pored njih i potvrdila sve što je Vendi ispričala.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Snalazi se ko kako ume: Vendi otkrila da se Zorana zadovoljavala na farmi!

Ne može Zorana više bez seksa! Kad već nema nijednog muškarca na Farmi koji bi je zadovoljio, pevačica je rešila da stvar preuzme u svoje ruke. Bukvalno. Prstima je smirila svoju požudu, a Vendi je jedva dočekala da ostalim farmerima ispriča šta je Pavićka radila ispod jorgana. Čim su se dotakli omiljene teme, naravno seksa, i počeli da prepričavaju kako je onomad Marjan zaspao s rukom u gaćama, a Aca u snu uzdisao, Vesna Vukelić je otkrila novu pikanteriju.

- Najsmešnije je bilo kad je Zorana masturbirala. Nisam mogla da verujem svojim očima. Ležale smo u spavaćoj sobi, bio je dan. Zorana se odjednom isključila iz razgovora i naprasno se umirila. Prekrila je glavu nekom maramom i pokrila se jorganom. Videlo se samo kako pomera ruke – otkrila je Vendi.
Irena i Stefan nisu mogli da veruju šta ima priča, ali ona je dodala kako je Natalija živi svedok.

- Natalijin krevet je spojen sa Zoraninim krevetom, pa je ona osetila kako se krevet drmucka. Potrajalo je to neko vreme, a onda se samo čuo Zoranin uzdah zadovoljstva, kao da je završila posao. Evo, pitajte Nataliju, ona će vam sve ispričati – rekla je Vendi. Baš tad je denserka prolazila pored njih i potvrdila sve što je Vendi ispričala.

Izvor: Kurir

A bre Vendi vidi se da na farmi ne možeš da pratiš Burek,
ne kaže se: "završila posao", nego: "završila poso".
  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Pogledajte snimanje modnog editorijala sa Katarinom Živković

Katarina Živković, koja se sinoć vratila na Farmu, snimila je ekskluzivni modni edotorijal za magazinHello. Hellomagazin.rs bio je na snimanju i uspeo da zabeleži kako Katarina izgleda pre, a kako nakon što prođe kroz vešte ruke šminkera i frizera. Kaća se nije libila da neke fotke snimi u halterima, a tom prilikom je objasnila da joj je modni uzor Jelena Kraleuša i otkrila šta voli da nosi privatno i na sceni. Pogledajte…

Izvor: Scandal

Tina Ivanović: Nisam iskoristila bolest svog oca da bih otišla sa Farme!

Otkako je iznenada morala da napusti imanje u Lisovićima, Tina Ivanović se ni jedan trenutak nije odvojila od svoje porodice, prvenstveno od oca , čije se zdravstveno stanje poboljšalo ovih dana. Ne planira povratak na imanje ali planira da vezu sa Zvezdanom Anđićem ozvaniči čim joj otac stane na noge.

Za svog oca kaže da je čvrst čovek ali da je isto tako i emotivac i ne može da poveruje da joj se otac šlogirao zbog svađe koju je izazvala Vendi, ali i da se puno obradovao kada je u bolnici ugledao svoju ćerku koja je samo zbog njega napustila imanje. Tina dodaje da nikada ne bi iskoristila bolest svog oca kako bi dobila na medijskoj pažnji  i da je produkcija dobila sve nalaze koji potvrđuju stanje njenog oca.

Na pitanje kako je reagovala na Vendino pominjanje njenog sina Danijela, Tina kratko odgovara: "To me je najviše povredilo, jer niko nema prava da ulazi u tuđi život i dira mi porodicu. Šta god drugo da je rekla, ne bi me potreslo i sigurno da ne bih odreagovala na njene prozivke." i dodaje da , kad se razvela od Danijelovog oca Danijel je imao svega tri godine i da njegova porodica nije dozvoljavala da vidi svog sina, i da ga sve do 2005. godine nije videla.

Ponovo je stupila u kontakt sa sinom uz veliku Zvezdanovu pomoć i pomoć njegovih prijatelja došli su do broja telefona kuće u kojoj je Danijel živeo. Na pitanje da li Danijel želi da živi sa njima, dete je sa oduševljenjem pristalo. Dugih 14 godina je sa Zvezdanom u vezi i  kaje se što se bavila karijerom svih tih godina nego proširenjem porodice i ukoliko ne ostane u drugom stanju prirodnim putem obaviće veštačku oplodnju.

Za kraj dodaje da se ne plaši Zvezdana jer je on divan partner i da poštuje njeno mišljenje i reči, i da je samo pitanja vezana za karijeru njemu prepustila.

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
ovu farmu treba zabraniti pod hitno!!!
postalo je mizerno gledati ovo sranje od emisije.
potenciraju nasilje,svadje..a sta moze dobro biti kad je umesan onaj popovic!!!
covek pade u sred emisije a oni bulje minutima u njega pa je onda pomogo covek iz publike...
kad vec rade ovakvo sranje ,trebali su platiti dezurne lekare jer je pitanje vremena kada ce se nekome smuciti njihova sranja!!!
p.s
pazi ovu kiflicu sto se kezi kad je covek pao na 0:23  Smile Smile Smile Smile
  Smile Postoji jedna velika tekovina demokratije koja se zove daljinski upravljac.
Ako ti je mizerno ti nemoj gledati,no tebi je lepse da nesto zabranis  Smile
Zabrani i Burek vidis sta se pise.
I nemoj da lazes,doktor mu je prisao posle 10 sekundi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ovaj sto pade u nesvest , jel to musko ili zensko jel ako je musko ja nevidje za zivota muskarca koji pada u nesvest od sedenja u stolici i to da ima 25 godina.

Garant se izgladnjuje da bude mrsav ili je drogica ucinila svoje ali u svakom slucaju lepo sam se nasmejao.
Frajeru taj momak je jedan od najuspjesnijih novinara u Srbiji i radi jednu od najgledanijih emisija u toj drzavi,ako vec pametujes raspitaj se malo i procitaj nesto momak ima secer i zato je pao u nesvest,ako se vec sramotis procitaj nesto i obrazuj se malo...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Slusaj care, sto nije poneo cokoladicu a ne da mi glumi ludilo neko sa padanjem u nesves.

Najuspesniji novinar, ma ne seri, najuspesniji ne mogu da verujem tako mlad a vec otkrio nekoliko malverzacija i svojim istrazivackim novinarstvom doprineo da zivi kao Roberto Saviano.

Svaka budala danas moze da bude novinar, al sva sreca ima informisanih i upucenih da mi otvore oci da razlikujem budale od pravih.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Slusaj care, sto nije poneo cokoladicu a ne da mi glumi ludilo neko sa padanjem u nesves.

Najuspesniji novinar, ma ne seri, najuspesniji ne mogu da verujem tako mlad a vec otkrio nekoliko malverzacija i svojim istrazivackim novinarstvom doprineo da zivi kao Roberto Saviano.

Svaka budala danas moze da bude novinar, al sva sreca ima informisanih i upucenih da mi otvore oci da razlikujem budale od pravih.
Niko nije rekao da je on najuspjesniji nego jedan od najuspjesnijih,a de ti onda meni reci sta je trebalo da uradi Maja Zezelj kada je pala usred emisije u studiu jer boluje od sepse mozda injekciju da se malo ubode ne bi li bila dobro,glup ti je argument...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Nema potrebe da se prepucavate i međusobno vređate. Siniša Medić je veoma korektan dečko, za razliku od većine novinara koji se bave estradnom scenom. Ako Siniša ima dijabetes onda su svari verovatno malo komplikovanije od samo nošenja čokoladice u džepu, a u javnom poslu ponekad čak teško da ima vremena i za konzumacuju iste u pravom trenutku. Nivo stresa i brzina koji su prisutni u njihovom poslu mogu da izazovu nagli pad šećera i šta sad, čovek je pao na sceni, važno je da se nije povredio i da se sada dobro oseća, ili i takva neka stvar treba da bude povod da se mi Srbi prepucavamo i svađamo među sobom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Nema potrebe da se prepucavate i međusobno vređate. Siniša Medić je veoma korektan dečko, za razliku od većine novinara koji se bave estradnom scenom. Ako Siniša ima dijabetes onda su svari verovatno malo komplikovanije od samo nošenja čokoladice u džepu, a u javnom poslu ponekad čak teško da ima vremena i za konzumacuju iste u pravom trenutku. Nivo stresa i brzina koji su prisutni u njihovom poslu mogu da izazovu nagli pad šećera i šta sad, čovek je pao na sceni, važno je da se nije povredio i da se sada dobro oseća, ili i takva neka stvar treba da bude povod da se mi Srbi prepucavamo i svađamo među sobom???
O toma ja upravo i govorim lik je upao ovde sa pricom i pitanjem "onaj muskarac ili zena od sinoc koji je pao u nesvjest",corav covjek vidi da je muskarac u pitanju,onda ispada da je to namjerno uradjeno valjda zbog nekog rejtinga ili sta vec pitanje je sta se nekim ljudima vrti po glavi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 08:01:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.