Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 20:37:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879471 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ocekivano je bilo da se Kaca vrati,kao sto je ocekivano da Zorana dobije tolko glasova.
Bez iznenadjenja  Smile
Нажалост у оба случаја.

ali nisu prve koje je vidio Smile
Ко зна откад тај није видео сисе. Са онаквим форама за мување мора да су му сушне године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
A koje su prvre...???Nisam u toku..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Trenerka stil nije "in", Grand jeste Smiley 1 Smile Smile

Publika je ove nedelje odradila više posla nego farmeri - izbacili su Borka, a vratili Katarinu.

Hiphop ne "uspeva" na Farmi. Nakon troboja Zorane, Peje i Borka bilo je jasno da nedelju dana boravka na imanju nije dovoljno da se stvori intimna veza učesnika sa publikom...poput one koju su gledaoci stvorili sa zvezdom "Granda" koju su svojim SMS glasovima vratili na imanje.

Borko "Familija" je izbačen, a pitanje da li je Katarina samo nedelju dana nakon izbacivanja osvojila simpatije, Vendi bi rekla publikuma, ili je vraćena samo kako bi bilo odgovoreno pitanje da li je Baki njoj "podigao nogu iza sena", ostaje da vidimo u narednim danima...

Što se tiče duela, trebalo bi reći da ni Zorana ni Peja nisu učili ("ne bih vas više zadržavala ako me ne volite", odnosno "nisam učio ni kada je trebalo"), ali i da je Borko "zagrejao stolicu" - znao je koje rase svinja se gaje zbog mesa, na kakvom zemljištu uspeva praziluk, koja je temperatura je optimalna u inkubatorima za gajenje pilića, kao i kada se seje šargarepa...uzalud.

Pobedio je u duelu, odnosno troboju, ali "čudo od glasova" odnosno 65,54 odsto, imala je Zorana.

Borko je nakon dupliranja imao 16,49 odsto glasova, dok je Peja "zaradio" tek 17,97 odsto glasova.

Ispraćen je uz aplauz, lepe želje, ali i stihove njegove i Stefanove pesme "Trenerka stil...".

Osim što je birala omiljenog, odnosno najmanje omiljenog farmera, publika je morala da odluči i kog izbačenog farmera će, sada već tradicionalno, vratiti na imanje.

U igri su, pored Katarine koja je osvojila 67,70 odsto glasova publike, bili Šikica, Čeda Čvorak i Renato (Hasan Dudić se nalazi u bolnici, a Sanja Radinović na putu), a dešavanja nakon Kaćinog izbacivanja - svađa Bakija i Baneta, odnosno priča da je Baki "priveo neku farmerku“- bile su izgleda daleko interesantnije od Renatove sposobnosti da umesi hleb ili Šikicine pesme...

Dok čekamo da vidimo da li će zvezda "Granda" ispuniti obećenje i naterati Bakija da ponovi celu priču oko "privatavanja u senu" kako bi njeni advokati spremili tužbu protiv densera, predstavniku beogradske hiphop scene ostaje da sumira utiske...

NA FARMI I JAGODINKA SIMONOVIĆ

Poput Jagodinke Simonović, "sisate pekarke" iz filma "Varljivo leto 68", nova farmerka Irena je mesila hleb. Slavka Štimca je "glumio" Baki koji je gledao i gledao i gledao...nije poput neposlušnog sina Bate Stojkovića pipao, ali je komentarisao...kao i ostali muškarci.

Pitanje od milion dolara - da li Irena ima "trojku ili četvorku"? Farmeri su "odgovarali šakama", a režija je zumirala kameru u kuhinji.

"Jesi gledala film 'Varljivo leto'?", pitao je Baki Irenu kada je video kako nova farmerka mesi hleb.

"Zašto, misliš na neku posebnu scenu", pitala je "Jagodinka". "Mislim na onu koju ti sad upravo glumiš".

"Jao znam, ono u pekari"...

"Jel mogu ja da budem Slavko Štimac na pet minuta bolje ćemo da mesimo?", pitao je Baki, ali nije dobio odgovor. Komentari ipak nisu izostali...

"Irena ima fantastične sise i ona nam to pokazuje", pričala je Eva dok je Bane trčao ka Bakiju da ga pita da li je istina da je bio u kuhinji dok je trajala "mesi, mesi" scena.

Da je ponosna na svoje "sise" misle Ekrem, Bane, Jovana, Natalija, Cobe..."baš se vide brate, a ima i šta da se pipne", misle i "muški i ženski". Posle rasprave da li su "trojka" ili "četvorka", odnosno prave ili "veštačke", jedan farmer je (ponovo) otkrio svoje emocije...

"Ja sam veliki emotivac, brate sve što hoda meni se sviđa", rekao je Baki o Ireni nekoliko minuta pre nego što će se Kaća vratiti na imanje. "Sviđa mi se Irena, bombica je. Katarina mi se i dalje jako sviđa, reći ću joj...Kad si zatvoren moraš da nađeš nešto lepo da ti prođe vreme", priznao je denser, a onda priznao da "ničega nije bilo sa Katarinom", osim "pipanja za ruke".

"Katarina me je zavodila, a sad sam prošao školu i gledam Irenu...leži i sa Banetom i sa Stefanom, ali ja ću da povučem ručnu i čekam priliku..."

DRAMA U STUDIJU

Dok su se farmeri spremali za duel u Areni, njihovi "predstavnici" su počeli da se okupljaju u studiju. "Boje" Zorane Pavić branio je Siniša Medić koji je u sred rečenice o sukobu Vendi i Zorane izgubio svest i pao sa stolice.

Drama je trajala nekoliko trenutaka, a za to vreme je režija brzo prekinula emitovanje iz studija i pustila dešavanja u Areni. Nekoliko trenutaka kasnije je voditeljka Aleksandra Jeftanović objasnila da je Mediću "pao šećer" i da se zbog toga onesvestio, kao i da je "sada sve potpuno u redu"

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 31. Okt 2010, 22:44:50 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Zoranin prijatelj pao u nesvest

Jedan od gostiju RTV Pinka povodom Farme, Siniša Medić, voditelj emisije na BN televiziji, iznenada je pao u nesvest. Na prvi pogled, učinilo se da je čovek preminuo, a prestrašene kolege priskočile su mu u pomoć.

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećnom čoveku je, usled premora, pao šećer, zbog čega je kolabirao dok je pričao o svojoj prijateljici Zorani i njenom sukobu sa Vendi.

Onesvešćenom čoveku je odmah ukazana medicinska pomoć, a njegovo stanje je sada stabilno.

Emitovanje ovog Rijaliti programa odmah je prekinuto.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
A koje su prvre...???Nisam u toku..... Smile
pa pretpostavljam,nije klinac...odavno Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Оде Борко. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Borko,fin dečko iz komšiluka. sad će droca u live
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Катарина, Ева, Јасмина и Венди. Која екипа јбт. Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kako su ti roditelji??? ahahahahahahahahaha Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Џиберка у првом плану. Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 20:37:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.