Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 21:04:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879479 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Kakva je pic.a ovaj Cobe,pravda se onom Bakiju . U dupe mu se uvukao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Vendi: Marjan je besan jer mu nisam dala!

Zbog seksa je puklo drugarstvo između Vendi i Marjana!

Vesna Vukelić tvrdi da je dobro prostudirala njegove namere i da se on naljutio jer mu nije dala! Spopadao ju je u svakoj prilici, zavlačio joj se pod suknju, mazio po grudima i zadnjici… I taman kad je pomislio da će se „omrsiti“, ona ga je odbila.

- Marjan je besan na mene jer nije dobio ono što je tražio. Jurio me je i presretao svuda po hodnicima i, pošto nije dobio ono što je želeo, postao je zloban. Uletao mi je u trenutku kad sam se presvlačila ne bi li nešto video. Čovek je postao jezivo zlokoban. Počeo je da me minira na sve strane. Njemu je definitivno potreban seks – konstatovala je Vendi.

Izvor: Kurir

SKANDALOZNI INTERVJU Katarina Živković: Ako se vratim na Farmu, pašće krvoproliće između mene, Bakija i Sanje! Smile Smile Smile

Na portalu scandal.rs svake srede možete da uživate u skandaloznim intervjuima poznatog novinara Scandala Marjana Kamenovića! Ove nedelje mu je u gostima bila trenutno najzanimljivija farmerka, koja je u nedelju napustila Lisoviće, Katarina Živković. Kaća je Marjanu otkrila da bi se ljubila sa Jelenom Karleušom jer ima lepe usne, da će između nje, Bakija i Sanje pasti krv ako se vrati na Farmu, kao i da bi Vendi, ukoliko je Zlata Petrović iznervira, mogla da otkije sve njene tajne! Ali da ne prepričavamo, gledajte i uživajte. Do sledeće srede!

Izvor: Scandal

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Farmeri ne podnose Vendine naredbe

Vesna Vukelić Vendi unela je pometnju među farmerima svojim gazdovanjem, te se većina farmera oseća ugroženo. Među onima koji se osećaju najugroženije našli su se Zorana, Marijan i Baki, koji ne žele da slušaju gazdaričino konstantno ponavljanje: „Morate to da uradite!“ Rističević je čak u nekoliko navrata napustio prostoriju kada je Vendi držala govor, dok je Baki izjavio da ga strahovito nervira njeno naređivanje.

Izvor: Alo

Katarina promenila mišljenje: Bio gej ili ne, Bane nije moj tip

* Šta misliš, da li Bane više voli muškarce ili žene?
- Priče da je Bane gej su Vesnine priče i ona zna zbog čega ima takvo mišljenje. Ja ne mogu da tvrdim da li je heteroseksaualac ili homoseksualac, nisam ga dovoljno upoznala. On jednostavno nije moj tip muškarca, ja volim crne, tamnije momke.

* Svesna si da te je iskoristio za sopstvenu reklamu?
- Ako jeste, svaka mu čast!

* Baki je odlepio za tobom. Dopao ti se?
- Ne, žao mi je, ali ja neću moći da mu uzvratim. On je bio mnogo naporan i spopadao me je u svakoj prilici, nisam znala kako da se odbranim od njega. Kleo mi se u ćerku da će rasturiti moju i Banetovu „svadbu“. Tog dana je baš bio pukao.

* Kako komentarišeš odnos između Baneta i Natalije?
- Meni je baš čudno to što ona radi. Ipak je ona udata žena. Primetila sam da joj je bilo krivo svaki put kada mi se Bane približi. Nije mogla da sakrije ljubomoru ni kada je bila naša „svadba“.

* Muž Sanje Stojanović je rekao kako je malo falilo da svojevremeno dođe do seksa između vas dvoje?
- I taj mali bi hteo reklamu preko moga imena. On je poslednji o kojem želim da pričam.

* Nisi se nešto slagala sa Sanjom?
- Čini mi se da je ona bila ljubomorna na pažnju koju mi Baki posvećuje. Čim mi je on prišao, počela je da me gleda drugim očima, počela je da me ogovara. Da sam ja rekla sve ono što znam o njoj, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava. Neka gleda sebe i neka čuva tog muža kojeg ima.

* Renato te je takođe napljuvao…
- Imala sam prilike da vidim i bilo mi je muka. Ne cenim te male ljude koji su kao popišani. Bio je „mazna Mara“ dok smo bili na Farmi, fin i ljubazan prema meni. Kada je izašao, promenio je priču totalno. Renato, frajeru, reci mi u oči sve ono što misliš o meni, nemoj iza leđa. I ti imaš žensku decu, čuvaj svoje ćerke i uživaj!

* Pročitala si da je Zorica Marković rekla da si pozerka?
- Žao mi je što je to rekla. To je čista provokacija na moj račun. Zorica ima toliko godina da može mama da mi bude. Pre Farme smo zajedno pile kafu i često sam gost kod nje u kafani, gde ostavljam svoje pare. Nije lepo to od nje.

* Ko se najviše žali da mu fali seks?
- Meni seks uopšte nije falio. Natalija je najviše kukala da joj nedostaje seks.

Jasmini se sviđa Marjan
Da li će se desiti nešto između Marjana i Jasmine?
- Ima tu nekih simpatija, čini mi se da Jasmina nije imuna na njega. Nekoliko puta mi je rekla kako on ima nemirne oči, kao farove (smeh). Plašim se samo da je ne povredi, on je inteligentan i proračunat čovek.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Bože,da li je grijeh ako bih onu umobolnicu polila benzinom??? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung 
Koju, ima ih vise  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
trenutno je na vlasti Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
reko sam ti ja kako ovo utice na tebe,nisi mi verovala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Zorana napušta Farmu?

Epilog svađe sa Vendi bio je Zoranin zahtev da ode iz Lisovića. Ukoliko to zaista i učini, ugovor sa produkcijom nalaže joj da plati penale, a ukoliko ostane, svađa će se verovatno nastaviti, jer je teško očekivati da će se pop pevačica povinovati naređenjima drske folkerke.

Šta je zabeležila "Ekremova kamera"?

Kamera sa koje Ekrem javlja svojima da je dobro, poslužila gazdarici da "naredi" Zadruzi da "odvuče Zoranu u Arenu jer odbija naređenja", a onda snimila Bakijev "copy/paste" kada su lepotice sa imanja u pitanju...

Kako bi se prenela atmosfera sa poslednjeg sastanka na kojem se vršio odabir sluga, ali i žurke nakon toga, trebalo bi koristiti termine poput "strašno", "zanimljivo", "ludo", "bezobrazno" ili jednostavno "dragoceno".

Dragoceno iz dva razloga - prvo zbog činjenice da je Vendi iskoristila svoj bogati rečnik da Zoranu stavi na svoje mesto - mesto roba, a onda i pripreti Zadruzi da sprovede njena naređenja u delo.

Nakon više nego epskog sastanka na kojem se vršio odabir sluga, Vendi je poput veštice koja se na kraju priče pretvori u oblak dima, počela da se puši kada je Zorana na svaku njenu naredbu odgovarala osmehom, odnosno sa "ne čujem" ili "vidi što je nervozna"...

gazdarica je naređivala da joj Zorana založi vatru, upućivala joj pogrdne komentare kada god bi joj ova "ušla u vidno polje" i tako u nedogled...

Uglavnom, epilog je sledeći - Vendi je shvatila da ako sluga ne poštuje njenu reč, odnosno ne izvršava njena naređenja, možda će ih izvršavati ako Zadruga bude intervenisala.

Vendi je tokom žurke ljutito otišla u kuhinju, stala pred "Ekremovu" kameru za želje, čestitke i pozdrave, prinela bubicu ustima i dreknula "Halo, halo režija! Naredite slugi da ode u Arenu jer ne ispunjava moja naređenja!".

I odlazak na počinak je za Vendi bio sve sem toga. Ponovo je radila bubica, ali ovaj put kako bi "jasno i glasno" Zadruga, ali i svi mi čuli da će sluga sutra "biti je*an kao jež onaj u pustinji".

Drugi razlog zbog kojeg bi se jedan od dana na Farmi mogao smatrati za "dragulj među draguljima" je taj što je Bakijev, možda bi Vendi to tako nazvala "modus operandi", providan...

Šta smo naučili posmatrajući Bakija i Katarinu? "Riba" na Farmi se muva kada, i samo kada je žurka u toku. "Riba" se tada odvodi u kuhinju kako bi se "na miru razgovaralo", a onda, kada se ta ista "riba" najmanje bude nadala, unesi joj se u facu i reci joj da ti se sviđa. Druženje Bakija i Irene je lepo počelo.

Kasnije je zbog nje čak navukao kecelju i otišao da pere sudove, što je nešto što bi možda uspelo kod Katarine, ali pošto je nova farmerka Irena u pitanju...rekao joj je da mu se sviđa, ali joj dao i nepristojnu ponudu...reakcija nove farmerke?

"Jel' si ti normalan bre!!"

Ireni se veče, umesto sa Bakijem, završilo sa reperom...Videćemo šta će se desiti ukoliko se denseru sledeće nedelje vrati Katarina...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
reko sam ti ja kako ovo utice na tebe,nisi mi verovala

potpisujem ovo što si rekao,znam na šta misliš,ali generalno me odredjeni karakteri bilo gdje izbace iz takta,nečije osobine...o Bože dragi Smile
Irena Smiley 1
Zorana,smij se što više jer takve  ološe to lomi kao slamke Smile
Bato,napolje,ljigavče neopjevani Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2010, 23:15:34 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
I ja sam umro od smeha kada sam cuo da Vesna Dzukelic trazi od zadruge i producenata da nateraju Zoranu da izvrsi zadatak. Toliko o njenom mozgu  Smile Smile Smile

Inace, nacuo sam neku pricu da se Vendi uopste nije danas lepo provela na pijaci.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2010, 00:16:59 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 21:04:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.