Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 13:40:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880539 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Vec mogu da zamislim duet posle Farme
Ekrem i Vendi  Smiley 1  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
gola,gola...skinuće se gola Smiley 1
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Limen je zavidno dobar ljubavnik

Ši­roj jav­no­sti je op­šte po­zna­to da je ak­tu­el­ni far­mer Ni­ko­la Ko­stić Li Men pre vi­še od de­set go­di­na bio glav­na zve­zda ma­ga­zi­na „Strip­tiz“, za ko­ji se ob­na­žio, ali i to da mu je seks bio glav­na pre­o­ku­pa­ci­ja, i da je umeo da uče­stvu­je u ta­ko­zva­nim „grup­nja­ci­ma“ i or­gi­ja­ma.

Da bi sa­zna­li da li se Li Men s go­di­na­ma pri­mi­rio i ko­li­ko je na nje­gov bur­ni tem­pe­ra­ment uti­ca­la Sve­tla­na, sa ko­jom već pet go­di­na de­li po­ste­lju, po­zva­li smo je, a ona je eks­klu­ziv­no za „Prav­du“ pro­go­vo­ri­la o onom o če­mu ne­ka­da­šnje lju­bav­ni­ce nje­nog mu­ža pri­ča­ju na sva usta.

– Ni­ko­la je iz­u­zet­no emo­ti­van, stra­stven i sek­si­pi­lan mu­ška­rac. Ne­dav­no su ne­ke od uče­sni­ca ri­ja­li­ti šou pro­gra­ma „Far­ma“ ko­men­ta­ri­sa­le ko­li­ko je on sek­si. Za­do­volj­na sam na­šim emo­tiv­nim i sek­su­al­nim ži­vo­tom. On je mu­ška­rac o ko­me sam od­u­vek ma­šta­la i sa­nja­la, oso­ba ko­ja mi u sva­kom po­gle­du od­go­va­ra – re­kla je Sve­tla­na. Iako Li­me­ni ne­ma stro­ge mo­ral­ne kri­te­ri­ju­me ka­da je u pi­ta­nju seks, nje­go­va lep­ša po­lo­vi­na je su­zdr­ža­ni­ja. Da li je Sve­tla­na ta­kva zbog mno­go­broj­nih že­na, ko­je svo­je par­če me­dij­ske pa­žnje tra­že u pri­ča­ma o nje­nom mu­žu, pa ga sa­da lju­bo­mor­no ču­va sa­mo za se­be, ili je nje­na pri­ro­da sa­svim su­prot­na pri­ro­di nje­nog mu­ža, zbog če­ga ga je i pri­vu­kla?

– Ne bih da iz­no­sim na­šu in­ti­mu u jav­nost, jer to sma­tram ba­na­li­zo­va­njem lju­ba­vi. Za­i­sta ne znam ka­kav je Ni­ko­la bio de­ve­de­se­tih, ka­da je ra­dio taj fo­to­sešn, ko­ji je za nje­ga bio eks­pe­ri­ment sa jav­no­šću. Mno­ge rok zve­zde su ta­da ima­le slič­ne „ra­do­ve“, pa se ta­ko i on igrao sa svo­jom sek­su­al­no­šću. Pa, ne zo­vu ga dža­be kon­tro­verz­nim umet­ni­kom (smeh)! U sva­kom slu­ča­ju, nas dvo­je smo po­sve­će­ni je­dno dru­go­m, pre sve­ga nas ve­zu­je ogrom­na lju­bav, a po­tom i pri­ja­telj­stvo, ko­je smo vre­me­nom iz­gra­di­li – re­kla je Sve­tla­na za kraj.

Izvor: Pravda

Maca o Farmi 3

Drugoplasirani u šouu realnosti “Farma”, koja je završena početkom ljeta, o novim gostima na imanju u Lisovićima ne želi govoriti previše. Smatra da je druga sezona došla preuranjeno.

- Ne gledam “Farmu”, ali sam svakodnevno na Pinku, tako da znam šta se dešava. To je šou moje TV kuće… Ne mislim da je loš izbor, ali mislim da se prerano krenulo u novu sezonu. Još se puno priča o prethodnoj “Farmi” i utisci su jaki. Bilo bi bolje da je sada išao “Veliki brat” – uvjerava nas Maca te ističe da mu se u novom šouu ne sviđaju oni koji su galamdžije i skloni konfliktnim situacijama.

Izvor: Dnevni avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Kaća odbila seks sa Banetom iako im je Ekrem odneo “kurdome”

Na „Farmi“ je treći put zaredom organizovana prava srpska svadba. Mladenci su u ovom serijalu bili Kaća i Bane. Iako su se svi nadali, prva bračna noć je prošla bez ikakve intimnosti.

Uprkos tome što je Bane insistirao da spava sa Kaćom, ili da je bar poljubi, mlada uopšte nije bila zadovoljna što su po zadatku završili u hotelu, zatvoreni u sobi, na bračnom krevetu. Banetovo udvaranje počelo je kada su zajedno legli na krevet. Katarina je ubrzo otišla u kupatilo da se presvuče, a Bane joj je, naivno, sa kreveta preporučio da požuri, kako on ne bi bio sam.

- Večeras se nigde ne žurimo, imam jednu vanzemaljsku ideju – rekao je Bane. Katarina se nije mnogo obazirala, i videlo se da joj je neprijatno. Seli su za sto i nazdravili.

Želim ti da se opustiš i uživaš – poželeo je Bane, a Katarina ga je pozvala kod nje kući nakon „Farme“. Bane je ipak želeo da njoj pokaže nešto drugo, pa je napunio kadu i pozvao je da mu se pridruži. Ona je to odbila, ali on nije odustajao. Kasnije, dok je ležala na krevetu, Bane je legao preko nje i ljubio je. Ipak, daljeg „akcijanja“ nije bilo.

Iako mladenci nisu demonstrirali svoju ljubav, neko drugi jeste. Tokom svadbe, stari svat Ekrem dobro je ispipkao Vendi, dodirivao ju je i grlio sve vreme, a ona se uopšte nije bunila. Baki je nagovarao Ekrema da je muva, a kasnije je išao kod Vendi da joj priča da se Ekrem zaljubio.

Iako su svi želeli da znaju šta se to dešava između Vendi i Ekrema, Ekrem je rekao da mu se najviše sviđa Natalija.

POLJUBAC ZA STAROG SVATA – U USTA, PLEASE!

Kada je slavlje počelo, a gosti stigli, svekar Peja je pozvao snajku da dođe do starog svata Ekrema da njoj i njenom “čoveku” da jedan zadatak…zvao je Peja i zvao, a onda sinu Banetu rekao: “Odlično si izabrao, tri puta je zoveš, četvrti put se javi…”. Kada je mlada spustila cigaru i konačno poslušala “starije”, Ekrem je po starom običaju naredio da mladenci stanu u tepsiju, odigraju nešto, a onda se poljube.

U đuskanju su prednjačili svatovi Marjan i Vendi – igrali su kan-kan na stolu obučeni u narodne nošnje, “privatavali se” zbog “balansa”, a onda je Vendi dohvatio i Ekrem – zagrlio ju je oko struka, a onda krenuo rukom gore-dole, levo-desno, ali ništa…Kasnije je ipak priznao da je zaljubljen u Vendi, ali i da mu ne odgovara jer “ima problem, znaš…sise su joj pale mnogo dole!”.

Da Ekrem voli žene govori i činjenica da je svesrdno pomagao Maji Nikolić da mu otpeva omiljenu pesmu – držao joj je mikrofon koji se izgubio u dubokom dekolteu “da bi se bolje čula kako peva”.

Kasnije je i njoj, kao i Vendi našao zamerku. “Sviđa mi se, ali je kratka!”, a onda ostalim farmerima otkrio da je išao u Zadrugu i zamolio produkciju da Banetu i Kaći obezbede “kurdome” (kondome, odnosno u žargonu kurtone), kako mlada ne bi “ostala noseća”…i nije.

Njima je bilo najbolje – posle slavlja su otišli u “gazdinu kuću”, odnosno ekskluzivni hotel, kao i mladenci iz prve sezone Sandra i Nigor, odnosno ljuti neprijatelji Miloš i Firči druge sezone rijalitija.

A tamo, bračni krevet, sveće, večera, tuš , a ujutru i saznanje da “Katarina ima mnogo meke usne”…

“Do sada to nikada nisam radio da riba ima veo na glavi”, rekao je Bane po dolasku u hotel.

Prva bračna noć protekla je “mirno” u priči o (ne)prijateljstvu između Katarine i Sanje, ali i Natalijinom prebacivanju Banetu “kako može da muva njih nekoliko”. Noć je protekla mirno, u bračnom krevetu, a ujutru ih je posetio maser…

Izvori: Mondo i Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Bane priznao da pati za glumicom Marijom Petronijević

U toku prve bračne noći, koju su mladenci sa farme, Bane i Katarina, proveli u kantri-klubu „Babe“, bivši fudbaler je rekao da mu nedostaje njegova devojka.

- Ona je skroz normalna, prirodna. Bavi se glumom – rekao je Bane Katarini, koja je insistirala da joj bivši fudbaler otkrije ko je ta devojka.

- Ne mogu da ti kažem njeno ime. Ona ne voli da se o tome priča. Skroz je normalna, čak se vozi autobusom. Super je cura. Igrala je u jednom filmu, seriji, a ako ti kažem naziv, znaćeš ko je ona – rekao je Janković!

Inače, devojka koju je Bane pominjao je Marija Petronijević, glumica koja igra u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, a imala je i veću ulogu u filmu Emira Kusturice „Zavet“. Njih dvoje su se upoznali nekoliko dana pred početak „Farme“ preko zajedničke drugarice.

Izvor: Alo

Noćna drama u Lisoviću: Baki krenuo kući nakon što je Jeleni rekao da je govno i da ga duva, a ona njemu da je dvolični jadnik!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
to su mi najveći jadnici-sa njom je našao da se svadja 5xdnevno,govedo
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ovo dvoje se opet fajtaju  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
previše Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Citat
to su mi najveći jadnici-sa njom je našao da se svadja 5xdnevno,govedo

Зар ниси ти бранила Бакија цигоша на почетку?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ne vidim razloga da se ona kaci sa tim primitivcem  Smile

kako je rekao pre neko vece :" Bako ih je sve bacao na jaja "
ma more , govedo da vidim te koje si bacao na jaja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 250 251 253 254 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 13:40:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.