Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 21:16:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880688 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
vala jesam, uništio me faks, prođe skoro metar dana  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Aaaaaaa  Smile Smile

Jbt stavrno si zagoreo  Smile

isti je ko moj penis Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Ekrem se skinuo na pijaci

Ekrem je mislio da je dovoljno samo njegovo pevanje, pa je neprestano ponavljao da će pevati do besvesti, ali su ga prodavci na pijaci terali i da govori nemački, što je njemu veoma teško palo. Kolika je bila njegova želja za uspehom svedoče i slike na kojima je u jednom trenutku liznuo kremu i gucnuo omekšivač, samo da bi se što više dopao prodavačicama i dobio mnogo proizvoda. Ove nedelje su farmeri odlučili da ne prave predmete za trampu na pijaci, već da svoje lične stvari menjaju za neophodne namirnice. Tako je Limen svoje čarape menjao za omekšivač, Pejine seksi gaće su trampili za kafu, Ekrem je svoje naočare, koje je nosio i u svom prvom spotu, zamenio za brašno i ulje, a vuneni prsluk dao je za cigarete. Vidno raspoloženi, gazda i farmeri krenuli su nazad na imanje i poneli pola pijace, a samo se Ekrem, kao u svojoj pesmi „Gola, gola“, skinuo dopola.

Izvor: Alo

Bane bi da kresne Vendi da bi dokazao da nije homić

Maneken Branislav Janković nasrnuo je na pevačicu Vesnu Vukelić Vendi i ponudio joj seks kako bi joj dokazao da nije homoseksualac.

Naime, Janković je u ranim jutarnjim časovima, u pijanom stanju, skočio kod Vukelićeve u krevet prilično razgolićen i pokušao da je „naloži“, ali ga je ona brzo otkačila.

- Daj, bre, da probam tebe i sve ću ti dokazati! Pokazaću ti šta znam pa da vidimo šta će se desiti – započeo je Bane u dnevnoj sobi pre nego što su otišli na spavanje.

- Ja ne volim muške kurve! Zavodiš ovde ove ženske indijance, a u stvari znaš ko si i šta si – odgovorila je Vukelićeva, a onda je išla od farmera do farmera i pokušala i od njih da izvuče zaključak da je Bane gej.

Kasnije, kada su već i Bane i Vesna bili poprilično pijani, otišli su u spavaću sobu, a onda je Janković krenuo u pravu akciju.

- Dok te ne razbucam, nećeš biti živ! Neka ti se pridruži on pa ti onda radi šta hoćeš! – pričala je pevačica.

- Vesna, dođi kod mene u krevet da ti pokažem neke stvari! Dođi do mene, neću se buniti – mrmljao je Bane u pijanom stanju.

- Ja homiće ne preferiram! Rašrafiću te! – odgovorila je Vesna.

- Pokidaj me, samo neka gori! Prepustio sam se tebi, samo dođi kod mene u krevet – ponavljao je maneken.

- Ja sam se predao tebi, Vesna, i imaš podignutu moju belu zastavicu, samo dođi kod mene u krevet da ti pokažem da volim žene – rekao je Bane napadajući Vukelićevu u krevetu, ispod jorgana, i pošto ga je odbila, nije imao šta drugo da radi već da se golišav „pokrije po ušima“ i legne da spava.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Eva: Natalija i Bane su zaljubljeni

Glumica Eva Ras otkrila je preksinoć tajnu za koju čak nisu znali ni farmeri, a to je da je ona taj posrednik između Natalije i Baneta i da je prenosila poruke koje čak ni kamera nije zabeležila. Naime, Eva je otvorila dušu pevaču Aci Iliću i rekla da su Natalija i Bane zaljubljeni jedno u drugo, te da će im se sudbine kad izađu i te kako promeniti:
- Bane i Natalija su se zaljubili jedno u drugo! Ja to znam pošto sam prenosila poruke kada je Bane bio u izolaciji. A ovo što on radi sa ostalim devojkama je samo maska da se napolju ne bi saznalo za njih dvoje! To je ljubav, znam ja… I ta ljubav će im promeniti sudbine kad izađu napolje – rekla je Rasova dok je posmatrala manekenovo muvanje ostalih devojaka.

Svađa Bakija i Vendi – Duvaj ga

Vendi i Baki umalo se nisu potukli, a sve zbog toga što je starleta nadobudno od densera tražila da joj pusti muziku po njenoj želji. Kada je alkohol uzeo maha, Vendi je skočila na noge lagane i s ostalim farmerima zamešala. S obzirom na to da je Baki na žurki bio zadužen za muziku, u neko doba pustio je baladu, što se njoj nije dopalo te se odmah brecnula na njega:

- Skini to, hoću neki brži ritam – nadobudno je naredila Vendi, na šta je on kao oparen uzvratio:
- Duvaj ga! Ne možeš tako da se ponašaš, stvarno si bezobrazna!

Nisam – odgovorila je nadobudno Vendi, a kako bi ga još više razljutila, u nekoliko navrata je pokušala da zaigra s njim, ali je Baki iskulirao.

Uvidevši da ga neće isprovocirati, Vukelićeva se denseru unela u lice i rekla:
Ja jesam mnogo bezobrazna!

Na to joj je on ponovo odbrusio:
- Boli me ku*ac, ne možeš tako da se ponašaš! Završavam sve sad!

Na to mu je ona u svom stilu odgovorila:
Ja mogu da se ponašam kako hoću!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Sanjin muž hteo da kresne Katarinu Živković!

Goran Kovačević, suprug farmerke Sanje Stojanović, ekskluzivno za „Alo!“ otkriva da je hteo da je prevari sa koleginicom Katarinom Živković, ali je pevačica uspela pre toga da vidi njihovo dopisivanje i muvanje preko telefona, pa mu je propala namera. Naime, sve je počelo nedugo posle završetka takmičenja za „Zvezde Granda“, u kojem su učestvovale i Sanja i Katarina.
- Sanja i ja smo bili u vezi tad, ali je ona imala neki nastup u inostranstvu, a ja sam s vremena na vreme posećivao mesta na kojima je Katarina nastupala. Posle nekog vremena počeli smo da se dopisujemo. Vremenom je to postalo sve intenzivnije, pa se obična prepiska pretvorila u muvanje – započinje priču Goran i dodaje da je sa Katarinom hteo da ima isključivo seksualni odnos.
- Sve je išlo ka tome, poruke su bile učestale i sa Katarinine i sa moje strane, tako da je skoro, pa bukvalno sve već bilo dogovoreno. Međutim, jednom prilikom Sanja je uzela moj telefon i videla poruke koje mi je Katarina slala, a koje su ukazivale da ću biti intiman sa njom. Baš se bila naljutila na mene. Nekako sam uspeo da joj objasnim i da je ubedim da to ništa nije ozbiljno, tako da smo nastavili sa vezom – rekao je Sanjin suprug i dodao da ne vidi ništa loše u tome što je u utorak uveče na žurki Sanja imala vatreni ples sa Banetom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
gosn Marjan voli sve što je na 2 noge. a i na 4 Smile Smile Smile Smile
-gospodja,kad vidim neke na 2 noge,one sa 4 mi dobro izgledaju!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 13:09:51 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Katarina voli tuđe muževe?!

Da Kaćino muvanje sa zauzetim muškarcima nije usamljeni slučaj, pokazuje i ispovest jedne pevačice iz „Granda“, koja je u tabloidu „Skandal“ izjavila da se Živkovićeva i sa njenim mužem dopisivala.

- Jednom sam sasvim slučajno u telefonu svog muža našla poruke. Oni su se dopisivali. Nisam dozvolila da mi uništi brak, ali bilo mi je jako teško. Ne mrzim nikoga, ali nju sam proklela – rekla je pevačica, koja nije umalo zbog Katarine ostala bez supruga. I folk pevačica Anica Milenković je osetila na svojoj koži Katarininu potrebu za zauzetim muškarcima, i to 2009. godine, kada je ova zvezda „Granda“ bila sa svojim kolegama na turneji po Americi. Milenkovićev verenik Danilo je Leskovčanki obećavao „kule i gradove“, ali kad je Anica saznala za tu aferu, zapretila je svom partneru da će mu zabraniti da viđa njihovu ćerku. I na kraju, poslednja u nizu afera u kojoj je glavna akterka bila Živkovićeva zbila se pre nešto manje od godinu dana, kada se farmerka navodno zabavljala sa dečkom Silvije Nedeljković, fudbalerom Sašom Stamenkovićem. Do danas nije razrešeno da li je to istina ili ne.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Idealna prilika da Baki pokaze sirokim narodnim masama, da je veci srbin od Paroskog, je da stavi subaru i zapeva neku srpsku pesmu.

IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
..ko to bješe Paroški...????? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Smart
Pripreme za svadbu

Na imanju u Lisoviću svi se spremaju za venčanje Baneta i Katarine – peče se prase, a Natalija kao tajni zadatak treba da ukrade mladin veo

Ekrem je ušao u kuhinju i zatekao prljavo suđe na stolu i sudoperi, prazne flaše i smeće na stolu. Iznervirao se i počeo da viče na Evu kako ne želi više da gleda taj krš. Eva mu je rekla da ona nije služavka i da probudi Katarinu da počisti to.

Ekrem je na Prokin zahtev probudio je većinu farmera. Bata se vratio u spavaću sobu i budio je Baneta. Kasnije, Bata se vratio u sobu, i Bane je tražio da priča tiše, jer je želeo da spava. Batu je to iznerviralo, i rekao mu je kako on nikom ne dozvoljava noću da spava, a sad ostali moraju da ćute zbog njega. Nadovezao se i na to što mu je Bane udario klempu sinoć, zbog čega mu se Bane izvinio. Bata smatra da je Bane mnogo bezobrazan i da on od njega ne može da odspava svojih 6 i po sati.

Proka je došao na imanje kako bi farmerima doneo prase koje je potrebno ispeći do kraja dana. Farmerima je saopštio da sve moraju sami da srede za svadbu, i podsetio ih je da malo više rade.

Povodom rasprave od prethodne večeri, i Baki i Vendi su rekli da je to bio beznačajni nesporazum. Ujutro su se pozdravili i ispričali, a Vendi je napomenula da je moguće stalno očekivati slične prepirke.

Nakon povratka sa pijace, Ekrem je probudio sve one koji već nisu ustali. Eva se osetila izigranom, što ona nije bila u mogućnosti da donese toliko stvari sa pijace.

Na tremu, Peja i Baki su pričali o sinoćnjim dešavanjima na zabavi. Baki mu je pričao kako je Sanja igrala sa njim, i kako ga je Vendi iznervirala, jer se ponašala kao muškarac i cimala ga da joj pušta brze pesme. Peja ga je pitao kako će podneti to što se Katarina udaje za Baneta, a Baki je na to rekao da mu nije sve jedno, i da će se potruditi da napravi nešto na svadbi. Takođe je rekao i da mu ne smeta što je igrala sa Banetom prethodne večeri, jer on zna da to ništa ne znači. Priključila im se i Natalija, i Baki joj je rekao šta će da uradi na svadbi. Ona mu je rekla da to i nije baš najbolja ideja, s obzirom da ga ona dobro poznaje i plaši se da će poludeti i napraviti skandal.

U spavaćoj sobi, Natalija je ispričala Katarini za Bakija i da se on nimalo ne šali u vezi nje, da je stvarno mnogo zaljubljen u nju i da ga Natalija nikad nije videla takvog. Katarina je rekla da je shvatila sve to, ali da ne želi ovde da ulazi u bilo kakve priče.

Aca i Bane su raspalili vatru za prase. Kod vatre, gde se peklo prase, Ekrem je sa Pejom, Banetom, Bakijem i Cobetom. Pričao im je kako je bilo na pijaci i šta je sve morao da trampi od stvari, i šta su sve tražili od njega da peva. Eva im je donela džigericu, i ponudila se da im napravi i salatu. Baki je zgroženo odbio piće koje mu je Peja ponudio. Bane i Cobe su pokušali da komadom posteljine zaštite prase od kiše. Bane je imao zamerke na Pejino pečenje praseta, a on mu je rekao da ga nikada nije pekao do sada.

U spavaćoj sobi, Baki i Jasmina su pričali o Katarini. Baki je pričao kako ga je zvala sinoć da igraju. Jasmina ga je pitala da li bi je oženio, a on je izjavio da nije njegov tip. Katarina je došla kod njih i legla pored Jasmine. Rekla je da želi da napravi duet sa Bakijem.

Na večernjem sastanku, Ekrem je rekao kako je potrebno bolje da se raspodele oko poslova u kuhinji, i određuje Sanju za glavnu u kuhinji. Sanja je pričala o kuhinji, kao da je šef, na šta je Jasmina odreagovala. Jasmina se pobunila i izjavila je da ona nju neće slušati. Spomenula je kako je bilo kada je ona bila glavna u kuhinji, kako je sve bilo na vreme, što sada nisu u stanju da postignu. Počela je rasprava između Jasmine Ane i Sanje.

Natalija je dobila zadatak da ukrade veo od venčanice. Uzela je veo i zamotala ga među svoje stvari. Na novom sastanku iste večeri, Ekrem je obavestio farmere kako je neko ukrao veo i da imaju zadatak da ga nađu.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2026, 21:16:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.