Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2026, 11:25:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882252 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63

A Vendi vidim cepa pelinkovac i drži govore,ušla je u duboke misli,a nije još shvatila da gledaoce boli qrac za njenu gistro filozofiju nego svi čekaju da joj ispadne sisa.A u faci je propala,strašno,gad ulubljeni. Smile

Mislim da je covjek u najkracem, a najjasnijem mogucem obliku objasnio zasto gledaoci podrzavaju Vendi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Vendi i Zorana (intervju) – Više nekomuniciramo

Nakon što je Vendi Zorani “sasula u brk” sve što misli o njoj, dve pevačice su se suočile i u zajeničkom intervjuu u kojem su bile saglasne samo u jednom – da od sada više neće uopšte razgovarati!

“Ovu igru, koju je ona započela, nemam nameru da nastavim i pre Farme je o meni svašta pričala po novinama”, rekla je Zorana, ali je Vendi uzvratila: “Njen habitus je bio takav da mi da do znanja da perfidno nipodaštava moj ulazak. Što se tiče dotične osobe niko se o njoj nije bavio u spoljnom svetu”.

Zorana je uzvratila da zna o “kakvom je mentalnom sklopu reč i da više ne želi da učestvuje”, a i jasno joj je da je Vendi ušla samo da bi nju provocirala.

“Ona je osoba koja u meni ne pobuđuje ne samo zainteresovanost, već ništa čak ni da se bavim njenom frizurom, koju i nema. Ne znam nikoga ko je fan dotične perosne. Nikakva komunikacija između nas više neće moći da postoji”, kategorična je bila Vendi.

“Drago mi je Veco što se u jednom slažemo. Ona ima pogan jezik”, rekla je Zorana, nakon čega je Vendi napuistila intervju…

Ipak, u kući je svaka nastavila da “lobira” za svoj tabor.

Izvor: Kurir

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Kome je pozlilo, nikako da provalim. Znam da je neko od zena a u kadru danas nisam video Jovanu, Zoranu i Vendi?

Sanja rece - mozda je prepila pelinkovac, da nije Vendi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Gledam najavu za 8 veceras, izlgeda da je Vendika nagazila jadnu Tinu, ala ce to biti zanimljivo gledati  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
E ljudi ,pa ko je i sta je Vendi da nekome drzi pridike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šta je to bilo između Vendi i Tine?  Smile

Uzgred, otkrio sam nešto. Nekoliko puta sam čuo Zlatu kako govori o suđenju sa Vendi, ali nisam imao pojma o čemu se radi...  Smile

Sudski spor između Zlate Petrović i Vendi okončan pomirenjem!
Objavljeno: 18.05.2009 - 12:09 (Svet)

U Trećem opštinskom sudu u Beogradu, okončan je sudski spor, koji je pre više od godinu dana, Zlata Petrović pokrenula protiv Vesne Vukelić Vendi. Spor je okončan – pomirenjem, a dve pevačice su odlučile da zakopaju „ratne sekire“, uz pomoć svojih advokata. Glavni pretres, koji je inače odlagan nekoliko puta, trajao je gotovo četiri sata! A da se „zaraćene strane“ nisu pomirile, mogao je da traje i čitav dan jer je sudija bila čvrsto rešena da na njihovu dugogodišnju svađu i prepucavanje po medijima konačno stavi tačku. U prisustvu svojih advokata, pevačice su sročile saopštenje za javnost, koje su obe potpisale. Posle gotovo desetogodšnjeg blaćenja i međusobnih optužbi, pevačice su se obavezale da jedna o drugoj više neće reći nijednu ružnu reč! Pomirljiva Zlata, koja je Vendi tužila za klevetu, jer je ova na svakom koraku omalovažavala i „častila“ uvredama, velikodušno joj je sve oprostila. Iako je njihov „rat“ trajao desetak godina, Zlata i Vendi su se u sudu prvi put srele i konačno upoznale! Bilo je dovoljno petominutno upoznavanje i ćaskanje, pa da Zlata povuče tužbu, a da Vendi zaključi da je sve ono što je čula o Zlati – izmišljotina drugih ljudi! Istovremeno upoznavanje i pomirenje je začinjeno poljupcem i ručkom u restoranu „Sinđelić“.

Vesna Tasić

Ali, šta je bilo pre toga? Smile

VENDI: ZLATA JE VEŠTICA, BACA CRNU MAGIJU!

Zlata Petrović i Vesna Vukelić ne mirišu se već čitavu deceniju, tokom koje su jedna drugu žestoko vređale. Folk pevačice, sa karijerama na zalasku, najozbiljnije su se posvađale pre tri godine kada je Vendi optužila koleginicu da se bavi crnom magijom. Čitav slučaj je završio u Trećem opštinskom sudu.

- Mirko Kodić se jedva izlečio od vradžbina Zlate Petrović! On je pod dejstvom magije napao trudnu ženu. Poznajem i jednog njenog bivšeg momka kome je rečeno da će umreti. Slučajno je ubijen, jer nije mogla da mu se skine crna magija. Poručujem da ću je nokautirati! Ma, čvarke ću iz nje cediti na sudu - siktala je u to vreme Vendi, dok se Zlata branila:

- Trpela sam dugo njeno pljuvanje po meni kao „crnomagijašici“! Mislila sam da njoj kao samohranoj majci treba novac, malo popularnosti, i nisam reagovala. Kada je izjavila da sam ubila svog momka magijom, dara je prevršila meru i nisam mogla da oćutim. Sud će odlučiti koliko Vendi treba da mi isplati na ime uvreda i povrede mog imena i ugleda - rekla je tada Petrovićeva.

Međutim, nakon dvogodišnjeg procesa Zlata je ipak pristala da se vansudski poravna sa ljutom suparnicom. Ratne sekire su privremeno zakopane. A dokle? Dok ne krene prva „topla ljudska priča“ iz prošlosti. A onda sigurno počinje ludilo!  

Milena Videnović

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 630
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Kome je pozlilo, nikako da provalim. Znam da je neko od zena a u kadru danas nisam video Jovanu, Zoranu i Vendi?

Sanja rece - mozda je prepila pelinkovac, da nije Vendi?

Pozlilo je najvernijoj drugarici Pelinkovca u ovoj sezoni Farme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Šta je to bilo između Vendi i Tine?  Smile

Овај клип нема везе са претходним. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Vendi u bolnici!

U jednom od današnjih uključenja sa farme u Lisoviću, farmeri su pričali o Vesni Vukelić Vendi, koju su sa imanja odvezla kola hitne pomoći!
Nije nam poznato zbog čega je Vendi zatražila lekarsku pomoć, ali iz razgovora farmera čini se da ni oni ne znaju šta se desilo njihovoj ukućanki! Katarina Živković rekla je da, ukoliko je u pitanju slepo crevo, kontroverzna pevačica će morati da ostane nekoliko dana u bolnici. Sanja Stojanović prokomentarisala je  kako je Vesna završila u bolnici zbog prepijanja i zato što ne zna da stane kada je alkohol u pitanju! Ostali farmeri, na čelu sa Jasminom Anom, osudili su Sanju!

Još uvek ne možemo pouzdano da tvrdimo šta se zapravo dogodilo Vesni, ali čim dobijemo potvrdu naših navoda i nove detalje, očekujte ih na našem sajtu!

UPDATE: Vendi nija odlazila sa imanja u bolncu, kako su farmeri nagađali, već je hitna služba došla na imanje u Lisovićima kako bi pregledali Vendi zbog izvesnih zdravstavnih tegoba…

Izvor: Tračara.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2026, 11:25:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.