Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2026, 21:06:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882503 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ova Tina nema 3 grama mozga... ne zna ni da se svadja...  Smile

da!ali zato ima sisu za svakog gradjanina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Ova Tina nema 3 grama mozga... ne zna ni da se svadja...  Smile

Da li je toliko tesko poverovati da ima ljudi koji ne vole da se svadjaju? Jedina nije dala na sebe i ocutala ovoj jahacici kamiondzija, traktorista i ostale radne raje. Ne da na sebe, drugo je to sto se ne svadja onako kako bi neki gledaoci voleli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Necete verovati ali mislim da je Vendi u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
U pravu je Vendi da je sustina price istinita, u pravu je Tina da je slagala za vreme trajanja iako to nije bitno. Ovde je jedini problem u tome kako je Tina smela da joj kaze da laze. Uzaludni popovi i jarice krste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Ne znam ali ako nije spomenuta kako sme da kaze da neko laze... Smile
Kao drugo svi misle za Tinu da je ostavila dete ali prava prica je zasto... procitao sam na njenom forumu da su je roditelji od bivseg muza zatvarali u sobu i nisu joj dali 2 godine da izlazi, mozda je to taj period kada se povukla u sebe i cutala, ko zna... Smile dakle nemojte suditi tini ako ne znate pravu pricu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Cek, kakve sad veze ima sudjenje Tini sa mnom?  Smile

Inace, mozes nekom reci da laze ako prica o necemu gde nije bio prisutan a ti jesi, bez obzira da li te pominje. Kao da sutra neko prica o nasoj sadasnjoj diskusiji i kaze da smo se prozivali. Naravno da cu mu reci da laze. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Cek, kakve sad veze ima sudjenje Tini sa mnom?  Smile

Inace, mozes nekom reci da laze ako prica o necemu gde nije bio prisutan a ti jesi, bez obzira da li te pominje. Kao da sutra neko prica o nasoj sadasnjoj diskusiji i kaze da smo se prozivali. Naravno da cu mu reci da laze. Smile
ne kazem tebi prijatelju  Smile nego generalno

za ovo drugo ne bih se slozio sa tobom. nikako, kako moze da se ubacuje u pricu ako nije spomenuta, nema veze da li je bila tamo. to je nekultura!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
E,crni Sani,šta si dočekao. Smile Smile Smile

...

A Vendi vidim cepa pelinkovac i drži govore,ušla je u duboke misli,a nije još shvatila da gledaoce boli qrac za njenu gistro filozofiju nego svi čekaju da joj ispadne sisa.A u faci je propala,strašno,gad ulubljeni. Smile

Smile Smile Smile
Ova Tina nema 3 grama mozga... ne zna ni da se svadja...  Smile

da!ali zato ima sisu za svakog gradjanina

Sez, da li i Vendi i Tina završavaju poso?  Smile

Izvor Kurir: (mistična Kaća)  Smile  Smile

BAKI: KAĆA, RAZBUCAO BIH TE KO SALATU

Nedelja, 17. Oktobar, 2010.| Autor: Goran Doljančevic

Denser se napalio i pevačici šaputao na uvo šta bi joj radio u senu, a ona se samo osmehivala

Baki se žestoko naložio na Katarinu.
Denser više ne može da sakrije da želi seks sa pevačicom i to joj je otvoreno priznao. Doduše, trudio se da njegovo šaputanje ne čuju ostali farmeri. Uvek kada je ona u njegovoj blizini, prorade mu hormoni i ne može da se kontroliše. A i na njenom licu se vidi da joj izuzetno prijaju njegovi predlozi.

Kaća: Oduzimaš mi energiju, prazniš mi baterije. Šta ću ako se isprazne?
Baki: Napuniću ih. Voleo bih da ti kažem neke stvari.
Kaća: Ja ne volim ljude koji se otvaraju kao bukvar. Ja sam ti mistična.  Smile
Baki: Je l’ znaš šta bih ja uradio? Napravio bih rusku salatu od tebe. I otvorio bih te kao Stambol kapiju.  Smile
Potom se Baki približio Kaćinom uhu i počeo da joj šapuće.
Baki: Ti si moje pile.
Kaća: Malo pile.
Baki: Hajde da uživamo. Kako mi se sviđaš, jebote!
Kaća: Hoću, mi uživamo. Pssst!

Verovatno ona sve ovo doživljava kao predigru, ali Baki bi što pre da pređe sa reči na delo. Uporan je, možda i uspe.

Zanimljiva su dva kometara čitalaca:

# Milovan S Nikolić Sombormbor
17.10.2010 07:10:34
# Sanjalačke gluposti ne komentarišem.Svako je gospodar svoga tela pa i Katarina koja sigurno zna da treba živeti i biti svoj i posle Bakija. Milovan S Nikolić Sombor

# farmer
17.10.2010 07:17:00
# Mala je namazana i samo se igra sa cika Bakijem, isto kao sto se mali Bane igra sa tetka Natalijom Burgijom. Ljiga Bane je Jeleni Prangiji sinoc nesvesno priznao da on vrlo dobro poznaje tetka Nataliju Burgiju i da se znaju od ranije. On je rekao da ga je jako iznerviralo njeno pitanje jel gej, jer on kaze da bi ona valjda to najbolje trebala da zna? Posto je Jelena Prangija ostala bez teksta i uspela da prozbori "ne mogu da verujem," on je rekao nece vise da prica o tome jer ne bi da Nataliju Burgiju uvaljuje u g.vna. Sve je jasno, tetka Burgija je izgleda imala aferu sa ljigom Banetom i pre Farme, pa ta njihova bliskost i njeno opsedanje njega vise ne treba nikoga da cuti. Sani je sigurno podrzava u tome.

Izvor Alo:

Maneken priznao Jeleni da je imao odnos sa Sanijevom ženom

Bane: Bio sam sa Natalijom!

Nedelja - 17.10.2010
Maneken Branislav Janković priznao je pred višemilionskim auditorijumom da je bio sa Natalijom! On je otvorio dušu i svojoj drugarici Jeleni Stožinić priznao ono što je „Alo!“ pre nedelju dana ekskluzivno objavio, da je Sanijeva žena imala aferu sa mlađanim manekenom.

Naime, kada su Jelena i Bane legli u krevet, počeli su svoj uobičajeni ritual čavrljanja, koji je postao njihova svakodnevica otkad su postali sluge. Ne mogavši da prećuti šta se desilo sa Sanijevom ženom, Bane se poverio manekenki:
- Iznervirala me je Natalija kada me je pitala u igri „Zagonetne ličnosti“ da li sam gej. Trebalo je da joj odgovorim: „Ti bi to trebalo najbolje da znaš!“ - rekao je Bane, na šta je iznenađena manekenka skočila ko oparena:
- Opaaaa. Ja to ne znam.

Na šta je maneken dao objašnjenje:
- Ma ništa specijalno. Neću da pričam o tome, da je ne bih uvalio u gov*a...
Jelena je nekoliko trenutaka bila u neverici, a zatim sa brže bolje pribrala i sa osmehom podržala svog cimera.
Opšte je poznata stvar da između denserke i manekena postoji hemija, a izbačeni farmer Renato Henc prvi je javno progovorio o njihovom odnosu:
- Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao - ispričao je tada pevač za naš list.

„Rogonja“ okrivio medije!

Natalijin suprug Sani gostovao je juče u jutarnjem programu Televizije „Pink“, iako je samo dan ranije za „Alo!“ izjavio da je otputovao sa sinom na odmor! Denser je iskoristio svoje gostovanje da naglasi kako su „mediji naduvali priču o Nataliji i Banetu, kao i o navodnim zdravstvenim problemima njihovog sina“. Istine radi, treba pomenuti da je upravo Sani molio da pre nekoliko dana hitno kontaktiramo sa njim i tada poručio svim svojim fanovima da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre napustila „Farmu“, jer je potrebna svom sinu, koji, citiramo, „ima psihičkih problema“.

Dragana Tripić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Farmeri bi da sa imanja izbace manekena Baneta, a publika Čedu Čvorka. Ekrem razmišlja da napusti imanje, a Vendi i Zorana su našle "zajednički jezik".

Bane je pre izbora duelista, morao da iskoristi priliku, jer je u toku "siguran lajv" i konačno naciji kaže koji pol njega privlači.

"Ja znam da volim žene, možda i više nego što bi trebalo i ne želim da se o tome više priča. Ta šala mi ne prija, nisam ranije komentariosao jer nemam problem sa gej populacijom", rekao je Bane.

Farmeri opet nisu uspeli da otkriju ko je na tajnom zadatku. Iako su mislili da je Vendi "agent 007" i da je njen zadatak bio podmetanje "Plejboja", to je ipak bila Sanja koja nije smela tokom cele nedelje da bilo šta radi u kuhinji.

Ona je u tome uspela "iako joj je bilo stvarno teško, a pomogla joj je i opekotina na ruci", pa je dobila imunitet u narednoj nedelji.

Nakon, kraće rasprave ko je pogodio da je Sanja imala zadatak, Čeda je otvorio sezonu deljenja štapića i svoj dao Jeleni "jer je Bane potrebniji na Farmi".

Jovana i Jasmina su ipak "glasale" za Baneta, dok je Bata posle podužeg hvalospeva na Jelenin račun štapić dao njoj!? Zlata je i Baneta i Jelenu mnogo zavolela, ali Baneta ipak malo više voli, Sanja je bila kratka i "stala na stranu žena", kao i Vendi.

Peja je "od samog početka podržavao Jelenu jer je ceni kao sestru", štapić je dao "bratu Banetu". Baki, iako se činilo da će štapić dati Jeleni jer je i ona njemu, ipak je dao Banetu, kao i Natalija jer je Bane džentlmen.

"Draga ženo i deco, evo me u Farmi se nalazim, dobro je nije loše i tako... Ovaj štapić ne mogu da dadnem Banetu, mi smo svaki dan zajedno, radimo", kao i uvek, Ekrem je uspeo da sve farmere nasmeje.

Čika Aca (kako ga Jelena zove) i Marijan su svoje štapiće dali Banetu, dok je Cobe, nakon što se uverio da Bane ima više štapića svoj dao Jeleni, kao i Katarina "jer je maneken potrebniji Farmi".

Tina se držala tradicije da štapić daje muškarcima, dok je Limen stao na mušku stranu jer je "Bane shvatio ko je on".

"Ne bi mi smetalo ni da si gej, ja sa tim nemam problem. Štapić ipak dajem tebi jer me je Jelena fascinirala time što je došla bosa sa pijace", rekla je Zorana. Gazdarica Eva je "stala na stranu slabijih" i štapić dala manekenu.

"Sve sam prošao i ostalo mi je još samo ovo. Nije problem, idem da i to vidim."

Bane bi mogao i da se vrati iz duela, jer njegov protivnik Čeda Čvorak kaže da neće uopšte učiti jer poštuje stav publike.
EVA PROTIV SVIH, ILI SVI PROTIV EVE?
EVA PROTIV SVIH, ILI SVI PROTIV EVE?

Iako je Eva, kada je preuzela gazdovanje imanjem u Lisoviću, rekla da će ove nedelje sve biti kako treba, to je trajalo jedva jedan dan.

"Svi me miniraju. Dva klana su se spojila protiv mene, ne znam da li ste na Zoraninoj ili mojoj strani", rekla je Eva Aci i dodala da ni o čemu drugom ne brine sem o imanju.

Iako se trudi da svaki zadatak bude urađen kako teba, Proka je konstatovao da je sve urađeno polovično, a farmeri "zaboravljaju" da kokoškama, guskama i patka treba da daju vodu i hranu... Čak ni sveža jaja nisu pokupili...

Zbog toga što nisu izvršili sve zadatke Proka im je dao još i dopunski - da se ocedi vino, ali ne smeju sve da popiju, mora nešto i za pijacu da se sačuva, da bi razmena bila uspešna.
Nakon što je Vendi Zorani "sasula u brk" sve što misli o njoj, dve pevačice su se suočile i u zajeničkom intervjuu u kojem su bile saglasne samo u jednom - da od sada više neće uopšte razgovarati!

"Ovu igru, koju je ona započela, nemam nameru da nastavim i pre Farme je o meni svašta pričala po novinama", rekla je Zorana, ali je Vendi uzvratila: "Njen habitus je bio takav da mi da do znanja da perfidno nipodaštava moj ulazak. Što se tiče dotične osobe niko se o njoj nije bavio u spoljnom svetu".

Zorana je uzvratila da zna o "kakvom je mentalnom sklopu reč i da više ne želi da učestvuje", a i jasno joj je da je Vendi ušla samo da bi nju provocirala.

"Ona je osoba koja u meni ne pobuđuje ne samo zainteresovanost, već ništa čak ni da se bavim njenom frizurom, koju i nema. Ne znam nikoga ko je fan dotične perosne. Nikakva komunikacija između nas više neće moći da postoji", kategorična je bila Vendi.

"Drago mi je Veco što se u jednom slažemo. Ona ima pogan jezik", rekla je Zorana, nakon čega je Vendi napuistila intervju...

Ipak, u kući je svaka nastavila da "lobira" za svoj tabor.

Dok njih dve nastoje da farmerima objasne koja je u pravu, Ekrem, ukoliko uskoro ne dobije cigarete planira da napusti imanje.

Izvor: SrbijaNet
« Poslednja izmena: 17. Okt 2010, 09:31:20 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
sjajno objasnjenje Vendinog identiteta :" pogan jezik bez pokrica"  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2026, 21:06:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.