Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 11:44:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882854 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma sve je zezanje,al kad se Sandra ujutro probudi i ukapira  Smiley 1
Dzek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svečano želim da izjavim da sam zadovoljan razvojem situacije na Farmi.  Smile

Naš dobri Bajruš vedri i oblači, u stopu ga prati Sanijeva verna ljuba, lepi Bane pokalo diže ruke od glavate leskovačke fufe i po svoj prilici će uskoro ukapirati da bi mu ona druga, koju su ni krivu ni dužnu nekada i negde proglasili lepoticom, mnogo bolje tj. lakše legla; bakutaner svako malo dobija nervne napade jer više niko ne trza na njenu paranoju otkad je unutra velikomučenica sa šabačkog vašara, a danas - sutra možemo da očekujemo i defanzivu crno - bele mačke (tj. mečke, kako kaže Diva)...  Smile

Zašto nije ušao ponosni parader sa Evrovizije?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Ко ће га знати? Доста пута су новинари омашили у својим најавама потенцијалних учесника. Драго ми је што није ушао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Svečano želim da izjavim da sam zadovoljan razvojem situacije na Farmi.  Smile

Naš dobri Bajruš vedri i oblači, u stopu ga prati Sanijeva verna ljuba, lepi Bane pokalo diže ruke od glavate leskovačke fufe i po svoj prilici će uskoro ukapirati da bi mu ona druga, koju su ni krivu ni dužnu nekada i negde proglasili lepoticom, mnogo bolje tj. lakše legla; bakutaner svako malo dobija nervne napade jer više niko ne trza na njenu paranoju otkad je unutra velikomučenica sa šabačkog vašara, a danas - sutra možemo da očekujemo i defanzivu crno - bele mačke (tj. mečke, kako kaže Diva)...  Smile

Zašto nije ušao ponosni parader sa Evrovizije?  Smile
Smile Ma tako je  Smile
Mrzilo me sve da citam al ti verujem ko ja da sam napisao  Smile
Ali Natalija je vrh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E, Kaktus, vidim da si me citirao, ali me mrzelo da čitam komentar, pa samo želim da ti kažem da verujem da si napisao nešto visokoumno, ako ne i genijalno. Bravo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
E, Kaktus, vidim da si me citirao, ali me mrzelo da čitam komentar, pa samo želim da ti kažem da verujem da si napisao nešto visokoumno, ako ne i genijalno. Bravo!  Smile
Smile Bravo dobar si  Smile Respect
 sez  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 01:45:59 od Kaktus Dzek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

Zašto nije ušao ponosni parader sa Evrovizije?  Smile

To i mene zanima. Gde nam je Milanče?  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ovonedeljni odlazak na pijacu uneo je nemir na imanje u Lisoviću, i isprovocirao svađe među ionako nervoznim farmerima.

Naime, ove sedmice farmeri nisu dobili sve potrebne namirnice, a manjak cigareta doprinosi sveopštoj nervozi i popuštanju strpljenja.

Kupovina koju su na pijaci obavili Bane, Baki i Jelena naknadno je posvađala dvojicu farmera, a u raspravu se ubacila i manekenka. Njih troje su na pijaci morali da se trampe sa prodavcima kako bi dobili sve potrebne namirnice, pa je Baki ostao bez naočara a Jelena bez papuča. Iako je manekenka bila ta koja se na farmu vratila bosa, Baki je prvi izrazio nezadovoljstvo zbog trampe i pitao Baneta zbog čega je dao njegove naočare. Maneken je objasnio da su mu prodavci to tražili i da je za njih dobio luk koji im je na imanju trebao.

Međutim, denser mu je ljutito objasnio da su naočare bile poklon, na šta mu je Bane rekao da je i njegova jakna bila poklon. Naime, prošle nedelje je Baki trampio  Banetovu jaknu za hranu, ali mu maneken tada ništa nije prigovorio.

Iznervirani denser je takođe na imanju odbio da sa ostalim farmerima podeli kolače koje je dobio za svoju minđušu, a upozorenje  gazdarice Eve da u toj kući sve mora da se deli ga je neobično iznenadilo.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Da li deca farmera gledaju Farmu?

Šo­kant­na vest da je Sa­ni­jev i Na­ta­li­jin sin pao u de­pre­si­ju zbog sve­ga što se do­ga­đa na „Far­mi“, ali i ono­ga što se pi­še po no­vi­na­ma, ka­ko o nje­go­voj ma­mi, ta­ko i o osta­lim uče­sni­ci­ma ovog ri­ja­li­ti šou pro­gra­ma, na­ve­la nas je da is­tra­ži­mo ka­ko se za­pra­vo ose­ća­ju de­ca uče­sni­ka „Far­me“, ko­ja pom­no pra­te i gle­da­ju svo­je ro­di­te­lje.

Ova po­tre­sna pri­ča o De­ja­nu, Na­ta­li­ji­nom i Sa­ni­je­vom si­nu, po­slu­ži­la je da ose­ća­nja de­ce sta­vi­mo u pr­vi plan i raz­go­va­ra­mo sa čla­no­vi­ma po­ro­di­ca o nji­ho­vim emo­ci­ja­ma. Ta­ko je ne­dav­no Ba­ki­je­va ćer­ka, An­đe­la, jav­no pri­ča­la o svo­jim ose­ća­nji­ma ka­da se do­go­dio ne­mi­li do­ga­đaj iz­me­đu nje­nog ta­te i Mi­la­na Pa­ro­škog.

– Gle­da­la sam sva­đu i bi­lo mi je ja­ko te­ško, po­go­to­vo ka­da je moj ta­ta za­pla­kao. Ta­da sam i ja za­pla­ka­la. Ovo je pr­vi put da smo se raz­dvo­ji­li na ova­ko dug vre­men­ski pe­ri­od i pu­no mi ne­do­sta­je. Moj ta­ta je su­per, ne­mam ni­ka­kve za­mer­ke – re­kla je svo­je­vre­me­no An­đe­la, ko­ju je pri­zor sva­đe ve­o­ma po­tre­sao.

Aca Ilić i Bi­lja­na Jef­tić ta­ko­đe u ku­ći ima­ju ma­lo­let­nog, je­da­na­e­sto­go­di­šnjeg si­na, te smo tim po­vo­dom kon­tak­ti­ra­li Bi­lju, ka­ko bi nam ona re­kla ka­ko se nji­hov sin ose­ća:

– Ja se u ne­ku ru­ku di­vim svom si­nu što ga „Far­ma“ ne in­te­re­su­je i što on ne že­li to da gle­da. Na­rav­no da po­ne­kad po­gle­da, ali u ve­ći­ni slu­ča­je­va to ga ne in­te­re­su­je. S dru­ge stra­ne, ja ni­sam pri­sta­li­ca to­ga da de­ca gle­da­ju ovaj ri­ja­li­ti. Vi­še ga usme­ra­vam na uče­nje. Ka­da ga pi­tam ka­ko je bi­lo u ško­li, on mi ka­že: „Su­per, svi na­vi­ja­ju za mog ta­tu“, ta­ko da on stvar­no ni­je imao ne­kih ne­pri­jat­no­sti. Za­i­sta se tru­dim, ko­li­ko god mo­gu, da ga sklo­nim od to­ga. On ni­je sa­znao ni za onaj pod­met­nu­ti „Plej­boj“, ni­ti su u ško­li pri­ča­li o to­me. Što se ti­če Na­ta­li­je, ne bih da ko­men­ta­ri­šem, žao mi je što se nji­ho­vom si­nu to do­go­di­lo, ali ja se ne bih po­na­ša­la kao ona ka­da bih bi­la na „Far­mi“ – is­pri­ča­la nam je Bi­lja­na, ko­ja vo­di ra­ču­na da nji­hov sin bu­de is­klju­čen iz sve­ga što pra­ti ovaj ri­ja­li­ti šou, dok Ha­sa­no­vog i Zla­ti­nog si­na, Mi­ki­ja, ne­ma po­tre­be ni­ko da ču­va, jer je već od­ra­stao čo­vek, ko­ji ima svo­ju po­ro­di­cu.

– Mo­ja maj­ka se do­bro dr­ži i ja sam po­no­san na nju. Ni­sam imao ne­kih ne­pri­jat­no­sti što se mo­jih ro­di­te­lja ti­če, a osta­le za­i­sta ne bih ko­men­ta­ri­sao. E sad, ne mo­gu da ka­žem da sam rav­no­du­šan, na­rav­no da mi kon­flik­ti ne pri­ja­ju, i iskre­no se na­dam da mo­ja maj­ka ne­će uči u ne­ki su­kob. Me­ni je žao što je taj mo­mak za­pao u de­pre­si­ju, ali ipak je on u pu­ber­te­tu i te­že do­ži­vlja­va sve to. Ne­mam pri­med­bu ni na či­je po­na­ša­nje i za sa­da su mi svi okej – re­kao je Mi­ki.

Ro­di­te­lja glav­nog ak­te­ra i po­kre­ta­ča ce­le ove pri­če, Sa­ni­ja, za­i­sta je po­tre­sao ovaj do­ga­đaj i, kao i sva­ki bri­žan otac, bo­ji se za zdra­vlje svog si­na je­din­ca.

– Bio sam kod psi­ho­lo­ga i on mi je re­kao da je moj sin „zdra­vo bo­le­stan“, da je to nor­mal­na re­ak­ci­ja jed­nog pu­ber­te­tli­je. On u svo­joj pod­sve­sti mi­sli da mi vi­še ne­će­mo bi­ti za­jed­no. On se vi­še bri­ne za me­ne i mo­je re­ak­ci­je, ne­go za Na­ta­li­ju. De­jan je do­bro de­te i raz­u­me sve, ali tre­nut­no ne mo­že da shva­ti da se nje­go­va ma­ma sa­mo igra. Psi­ho­log mi je re­kao da se to le­či ta­ko što će nje­go­va ma­ma da bu­de po­red nje­ga i za­to ape­lu­jem na sve do­bre lju­de da ne gla­sa­ju za Na­ta­li­ju, ka­ko bi ona što pre iza­šla, jer je pre­ko po­treb­na svom si­nu. Mo­ja že­na ni­je kur­ve­ti­na, ali lju­di mo­ra­ju da shva­te da su ta­mo uslo­vi ne­nor­mal­ni. Ona ni­šta ni­je ura­di­la što bi osra­mo­ti­lo na­šu po­ro­di­cu, a ja sam svim sr­cem uz nju i po­dr­ža­vam je – re­kao je Sa­ni.

Izvor: Pravda

Tina izmislila trudnoću – Priča da folk pevačica čeka bebu marketinški trik!

Iako je tokom boravka na imanju tvrdila da joj mesečni ciklus kasni, folk pevačica Tina Ivanović nije trudna! Kako „Alo!“ saznaje, priča o njenoj navodnoj trudnoći zapravo je dobro osmišljen marketinški trik koji je folkerka plasirala u javnost pre odlaska na imanje, da bi što duže ostala u rijalitiju!

- Tina je zaigrala na kartu fine i uzorne osobe, koja je ostala u blagoslovenom stanju jer je znala da će to kod publike proći i obezbediti joj dodatni tajming u šou programu – tvrdi naš sagovornik i dodaje:

- Svi su verovali da pevačica čeka bebu, sve do trenutka kada se ucirkana mazila sa manekenkom Jelenom Stožinić. Kada je shvatila šta je uradila, folkerka je ceo dan preplakala i bila pod sedativima, koji su samo potvrdili sumnje o njenoj navodnoj trudnoći! Opšte je poznata stvar da je ženama u ranoj trudnoći strogo zabranjeno uzimanje antidepresiva, alkohola, cigareta i izlaganja stresnim situacijama, što je kod folkerke bila svakodnevica – zaključuje naš izvor.

- Ja sam pomislio da je trudna i tako sam se osećao. Ali, dobro, šta je tu je, ima vremena! Kad bude izašla, radićemo na tome, biću vredniji, sigurno! – rekao je Zvezdan za „Alo!“.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Vendi: Severina peva kao kokoška

- Ma ona je žena sva mrtva, mrljava, bez energije! Ja ne poričem da izgleda dobro, ali to ništa ne znači, a peva kao kokoška u kokošinjcu! Ja kad čujem njenu pesmu „Gas, gas“, meni nije dobro. Tom numerom spuštaju inteligenciju jednog muzičara. Zamisli da pevam „Gas, gas“?! – pričala je Vendi.

Sani zbog Natalije napustio Srbiju!

- Iako je na početku „Farme“ zdušno bodrio Nataliju i navijao da što duže ostane u rijalitiju, čak je i njene prve izlete s Banetom opravdavao, Sani u poslednje vreme više nije mogao da ostane hladne glave. Konstantno muvanje s Banetom više nije mogao da podnese, pogotovu otkad su se pojavile spekulacije da je između dvoje farmera bilo nešto više od pukog flertovanja – priča nam izvor koji dodaje i da denser trpi veliki pritisak u javnosti.

- Ljudi iz njegovog okruženja počeli su da se šale na njegov račun govoreći mu da svi znaju šta njegova žena radi ove jeseni, te da je pred tri miliona ljudi dobio pedalu, a ništa manji pritisak ne trpi ni njihov sin u školi. Zbog toga je odlučio da sa sinom ode na odmor dok se ne smire strasti.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Sanija, koji je potvrdio da privremeno napušta Beograd.

- Hoću da se posvetim detetu. Idemo deset dana na odmor. Hvala bogu, sin je prebrodio krizu koju je imao, sad se oseća dobro. U krizu je upao jer mu mnogo nedostaje majka. Uz Nataliju sam do kraja – rekao nam je Sani, ne precizirajući do kraja čega, braka ili „Farme“.

Bane priznao da je imao seks s tipom!

Nakon što su spojili krevete u štali, sluge Branislav Janković i Jelena Stožinić pričali su o svojim seksualnima iskustvima, te je tako maneken priznao da je imao seks s muškarcem i ženom.

- Da l‘ si imao nekad seks s muškarcem? – pitala ga je manekenka, na šta je Janković odgovorio da nije, ali da jeste utroje.

- Spavao sam s drugarom i nekom ribom zajedno! To je bila žešća zajebancija. Ne mogu da pričam sada o tome jer neću moći nikad da se oženim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 11:44:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.