Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 20:23:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 875503 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Oni se izgleda sprdaju sa Katarinom. Evo u pregledu Bane i Baki sada loze Peju da je i on startuje, da prve sprdnju.  Smile
mogu da se sprdaju sad kad su popili pedalu. Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Jel počela Vendi sa svojim filozofijama,kad počne ,najjebali smo,slušao je u par navrata,strahota koliko je dosadna. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mlada pevačica ’Granda’ Katarina Živković, koja se poljubila sa dvojicom farmera a potom im rekla da želi sa njima da bude samo prijatelj, nije svesna da priča tu nije završena.

Naime, glavna zavodnica na ’Farmi’ postala je meta Peje, koji je počeo da joj se nabacuje kako bi osvetio Bakija i Baneta.

Denser i maneken dogovorili su se da ne žele više da pridaju toliko pažnje mladoj pevačici, ali očigledno žele da joj vrate za to što se poigravala njihovim osećanjima. Oni su zato odlučili da prestanu da se vrte oko nje, ali su nagovorili Peju da počne da je muva. Iako se u početku bunio, bivši muž Zlate Petrović na kraju je prihvatio da narednih dana muva Katarinu.

Katarinina majka rekla je medijima da je u duelu Bane-Baki ipak navijala da maneken započne romansu sa njenom ćerkom, jer Baki ima 40 godina i ona smatra da je ta razlika u godinama ’degutantna’.

Inače, Milan Stanković, čiji je ulazak na imanje u Lisoviću bio najavljen za ovu nedelju, ući će na ’Farmu’ u utorak. Pre nekoliko dana farmeri su postali Čeda Čvorak i Vendi, koja se odmah bacila u akciju ogovaranja, a do sada joj najviše smeta Zorana, čije ’glupe šale’ krivi za slabu gledanost ovog rijalitija.

Izvor: SrbijaNet

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jelenin drug: Jelena je smuvala najbolju ribu na imanju!

- Jecu poznajem dugi niz godina, i ako neko voli da se zeza, to je ona. Te večeri su svi malo više popili, a njen i Tinin odnos vidim samo kao dobru igru i ništa više. Ma Jeca voli više muškarce nego ‚leba da jede. Napisao sam Jeleni pismo u kojoj sam joj naglasio da joj cela Srbija zavidi jer je smotala najbolju ribu na farmi – uz osmeh komentariše vlasnik modne agencije „Kristal“, koji dodaje da se sa Jeleninim i svojim prijateljima u jednom trenutku zabrinuo.

- Videli ste da se Jelena sve vreme šali u rijalitiju, pa pošto je u jednom trenutku bila prisna s Pejom, uplašili smo se da joj je simpatija, ali dobro je i ovako – objašnjava šaljivim tonom Jelenin drug.

Manji konflikt koji je Stožinićeva imala sa Katarinom Živković Miloš vidi kao nesporazum.

- Jeca je možda malo brže reagovala, ali joj se odmah izvinila. Svi su to protumačili na pravi način, osim Katarine, koja se uvredila. Njih dve su skroz različite. Ne druže se tamo nešto preterano, a mislim da to neće biti ni bog zna kakvo drugarstvo po završetku šoua. Kakva je na farmi, takva je i u privatnom životu. Voli da se šali, vesele je naravi. Ne znam da li bi mogla tamo da se zaljubi. Slobodna je cura, nema dečka, tako da i ako dođe do nekog zaljubljivanja, niko neće biti povređen u spoljnom svetu – rekao je na samom kraju razgovora Miloš Vučinić.

Izvor: Alo

Ko je najzanimljiviji na Farmi

Eva Ras pobunila se juče kada je Čeda Čvorak rekao da su zanimljivi samo oni koji su i dalje seksualno aktivni i odgovorila mu da ona smatra da spada u tu grupu „iako je pre 30 godina stavila katanac na pi*ku“. Naime, dok su okopavali baštu, farmeri su se dotakli teme kakav tip osobe može biti zanimljiv za rijaliti program, na šta je Čeda dao slikovit opis.

- Svako ko je sposoban da seksualno bude aktivan, on je zanimljiv za ovakav šou – konstatovao je muzičar. Na to se Rasova odmah pobunila:
- Šta hoćeš da kažeš, da ja nisam zanimljiva i normalna ako sam katanac na pi*ku stavila pre 30 godina? E pa nije tako! – pobunila se glumica, dok su ostali pokušali da joj objasne da je preozbiljno shvatila Čedine reči.

Izvor: alo

Jasmina Ana: Zlata je pica sa dva lica!

Književnica Jasmina Ana osula je žestoku paljbu po pevačici Zlati Petrović i rekla da je pravi opis za nju:

- Zlata je pica s dva lica! Ona je pre svega nepismena, a onda i dvolična! Još sam ja mislila da sam se ogrešila, jer mi se kasnije pravdala zbog svojih postupaka. Ne menja se ta nikako!

« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 11:14:30 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Igra izazova: Natalija oprostila Saniju prevaru!

Igra izazova, koja se preksinoć odigrala na imanju u Lisoviću, donela je frapantno priznanje Natalije iz grupe „Trik ef iks“, koja je javno otkrila kako je svom suprugu oprostila prevaru!

- Mene je moj voljeni Sani prevario pre petnaestak godina, kada smo tek zaplovili u bračnu luku – rekla je Natalija u jednom dahu i dodala:
- S obzirom na to da smo bili veoma mladi, ja sam ga jako volela i obožavala i zarad ljubavi oprostila sam mu prevaru i, kao što vidite, i dalje samo u srećnom braku bez obzira na to što sam preživela. Za uspešan brak mora da postoji ljubav, tolerancija i praštanje, a ja sam to dokazala i mnogo sam ponosna na sebe – zaključila je pevačica.

Sa druge strane, Natalijin suprug Sani ostaje pri tvrdnji da nikada nije prevario ženu „jer ona to nije dokazala“:

- Natalija to nikada nije dokazala, ali ima takav osećaj da sam je prevario. Ja odgovorno tvrdim da otkad sam sa njom u braku nisam imao ništa ni sa jednom drugom ženom! Daleko od toga da mi se nijedna nije svidela, ali to je bio samo flert. Ako je flert prevara, onda je jesam prevario – kaže denser za „Alo!“.

Ekrem: Nije me uhvatilo, napio sam se…

Farmeri su od mentora dobili nove zadatke – da riljaju baštu i peku rakiju…šta mislite kojem zadatku su se više obradovali?

“Crni Marijane, popio si tri livade”, pesma koja se orila imanjem u Lisoviću, odala je da se nešto lepo događa na imanju – stigao je kazan za pečenje rakije, a kada je potekla je “prva meka”, došlo je vreme da krenu spletke…i jedno pijanstvo

Osim gazde Marjana Rističevića koji je zadužen za upravljanje “veselom mašinom”, na ovaj zadatak je prionula većina farmera. Najbolje se proveo Ekrem.

“Je li Ekreme, jel te uhvatilo malo?”, riljala je Zorana i pitala Gospodu.

“Nije, nije me uvatilo, ali osećam da sam pijan!”.

Izvor: mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farma Srbija: Evo je nagrada – al zamalo!

Posle mesec dana “izolacije” farmerima su krenule suze kada su videli pisma svojih porodica u rukama voditelja. Sreća i tuga pomešani sa strepnjom šta ih u tim pismima očekuje, nestali su kada su shvatili da je jedno pismo napisano za sve njih, ono od Zadruge.

“Farmeri, do danas je trebalo da završite nedeljne zadatke. Bilo je teško, trenutno vas ima 22 što je više nego dovoljno da se organizujete, a ipak niste uspeli. Bitno je da svi radite, a polovina lenčari…Zadaci nisu završeni, a evo i posledica…

Osim nagrade koja će izostati ukoliko ne završite sve zadatke, očekujte pokupljenje na pijaci. Radite i noću ako je potrebno, a pisma od vaših porodica ćete čitati tek kada uradite sve zadatke”.

Izvor: Mondo

Svađa Baneta i Bakija oko Katarine

Baki i Bane su se dogovorili da prestanu da posvećuju toliko pažnje Katarini, a zatim su pokušali da nagovore Peju da on sada krene u akciju i počne da joj se nabacuje. U prvom trenutku, Peja se ustezao…

“Teško mi je, možda je volite, ali ako je za kolektiv…”, nećkao se Peja. “Ok, muvaću kad bude sledeća žurka”, obećao je Peja, ali…

“Ovaj nije hteo da se zezamo oko Kaće”, pričao je Baki Nataliji kasnije u spavaćoj sobi, a maneken ga je čuo.

“Baki, dođi ovamo, reci u lice šta imaš”, pozvao ga je Bane. “Kakvu nameru imaš, da muvaš Kaću? Molio si me da ti je prepustim i ja sam rekao ok. Ti se sprdaš”, rekao je Bane.

Svađa je otkrila da je nijedan od njih neće prepustiti ovom drugom.

Izvor: mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile  Smile  Smile

Izvor Svet:

Eva Ras huška farmere na seks

Izvor: "Kurir"

Objavljeno: 09.10.2010 - 09:57

Eva Ras nije imala seks trideset godina. Ali, rado ga se seća. Vođenje ljubavi joj je definitivno omiljena tema, pa kad god se povede priča o "dizanju nogu na ramena“, glumica je ta koja vodi glavnu reč. I tako, dok su juče farmeri radili na njivi, samo se čekalo ko će prvi progovoriti o seksu. A kad je napokon začula tu čarobnu reč, Eva se osmehnula, oči su joj zasjale i počela je da svojim dosetkama zasmejava kopače. Onda je, na iznenađenje svih, priznala da nije bila s muškarcem tri decenije, što će reći od svoje četrdesete (od smrti muža Radomira Stevića Rasa). "Ja sam stavila katanac na pi..u pre trideset godina. Opustite se, ljudi, na njivi, ovo je je*ačka zona. Bane bi trebalo da dođe ovde. Mora da bude seksa na 'Farmi', pa njiva je za seks", huškala je farmere Eva na ono što bi svi oni želeli da rade, ali nemaju herca. Starije treba poslušati. Ako ništa drugo, ono - mudriji su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
 Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Izvor Kurir:

Kurir otkriva!

VENDI I BAKI SE SATIRALI OD SEKSA!

Petak, 8. Oktobar, 2010.

Kada su se upoznali pre deset godina, nekoliko dana nisu izlazili iz stana, a denser se posle hvalio prijateljima da je pevačica fantastična u krevetu

Baki i Vendi su stari znanci. Iz kreveta! Kada se pevačica pojavila na Farmi, njihov razgovor nagovestio je gledaocima da se dobro poznaju. Sa estrade, naravno. Šta drugo čovek da pomisli kad čuje sledeći dijalog...

- Ne znam hoće li ovi farmeri znati da se snađu sa mnom - rekla je Vendi, na šta joj je Baki šeretski odgovorio:
- Ja znam da se snađem s tobom!

Nije ništa slagao. Samo što vaša procena nije bila tačna. Pre deset godina Baki i Vendi su nekoliko dana gužvali postelju i svoja znojava tela privijali jedno uz drugo. Oni koji ga bolje poznaju tvrde da je u to vreme bio bukvalno odlepio zbog nje.

- Upoznali su se na jednoj zabavi, a nedugo potom pohvalio nam se da je fantastična u krevetu. Njihova veza se zasnivala samo na seksu, a tih nekoliko dana, koliko je trajala, maltene nisu izlazili iz stana. Baki se nikom nije javljao. Nismo mogli da ga odvojimo od nje! Često je kasnije pričao da ni sa kim nije imao seks bolji od onog sa Vendi. Međutim, ubrzo su okončali viđanje, ali nikom nikada nije rekao zašto - ispričao je za Kurir prijatelj aktuelnog farmera.

I dok se svi na imanju u Lisoviću nešto femkaju, te neće pred kamerama, te ne ide to sa bivšim mužem, te ovo, te ono, evo napokon prilike da dođe do konkretne akcije. Strast je teško obuzdati. Ako su je Baki i Vendi imali toliko pre deset godina, ostalo je sigurno dovoljno da je demonstriraju i pred gledaocima Farme. A u senu je toplo.

Zorica Radulović

Baki mora da ga umoči!

Da su Vendi i Baki bili u „seks kombinaciji“ potvrdio nam je i Sani iz grupe Trik FX:
- To između njih je bilo davno, pre deset godina. Bakijev predmet obožavanja na Farmi je definitivno Katarina, ali ako ga Vendi startuje, sigurno će se dohvatiti s njom. Pa, mora čovek negde da ga umoči.

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Pa, mora čovek negde da ga umoči.
Smiley 1 Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 20:23:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.