Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 18:13:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 875432 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
što se Vendy nakačila Zorani...?
Zato su je uveli na farmu. Ona ne može da se bori za nagradu, računa samo na dnevnice i ušla je sa konkretnim scenarističkim zadatkom (obrati pažnju na disciplinovano ponavljanje termina "plava mečka").
vidjeh sinoć... Smile
pa i ne vjerujem da je redovni takmičar,nego nešto na foru Karleuše u VB,čisto da se pojavi i začini situaciju. a Zorana je rekla da pojma nema ko je ona,tj da se nisu upoznale i kao-možda je i planirala da me poljubi kad je ušla,ali ja tada nisam osjetila.. Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
tu je Monk , ne sekiram se ja  Smile
tu sam, nishta ne brini. Smile

Sad Peja muva Katarinu, a farmeri peku rakiju (25 dan)

U štali, Baki se probudio i primetio da mu je posteljina vlažna. Nakon što je ustanovio da krov ne prokišnjava, požalio se Marjanu da mu se neka mačka tokom noći popela na krevet.

U kuhinji, Aca i Ekrem su pričali o Ekremovom tajnom zadatku. Aca je smislio da mu pomogne, tako što će da navede potragu na drugu stranu. Aca je odlučio da kaže farmerima da on smatra da ovog puta neka od žena ima zadatak da ga zavede. Rekao im je da je pronašao ženski veš među svojim stvarima.

Baki i Bane su se dogovorili da prestanu da posvećuju toliko pažnje Katarini, a zatim su pokušali da nagovore Peju da on sada krene u akciju i počne da joj se nabacuje. U prvom trenutku, Peja se ustezao, da bi naposletku pristao.

Cobe se našao uvređenim time što je Marjan doveo u pitanje da li je on bolestan ili ne, i rekao je to Marjanu. Smatra da nije u redu da Marjan šalje ljude da ga proveravaju. Marjan smatra da ako je bolestan i ne može zbog toga da kopa, ne može ni da peva. Aca se našao uvređen optužbom da je špijun. Nakon završenog razgovora, Cobe je otišao razočaran, i redom pričao farmerima šta se desilo, pogođen celim događajem i Marjanovim stavom prema njemu.

Doneli su kazan, i sklopili ga. Proka je proverio kako je postavljen kazan, i pripremali su se da peku rakiju.
Farmeri su se okupili oko kazana. Pevajući su čekali da poteku prve žestoke kapi. Baki je komentarisao ko će se najviše obradovati rakiji. Aca, Bane, Bata, Marijan smatraju da će u tome prednjačiti žene, ponajviše Jelena i Katarina. Renato i LiMen su popravljajući kokošinjac pričali o istoj temi, i smatraju da su Jasmina i Katarina te koje će se najviše obradovati rakiji.

Potekla je prva rakija. Marijan je pozvao da se proba rakija. Zlata i Jelena su nazdravile, a Zlata je čestitala Marjanu na vrhunskoj rakiji. Renato i LiMen su komentarisali da će večeras biti veselo.

Na večernjem sastanku, Marijan je tražio da se napravi spisak za pijacu. Tada je došlo do prepirke između Zlate i Jasmine Ane. Nisu uspele da da se sporazumeju oko spiska namirnica koje je potrebno nabaviti. Farmeri su nastavili raspravu oko spiska i potrebnih namirnica, a najviše oko brašna.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Pijana Tina prevarila dečka, Zvezdan je besan i tužan

Zvezdan tužan i besan zbog Tine! Lezbo scena na Farmi u kojoj su glavne akterke bile Tina Ivanović i Jelena Stožinić veoma je uzdrmala folkerkinog dečka Zvezdana.

- Teško mi je. Lepo sam joj rekao pre nego što je ušla na Farmu: „Tina, nemoj slučajno da piješ alkohol.“ Međutim, ona je to uradila i eto šta se desilo – kaže Zvezdan za Kurir, i dodaje:

- Ona može bez seksa i po godinu i po dana, ali alkohol je sad učinio svoje. Mnogo sam propatio za ova dva dana. Šta će biti s nama, videćemo kada bude izašla. Da je to isto uradila s muškarcem, više mi ne bi prešla prag i ona to dobro zna!

Ako se uzme u obzir da je Zvezdan poznat kao veoma prek čovek, možemo samo da pretpostavimo šta folkerku očekuje kada bude izašla s imanja. Najbolje bi joj bilo da se potrudi i ostane što duže na Farmi, kako bi ispravila grešku za koju Anđić misli da je bila fatalna.

Plakala i pila lekove za smirenje!

Tina Ivanović pala je u depresiju kada joj je Natalija Trik FX ispričala da je nakon žurke pipala sve muškarce na Farmi! Iako sem Jelene Stožinić Tina nije nikog više mazila, zlurada denserka je Ivanovićki ispričala priču zbog koje je folkerka preplakala celo jutro, a nakon toga popila lekove za smirenje.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Jao.. Vendi se nekome ruga...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Pejo,stariš...što se prije pomiriš sa tim,biće ti lakše. vrijeme kad je bilo normalno da budeš sa djevojkom od 20-25 godina je pluskvamperfekat!
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 18:34:10 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8
Ау, сада видим да је и ова распала курветина Венди на Фарми.

Стварно је сада скуп шљамова.

И кратки Чеда је такође ту... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Čedica je divan! prije neki dan doručkujem i upalih live. Čedica je tada bar 15 minuta pričao o svojim uspjesima,i ne samo to,već je iznio  kompletnu biografiju,ali i pjevao. bilo je u stilu: ova mi je najveći hit! ustvari,i ova je vrhunska!...e,radio sam i sa Anom Bekutom..moj glas se koristi u reklami za toalet papir...moju sliku  koriste u kampanji koja podržava abortuse.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevačica Tina Ivanović grdno se pokajala što je pre neko jutro pod dejstvom alkohola razmenjivala nežnosti sa manekenkom Jelenom Stožinić.

Dok je oko podneva pila svoju prvu jutarnju kafu, folkerka je saznala da za lezbejsku akciju ispod pokrivača znaju svi, pa je pokušala da se opravda.

„Zar vi svoju drugaricu nikada ne mazite po grudima?“ pitala je Tina, rekavši da je njoj to najnormalnija stvar. Kada je shvatila da su njene pijane izlive strasti videli svi, uključujući i dečka Zvezdana Anđića, Tina je počela neutešno da plače i nije joj bilo lakše do kraja dana.

Ni Zvezdanu nije bilo mnogo bolje. Za 'Kurir' je priznao da je propatio poslednja dva dana, te da nije siguran šta će se dešavati kada folkerka napusti rijaliti.

„Teško mi je. Lepo sam joj rekao pre nego što je ušla na Farmu: „Tina, nemoj slučajno da piješ alkohol.“ Međutim, ona je to uradila i eto šta se desilo,“ kaže Anđić i dodaje:“ Šta će biti s nama, videćemo kada bude izašla. Da je to isto uradila s muškarcem, više mi ne bi prešla prag i ona to dobro zna!“

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
Pejo,stariš...što se prije pomiriš sa tim,biće ti lakše. vrijeme kad je bilo normalno da budeš sa djevojkom od 20-25 godina je pluskvamperfekat!

ne lupaj ,peja ima da sa savije ovu glavatu kacu sa lakocom Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nisu sve djevojke Kaća
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 18:13:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.