Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 19:09:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 873936 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
hahaha pozz M.Zelena! Smile

pozz ovčice Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sad se kao vrijedjamo,ha??? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
sad se kao vrijedjamo,ha??? Smile

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Smile
slatka mala ovčica Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
 Smile Maslino,tema!!!!!!!
Farma,sjećaš se...?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 18:23:55 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Smile Maslino,tema!!!!!!!
Farma,sjećaš se...?

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kao što rekoh..... Smiley

inače ljudi,nepisano je pravilo da onaj ko udje u reality kasnije,pa makar to bilo dan posle početka emitovanja,nema šanse da pobijedi,može da bude drugi,ali prvi no Smile

tako je bar kod nas bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farmeri: Šta je Paroškom trebalo sve ono…

Nakon proglašenja sluga, burne reakcije Milana Paroškog, a onda i nesvakidašnje igre istine tokom koje se dogodio prvi incident ove sezone, usledelo je prvo vanredno izbacivanje.

Iako je propraćeno gromoglasnim aplauzom, sutradan su se mnogi zapitali “zašto” i “kako”…

“On je neverovatno inteligentan čovek, šta se desilo?”, pitao se Bata, na šta mu je Jelena rekla da to “Paroškom nije prvi put”. Uglavnom, netrpeljivost između Paroškog i ovonedeljnog gazde Marjana Rističevića traje “poslednjih deset dana”, ali niko i dalje ne shvata kako sam Milan Paroški nije shvatio da bi upravo on bio taj koji bi se vratio iz duela “ko god mu izašao na crtu”…

“On je to shvatio kao poraz”, zaključio je Bata, na šta je Jovana dodala: “Pa i ako izgubiš u duelu ideš kući brate, ne na giljotinu!”.

Izvor: Mondo

Sani: Podržavam Nataliju u svemu što je rekla!

- Podržavam Nataliju u svemu što je rekla. Moja žena nije nacionalista, ona je patriota i ponosi se time što je iz Srbije. Prvo poštuje svoje, pa onda sve ostale. Veoma je emotivna, vređa je nepravda i sve što je rekla, posledica je toga. Da je Baki kojim slučajem bio kriv, siguran sam da bi podržala Paroškog – kaže Sani za Kurir.

Izvor : Kurir

Milan: Đoganijevi jesu Turci, nisam uvredio Bakija

Šta mislite o vašem izbacivanju sa Farme?
- Mislim da su se ukućani tendenciozno trudili da dođe do ovoga, recimo, u poslednje dve nedelje. Šećer mi je strašan! Na Farmu sam ušao sa šećerom koji je bio devet, a sad ne znam dokle je stigao. Išao sam kod lekara da to sredim.

Mislite da je sve urađeno smišljeno?
- Da! Dva su izvora bila. Jedan čine Peja, Hasan i Zlata. Oni su gledali ranije „Farme“ i spremili su svoj nastup kao provokaciju, pošto nisu bili u stanju da se promovišu kulturnim sadržajima, znanjem i radom. Mene su od početka markirali jer sam im bio zgodan za ostvarivanje njihove zamisli. A drugi izvor je zadruga, koja je inscenirala ono puštanje koza. Imam mnogo iskustva sa stokom. Koze su zatvorene sa dva zastora i nema šanse da izađu. Ne mogu da verujem da oni podstiču to da se dva dana jede podgrejan krompir, a nabavili su nam tri vrste mesa plus pet vrsta suhomesnatih proizvoda.

Ako kažete da su vam produkcija rijalitija i Zlata sa bivšim muževima smestili sve ovo, otkud Baki u celoj priči?
- To sa Bakijem je bila kulminacija. Na kraju krajeva, svi mogu da pogledaju na Jutjubu koliko sam bio isprovociran. On je meni rekao da Srbi treba da se klanjaju i služe. Meni ne pada na pamet da služim. Ja njega nisam uvredio. Đoganijevi jesu Turci. Rekao sam mu: „Šta hoćeš, Turčine?“ I jesam li ga uvredio? To što je on mene gađao cepanicom, pa me ipak nije pogodio, ja mu nisam kriv. Onda mi je pukao film i napravio sam eksces.

Kao bivšem političaru, da li vam priliči da vređate nekog na verskoj i nacionalnoj osnovi?
- Ako je neko bio uvređen, onda sam to ja. I od strane Bakija i od Rističevića. Srbi treba da klanjaju i služe?! Pa, to je uvreda! Reći ću samo da sam ja tamo bio žrtva vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Ko je vaš favorit?
- Rekao sam bezbroj puta i reći ću ponovo – Limen je moj najveći favorit. Samo on ima pravo da pobedi tamo, jer ima sve kvalitete jednog pobednika.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farma 3: Razvrat i blud, Vendi, Marjan, Zlata, Tina, Jelena, Baki, Katarina, Bane

Velika frka na Farmi, nakon koje je Milan Paroški proteran iz rijalitija, završila se pijančenjem i vatačinama.

Tina pipala Jelenine bradavice

Sve miriše na seks. I to među farmerkama!
Nakon burne pijane noći, kada je došlo vreme za spavanje, Tina i Jelena su legle u isti krevet. Sve je počelo bezazlenim češkanjem, a onda je pevačica zavukla ruku ispod manekenkine majice i nežno je mazila po stomaku. Potom je lagano krenula ka grudima… Jelena se prepustila Tininim dodirima i baš joj je prijalo kada je osetila njene prste na svojim krutim bradavicama… Hrkanje pijanih farmera zaglušilo je strasne uzdahe…

Voli spreda i otpozadi

Ako ste već pročitali tekst o Tini i Jeleni, onda ćete sad saznati ko je napalio manekenku, pa se ona prepustila pevačicinim dodirima. Ukoliko niste, e onda se odmah posle ove priče prebacite na već pomenutu, jer ona je sočan nastavak onoga što se zbivalo.
Pre Tininih prstiju, Jelena je osetila da i Limen i Čeda Čvorak, iako su niski ljudi, imaju veliki „ponos“. Jedan joj se prilepio otpozadi, a drugi s preda, pa što rekla ona stara naroda: Ona na Jozi, Meho na njojzi, pa tarlahaju.

Pijana Zlata puzala po podu

Ubila se ko majka!
Da l’ što je ugledala Vendi na Farmi, da l’ što joj je Haso otišao iz rijalitija il’ što je premrla od straha dok su Paroški i Baki nasrtali jedan na drugoga, uglavnom Zlata Petrović se toliko napila da nije mogla ni da stoji. Pravila je špagu, puzala po podu dodirujući noge ostalim farmerima, a kad joj je Natalija zavukla ruku ispod tunike, samo se promeškoljila i nasmejala.
- Možda jesam pijana. Popila sam deset votki, ali znam šta pričam – ponavljala je Zlata.

Marjane, kresni Vendi!

Zna Vendi znanje. Čim je ušla na Farmu, odmah se privolela ovonedeljnom gazdi Marjanu Rističeviću. Omamila ga je svojim bujnim grudima. A on… On je balavio gledajući u njen dekolte, brisao bradu, oblizivao se. A ona… Ona mu ih je davala i čekala da oseti njegov poljubac na njima, da je čvrsto stegne oko struka i da… Al’, Marjan je tek pred zoru uspeo da se malo okuraži i dodirne levu dojku. Navodno, da skine končić s nje.

Usta na usta

Ko kaže da žene ne padaju na muške suze?!
Nakon incidenta, svi su tešili Bakija, a Katarina Živković imala je konkretan predlog kako da se denser opusti. Izašli su na trem i dugo se ljubili. Ono, pravo… U usta. Rukama je mazio njenu zadnjicu i tražio način da joj otvori rajsferšlus.
- Što se, bre, foliraš?! Znam da se i ja tebi sviđam. Ti si opasna po mene! Fatalna si, Kaća! Čega se plašiš? Šta imaš da izgubiš? – ponavljao je Baki.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
a kao drugo jeste mi drago zbog toga sto je samo paroski izbacen, i to iz razloga sto od starta farme potencira nacionalizam i rasnu netreperljivost.

... to je upravo taj rezon koji je probudio paraski i zbog cega je zasluzeno izbacen.
a kao prvo paroski je dva puta pomenuo naciju i to u losem kontekstu do onog bakijevog "srbine".
za one sa slabijim pamcenjem: pre nedelju dana, cigane je nazvao cergarima, na sastanku kad je izabran za slugu za iamginarnog hrvata koristi rec ustasa, tek nakon toga ide bakijevo "srbine", nakon cega paroski i dalje nastavlja sa pogdnim prozivkama koristeci rec turcine za muslimana.

na kraju krajeva, ja ne idem ni u bosnu ni u hrvatsku, a sta mislite kakvo poruku salju ovakve parole tim ljudima? danas, sutra ce neko neduzan koji verovatno ni negleda farmu, da bude ili pretucen(ne daj boze nesto gore) ili da mu kola budu slupana u bosni/hrvtaskoj samo zbog toga sto ima srbske table, a sve zbog izjave koje je davao paroski i podregavanja i onako ne dobrih odnosa sa tim zemljama.

1. Paroški je odgovorio na prozivku po nacionalnoj osnovi.
2. Kreten je Turčin (a Turci su muslimani).
3. Čergarima je rečeno da su čergari i tu nema uvrede po nacionalnosti, to je način života, stil.
4. Meni su kola slupana u Hrvatskoj davno pre nastanka Farme; prema tome, rekao bih da na pregled glave ideš ti.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Voli spreda i otpozadi

Ako ste već pročitali tekst o Tini i Jeleni, onda ćete sad saznati ko je napalio manekenku, pa se ona prepustila pevačicinim dodirima. Ukoliko niste, e onda se odmah posle ove priče prebacite na već pomenutu, jer ona je sočan nastavak onoga što se zbivalo.
Pre Tininih prstiju, Jelena je osetila da i Limen i Čeda Čvorak, iako su niski ljudi, imaju veliki „ponos“. Jedan joj se prilepio otpozadi, a drugi s preda, pa što rekla ona stara naroda: Ona na Jozi, Meho na njojzi, pa tarlahaju.
Ova mora da je mnogo zagorela cim se pali na Cedu i Limenog  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 19:09:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.