Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:46:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870689 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
ono sto rece Baki kao u fazonu niko to ne gleda , nikome vise nije stalo do nacionalnosti nikako nije tacno . dakako da nam je stalo do toga ko je ko . pogotovu sto je covek Siptar a svi znamo kakva su nam iskustva sa njima .

ja ne znam sta su tebi uradili ljudi albanske nacionalnosti pa da ih tako nazivas, pretpostavljam da svi albanci imaju zapisano u genu da tebe maltretiraju pa si zato ljuta, boze moj, oprosticemo ti rasizam.
medjutim, ono sto je uradio paroski najmanje je vazno sto je prekrsio ugovor kada je ulazio (i uopste ne verujem da ce da plati kaznu), nego zato sto on takvim ponasanjem vredja celu zajednicu. da je ostalo na onome "ti si svinja" a "ti si budala" to isto nije u redu, ali je pre svega njihov problem, kada se vredja na nacionalnoj osnovi to je onda uvreda za sve ljude koji gledaju farmu, za muslimane zato sto ih vredja, za ostale zato sto izaziva neprijatnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
ono sto rece Baki kao u fazonu niko to ne gleda , nikome vise nije stalo do nacionalnosti nikako nije tacno . dakako da nam je stalo do toga ko je ko . pogotovu sto je covek Siptar a svi znamo kakva su nam iskustva sa njima .

ja ne znam sta su tebi uradili ljudi albanske nacionalnosti pa da ih tako nazivas, pretpostavljam da svi albanci imaju zapisano u genu da tebe maltretiraju pa si zato ljuta, boze moj, oprosticemo ti rasizam.
medjutim, ono sto je uradio paroski najmanje je vazno sto je prekrsio ugovor kada je ulazio (i uopste ne verujem da ce da plati kaznu), nego zato sto on takvim ponasanjem vredja celu zajednicu. da je ostalo na onome "ti si svinja" a "ti si budala" to isto nije u redu, ali je pre svega njihov problem, kada se vredja na nacionalnoj osnovi to je onda uvreda za sve ljude koji gledaju farmu, za muslimane zato sto ih vredja, za ostale zato sto izaziva neprijatnost.

sad ti verujem ocekujes da cu ti odgovorii  Smile

sutra Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Dvadesettreći dan: Izbor sluga, skandalozna svađa i novi farmeri

Jelena, Jovana i Natalija su sedele za za stolom u dnevnoj sobi i pričale o varanju. Natalija je rekla da bi njenom Saniju bilo bolje da ni ne pomisli na tako nešto, dok je je ona na Farmi. Rekla je i kako je pre ulaska čula da će zadruga namerno da ubaci nekog na Farmu da bi je muvao. Ona smatra da je ta osoba Bane i da on ima tajni zadatak od početka. Zbog toga se ona šali i pretvara se da flertuje sa njime. Inače, uopšte ne bi komunicirala sa njime.

Baki je ušao u spavaću sobu, gde je bila Zorana, i požalio joj se kako mu smeta na pušenje u kući. Smatra da niko ne poštuje to što je on nepušač, i on se oseća loše zbog toga.

Na sastanku nakon ručka, Marjan je pročitao pismo u kome Zadruga moli Farmere da obrate pažnju na svoju bezbednost, i u kome im poručuje da su sami odgovorni za sebe. Pismo je poslato povodom događaja od prethodnog dana, kada se Baki spustio da dohvati kofu iz bunara. Marjan je odlučio da Baki bude kažnjen zbog ovog prestupa, tako što će doneti vodu sa bunara i napuniti lonac od 100 litara.

Marjan je sedeo sa Pejom i nagoveštavao ko bi mogao da bude sluga! Izjavio je da mu je izbor jako sužen! Baki je zamolio Marjana da ga izabere večeras za slugu, na šta ga je Marjan podsetio da neće prihvatati dobrovoljce. Baki je nastavio da insistira na prijavi, a Marjan mu je rekao da razmisli do večeri.

Za sluge su izabrani Paroški i Jasmina Ana. Jasmina Ana je razočarana svojim izborom, a Paroški je izjavio da će biti najgori sluga koji postoji, na šta mu je Baki prebacio da njegovo ponašanje nije u redu. Nakon toga, padaju teške reči sa obe strane, i sastanak je prekinut. Farmeri su se povukli u spavaću sobu.

U spavaćoj sobi, rasprava oko izbora se nastavila. Baki i Paroški su nastavili da međusobno razmenjuju optužbe i uvrede. Rasprava je eskalirala do te mere da su pale veoma teške reči, nakon kojih su farmeri morali da umiruju Bakija.

Na nastavljenom sastanku, pročitano je pismo od Zadruge, gde je saopšteno da Paroški mora odmah da napusti Farmu. Izabran je novi sluga – Baki. Iako je Baki želeo da se dobrovoljno prijavi, Marjan je obrazložio izbor time što je Baki naseo na provokaciju sa druge strane i odreagovao.

Na Farmu su došli novi stanovnici – Vendi i Čeda. Svi su pozdravili novopridošle. Vendi je pitala Bakija sa kime se najbolje slaže na Farmi. Vendi je sa Bakijem komentarisala Baneta i poljubac koji je imao sa njim.
Baki je pričao sa Katarinom o Banetu, i pitao je šta se dešava među njima. Bakiju nije najjasniji njihov odnos. Ona mu je objasnila kako je bio Bane bio uz nju kada je bila u izolaciji i u nekim drugim bitnim situacijama, i da se među njima ništa posebno ne dešava. Katarina je primetila da Baki nešto oseća prema njoj. Rekao joj je da je rastrzan zbog nekih njenih osobina, ali da ga ona veoma privlači.

Izvor : Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Katarina Živković varala Sašu Popovića, uhvatio je Žika

Čim je osetila malo popularnosti, Katarina Živković je pohrlila da zaradi što više.

Zakazivala je tezge mimo znanja Saše Popovića i nije mu prijavljivala honorare, sve dok je u varanju nije uhvatio Žika Jakšić. Ovo je pevačica priznala Sanji Stojanović i još pride milionskom auditorijumu koji je pratio prenos s Farme. Njena koleginica je prvo ispričala kako je nenamerno Slađani Đorđević Bucki smestila otkaz u „Grandu“, a onda se Kaća nadovezala sa svojim iskustvom.

Sanja: Ja sam joj napravila sranje. Jedna grupa „Zvezda Granda“ je pevala u Mihajlovcu, a Bucka, na crno, u mestu Selevac. Pozvala sam Žiku iz zajebancije i rekla mu gde sam, a on je poludeo. Nije me upozorila da peva na crno i da ne smem da govorim.

Katarina: To je njena krivica, trebalo je da ti kaže. Neko vreme „Zvezde Granda“ nisu radile, ali ja sam sebi zakazivala tezge, lepila plakate… Sve dok me Žika nije nav’atao. Svašta mi je rek’o, bio je haos! Nisam bila jedina. Žika nam je odmah zakazao sastanak, na kome nam je zabranio takve postupke.

Za razliku od već pomenute Bucke i Renata Henca, ona je ostala u „Grandu“.
- Nije to bilo tako strašno, zato što je bilo na početku njihove karijere i u pitanju je sitna prevara – rečeno nam je iz produkcije „Zvezda Granda“ i objašnjeno zašto njena sudbina nije ista kao kod proteranih:

- E, to je druga priča. Oni su ušli u neke druge sfere i radili su na kvarno. Nije bilo tako naivno kao s Katarinom i neslavno se završilo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
sad ti verujem ocekujes da cu ti odgovorii  Smile

prestao sam da ocekujem bilo kakav smislen odgovor, a to sto neprestano vredjas na nacionalnoj osnovi je problem koji ne moze niko ovde da ti resi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
sad ti verujem ocekujes da cu ti odgovorii  Smile

prestao sam da ocekujem bilo kakav smislen odgovor, a to sto neprestano vredjas na nacionalnoj osnovi je problem koji ne moze niko ovde da ti resi

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
pravda je pobdeila, paroski je izbaen i to je ono sto je bitno. Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 17:09:43 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
ne mogu vise da citam ove sto brane paroskog a nije ni bitno, bitno da je paroski izbacen i da je pravda zadovljena.
end of stori Smile
Vidim da si u transu zbog Paroskog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
dabogda mitovicu zet bio ajdemi popusi
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
dabogda mitovicu zet bio ajdemi popusi
zar ti nisi obrisao pink? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:46:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.