Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:46:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870688 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pozz Eva!! Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8
Ова Фарма је у првом серијалу и била колико толико гледљива, сада се све то претворило у шунд и окупљање највећих шљамова, пропалица и олоша који не знају да се понашају пред камерама и пред људима који их гледају на ТВ-у сваког дана.

Страшно, да страшније не може бити.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 15:09:47 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 4
Svaka ti se pozlatila  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
rezirano do bola
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 630
Potpuno se slazem sez

Ова Фарма је у првом серијалу и била колико толико гледљива, сада се све то претворило у шунд и окупљање највећих шљамова, пропалица и олоша који не знају да се понашају пред камерама и пред људима који их гледају на ТВ-у сваког дана.

Страшно, да страшније не може бити.
Srpska "elita" tragovi im smrde necovjestvom...

Mada Paroski je imao potencijala da postane Govnaric, da su ga jos malo pustili Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nije incidet iskalirao kad mu je baki rekao veliki srbine ili sta vec...
...
Nije incident eskalirao, ali je time zapoceto vredjanje na nacionalnoj osnovi nakon koga je izbacen samo jedan od njih dvojice. Ispravno bi bilo da su obojica letelazbog nacionalne(Baki i zbog gadjanja), ali jebi ga puna kuca cigana.
Da li je izbacen Bojanic, da li je izbacen Maca, da li je izbacen Firci, da li je izbacen Baki??? Ovo je sou gde mozes da pravis sranja, ali bez fizickog kontakta i verske,rasne, nacionalne i mi oko toga nemamo pravo da kazemo ni rec(ma koliko mi se svi gadili zbog takvog ponasanja...)
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 15:59:16 od lzr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
ma neka je ispao on i neka ispadnu svi koji krše pravila kako iz ugovora,tako i neka osnovna ljudska!!!!
I.J.,sjećam se kad je to pričala,qq srama nema Smile
meni je muka od takvih smradova kakv je paroski!
od prvog dana je poceo da pridaje znacaj na tome ko je cergar, musliman ili sta vec.
dakle nicim izazvan i iz cista mira pocinje da budi secanja koja ni nakon 20 godinu nisu niti mogu da se zaborave a sve iz nekog svog hira.
i sta sad, figurativno govorim, treba da se zarati i da ja ili bilo ko drugi idem u rat protiv muslimana zbog tamo nekog smrada odvratnog paroskok koji nema ni gram mozga i cija deca sigurno ne bi isla u taj rat?!
epa nece da moze, da se ja pitam smradinu paroskog bi strpao na godinu dana hladjenja u buvari, pa da sledeci put sa malo vise mozga razmislja kakve stavove prezentuje u javnosti.
Pa mora da pridaje značaj,ušao na farmu,a sve crnci,zapita se čovek da li je u Srbiji,to je i gledaocima upalo u oko,šta misliš,da li je normalno da u Srbiji bude najmanje Srba u kući,a ako nam estradnu scenu čine ove nakaze,pa iskenjam se na našu estradnu scenu,iskenjam se u celu familiju Djoganci,i jebo ih dan kad su umislili da mogu da budu pevači,i sad imamo cigane koji prave grupe koje preradjuju turske pesme,i ne samo to,njihove pevačice ne pevaju,nego to rade zamene,pa koji su onda to oni muzičari,majku im jebem,ranije se bar znalo da cigani znaju da sviraju ili pevaju,ovo niti sviraju niti pevaju,sve  komplet lažno. Smile

I jebo paroškog,i on je govnar,ali smrdljiva nakaza Baki je prvi počeo da proziva na nacionalnoj osnovi i da nešto peni,još bi ciganin da bije po toj kući,i to je drugi čovek za dve tri nedelje,to su cigani,daš im prst oni bi celu ruku. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ne mogu vise da citam ove sto brane paroskog a nije ni bitno, bitno da je paroski izbacen i da je pravda zadovljena.
end of stori Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
ne mogu vise da citam ove sto brane paroskog a nije ni bitno, bitno da je paroski izbacen i da je pravda zadovljena.
end of stori Smile
Koga zabole qrac što ti ne možeš a čitaš. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
jbg ako kazes da je covek postupio protivu pravila odmah ga branis . ruku na srce , ja ima isto misljenje kao gospodin prasoski . ali jbg , ko me pita? kad me pitaju kazem . ali to radim u svom stanu , u svome drustvu gde znam da pravila odredjujem ja i oni koji misle kao ja .
ako udjes na farmu , a predhodno potpises ugovor u kome su takva prozivanja kaznjiva , onda to ne radis . u suprotnom platis 50 000 e . pa mislim , koji kreten mozes da budes da umesto sto ces zaraditi treba njima da platis  Smile
ono sto rece Baki kao u fazonu niko to ne gleda , nikome vise nije stalo do nacionalnosti nikako nije tacno . dakako da nam je stalo do toga ko je ko . pogotovu sto je covek Siptar a svi znamo kakva su nam iskustva sa njima .

svako sa ove teme je povredjen sto su nam uzeli Kosovo , i mogu da se kladim da 90% muskaraca sa ove teme je ratoborno i nikako sa tom cinjenicom ne moze da se pomiri . jasno mi je to, ne mogu ni ja . zbog politicke situacije ovako reagujemo . to je normalno .

samo , ja nikada ne bih izabrala da ja nekome platim toliki novac umesto da se plati meni . samo to .
nasla bih neki drugi nacin da ih sve redom kaznim . eto , i ta njegova ideja da im donese kilo brasna je ok . da je ostao i sve ih prckao u mozak , pogotovo Turcina i ostale bolje bi prosao . em bi pokazao sta misli o njima , citav odraz naseg narodnog razmisljanja em bi zaradio ozbiljan kes.
ovako , nema plakanja za prolivenim mlekom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:46:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.