Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 15:19:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870591 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

a za razlku od smaroskog baki je da kazemo "pozitivan" lik a i cinjenica je da on jedan od top 3 lika koji drze ovu farmu koliko toliko interesantnim, zato mu je i "progledano" kroz prste.

Svaka tebi čast ako ti je to govno pozitivan lik.
No, svejedno.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farmeri gledali Jelenu kako se kupa!

Manekenka Jelena Stožinić naljutila se na cimere na „Farmi” jer su je krišom gledali dok se kupala! Na ovu ideju došao je Peja, koji se sa Jovanom popeo na stolicu i zajedno su virili kroz vrata dok se manekenka kupala.

Njima se pridružila i Natalija! Kad je to saznala, Jelena se oštro pobunila, a Bata je rekao da je to zaslužila jer uvek hoće prva da se kupa.

Izvor: Press

Zorica Marković o farmerima

Paroški i Rističević su mi do jaja, Peja i Zorana su me razočarali, a Katarina Živković je najveća glumica

*Hoćemo li Zoricu Marković napokon videti na imanju u Lisovićima?
Iskreno da ti kažem, Saša Popović me je zvao neposredno pred početak ovog serijala. Rekla sam mu da mogu da računaju na mene. Znači, ako producenti “Farme“ odluče da sam im potrebna – eto mene!

*Kako ti se čine “farmeri“ treće sezone?
Ne znam šta bih ti rekla… Mnogo je, brate, onih koji nisu aktuelni, a za nekoliko njih nikada nisam čula. Ne znam ko su, ne znam čime se bave. Da se ne lažemo, svi su oni tamo zbog love. Svi osim Zlate Petrović. Ona je uvek radila punom parom i jedina je za koju sam sigurna da je na Farmi zbog izazova. Njoj ne trebaju ni pare ni popularnost.

*Okej, kako ti se čine oni koje znaš?
Pazi ovako, Baki kao da je na početku karijere. Prvi put je ozbiljno prisutan u medijima, iako se na estradi mota već godinama. Aca Ilić posle pesme “Ne daj se generacijo“, koju je snimio pre dvadeset i kusur godina, nikada više nije ubo hit, a stalno snima albume. Znači, njemu je medijska prisutnost preko potrebna kako bi narod podsetio da je to njegova pesma i da on kao pevač postoji.

*Kako gledaš na ostale kolege – Hasana, Šikicu, Tinu?
Za Hasana Dudića se zna, međutim, on poslednjih 10 godina apsolutno ništa nije pružio – ni kao pevač, ni kao kompozitor. Nek se ljuti koliko god hoće, ali tako je. Jednom rečju – zaboravljen je! Šikica je faca i neviđeno interesantan lik, ali još nije pokazala koliko je opičena. Istina, ona je ime lokalnog karaktera. Što se Tine tiče, prilično je ćutljiva i povučena. Deluje kao da će svakog časa briznuti u plač, kao da je nešto iznutra muči. I kad se smeje, nije to osmeh od srca. Bez obzira na sve, okej je ona lik, fina je i kulturna, pa što da ne, i najbolja riba na imanju.

*Šta misliš o Paroškom i Rističeviću?
E, oni su mi do ja*a! Prvi malo ćuti, mudruje, a drugi je pravi seljak. Definitivno su veliko osveženje u moru svih onih likova. Recimo, ona plava, Jasmina, Ana ili kako se već zove, stvarno ne znam šta traži tamo. Čisto sumnjam da široke narodne mase znaju da je pisac. Drugo, žena ne daje nikakav doprinos. Slika bez tona! Ma sva mi je kao frigidna pihtija!

*Da li te je neko od “seljaka“ razočarao svojim ponašanjem?
Peja prvi! Čovek nit smrdi nit miriše. Znam ga kao duhovitog baju, a on… Biće da se vodi logikom da u rijalitijima pobeđuju oni koji se drže po strani, kao što je to bio slučaj sa Topalkom u “Farmi“ ili Švabom u “Velikom Bratu“. Glumi čovek za sve pare! Nemoguće je da je baš onoliki smarač. Zorana me je takođe neprijatno iznenadila. Ništa, brate, ne radi, a i to što uradi, uradi na jedvite jade. Od nje sam mnogo više očekivala. Možda je ona gradsko dete koje nikada nije moralo da radi, ali ako si već tamo, onda sestro, zasuči rukave i na posao. Pa ne može ceo dan da prođe uz i-ha-ha i o-ho-ho.

*Da li bi ti pristala da kao Zlata u rijaliti odeš sa dva bivša muža?
Taman posla! Ja ni ovako očima ne mogu da ih vidim, a kamoli da svakodnevno ustajem i ležem sa njima. U mom slučaju, sigurno bi došlo do krvoprolića! Ali, Zlati, Hasanu i Peji je to, kako vidim, normalno. Svako gleda sebe, vodi svoju politiku, a verovatno su i zbog dece morali da ostanu u kontaktu…

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Tragična sudbina Zorane Pavić – o bebi i bolesti

Pre sedam godina Zorana Pavić je u petom mesecu trudnoće imala spontani pobačaj, što je iste godine i javno priznala u svojoj ispovesti za “Svet”.

“Ženama je veoma teško da podnesu jedan ovakav trenutak, jer se tu ne radi o fizičkom, već emotivnom bolu zbog gubitka nerođenog deteta”, rekla je svojevremeno Pavićeva, i nikada se više nije oglašavala povodom toga. Čak ni pre nekoliko meseci, kada je imala ozbiljan zdravstveni problem jer joj je dijagnosticiran rak grlića materice i kada je još jednom pokrenuto pitanje njenog majčinstva. Iako je mesecima preživljavala istinsku životnu dramu, zbog koje je podvrgnuta i hirurškoj intervenciji, pop zvezda devedesetih izašla je kao pobednik iz ove borbe, a kako saznajemo, nakon izlaska sa Farme, osim promocijom nove pesme “Ostavljam sve iza sebe”, baviće se i svojim potomstvom. Da li Zorana od nas uspešno krije emotivnog partnera, ili će se možda podvrgnuti vantelesnoj oplodnji i sebi ostvariti želju da dobije bebu, saznaćemo vrlo brzo. Ako ne pre, onda oko Nove godine, kada je vidimo u civilizaciji…

Izvor: Svet plus

Skandal na Farmi: Umalo tuča u živom prenosu prilikom izbora sluga (vređanja, gađanje papučom)

Odabir sluga nenadano se pretvorio u najveći skandal u ovoj sezoni Farme. Marijan Rističević je proglasio za sluge Milana Paroškog i Jasminu Anu. Oboje su imali zamerke na taj izbor i nakon što se umešao Baki Paroški se izvikao na njega i prozvao ga da je robijaš.

U toku igre istine Milan ga je u jeku svađe nazvao muslimanom i rekao: Nosi se tamo, ciganinu jedan! Ti si običan Turčin i musliman. Nije ti ovo robija, vrati se tamo odakle si došao, robijašu jedan! – vikao je Paroški, revoltiran što je izabran za ovonedeljnog slugu..

Baki ga je gađao papučom i malo je falilo da se sve završi tučom.
– Nije ti ovo politika, nemoj da me vređaš nacionalisto, Ciganin sam, pa šta, veći sam Srbin od tebe! Svinjo debela, pi**o jedna od čoveka, šta divljaš jer si sluga – siktao je Đogani dok su ga ostali cimeri jedva savladali da ne nasrne na političara.

U denserovu odbranu stala je Natalija “Trik FX” koja se kroz plač obratila Paroškom:

Srbija treba da se stidi što ima gnjide kao što si ti. Dabogda te izj**ali svi muslimani ovoga sveta! Ti si dno dna od čoveka – vikala je Natalija i u isto vreme pokušavala da pomogne Bakiju da dođe do vazduha.

Ipak ostali farmeri sprečili su da dođe do fizičkog kontakta i svi su stali na Bakijevu stranu, a posebno Natalija koja je Milana nazvala sramotom za Srbiju i rekla je da je i njen suprug Sani musliman.

I kao što su farmeri tešeći govorili Bakiju da će Milan biti izbačen, to se i desilo. Ognjen je ubrzo došao i izneo odluku Zadruge da Milan zbog vređanja na nacionalnoj osnovi istog trenutka bude izbačen sa Farme.

Ubrzo nakon Milanovog izbacivanja, u kuću su se uselili novi farmeri, Čeda Čvorak i Vesna Vukelić Vendi.

Izvor : Nezvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Doduse, evo ja sad uzeo da gledam ali ne bih glasao ni da mi prete oruzjem da to uradim  Smile Smile
a za hektar bureka? Smile
To je vec primamljiva ponuda ali ne Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
vidim da vecina i dalje ovde zivi u srednjem veku Smile
uopste nije bitno dal je neko srbin, turcin, musliman, kinez, itede... bitno je da il je covek ili nije.

veceras smo na forumu videli jedan veliki paradoks, vecina ovih likova koji podrzavaju paroskog su na samom pocetku farme glasali za ekrema i bio im je favorit, sto statiskika gore i pokazuje (a pritom 99% njegovih glasaca nije znalo da je on musliman). nakon sto jsu saznali da je musliman, odma menjaju pricu i verujem da bi povukli te glasove sto su glasali.
ja odma da kazem da nisam glasao za ekrema niti mi je bio interesantan iz prostog razloga sto je on tu doveden kao sprdnja, a kad sam saznao da je musliman, nit mi je bio ista bolji niti ista gori.
pogledajte moje postove od pocetka farme, odma sam rekao da je hasan govno, pre nekoliko dana sam isto rekao da su paroski, bata, katarina i jasmina govna.
i tim nekim redom su i oceli da ispadaju.
dakle uospte nije bitno dal si cigan, srbin, musliman, govno je govno. a poroski je da rezimiramo, jedno veliko govno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
vidim da vecina i dalje ovde zivi u srednjem veku Smile
uopste nije bitno dal je neko srbin, turcin, musliman, kinez, itede... bitno je da il je covek ili nije.

veceras smo na forumu videli jedan veliki paradoks, vecina ovih likova koji podrzavaju paroskog su na samom pocetku farme glasali za ekrema i bio im je favorit, sto statiskika gore i pokazuje (a pritom 99% njegovih glasaca nije znalo da je on musliman). nakon sto jsu saznali da je musliman, odma menjaju pricu i verujem da bi povukli te glasove sto su glasali.
ja odma da kazem da nisam glasao za ekrema niti mi je bio interesantan iz prostog razloga sto je on tu doveden kao sprdnja, a kad sam saznao da je musliman, nit mi je bio ista bolji niti ista gori.
pogledajte moje postove od pocetka farme, odma sam rekao da je hasan govno, pre nekoliko dana sam isto rekao da su paroski, bata, katarina i jasmina govna.
i tim nekim redom su i oceli da ispadaju.
dakle uospte nije bitno dal si cigan, srbin, musliman, govno je govno. a poroski je da rezimiramo, jedno veliko govno.
Takmičari u trećoj Farmi pretežno nisu čoveci.

Što se tiče Ekrema, pogledaj moje postove s početka: znao sam da je musliman i on je još uvek moj kandidat za pobedu (mada je zadruga izgleda odlučila da pobedi Marijan). Ali bih ga opomenuo i kaznio zbog pevanja "Vukovi su preko Drine".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
al ih zavlaci ova kaca to je show :/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Otkad je ušla Vendi počeo sam da cenim Kaću - ako ništa, ona je barem pravo žensko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
citiracu jednu gospodju sa farminog foruma, chini me se da se zove ana. nadam se da to nije protiv pravila.

Gledam i ne mogu da verujem.Ja sam sina izgubila u ratu,Srpkinja sam i ponosim se time ali se stidim Srba kao sto su Milan Paroski,stidim se sto takvi kao on siju mrznju i dalje a kada dodje do rata ne idu njihova deca nego nasa i znate sta deco niko vise ne posecuje te grobove sem najblizih.Ja znam sta je rat, sta je mrznja jer sam Iizgubila sve i neka se nikad vise ne ponovi. Jedino dete sam izgubila i danas ne mrzim. Nije bitan Baki bitan je nacin na koji se Milan Paroski izrazavao, vredjao sve a jedan stari covek koji sutra da dodje do rata pravio bi u svom selu kokosinjce a nasa deca bi isla u rat. Nemojte se mrziti zbog imena jer rat nikome dobro nije donio.
Budite ponosni na ono sto ste ali postujte i druge.Sramota

josh da dodam da su verovatno trebali da izbace i bakija zbog fizichkog napada.
Citiraću jednog od kulturnijih članova sa susednog foruma koga krasi sveobuhvatniji pogled na problem:

Elem, kada ti neko ko se deklariše kao pripadnik turske nacije kaže: "Šta je sad problem, sad si post'o sluga. Šta je problem? Esi Srbin? Pa budi Srbin, odsluži!", a kada se uzmu u obzir naša istorija i 500 godina tlačenja pod Turcima, prilike u Novom Pazaru i na Kosovu, to jeste uvreda po nacionalnoj osnovi, ali se retardima izgleda oprašta.

Kad je to čuo, Paroški je uzvratio udarac.

Ja nisam ni nacionalista, ni šovinista, ali mene je izjava ovog retardiranog ćelavog dizelaša uvredila, a Pink koji je izbacio Paroškog, a da ovog majmuna nije ni kaznio, mi je samo pokazao da je dupeuvlakačka televizija i da je ovde dozvoljeno jedino vređanje Srba po kojoj god hoćeš osnovi.

Ne smeta mi što je Paroški izbačen, neka je, smeta mi što je onaj kreten ostao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 630
Pajaci....
Nisam ovo gledao do sinoc, i dok sam okretao kanale nabasao sam na "vredjanja", Mnogo mi ovo deluje iscenirano...
Inace 90% ovih nisam ni znao da postoje, ovi nisu poznati ni u ulazu...

elem, ovaj vodeci na listi samo potvrdjuje silinu Ega jednog glasaca  Smile
A vidim da je i Eva tu... ona je inace najveci Vip od svih ucesnika bilo koje "VIP" manifestacije do sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 15:19:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.