Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:21:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870282 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Mogu ovu farmu ladno sad da privedu kraju,pa zna se da ce Eurokrem da pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Требали су и Бакија да избаце... Драго ми је што је крмак излетео, сада ће кући да једе до миле воље...
И како је он увредио Бакија када му је рекао да је циган, када је Баки Шиптар Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
citiracu jednu gospodju sa farminog foruma, chini me se da se zove ana. nadam se da to nije protiv pravila.

Gledam i ne mogu da verujem.Ja sam sina izgubila u ratu,Srpkinja sam i ponosim se time ali se stidim Srba kao sto su Milan Paroski,stidim se sto takvi kao on siju mrznju i dalje a kada dodje do rata ne idu njihova deca nego nasa i znate sta deco niko vise ne posecuje te grobove sem najblizih.Ja znam sta je rat, sta je mrznja jer sam Iizgubila sve i neka se nikad vise ne ponovi. Jedino dete sam izgubila i danas ne mrzim. Nije bitan Baki bitan je nacin na koji se Milan Paroski izrazavao, vredjao sve a jedan stari covek koji sutra da dodje do rata pravio bi u svom selu kokosinjce a nasa deca bi isla u rat. Nemojte se mrziti zbog imena jer rat nikome dobro nije donio.
Budite ponosni na ono sto ste ali postujte i druge.Sramota

milion puta svaka cast, potpis od reci do reci!
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

paroski je najobicnija picka, a vamo glumi nekog velik srbina.
rekao bi slicna stvar kao i ovi klinci sto se loze na srbstvo, sajkace, baju malog knindzu a kada treba da ide u vojsku uzimaju civilno Smile
da se razumemo, nemam ja nista ni protiv sajkaca, ni protiv baje, ni civilnog sluzenja al ako vec glumis nekog baju onda i budi baja, u suprotnom nemoj da glumis ludilo.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 00:23:59 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Sada će svi Djogancijevci koji znaju naš jezik da se oglase po štampi,da oni daju svoje stručno mišljenje ko je Baki,da se busaju u grudi patriotizmom i slična proseravanja,ima da donesu kantoslov njihovih predaka,da vidimo iz koje kante je on ispao. Smile

A ova Sanijeva(hehehe ovaj mora da je poreklom japanac,rodjak od Sony-ja) raspala kučketina divlja,kakva dropljetina,da je bolja ne bi je ganci plodio Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sony 
Marijan do pobede..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
...to kako ti pricas govori samo okorjeli nacionalista i danasnji sabancic koji kao zna sta je rat i sta je tamo bilo pa ovde prosipa lafinu
Evo ja znam šta je rat i zato što znam tvrdim da je nedopustivo u srpskom reality programu puštati strvinu da nekažnjeno peva nacionalističke pesme.
Obraz pod noge pa titraj jajca Šiptarima.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
...to kako ti pricas govori samo okorjeli nacionalista i danasnji sabancic koji kao zna sta je rat i sta je tamo bilo pa ovde prosipa lafinu
Evo ja znam šta je rat i zato što znam tvrdim da je nedopustivo u srpskom reality programu puštati strvinu da nekažnjeno peva nacionalističke pesme.

Niko nije rekao da se to treba tolerisati,ako vec postoje pravila ona treba da se postuju,ne znam ko je pjevao ne gledam tako cesto ali isto ne znam zasto ni Baki nije izbacen kad je gadjao Paroskog i to je neki fizicki nasrtaj...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

Niko nije rekao da se to treba tolerisati,ako vec postoje pravila ona treba da se postuju,ne znam ko je pjevao ne gledam tako cesto ali isto ne znam zasto ni Baki nije izbacen kad je gadjao Paroskog i to je neki fizicki nasrtaj...
Ekrem je pevao trećeg dana po ulasku i nije ni opomenut. Ovaj cigan zbog fizičkog napada trebalo je da izađe, a nije. Dvostruki standardi direktno vode opadanju broja glasača. Eto im njihovog muslimanskog rezervata...
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
pevao je ekrem i trebao je da bude odgovarajuce sankcionisan, ali iz nepoznatih razloga nije.
shto se tiche poslednjeg dogadjaja poenta je da je prasoshki prvo vredjao marjana i to bez ikakvog razloga, tj. verovatno ozlojedjen time shto je risticevic gazda i shto je bash njega izabrao za slugu na shta ima puno pravo. lepo objasnio chovek da je nekoliko jachih mushkaraca pod poshtedom a da je spisak namirnica podugachak. prasoshki je prvi voleo najvishe da zdere, pa se podrazumevalo poshto je onoliki da ce izbor pasti na njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Ekrem je pevao trećeg dana po ulasku i nije ni opomenut. Ovaj cigan zbog fizičkog napada trebalo je da izađe, a nije. Dvostruki standardi direktno vode opadanju broja glasača. Eto im njihovog muslimanskog rezervata...
Gresis silno, dvostruki standardi i svadje vode ka povecanju rejtinga a time i glasaca

Pogledaj samo koliko stranica na temi je napisano juce i danas a koliko veceras Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:21:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.