Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 18:56:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 869144 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Učešće Natalije iz Trik FX-a u rijalitiju 'Farma' postaje sve teže njenom suprugu Saniju, koji je priznao da mu se ne sviđa kako se pojedini farmeri postavljaju prema njoj.

Otkako je ušla na Farmu, Natalija je imala nekoliko bezazlenih flertova, učestvovala je u igranju masne fote, imala 'prljavi ples' sa Banetom a Peja joj je lizao zadnjicu. Sani je sve to podneo stoički, međutim, kaže da je shvatio kako pojedinci sve to doživljavaju suviše ozbiljno i veruje da neki od njih imaju za cilj da Nataliju odvedu u seno.

Najviše mu je zasmetala izjava pevača Bate Zdravkovića tokom igre istine.

„Žena koja po meni najbolje izgleda i odgovara mi po senzibilitetu i svemu ostalom je Natalija,“ rekao je Bata, na šta je Sani reagovao rečima: „Znam da je moja žena seksi i prija mi kad joj ljudi dele komplimente. Ali mi smeta kada pojedini farmeri počnu da nasrću na nju. Stoga bih poručio Bati, ali i ostalima: Dalje ruke od moje žene, da ne bih ušao unutra da vas naučim kako se igra i bez muzike!“

Denser se požalio da zbog ovakvog ponašanja drugih farmera, publika stvara pogrešan utisak o njegovoj boljoj polovini.

„Sinoć nisam mogao da zaspim dok sam čitao komentare poput: „Izbacite Nataliju! Kako je nije sramota da se ovako ponaša s Banetom, a kući ima klinca od 15 godina?“ Oni ne znaju da je ona drugar sa svima i da zna da postavi granicu. Ali, to će morati da nauče i Bata, i Bane, i Peja! Inače ...“ rekao je Sani za 'Kurir'.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Paroški vaspitao sina da pre škole namiri stoku

Milan Paroški često ratuje sa ukućanima „Farme”, od kojih većina nikad nije prišla kravi bliže od pet metara, za razliku od njega koji odmalena obrađuje zemlju i hrani stoku

Kako kažu njegove komšije iz rodne Turije, Paroški je vezan za paorski način života, a tako je vaspitao i 12-godišnjeg sina, koji svako jutro pre odlaska u školu namiri stoku!

I njegova supruga Slavica je vredna žena – brine o bašti i njihovoj devetomesečnoj ćerkici. Milanov prijatelj Dušan Zurković kaže da Paroški ne želi da se priča o njegovoj porodici.

- Ako ste to čuli, onda je tako. Ali, Milanova želja je da se ne govori o deci. On je na „Farmu” ušao sam, svojom voljom, i tu ne bi trebalo mešati porodicu. On je strahovito vredan i vezan za zemlju. Kada je diplomirao žurnalistiku, otac mu je kupio salaš i zemlju kod Sombora. I danas tamo često odlazi i radi. On se ne stidi svog porekla – kaže Zurković, koji ga je nagovorio da uđe na „Farmu”.

Iako je jedan od političara sa najdužim stažom, Paroški na „Farmi” ne može da drži jezik za zubima.

- Dobre osobine su mu što ne kuka i ne libi se nikakvog posla. Ali, ne drži ga mesto, stalno bi nešto radio. On je principijelan, možda isuviše za politiku. To gotovo da prelazi u tvrdoglavost i to na njegovu štetu. To ga je često skupo koštalo na političkoj sceni – kaže Zurković.

Njih dvojica su prijatelji od 1972, kada su zajedno upisali gimnaziju u Srbobranu.

- Zajedno smo 1976. otišli u Beograd, gde je on upisao Fakultet političkih nauka i u roku ga završio. Ali, najpre je hteo da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali ga nisu primili zato što nema sluha.

Izvor: Press

Ko je ispao sa Farme – Hasan Dudić

Zlata, Peja i Hasan su u troboju od 15 pitanja odgovorila samo na jedno. Ali Hasanu ni to nije bilo dovoljno za ostanak. On je, posle dupliranja, osvojio nešto više od 22 odsto glasova publike, Peja je imao oko 29 odsto, dok je apsolutni pobednik sa skoro 50 odsto glasova – folkerka Zlata.

Izvor : Nezvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Novi farmeri: Milan Stanković, Čeda Čvorak i Vendi

Najpopularnije imanje u Srbiji u utorak uveče dobiće tri nova farmera, a jedno od većih iznenađenja, koje se sprema u skorije vreme, biće pojava pevača Milana Stankovića!

- Producenti su planirali da posle dve nedelje u “Farmu” ubace troje, četvoro ljudi, a jedan od potencijalnih kandidata bio je upravo Milan Stanković. Jedini razlog zbog kojeg su oklevali da kontaktiraju sa njim ranije bio je njegov problematičan ugovor sa “Grand produkcijom”. Konkretno, problem je nastao zbog njegovog trenutnog statusa u ovoj diskografskoj kući, pa nije bilo sasvim jasno šta bi se tačno desilo ako bi Milan prekršio “Grandovu” odluku o medijskoj apstinenciji – priča za naš list dobro obavešteni izvor, blizak produkciji ovog rijalitija, i dodaje:
- Milan je imao nekoliko razgovora sa producentima i načelno je pristao da kroči na imanje, a ostalo je da se samo utanače još neki detalji, koji se tiču i garancija da zbog njegovog učešća neće snositi nikakve posledice od “Granda”. Očekuje se da će svima biti zanimljiv i Stankovićev odnos sa četvoro bivših “Grandovih” zvedica: Renatom, Katarinom, Sanjom i Cobetom, koje je Saša Popović poslao kao predstavnike svoje kuće, a koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni – zaključuje naš izvor.

Pored ovog nekadašnjeg Popovićevog pulena, za koga se još uvek ne zna tačan datum ulaska u rijaliti, stanovnici Lisovića u utorak uveče, dok bude trajala žurka, postaće i popularna pevačica Vesna Vukelić Vendi, kao i Čeda Čvorak.

Ako ne dođe do iznenadnih promena, ulazak Milana i Čede biće vrlo zanimljiv, jer su ova dvojica muzičara u svađi još od takmičenja „Zvezde Granda“, kad je Stanković učestvovao, a Čvorak bio u žiriju.

Naime, u jednoj od emisija Čeda je doveo u pitanje Milanovo seksualno opredeljenje.

- Muškarci kažu za tebe da izgledaš pederasto. A ja ti kažem, ako nisi peder, bićeš vrhunska zvezda, a ako jesi, onda si pogrešio branšu – rekao je Čvorak Stankoviću, na šta mu je kasnije mladi pevač odgovorio:

- Moram da vam kažem da ne shvatate Čedu Čvorka ozbiljno. Nemam ništa protiv gej populacije, ali nisam iz te priče i mnogo volim ove devojke koje vrište zbog mene – rekao je tom prilikom Stanković

Vendi ulazi prehlađena!

Vesna Vukelić Vendi stiže na imanje, iako je poslednjih dana bila prikovana za krevet zbog visoke temperature:
- Pre nekoliko dana pevačica je dobila grip i danima ležala kod kuće. Pošto se sada oseća malo bolje, odlučila je da se u utorak uveče useli na imanje u Lisoviću, ali će sa sobom poneti sve potrebne lekove, koje će uzimati dok sasvim ne ozdravi – kaže naš izvor.

Izvor: Alo

Kaća i Jelena u svađi zbog Baneta!

Da i ostatku farmera polako pucaju živci, govori i svađa koja se dogodila između Katarine Živković i Jelena Stožinić, a razlog je, po svemu sudeći, maneken Branislav Janković, koji ih se očigledno obe zaludeo. Prepucavanje je krenulo tako što je Jelena prebacila kako mladu zvezdu „Granda“ svi hvale kako najviše radi, a nju niko.
- On je uvek hvali, a druge spusti, svi su stali na njenu stranu, Bata, Zorana, ma svi! – žalila se manekenka Jovani, a kasnije odbrusila Kaći sve u lice: .
- Ne radiš ti jedina ovde i nemoj da mi pričaš tako sa tim tvojim seljačkim akcentom – vikala je Stožnićeva.

Izvor: Alo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
logično je da udje Milanče!!!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
neeeeeeeeeeeeeeeeee samo neeeee milan balkan  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kukavne krasive,gledaće online stalno a neke će da skapaju ispred ograde imanja Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
koje krasive ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kad je bilo takmičenje,pjevao je KRASIVU. njegova mnogobrojna ženska fan grupa je prozvana krasivama,obožavaju ga,ostavljaju poruke zahvalnosti na bilbordima Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
neeeeeeeeeeeeeeeeee samo neeeee milan balkan  Smile
bravo, tako neshto sam i ja pomislio. Smile Smile
gejchina mala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
sofija je l' ti vidis ova deca gde odose ? Smile

monk ... kllinkca ne podnosim od prvog momenta kad sam ga videla , navijala sam za njega na euro songu jer je predstavljao srbiju , ali ovako stvarno ne zelim da ga gledam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 18:56:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.