Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 869282 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
Mozda i oni tebe za nesto sazaljevaju, i mozda mene sazaljeva neki komsija, a ja nekog iz okoline, on nekog ciganina a taj nekog drugog. Uopste nema tezinu sazaljenje samo po sebi.

Ne branim pedere... branim prava ljudi na opredeljenje i izrazavanje svojih stavova... i ne smatram da je homoseksualizam bolest.

Ima tema o tome, da ne idemo u off.
Smile

Šta si ti lesbo , homo , ili shemale ?  Smile
hahaha shemale pobedio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
nego ...farma  Smile

jasminu anu treba skinuti od pasa pa nadole i tuci kamdzijom Smile
ko je tucen kamdzijom zna kako to boli  Smile

Nisi valjda ti tako tučena Sandra?  Smile  A zašto bi tukla Jasminu Anu, nije da mi je draga
ili simpatična, nemam baš nikakvo mišljenje o njoj, a i slabo gledam pa me stvarno interesuje zašto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Sta je to kamdzija?  Smile Smile Smile

kamdzijom se u selu tuku konji i teraju u kas , i druga stoka . kamdzijom su nas baba i deda tukli  Smile
kad se oplete oko noge ...brrrr
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

kamdzijom se u selu tuku konji i teraju u kas , i druga stoka . kamdzijom su nas baba i deda tukli  Smile
kad se oplete oko noge ...brrrr
Mene nisu tukli, a deda je pretio da će da nas udari mokrim (pamučnim) kanapom, to sam iskusio jednom (ne od dede) i to je zaista surov bol kad udari "po mestu", tako da joj mozda ne treba kamdzija vec kanap  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 23:07:41 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
kaMdzija se u Vojvodini kaze  Smile
bogami , prijatelju , bilo je nogo dece , svasta smo radili , nisu jadni kako da izadju na kraj sa nama  Smile

evo Peja kaze kako je budio , kako je rekla da ce doci za pola sata a nije dosla . sramota . ni ja to nikada nisam radila , pa jbg, kad si u zajednici moras mnogo toga . hteo ne hteo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Pa jbg, nisu si shvatili Farmu na isti nacin, a neki jednostavno nisu imali mogucnosti,. nacina ili zelje da saznaju kako je kad nesto moras da delis ili radis sa vise ljudi, kad moras da postujes "zakon" zajednice, da je sve isto za svakoga.
neki su proracunato usli na farmu a neki su je shvatili onako kako je zamisljena da bude, tj da predstavlja seljacki zivot od pre 100 god.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 23:14:55 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
teshka srca moram da priznam da sam ovog puta na strani seza. mushkarac koji ga prima u dupe ili ga dudla definitivno ne moze da bude normalan. dodao bi josh da mene neinteresuje shta oni rade po svojim kucama ili stanovima, ali sam svim svojim bicem protiv toga da paradiraju po voljenom mi beogradu.
danas marshiraju pederi, sutra ce pedofili da traze svoja prava. Smile

shto se farme tiche, drago mi je da su se sve okomile na onu neradnicu. prasoshki je prava debela pichkica,
risticevic mi sve gotivniji. onaj zdravkovic kao krenuo na bakija, a kad je ovaj skinuo naochare poche da ga ljubi i
grli, znachi da je isto ribica. mogu da se slozim da su za sada aca i risticevic najkorektniji.

i nemojte bre vishe da se ovde raspravljamo o pozadincima. bez potrebe dolazi do grubih rechi i vredjanja
medju chlanovima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
nego ...farma  Smile

jasminu anu treba skinuti od pasa pa nadole i tuci kamdzijom Smile
ko je tucen kamdzijom zna kako to boli  Smile

Nisi valjda ti tako tučena Sandra?  Smile  A zašto bi tukla Jasminu Anu, nije da mi je draga
ili simpatična, nemam baš nikakvo mišljenje o njoj, a i slabo gledam pa me stvarno interesuje zašto.

izvini ne videh tvoj post . naravno da sam bila tako tucena  Smile Smile
ma salim se ja malo , ne bih ja nikoga tukla , samo samar da raspalim , jedan mali  Smile

Pa jbg, nisu si shvatili Farmu na isti nacin, a neki jednostavno nisu imali mogucnosti,. nacina ili zelje da saznaju kako je kad nesto moras da delis ili radis sa vise ljudi, kad moras da postujes "zakon" zajednice, da je sve isto za svakoga.
neki su proracunato usli na farmu a neki su je shvatili onako kako je zamisljena da bude, tj da predstavlja seljacki zivot od pre 100 god.

pa o tome ti pricam , ako svako radi , svi se trude a jedan se kao pravi pametan . osim opomene ja bih tu osobu kaznila  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Haostičan 20-ti dan pun svađa

Eva i Milan su u kuhinji razgovarali o Švedskoj i jabukama koje slabo uspevaju na severu Evrope. Eva i Marjan su u došli da spreme štalu. Marjan je primetio da je neko već bio u štali i da je nekoliko stvari pomereno. Zaključio je da je to bio „vepar“ aludirajući na Paroškog.

Evu je uplašio pacov koga je videla u štali, medjutim, Milan joj je objasnio da oni ne mogu da ga uklone jer nemaju sredstava za to.

Ekrem i Aca su u kuhinji pili kafu i ćaskali. Ekrem se požalio da kafa koju mu je ponudio Aca nije „freška“, da je hladna i da je ni u kom slučaju neće piti. Pridružio im se Hasan koji je bio vidno besan na Ekrema jer ga je ovaj probudio tog jutra. Ekrem je tražio od Hasana da mu skuva kafu dok je ležao u krevetu.

Bane i Marjan su ćaskali o Katarini. Pridružio im se i Baki. Bane je rekao da je ozbiljan u svojim namerama sa Katarinom i da joj je to i saopštio. Rekao je da mu prija da se „ljubaka“ sa njom na Farmi, ali je dodao da napolju možda i ne bi bilo tako. Baki je rekao da Katarina nije „svemirski brod“, i da je ona umislila kako je najlepša i najbolja devojka. On je takodje rekao da misli da je Katarina prazna osoba i da nema u sebi energiju koja bi nekoga mogla privući.

U kuhinji su Eva i Paroški ušli u raspravu oko šolje mleka. Eva je prokomentarisala da nema dovoljno mleka za sve i da Hasan ne bi trebalo da uzima punu šolju, nego da se podeli. Hasanu se nije svideo takav komentar, pa je počeo da viče na Evu uputivši joj tom prilikom salvu uvreda. I po završetku svadje, Hasan je nastavio da šeta po imanju pričajući o Evi i o tome kako je on ugrožen i bolestan, a ne ona. Takodje je u nekoliko navrata spomenuo Ekrema koga je takodje nazvao pogrdnim imenima.

Zlata je u spavaćoj sobi sa Jelenom, Natalijom i Banetom. Ona je plakala jer se vezala za njih, a misli da će uskoro napustiti Farmu. Natalija ju je tešila, rekla joj je da neće dozvoliti da napusti Farmu, i da će uskoro spavati u kući, a ne u štali. Bane je zagrlio Nataliju, a ona je zaključila da bi njen muž mogao taj gest pogrešno da shvati.

Natalija, Sanja i Jelena su prale sudove u dvorištu pored bunara. Iza njih su bunaru prišli Bata i Marijan. Nastao je problem oko kofe. Obojica su želeli istu kofu. Bata je hteo da je napuni i odnese devojkama, dok je Marijan hteo da zaliva ruže. Prepirali su se. Bata je vikao na Marijana jer je smatrao da je Marijan nekulturan prema devojkama. Marijan je Batu polio vodom, pa je Bane, iznerviran Marijanovim potezom, šutnuo kofu nogom. Posle toga su se razišli. Marijan je otišao kod farmera koji su sekli drva kako bi prepričao šta se desilo, dok je Bane otišao kod Peje. Posle nekog vremena, Bane se pridružio farmerima koji su sekli drva i Marijanu. Upozorio je Marijana da ga ne vredja i da počne da govori istinu jer je sve što je rekao laž. Marijan mu je kratko odbrusio i krenuo ka kući. Batu je to iznerviralo pa je, ponavljajući njegove reči, krenuo ka njemu. Ostali farmeri su primetili Batinu nervozu pa su pokušali da ga smire. Posle nekoliko razmenjenih uvreda, situacija se smirila.

Hasan, Eva, Paroški, Aca i Katarina su za stolom u dvorištu. Jasmina je donela vodu i čašu za Paroškog. On joj se sve vreme obraćao sa „dušo“ i „srećo“. Hasan se smeškao, pa je prokomentarisao da ima šanse kod njega. Ona je rekla da voli da propušta šanse. Paroški joj je rekao da joj je on životna šansa. Hasan ga je pohvalio i dodao da je Milan slobodan. Medjutim, Milan je tvrdio da to nije tačno, i misli da ni Jasmina nije sama. Paroški je rekao da to što je zauzet samo znači da je provereno dobar. Jasmina Ana se složila sa njim, jer, kako je rekla, smatra da je bolje da je zauzet nego slobodan jer veruje da slobodnima sigurno nešto fali čim su sami.

Izvor : Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Bic od bikovog qrca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.