Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Okt 2025, 11:01:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 822880 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
najjaci su mi ljudi koji se nerviraju oko farme ahahahahahaha  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
polako,gledaj ili ne gledaj,tvoja volja,ali ne brini o ljudima koji prate-tupi njih milion stvari,pa je farma mala beba u odnosu na njih! Smile o tome i pričam od početka,gledajmo i ćaskajmo o ukućaniima,bez opterećivanja,jer nama ne ide ni iz džepa ni u džep Smiley
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
nevalja ti to al ajde
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Sez, druze, ajde mi reci da si postao Bambina?  Smile Smile

Znam, znam, prati se u svrhe pracenja javnog mnjenja i stvaranja psiholoskog profila ljudi koji ovo prate i uzivljavaju se sa protagonistima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
kolateralno da,ali vise ima veze sa duhovnim entitetima dobra i zla
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Jbt, sad me plasis. Samo cekam kada ces da napises "Ra kaze: ..... "  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
...
hoce li Mia ulaziti ? eto to me kopka  Smile

Za Miu pitaj njenog najveceg fana, ako iko zna on zna  Smile

a taj gospodin je ..? Smile
http://forum.burek.com/p716192/Achelles183/  Smile

Prvo: ja ne samo da nisam najveći fan, nego nisam uopšte
fan Mie Borisavljević.  Smile

Drugo: svakome sa IQ-om većim od sopstvenog broja cipela, jasno je da Sandrino pitanje nije bilo ozbiljno nego posprdno.
Anyway Mia sigurno ne ulazi na farmu, njoj je jedan reality bio sasvim dovoljan, ako bi i ušla u još jedan, to ne bi bila farma ili VB nego survivor.

Uostalom Sandra, Mia se pre par dana vratila iz Egipta i večeras peva u Novom Sadu u Dva Galeba, informacije i rezervacije na 063/7706817.
Eto prilike da odeš i iz prve ruke dobiješ odgovor o njenom eventualnom ulasku  na farmu.  Smile

Najgluplje napisan članak o farmi koji sam pročitao, izvor Svet:

Branislav zajahao i jarca!

Izvor: "Alo!"

Objavljeno: 30.09.2010 - 14:13

Maneken Branislav Janković, koji je pored pevačice Zlate Petrović ovonedeljni sluga, tokom jučerašnje kupovine sa novim gazdom Zoranom Pejićem Pejom na pijaci u Barajevu vodio je jarca kog je konstantno uzjahivao, što mu je čak i nadzornik Proka zamerio. Jarca, kog su nazvali De Niro, farmeri su na pijacu doveli kako bi ga trampili za dve koze, Karolinu i Bilju, ali dok nije došlo do razmene, maneken je vodio jarca sve vreme po pijaci tokom kupovine. Bane je uzjahivao životinju u pokušaju da je smiri, a kada je poželeo da poljubi promoterke na pijaci, jarac je u jednom momentu skočio na tezgu. Životinja se bez prestanka tresla i urinirala, a maneken uprkos tome nijednog trenutka nije sjahao sa nje.

I dalje Svet:

Farma: Pravi se staza, gazi se grožđe za vino

Objavljeno: 30.09.2010 - 17:21

Većina farmera je i dalje spavala. Proka je došao u spavaću sobu, i budio farmere zvonom sa gornjeg trema. Marijan i Hasan su u kuhinji komentarisali ponašanje Paroškog, očito nezadovoljni njime.

Hasan je pokušao da napravi čaj, ali kada je otvorio kutiju, unutra su bili ženski ulošci. Eva mu je očigledno dala pogrešnu kutiju. Gazda i sluge su se vratili sa pijace i nekolicina je izašla da im pomogne.

Doneto je dosta hrane i svi su bili zadovoljni. Baki je dobio torbu sa poklonima koju mu je poslala devojka sa štanda “Sinalka“. Peja je okupio sve farmere na sastanku u dnevnoj sobi. Pohvalio je Zlatu i Baneta, i rekao je da su se baš potrudili da ponesu što je moguće više stvari sa pijace.

Peja je doneo nekoliko odluka: od sada se jede samo ono što je izneto na sto, nema više ulazaka u kuću u prljavoj obući... Na sastanku, došlo je do prepirke između Paroškog i Marijana, oko koza i mleka.

U dvorištu, Peja, Ekrem, Aca, Bane i Cobe su napravili stazu. Kada je došao, Paroški je dao primedbu da se cigle ređaju drugačije i pokazao im je kako treba, što su oni prihvatili. Peja je primetio da je staza malo kriva i misli da bi trebalo da to isprave na vreme dok još nisu završili, pošto je Proka jako strog. Dogovorili su se da je ni ne gaze dok je Proka ne vidi.

Peja je Jeleni i Nataliji dodelio zadatak da gaze grožđe. Natalija ga je zamolila da Bakiju dodeli zadatak da im opere noge.

Baki je kao nevoljno ispunio zadatak. Na kraju je Natalija tražila da joj ispuni i muzičku želju.

U dvorištu je spremljeno grožđe i korito za gaženje. U radionici Aca, Tina, Marjan, Ekrem, Jelena, Natalija, Baki i Bane su čistili grožđe. Jovana je gazila grožđe, od koga će praviti vino. Natalija je objasnila Banetu da je grožđe odlično za ten i namazala mu ga je po licu.

Na popodnevnom sastanku, Paroški je dao predlog da imaju više zajedničkih obroka, što je glasanjem prihvaćeno.

U kuhinji, Jovana i Natalija su prale sudove. Natalija je komentarisala Zlatu i njeno ponašanje u kuhinji.

Bane, Baki i Peja su ćaskali u sobi. Bane je pričao o svojim avanturama na žurkama sa više devojaka. Bakiju je bilo žao što se nisu ranije družili.

Lepo reče Monk Banetove priče su u fazonu: "Ja je karam, dok mi ona puši".  Smile

Kasno uveče, Ekrem je pričao kako je otišao u Ameriku, i kako se zaposlio tamo. Pričao je o napadu na Kule Bliznakinje, i kako je on tad bio na "coffe break" na poslu. Pred polazak na spavanje, Bane je na prevaru poljubio Katarinu. Ona se tobože naljutila na njega.

Izvor Alo:

Ekrem jevrić dobio otkaz pred „Farmu“

Petak - 01.10.2010

Ekrem Jevrić, zvezda interneta, ispričao je farmerima kako mu je učešće u rialitiju obezbedilo egzistenciju, jer je pre nekoliko meseci ostao bez posla na građevini i bio primoran da u Njujorku radi kao taksista na crno.

- Pozvao me je nadzornik, rekao mi da je gotov posao i da nema više ništa za mene i dade mi 2.500 dolara. Dođem kući, žena nervozna, ja nervozan, šta ćemo sad i počnem da pevam... Za vikend inače pevam, ali slabo para dobijem, neko plati 300, neko 500, ne može da se živi od toga. Onda sam krenuo da taksiram po gradu, na divlje, bez taksističkog „lajsensa“ (dozvole) - ispričao je Jevrić i dodao da, iako živi godinama „preko bare“, još nema američko državljanstvo, „jer treba da platiš 700 dolara i da nešto pričaš o Americi“.
- Meni pasoš samo treba ako ću da idem za Englesku i Australiju, a s crnogorskim možeš svuda po Evropi.

N. Gr.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 10:27:25 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farma 3 Srbija: Proba seksa

Katarina nabijala guzu Banetu na muškost, a i Sanja pokazala da voli otpozadi mešajući Bakiju i Peji po preponama

Seksa još nije bilo, ali farmeri uveliko treniraju!

Čini se da imaju i omiljenu pozu – otpozadi. Bar se takav utisak stiče kada se pogleda simulacija vođenja ljubavi u ritmu tamburaša. Istina, kada neki od potencijalnih parova zaista završi u senu, zaljubljenima će tada od sreće samo zvoniti u ušima, jer očito da apstinenciju sve teže podnose.

Kao što je i očekivano, Bane i Katarina prvi su se dograbili. On ju je ljubio u vrat, a onda je i prislonio svoje usne na njene. Pevačica se nekako izmigoljila i okrenula guzu ka njemu, trljajući se o njegovu muškost.

Na drugoj strani, Sanja Stojanović nikako da odabere pravog. Poput Kaće, i ona je pokazala da dobro meša zadnjicom. Prvo je napalila Bakija, a ubrzo je prešla i na Peju. Poza, rekosmo već, omiljena – otpozadi.

Za razliku od Katarine i Sanje, Jasmina Ana zasad se samo drži za ruke. I to sa Paroškim.

Izvor: Kurir

Braja: Tužno je kada u jednoj zemlji Ekrem Jevrić može da bude fenomen

Muka mi je ord raznih od pesama i to vrlo često. Snimaju se takve gluposti da čovek ne može da poveruje da je neko smislio nešto tako besmisleno. Generalno, taj trend besmislenih pesama je apsolutno dominantan. Sve su neke vaćaroške kombinacije koje nemaju veze sa bilo čim. Ne znam definiciju za takve pesmičice koje imaju miris i ukus usoljenog opanka! Tužno je kada u jednoj zemlji Ekrem Jevrić može da bude fenomen, “Insomnija” veliki hit, a Partizan uđe u Ligu šampiona – kaže Braja.

Izvor: Vesti!

Čeda Čvorak: Idem na farmu, ali svoju

Ka­ko se pri­ča u po­sled­nje vre­me, front­men gru­pe „Lu­na“, Če­da Čvo­rak, je­dan je od kan­di­da­ta za ula­zak na „Far­mu“. Me­đu­tim, ka­da smo kon­tak­ti­ra­li pe­va­ča, da bi iz pr­ve ru­ke sa­zna­li da li je to isti­na, on je bio, bla­go re­če­no, šo­ki­ran na­šim pi­ta­njem.

– Ja još uvek ni­sam do­bio po­ziv da uđem na „Far­mu“, ta­ko da je glu­po pri­ča­ti o to­me. U jed­nim no­vi­na­ma je iza­šla vest ka­ko ula­zim, što ne­ma ve­ze sa ži­vo­tom, jer me­ne ni­ko ni­je kon­tak­ti­rao ni pi­tao da li bih ušao. Oni su mi re­kli ka­ko su tu in­for­ma­ci­ju na­vod­no do­bi­li od pro­du­cen­ta ovog šou pro­gra­ma, i to­li­ko su bi­li uver­lji­vi da sam ja ceo dan če­kao po­ziv od čel­nih lju­di, mi­sle­ći da će me za­i­sta po­zva­ti. E sad, mo­žda će me zva­ti, ja ne znam. Kod njih je to sve ad hok – re­kao je Če­da, ko­ji ne is­klju­ču­je mo­guć­nost da uđe na „Far­mu“, ali pod iz­ve­snim uslo­vi­ma.

– Od me­ne za­vi­si mno­go lju­di, ta­ko da bih pri­stao tek ka­da bi se stvo­ri­li uslo­vi da mo­gu opu­šte­no da uđem na „Far­mu“ – ka­že Če­da, ko­ji ima sa­mo re­či hva­le ka­da su u pi­ta­nju no­vi far­me­ri.

– Ova eki­pa mi je mno­go po­zi­tiv­ni­ja od pret­hod­ne. Sa ne­ki­ma od njih se i pri­vat­no dru­žim, ta­ko da za njih mo­gu da ka­žem da su kraj­nje pri­rod­ni, kao, na pri­mer, Na­ta­li­ja, ko­ja me je odu­še­vi­la. Mno­go je opu­šte­na, ta­ko da sam po­no­san na nju i že­lim da osta­ne do sa­mog kra­ja. Na nju svi gle­da­ju kao na ne­ku oštro­kon­džu, ali ona je su­šta su­prot­nost to­me. Po­zna­jem i Zo­ra­nu, ko­ja je ja­ko šar­mant­na, Li Me­na, ko­ji je i na „Far­mi“ po­ka­zao ko­li­ko je pe­dan­tan, jer je, ve­ruj­te mi, ta­kav i pri­vat­no. Ba­ki je ta­kav ka­kav je. Po­en­ta pri­če je da se ni­ko ne fo­li­ra – re­kao je Če­da.

S ob­zi­rom da mno­gi ka­žu da že­le da uđu na „Far­mu“ ka­ko bi po­ka­za­li ka­kvi za­i­sta je­su, pi­ta­li smo Če­du da li bi i nje­mu to bio cilj.

– Ne bi, ni­je to mo­tiv ula­ska ni me­ni, a ni osta­li­ma. Lju­di ta­mo ula­ze vi­še zbog ne­kog iza­zo­va, zbog me­dij­ske pa­žnje. No­vac ta­ko­đe ni­je bi­tan, osim mo­žda Ekre­mu, ko­ji je ube­đen da po­be­đu­je – ka­že Če­da, i do­da­je:

– Baš se spre­mam da kre­nem u Kr­če­din i da ta­mo osta­nem do dalj­njeg. Idem na far­mu, ali svo­ju, da lo­vim štu­ke – re­kao je za kraj Če­da Čvo­rak.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Peja je najveći ženskaroš, ali ne ume da naređuje

Je­dan od naj­bo­ljih Pe­ji­nih pri­ja­te­lja, Mi­le Ba­goš, ka­že da se nje­gov drug od­lič­no sna­šao, jer je „kao ro­đen pred ka­me­ra­ma“.

– Zo­ki se sna­šao bo­lje ne­go bi­lo ko dru­gi, sa­mo se pra­vi lud. Ni­je on od ju­če, ceo ži­vot je u sve­tu šou bi­zni­sa, zna on ka­ko i šta tre­ba da ra­di. To što je li­zao Na­ta­li­ju kod nje­ga je nor­mal­na po­ja­va. On je i u pri­vat­nom ži­vo­tu ta­kav, sa­mo gle­da žen­ske i uvek je okru­žen nji­ma. On je naj­ve­ći žen­ska­roš ko­jeg po­zna­jem. Sav je na me­ne – po­hva­lio se Pe­jin drug, ko­ji ka­že da se Pe­ji sve de­voj­ke svi­đa­ju, ali da mu je za oko za­pa­la Ka­ta­ri­na Živ­ko­vić.

– On vo­li sve že­ne, ali bih u ovom slu­ča­ju iz­dvo­jio Ka­ta­ri­nu, jer je ona naj­vi­še nje­gov tip. Ona mu se svi­đa, ali Zo­ki joj si­gur­no ne­će pri­ći pr­vi – ot­krio nam je Mi­le, ko­ji tvr­di da Pe­ji ne­do­sta­je seks još od sa­mog ula­ska na ima­nje.

– Pe­ja, čim je kro­čio na ima­nje, upao je u sek­su­al­nu kri­zu. Ve­ru­jem da će, čim mu se bu­de uka­za­la pri­li­ka, ima­ti seks sa ne­kom od far­mer­ki. Sa­mo da ne pad­ne ne­ka be­bi­ca na ima­nju – po­ru­čio je Zo­ra­nov drug, i do­dao:

– Gre­ška je što je Pe­ja ga­zda, jer on ne ume da na­re­đu­je.

Izvor: Pravda

Farma 3 Srbija: Ekrem bio svedok 11. septembra

Ekrem je farmerima na specifičan način objasnio svoju avanturu kada su se 11. septembra 2005. u Njujorku usled terorističkog napada srušile dve kule bliznakinje, i to tri kilometara od mesta u kome je on radio.

- Septembar 11. Otišli mi u sedam sati da počnemo da radimo. U devet sati je „kofi tajm“, a u dvanaest je „lanč“. E pa, kada je bio „kofi tajm“, avioni su napali u „bildinge“. To su bile dve zgrade. Velike, velike, u staklu! Mi smo bili tri kilometara odatle (pokazuje farmerima), a zgrade tu gde je ova pepeljara – prikazuje udaljenost njegovog posla od mesta nesreće, i nastavlja da objašnjava farmerima:

Mi čujemo avione, i odemo na prozor da vidimo. Ja u sebi vičem, i društvu vičem, ovi su se spustili skroz. Kada vidiš dva aviona u dva „bildinga“, a „bildingi“ visoki 107 i 105 spratova. Sada da vidiš koje dim, koje magla, gusta ona, gusti oni, smog, dim, i izlazi flor, i onaj drugi flor udara u drugi flor i pada – objašnjava Ekrem i uverava ostale da sa njima nije bilo ništa.

- Mi smo samo tri kilometara bili udaljeni, ali nije nam bilo ništa – ispričao je Ekrem, a ostali farmeri su ga slušali sa velikom pažnjom…

Izvor: Blic

Zlata se udavala pet puta

Aktuelna farmerka Zlata Petrović u ranoj mladosti imala je dva braka, potom se venčala sa Hasanom Dudićem, pa onda i sa Zoranom Pejićem, ali sve to je manje-više poznato.

Međutim, pevačica je uspela da sakrije od javnosti da je bila i supruga Mirka Kodića! I to početkom devedesetih. Istina, nije ta ljubav dugo trajala. Svega nekoliko meseci.

Čuveni harmonikaš je zbog nje ostavio prvu ženu, kojoj se ipak kasnije vratio. Zanimljivo je da je upravo on svirao na svadbi na kojoj se Zlata udavala za Peju 1996. godine. Mirko je svoje mesto u njenom srcu našao nakon što se ‘87. razvela od Hasana i pre nego što se venčala sa voditeljem.

Inače, Petrovićka se prvi put udala sa 14, i to za svog vršnjaka Prodana Jevremovića. Na samo dva meseca. A da je od rane mladosti bila slaba na harmonikaše, pokazala je dve godine kasnije kada je postala žena svirača Aleksandra Ristića iz Gornje Grabovice. On je bio ljubomoran, a ona nemirnog duha. U petom mesecu trudnoće pobegla je i više se nije vratila. Abortirala je, a nedugo zatim udala se za Dudića. Sve ostalo je u suštini poznato.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farma 3: Novi farmeri Vendi, Stanija i Hamza (od ponedeljka)

U ponedeljak veče među farmere će se umešati Vendi, Mirza Hamzić i Stanija Dobrojević. Kako Kurir saznaje, zadatak Vesne Vukelić će biti da izaziva Zlatu Petrović kako bi u jednom trenutku došlo do ženskog fajta i žestokog prepucavanja.

Nešto slično bi trebalo da odradi i Stanija. Ali ne sa pomenutom pevačicom, već sa Enom Popov, čiji se ulazak u rijaliti očekuje uskoro. Njih dve bi trebalo da pred gledaocima napokon raščiste čiji je Gojko Kačar. (koje curke, glupache, kalashture, shjam ... Smiley 1 Smile Smile )

Za razliku od pomenutih farmerki, Hamza na Farmu dolazi kao predstavnik Bosne i Hercegovine. Od njega se ne očekuju svađe sa ostalim stanarima najpoznatijeg imanja u Srbiji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Okt 2025, 11:01:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.