Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 820654 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Deveti dan: Izbor sluga i trougao Bane, Baki i Katarina

Prvi koji su se probudili su Milan, Eva, Tina, Šikica, Zlata, Bane. U spavaćoj sobi su se polako budili Renato, Baki i Sanja. Prisutni farmeri su pričali o tome kako je Bane dobar dečko. Pojavio se i Bane, a Šikica ga je ponudila rakijom. Bane je pohvalio Acu kako je vredniji od kako je on gazda. Katarina je ustala i došla u kuhinju. Banetu nije bilo drago što ga nije poljubila. Cobe je ustao, i pridružio se ostalima u kuhinji. Požalio se kako ima stomačnih tegoba od kako je došao. Nešto kasnije, Bane je odlučio da preuzme inicijativu, ustao je, prišao i poljubio Katarinu. Bakijeva priča od ranije o Katarini i Banetu nije baš po volji Šikici.

Na sastanku, koji je sazvao Bane, saopštio im je da ko želi, može da radi, a ko ne želi ne mora. Milan je ukratko objasnio značenje današnjeg praznika.

Svi su farmeri u dnevnoj sobi. Proka je doneo kolač, sveću i rakiju jer je Hasan proslavljao slavu.Paroški je izgovorio molitvu, izlomili su kolač, i nakon toga, Hasan je održao zdravicu. Proka je sedeo sa njima neko vreme, a zatim otišao.

Eva i Baki su ćaskali za stolom ispred kuće. Ona se raspitivala šta ga to boli. Pohvalila je njegove tetovaže. Bane je došao po Bakija, jer je danas njegov red da pere sudove. Eva se ponudila da ga zameni, jer se Baki nije osećao dobro, ali je Bane to odbio. Eva je prokomentarisala da smatra da se neko drugi ponudio, da bi sigurno prihvatili. Baki je izjavio da misli da je šteta što je ona tu, dok se Eva nije složila sa time, i rekla mu da joj i dalje nije jasno zašto su svi protiv nje.

U kuhinji, Baki i Katarina su zajedno prali sudove. Želeo je da razgovara sa Katarinom, a da to ne ispadne previše upadljivo. Pitao je Katarinu zašto se poigrava sa Banetom, što je ona porekla. Dogovorili su se da razgovaraju kasnije. Na kratko, Baki je otišao, a Katarina je ostala sama. Ubrzo, došli su zajedno Bane i Baki, i Katarina je objašnjavala Banetu kako je ona pozvala Bakija da joj pomogne, i da su zato zajedno prali sudove. Smatrala je da joj je stvarno mnogo pomogao. Bane je pokušao da je poljubi, ali se Katarina blago izmakla, ne dozvolivši mu da je poljubi, sa rečima da je je još uvek ljuta na njega. Bane joj je rekao da misli da je potrebno da razgovaraju, sa čime se ona složila. Njih dvojica su otišli, ali se Baki brzo vratio, i tiho joj rekao da, ako ona to želi, dođe negde kasnije, da se sklone i razgovaraju. Obećala mu je da će sigurno razgovarati.

Bata je imao tajni zadatak da podmetne sat nekom od farmera. Krišom je ušao u kuću, uverivši se da ga niko ne vidi. Ubacio je sat među Katarinine stvari u ormaru.

Kako se veče primicalo, farmeri su se pripremali za predstojeći događaj: Zlata se presvlačila u spavaćoj sobi, dok su se Jelena, Bane, Aca, Hasan i Katarina oblačili i pripremali za žurku. U dnevnoj sobi, Baki i Peja su sedeli i komentarisali kako su se žene doterale za žurku te večeri.

Kada je Ognjen došao, farmeri su se okupili u dnevnoj sobi. Premijerno su izveli pesmu za Sanju R. Farmerima je pročitao pismo Zadruge u kome ih upozorava da je potrebno da više vode brigu o životinjama, jer su im prethodne noći koze pobegle.

Gazda Bane je imao težak zadatak da izabere sluge. Proglasio je Sanju i Paroškog za sluge. Dodao je da je sa njima bila i Katarina, ali da je nju poštedeo. Katarina se osetila prozvanom da je privilegovana zbog njene veze sa Banetom.
Pocela je žurka, svi su se veselili, a Sanja je izašla iz kuće i plakala u radionici. Sanji je posebno teško palo to što je smatraju odgovornom za koze koje su pobegle prethodne noći, i što je zbog toga izabrana za slugu.

Izvor: Zvanični sajt Farme

Ekrem neće da jede svinjetinu

Stezao je kaiš kad je stigao na Farmu da mu ne bi spale pantalone, ali sad će morati da probuši još koju rupu jer poslednjih dana skoro ništa ne jede, pošto se sva hrana sprema na svinjskoj masti. Ne, niko od farmera ne radi to namerno, da bi ga provocirao, već su se jednostavno razbacivali namirnicama i potrošili sve zalihe ulja.

Čalabrcne on ponekad krišku hleba i poneku sitnicu za koju je siguran da nema veze sa gicom, pa tako umiri želudac. Ali, uvek postoji „ali“… U ovom slučaju veliko „ali“ za Ekrema.

- Kad bi znao da hleb spremamo na masti, ne bi ni njega okusio! Mnogo mi ga žao. Jadan čovek, ne jede ništa već danima – rekla je sažaljivo Šikica ostalim farmerima.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
šta je nebitno,Lukase?????? Smile _)
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
šta je nebitno,Lukase?????? Smile _)
ma to je jedna interna sala medju nama ovde, kuzis ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne kužim,ali ako mi objasniš možda i skužim...? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
ma nebitno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ha-ha vi ste neke šaljivdžije ovdje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ma nebitno. Smile
Smile Smile e bas to Smile

@sofi
ima drug clan kojem je nik nebitno, i onda je fora kad sta kod on nesto napise, udari se reply sa nebitno Smile
a kako ga nesto nema u poslednje vreme, meni jesmesno i kad nekom drugom udarim nebitno, pogotovo ako je post duzi Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
tajni zadatak...odabrali su malu Jovanu jer je naivna,ali je super odreagovala i rezonovala. Bata je na mukama,ok je ovako,,ali ako izdrži do subote,znači da će dotle lagati i mutiti,čime mu se smanjuje šansa kod naroda,a i ukućani će ga malo uzeti na zub,tako da mu je bolje da je odmah rekao..
dalje,ono izmedju Bakija i one gadure je....pa Baki ima 40ak god a ona mu daje kompliment-imaš topao pogled i on pada..klasika,svi padaju na priču o iskrenosti u pogledu! i još malo onog:šta god rekao ili uradio,ja te znam,pročitala sam! i ti se zbuniš...uu,ko zna šta je vidjela??! Smile kao igra se sa Banetom a opet joj smeta kad je igrao sa Jelenom..pih
Ko je Bata? I ko je Jovana i ko je Katarina ? Kontam da pratis i zajebi ovog papka sto te zeza,budi tako dobra ko sto si lepa pa mi objasni o cemu se ovde radi?Ako neces ovde salji n PP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
a kako ga nesto nema u poslednje vreme, meni jesmesno i kad nekom drugom udarim nebitno, pogotovo ako je post duzi Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
eno ga na zvezdinoj temi, raspravljaju o danshnjoj utakmici sa slogom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ma nebitno. Smile
Nikada mi nece dosaditi Smile Smile Smile

Sofija, shvatices ako se zadrzis duze na Bureku  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.