Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:49:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 820242 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ahahaha Ekrem opet iz kuhinje vodi kontakt program bez feedback-a ,,Cestitke i pozdravi" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hasan: Peja glumi ludilo, tako bih ga odalamio

MADA su pri ulasku na farmu rekli da su u odličnim odnosima, te da gledaoci od njih ne očekuju iznošenje “prljavog veša”, prijateljstvo bivših supružnika Zlate Petrović, Hasana Dudića i Zorana Pejića Peje, polako je počelo da puca. Folker i bivši bokser počeo je da pokazuje netrpeljivost prema voditelju, jer smara da se ovaj folira.

- Opasno me nervira. Glumi ludilo. Tako bih ga slatko odalamio, ali neću zbog njegovog sina Jovana. Dete mi ništa nije skrivilo – rekao je Dudić Ekremu.

Prvi suprug Petrovićeve nije obrazložio šta ga konkretno nervira kod Peje, ali sva je prilika da mu smeta to što ovaj pred kamerama glumi mladića i što sve više vremena provodi sa Bakijem Đoganijem, sa kojim je Hasan u zavadi. Voditelj nekada popularne emisije “A što ne bi moglo?”, koji je oduvek slovio za povučenu i odmerenu osobu, na “ružičastom imanju” više vremena provodi sa mladima, sa kojima često, na njihovom nivou, diskutuje o škakljivim temama, poput eventualnog seksa na farmi.

Izvor: Večernje novosti

Prljav veš: Eva Ras ima dovoljno novca

Ne­ka­da pri­ja­telj sa jed­nom od naj­po­zna­ti­jih glu­mi­ca sa na­ših pro­sto­ra, Evom Ras, Sa­ša Mi­li­vo­jev eks­klu­ziv­no za „Prav­du“ ot­kri­va de­ta­lje o pri­vat­nom ži­vo­tu uče­sni­ce ovo­go­di­šnjeg se­ri­ja­la „Far­me“. Sa­ša je baš u ovom tre­nut­ku re­šio da iz­ne­se u jav­nost pr­ljav veš ove glu­mi­ce, jer ka­ko i sam ka­že, ne že­li vi­še da to kri­je jer, pre sve­ga, Eva ni­je is­pa­la ko­rekt­na pre­ma nje­mu.

– Ri­ja­li­ti je tek po­čeo, a ma­ske već pa­da­ju – ka­že Sa­ša, me­đu­na­rod­no pri­zna­ti pe­snik, no­vi­nar i ko­lum­ni­sta.

Ovaj mla­di in­te­lek­tu­a­lac raz­o­ča­ran je zbog sa­ža­lje­nja na­ro­da ko­je ču­ve­na glu­mi­ca go­di­na­ma iza­zi­va, tvr­de­ći da je do­bro upo­znat sa nje­nim pra­vim li­cem, ne­po­zna­tom jav­no­sti Sr­bi­je.

– Dra­go mi je što je Eva sku­pi­la hra­bro­sti da ode na „Far­mu“, jer će ta­mo ko­nač­no po­ka­za­ti ko je ona za­pra­vo. Ku­ka na sva zvo­na što joj je uki­nu­ta po­ro­dič­na pen­zi­ja od 18.500 di­na­ra, a lju­di ko­ji je bo­lje po­zna­ju zna­ju ka­ko ži­vi, šta ima, kao i da do­bi­ja ne­nor­mal­no vi­so­ke ho­no­ra­re. Ako sam ja kao ko­lum­ni­sta „Po­li­ti­ke“ pri­mao 4.000–5.000 di­na­ra za ko­lum­nu, Eva Ras je pri­ma­la pet pu­ta vi­še. Ta­kvu in­for­ma­ci­ju do­bio sam od se­kre­ta­ri­ce „Po­li­ti­ke“ Gor­da­ne Gru­bi­šić, ko­ja ra­di is­pla­te. Tra­ži od Sr­bi­je na­ci­o­nal­nu pen­zi­ju, a da­je in­ter­vjue sa na­slo­vi­ma: „Ne mo­gu vi­še da se bo­rim sa ovom usra­nom dr­ža­vom“ – ka­že Mi­li­vo­jev, ogor­čen što po­zna­ta glu­mi­ca pro­fe­si­o­nal­no ma­ni­pu­li­še gra­đa­ni­ma Sr­bi­je, a svi o to­me ću­te.

Da­lje pri­ča da je ne­ka­da bio u ve­o­ma do­brim od­no­si­ma sa naj­sta­ri­jom far­mer­kom. Vi­đa­li su se, raz­go­va­ra­li te­le­fo­nom i po dva sa­ta dnev­no.

– Bi­la je na pro­mo­ci­ji mo­je pr­ve knji­ge. Evu po­zna­jem du­go, pre­ko po­koj­ne ba­ke, glu­mi­ce Da­ni­ce Aći­mac. Bi­li smo do­bri pri­ja­te­lji. Ka­da je ob­ja­vi­la ču­ve­ni ro­man „Di­vlji ja­ganj­ci“, po­ma­gao sam joj oko mar­ke­tin­ga, le­pio sam pla­ka­te i po kon­tej­ne­ri­ma, ma­ski­ran, da me lju­di ne pre­po­zna­ju. Di­zaj­ni­rao sam pla­ka­te za nje­ne tur­ne­je po Cr­noj Go­ri i Hr­vat­skoj. Ra­dio sam ne­pre­sta­no pet­na­est da­na. Ima­li smo do­go­vor da mi za­uz­vrat is­po­ru­či nje­nu sli­ku mo­na­hi­nje Je­fi­mi­je, za ko­ju sam joj go­vo­rio da bi ta sli­ka bi­la po­sred­nik iz­me­đu me­ne i Bo­ga.

Na­rav­no, sve je osta­lo na pra­znom obe­ća­nju, kao što to da­nas obič­no bi­va.

– Dru­ži­la se sa mnom, vre­ba­ju­ći pri­li­ku da me is­ko­ri­sti i šut­ne, jer je sma­tra­la da je moj me­dij­ski sta­tus u od­no­su na njen ni­šta­van i da se o ovo­me ni­ka­da ni­šta ne­će ču­ti. To se de­si­lo pre dve go­di­ne, pre ne­go što sam po­stao je­dan od naj­či­ta­ni­jih ko­lum­ni­sta „Po­li­ti­ke“ i „Prav­de“. Go­vo­ri­la mi je: „Ne­mam pa­ra da vas pla­tim. Do­bi­će­te Je­fi­mi­ju, i ta­ko ću vas pla­ti­ti kao in­že­nje­ra, jer ta sli­ka ko­šta tri hi­lja­de evra. Sa­ša, zar mi­sli­te da ću vas za­je*ati?! Ja ću vam sa­mo ja­vi­ti kod kog sta­klo­re­sca da ode­te da po­dig­ne­te Je­fi­mi­ju.“ Kad su joj pro­šle tur­ne­je, pre­sta­la je da mi se ja­vlja.

Mi­li­vo­jev tvr­di da je go­spo­đi Ras uki­nu­ta po­ro­dič­na pen­zi­ja jer je na isti ra­čun pri­ma­la ne­nor­mal­no vi­so­ke ci­fre:

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Zlatini tajni brakovi i trudnoća pre dve godine

Folk pevačica i farmerka Zlata Petrović, koja je na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću ušla sa dva bivša muža, pevačem Hasanom Dudićem i voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, iza sebe ima još dva braka o kojima nikada nije pričala.

Naime, kao i većina Romkinja Zlata se na nagovor majke Dragice prvi put udala sa samo 14 godina za vršnjaka P. J. Iako je ona u to vreme bila zaljubljena u izvesnog Milana, njena majka nije popustila i naterala je svoju ćerku da stupi u brak. Svojevremeno, Milanov otac javno je progovorio o Zlatinom prvom braku.

- Plakala je da je ne udaju za drugoga, htela je mog Milana, ali moja žena nije dala jer sam se ja u to vreme „onako” viđao sa Zlatinom majkom. Još Zlata da joj dođe u kuću nije imalo šanse. Moj sin joj je uzeo nevinost i učinio je ženom, ali smo ga ubrzo oženili drugom devojkom – pričao je Jovan, otac Zlatine prve ljubavi.

Pobegla iz drugog braka

Nesrećna Zlata u prvom braku bila je samo dva meseca, nakon čega je pobegla i vratila se kod majke. Nije prošlo mnogo vremena, pevačica je uplovila u drugi brak sa Aleksandrom R., harmonikašem iz Gornje Grabovice, kojeg je upoznala 1978. godine u selu Stubline kod Obrenovca.

- Matičara nije bilo jer su mladenci bili isuviše mladi, ali je i takav brak kod Roma po zakonu. Znali smo da je već bila udata, ali to se nije važilo jer je bilo kratko. Prvih nekoliko meseci braka u kući je vladala idila, snajka je bila dobra i poslušna, muž srećan. Voleli su se i dobro se slagali, ali njihova sreća bila je kratkog daha jer njoj đavo nije dao mira. On je hteo porodicu, decu, a ona pesmu i kafanu. Tako su počele prve nesuglasice – priča njen tadašnji svekar Mika.

Kako se priča po selu, Aca tada nije mogao da obuzda svoju mladu suprugu koja je sve češće bežala od kuće da bi pevala. Ubrzo je Zlata ostala u drugom stanju i svi su očekivali da će, kada postane majka, konačno da se uozbilji i primiri. Međutim, jednog dana Zlata je iskoristila priliku kad nikoga nije bilo u kući, spakovala je stvari i otišla.

- Tada je bila u petom mesecu trudnoće i očekivao sam da će se vratiti. Bio sam spreman na sve da održim taj brak jer sam je zaista voleo. Onda sam saznao da je abortirala i srušio mi se čitav svet – pričao je tadašnji Zlatin suprug, koji se ubrzo oženio drugom devojkom sa kojom danas ima dvoje dece i unučiće.

Hasan zvanično prvi!

O kompozitoru i pevaču Hasanu Dudiću, sa kojim se trenutno nalazi na „Farmi”, Zlata je uvek govorila kao o svom prvom mužu. Njih dvoje upoznao je Hasanov brat od tetke, pevač Šaban Šaulić, a Zlatu je u ovom potezu podržala i majka Dragica. Pevačica je u ovom braku konačno prosperirala i snimila prvi album. Uvek je otvoreno govorila o pet godina provedenih sa Hasanom i nije se stidela da prizna da ju je tukao.

Upoznala sam ga na vašaru u Loznici. Pozvao me je da krenem s njim na tromesečnu turneju po bivšoj Jugoslaviji i bez razmišljanja sam pristala. Zaljubili smo se jedno u drugo i veoma brzo sam ostala u drugom stanju. Venčali smo se deset dana pre rođenja našeg sina Mikija i u braku smo ostali pet godina. Hasan je impulsivan i dešavalo se da me udari, ali onaj ko kaže da u braku nema batina taj u njemu nije bio – izjavila je nedavno Zlata.

Posle šesnaest godina ponovo je stala pred matičara, a njen izabranik je bio Zoran Pejić Peja, tada popularni voditelj emisije „A što ne bi moglo”, sa kojim ima sina Jovana. Peja je takođe jedan od učesnika ovogodišnjeg rijalitija „Farma” i trenutno se zajedno sa Zlatom i Hasanom nalazi na gazdinstvu u Barajevu.

- Oba moja braka trajala su po pet godina. Kod mene se sve završava na prvi pogled. Patila sam posle oba razvoda, ali nijednog trenutka nisam zažalila zbog toga – rekla je Zlata.

U junu 2007. godine Zlata je u svojoj 45. godini ostala u drugom stanju sa jednim poznatim harmonikašem. Iako je ona oštro demantovala napise o njenoj trudnoći, činjenice kojima su raspolagali mediji govorile su drugačije. Ona je tada uveliko bila baka, pa nikada nije otkriveno da li je trudnoću prekinula zato što je bila rizična zbog njenih godina ili zato što to dete nije želela. Folkerka je tada sa poznatim harmonikašem bila pet meseci u vezi, a o trudnoći sa njim nije pričala čak ni najboljim prijateljima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Bane, Katarina i Baki

Kako vreme prolazi na farmi, tako su maneken Bane i pevačica Katarina sve bliži. Nakon što se izjasnio da je Katarina njegova simpatija, Bane je prešao sa reči na dela i koristi svaku priliku da je poljubi. Za sada su sa obraza prešli na vrat…

Ljubav cveta, naravno, ukoliko im neko ne pomuti planove. A tome je bio najbliži Baki kada je, dok je sa Banetom komentarisao devojke na farmi, otkrio da su se Banetu sve devojke svidele.

- Na početku smo pričali i rekao si da ti se najviše sviđa Jovana, pa Sanja, a sad odjednom Katarina.

Baki, hvala ti što si mi otvorio oči. Je l’ to istina? – upitala je pevačica, koja je sve vreme slušala razgovor, Baneta koji je to nespretno porekao.

- Razočarao si me! – rekla je Kaća dok ju je Bane grlio i stezao oko struka.

Izvor: Blic

Baki Đogani promenio ime!!!

Kada je prilikom ulaska u „Farmu“ Baki B3 rekao da mu je pravo ime Andrija Đogani, denser je zbunio mnoge koji ga iz detinjstva znaju kao Bajrusa.

Kako ne bismo mnogo nagađali zbog čega se odlučio na ovakav korak, pozvali smo Đoleta, glavešinu porodice Đogani, koji nam je dao sledeće objašnjenje:
- Ne znam zbog čega je to uradio, to ćete morati njega da pitate. Možda mu je to umetničko ime, mnogi izvođači se drugačije predstavljaju u medijima. Znate li ko je Fahreta Jahić? Ako želite, mogu da vam pokažem njegovu ličnu kartu u kojoj piše Andrija Đogani – kaže Đole.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
Bajrus Djogaj Smile Smile Smile Sigurno je imao tesko djetinjstvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
Milivojev tvrdi da je gospođi Ras ukinuta porodična penzija jer je na isti račun primala nenormalno visoke cifre:

znaci istina je . matora kokoska je zapravo puna kesa i fale joj jos samo 18 000 da bi bila srecna  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kad imaš takvu glad,nema toga što te može zasititi
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
matora je katastrofa . dobro je nju Raner ocenio  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kad se sjetim da sam je žalila... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Eva koristi provereni sistem Miloša Bojanića: em je puna ko brod, em stalno priča kako je bolesna i šta da radiš do da uvatiš mobilni i glasaš za nju?
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 16:09:23 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:49:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.