Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 819964 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
kad je izbor danas il sutra? trebalo bi danas, ondak je bilo u u utorak posto se nisu znali pa kao malo duze da razmilse, ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
kad je izbor danas il sutra? trebalo bi danas, ondak je bilo u u utorak posto se nisu znali pa kao malo duze da razmilse, ne?
mislim da sutra biraju sluge.

Sani o Nataliji: Naš brak je zasnovan na ljubavi i poverenju

Sani Đogani, suprug pevačice Natalije, koja se trenutno nalazi na Farmi, za Story.rs govori o odnosu svoje supruge sa takmičarima i otkriva kako njihov sin reaguje kada gleda mamu u rijaliti programu
- Mnogi bi rekli da je Natalija previše slobodna u svom ponašanju na Farmi, a ja na takve komentare mogu samo da uzvratim rečima da je naš brak zasnovan na velikoj ljubavi i poverenju. Ušla je na imanje da bi ljudi nakon 12 godina karijere konačno mogli da vide kakva je ona u stvari i da je upoznaju. Laž i monotonija mogu da je izbace iz takta, ukoliko neko bude spletkario taj će ga ugasiti, jer su to stvari preko kojih ona ne može da pređe. Naš sin za sada odlično podnosi mamino odsustvo. Mi smo roditelji koji mnogo rade, tako ne provodimo dovoljno vremena sa našim naslednikom, ali kada god smo zajedno gledamo da te trenutke što bolje iskoristimo. Njemu je najbitinjije da mama bude dobro i da se ona dobor oseća, a sve ostalo je manje bitno – otkriva Sani za Story.rs .

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ko li će biti novi gazda???
danas uhvatih u letu i čini mi se da su pominjali Baneta...gdje njega Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
ko li će biti novi gazda???
danas uhvatih u letu i čini mi se da su pominjali Baneta...gdje njega Smile
na nekoj od prethodnih strana sam postavio tekst u kome pishe da je bane novi sluga. Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 22:36:38 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne čitam to,samo gledam pregled,malo live-a i pratim vaša mišljenja:)
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:04:28 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ekrem: "Eva, mi vas bate respektujemo"

.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 04:56:14 od opala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Mirza Hamzić, pevač koji je otpevao Insomniju sa Jelenom Karleušom ulazi u „Farmu“!

Mirza Hamzić, pevač koji je veliku popularnost stekao pesmom „Insomnija“, koju je otpevao sa Jelenom Karleušom, uskoro će postati stanovnik najpoznatijeg imanja u Srbiji, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih produkciji.

- Mirza je nedavno dobio poziv od organizatora „Farme“ da učestvuje u tom programu, što je on posle kraćeg razmišljanja i prihvatio. Jedini problem je bio što je pevač želeo da završi rad na novom albumu, koji je već pri kraju, tako da će objavljivanje Mirzinog projekta sačekati njegov izlazak sa farme – objašnjava izvor blizak produkciji, koji dodaje da su organizatori bili posebno zainteresovani za njegovo učešće jer u trećoj sezoni „Farme“ nemaju učesnike iz Bosne.

- Pošto dešavanja na imanju u Lisoviću imaju veliku gledanost u Bosni i Hercegovini, producenti su odlučili da u što skorije vreme pronađu adekvatnog učesnika iz te zemlje. Posle kraćih razgovora i dogovora izbor je pao na Mirzu, jer nisu želeli da bosanski učesnik doživi sudbinu voditeljke „Pinka BiH“ Tanje Đurović, koja je brzo ispala iz šoua jer ovdašnjoj publici nije bila poznata – zaključuje naš izvor.

U želji da čujemo Mirzin komentar, pozvali smo pevača:

- Nemam komentar. Stvarno ne znam šta bih vam rekao povodom toga – bilo je sve što je rekao.

Izvor: Alo

Baki se zaljubio u „Sinalko“ devojku na pijaci u Barajevu

Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, poslednjih nekoliko dana sve više razmišlja o promoterki koja ga je uslužila na pijaci u Barajevu i od tada mu izvesna Mia ne izlazi iz glave.

- Kada je bio na pijaci, pogled nije skidao s devojke koja se zove Mia, a koja je stajala na štandu „Sinalka“. U jednom trenutku su započeli konverzaciju, ali su ga organizatori odmah opomenuli. Tada je u masi pogledom hteo da nađe nekoga koga poznaje i ko bi na ceduljici napisao toj devojci njegov broj telefona, ali do kraja se nije snašao jer su ga producenti „Farme“ pratili u stopu – rekao je za „Alo!“ izvor koji se tog dana našao na pijaci.

- Ne možete da verujete kako je lepa. Od tog dana samo o njoj razmišljam. Rekla mi je da nema dečka, a ja sam joj poručio da me čeka kad izađem – rekao je zaljubljeni Baki farmerima.

Podsećanja radi, zanimljivo je da se Baki kada je ušao na farmu žalio prijateljici Nataliji da mu nedostaje devojka i da ima neviđene krize. Izgleda da je brzo zaboravio!

Gazda Bane provodadžija!

Za ovonedeljnog gazdu izabran je maneken Branislav Janković i on će sluge voditi na pijacu, što je Baki odmah iskoristio kako bi svojoj simpatiji preneo poruke. Naime, Baki je juče Banetu rekao da obrati pažnju na „Sinalkovu“ promoterku.

- Brate, zove se Mia, pitaj koja je jer će ih za štandom biti dve. To je ta moja! – davao je Baki instrukcije gazdi.

- Ako je to tolika ljubav, ja bih rizikovao u svakom smislu, ali pitaću ko je ona! – smirivao je maneken pevača.

Izvor: Alo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Sanja: Moj otac nije urgirao da me ubace na Farmu!

Atraktivna manekenka smatra da Eva Ras preteruje sa paranojom koja može samo da joj pokvari odnos sa ostalim ukućanima na imanju.

- Evu sam gledala u serijama u kojima mi je delovala jako fino i povučeno. Ona je žena bogata duhom i to je čini mlađom, pa nas je na ‘Farmi’ sve iznenadila svojim smislom za humor. Međutim, sa druge strane se paranoiše bez razloga. Pogrešno je optužila Tinu i napala je, a devojka uopšte nije bila kriva. U nekim situacijama mislim da Eva baš preteruje, ali to pripisujem njenim godinama – objašnjava Sanja i dodaje da Ekremove ispade potpuno razume.

Ekrem ima svoje ispade koje ukućani ne mogu da shvate. Ja smatram da je on veoma dobar čovek sa naivnim rezonima. Žao mi je kada se farmeri šale na njegov račun, ali smatram da to nije zlonamerno. Moguće da gledaocima deluje kao da mu se ukućani ismevaju. Ja sam izbegavala da se smejem na njegov račun mada je bilo situacija u kojima bih se smejala do suza – rekla je Sanja.

Bivša misica kaže da je idealan čovek njenih snova upravo maneken Branislav Janković, za koga veruje da nije gej.

- Bane je divan dečko koji poseduje sve fizičke i psihičke kvalitete muškarca koji može mene da osvoji. Iako se u igri poljubio sa Bakijem, verujem da nije gej. Između Katarine i Baneta se već dešavaju obostrane simpatije, dok je Baki u potrazi za devojkom sa kojom bi mogao da upražnjava seks – šaljivo je prokomentarisala misica.

Atraktivna manekenka priželjkuje voditeljsku karijeru i poručuje da njen otac iako se bavi politikom, nije urgirao da ona uđe na „Farmu”

- Nadam se da će mi ovo učešće u rijalitiju pomoći pošto želim da budem voditeljka. Moj otac nije urgirao da me ubace na „Farmu”, već mi je to omogućila „Mis Ju” kompanija. Oni su procenili da sam ja prava osoba koja ih ne bi obrukala.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
jeste onda Mićko,ali je sam izašao. nažalost su do sada ulazili samo ovakvi,pa onaj ko nas ne zna stiče utisak da su svi Crnogorci zatucani,glupi,zli,bolesni i izopačeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.394 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.