Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:24:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 819532 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
dobro je kad imaš izvor Smile Smile
brate,ti si dobra žena i poštujemo te,ali nemoj,ona je fina ženska,pomaže nam...Smiley
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
brate  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a ne znam....greota je jbg,previše je to za njega. šalu na stranu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
sta ce covek ? on je potpuno primitivan , zaostao u razvoju , vidi mu se po faci , strefila ga velika popularnost. sta on ima narodu vise da ponudi ? ta recenica je njegov maksimum . opet . mislim da nije zao i pokvaren .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
nisam , iskreno ..imala neko drustvo i da nema Monka ne bih znala sta se desava  Smile
Smile Smile

Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović: Kockanje je za mene prošlost!!!

Sin muzičkih zvezda i aktuelnih farmera Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, protiv svoje volje preko noći je postao jedna od glavnih tema razgovora u Srbiji kada je otkriveno, a potom i njegov otac potvrdio da ulazi u rijaliti kako bi vratio njegove kockarske dugove. Mladi i talentovani muzičar u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ prvi put priča o svojim problemima.

- Cifre koje se spominju kao moj dug nisu ni blizu realnih. Naravno da mi otac i majka pomažu kao što i svi roditelji pomažu svojoj deci, ali ne znam ko je pustio priču o ogromnim sumama koje navodno dugujem…

Suma koja se spominje je 70.000€?
- To je ozbiljan novac i nije ni blizu stvarne sume. Ja se jesam s vremena na vreme zaduživao, ali sam te dugove i vraćao. Sada se napravila tolika polemika oko toga što sam ja išao u kladionicu, ispada da sam najveći kockar u državi.

Da li si se kockao otkad su oni na farmi?
- Nisam, ne samo otkad su ušli, već i mesecima pre toga. To je za mene prošlost i mislim da više nikada neću prići kladionici. Priče o dugovanjima brukale su mamu i tatu i odlučio sam da stavim tačku na to. Okupiran sam svojom porodicom, imam sina Vasilija, ćerkicu Vasilisu i suprugu Milicu, obožavam ih i trudim se da im posvetim svaki slobodan trenutak. Radim kao muzičar četiri dana nedeljno, sviram svadbe, veselja, imam puno posla, dolazim kasno kući i kada se probudim, sve vreme sam sa njima.

Priča se da je Hasan Zlatu optuživao za tvoj problem jer je smatrao da si te gene preuzeo od njene majke, koja je bila kockarka?
- Ne može zbog toga Zlata da bude kriva. Baka se bavila pevanjem, bila je žena mangup i strastveni kockar. Ja sam se samo kladio, te to nije za poređenje. Ali, i to što sam radio ne može da bude Zlatina odgovornost. Tačno je da krv nije voda, ali nije me Zlata vodila za ruku u kladionice i rekla da popunjavam tikete. Ali, moram da kažem da ne verujem da je on ikada nju optuživao.

Da li si nešto savetovao roditelje pred ulazak na farmu?
- Samo sam im rekao da se klone svađa i mnogo mi je drago što zasad uspevaju da izbegnu konflikte. Ponosan sam na svoje roditelje.

Opšte je mišljenje da je Hasan nezgodnog karaktera, da li se bojiš da će se pobiti ako mu neko stane na žulj?
- Iskreno, nije mi svejedno, ali ćaleta je život naučio svemu jer je od 13. godine počeo da radi u kafani i ne verujem da će dopustiti da ga neko isprovocira. Ali, ako ga neko bude napao i uspeo da ga iziritira, može da bude problema. Neka se čuva ko mu se tada nađe na putu jer on možda i nije najjači na imanju jer ima 53 godine, ali je bokser koji ume da se odbrani i da i te kako zada udarac.

Da li je tebe nekada udario?
- Nikada nije podigao ruku na mene. Mama je znala dok sam bio mali da me udari po dupetu, ali i ona retko. Ali, moram da kažem da sam ja zapravo odrastao uz Hasanovu suprugu Draganu, koja mi je druga majka, i od nje sam naučio gotovo sve.

Hasan nije dobrog zdravlja, da li se bojiš da će mu pozliti?
- Naravno da se bojim, jer ima problema sa srcem i pritiskom, ali to se u poslednje vreme stabilizovalo, ali mislim da neće biti do te mere iznerviran da mu skoči pritisak ili pozli.

Zašto on ne priča na farmi o tome? Drugi vrlo često potenciraju na lošem zdravlju ne bi li izazvali sažaljenje kod publike.
- Hasan je čovek koji je imao težak život u kome se sam borio za sve, pa bi mu sažaljenje ljudi došlo kao uvreda. On neće potencirati na svojoj bolesti jer ne želi da na taj način skuplja jeftine poene kod publike. S druge strane, ne želi da se oseća odbačenim u društvu zbog zdravstvenog stanja jer je previše ponosan.

Da li misliš da je moguća da dođe do pomirenja između Zlate i Hasana na farmi?
- Sve je moguće. Ne kaže se za džabe da prva ljubav zaborava nema. Ali, mislim da između njih odavno nema tog žara, a i tata je u braku i sigurno ne bi tako nešto učinio svojoj supruzi.

Sin Ekrema Jevrića najavio je da će njegov otac imati seks sa tvojom majkom, kako na to reaguješ?
- Ružno je da ja komentarišem svoju majku u tom kontekstu, ali hajde da kažem ovako: Zlata je uvek birala samo lepe muškarce, tako da od te svadbe nema ni proševine!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
jeste,slažem se. a ne volim da neko ko je pametniji i svjesniji situacije koristi ljude poput njega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
jeste,slažem se. a ne volim da neko ko je pametniji i svjesniji situacije koristi ljude poput njega Smile

e pa sad jbg ... da ima malo mozga ne bi to dozvolio . rekoh vec, covek je ogranicen jbg, niko ne bira kakav ce se roditi ali zato bira sta ce biti kad poraste  Smile Smile

monk  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
Niti sam prvi vredjao niti cu da precutim vredjanje jer ovde svi potezu ti si Srbin malo morgen kad zivis u Danskoj ili gde vec i slicna prozivanja. Alo purgeri duvaj te ga i vi i vas demokratski sistem veza i burazerske korupcije gde mama nalazio posao onima koji me prozivaju pa posle se busaju u grudi kako su sposobni i vole svoju zemlju sluzeci civilnu vojsku.

Hasan Dudic je ljudina sto i pokazuje svojim ponasanjem, mislim da Zlata jos nije pokazala svoje pravo lice.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
alexa,ne kažemo mi da si ti kriv,nego da si jedan od učesnika tog dijaloga,pa je bolje da ga prekineš jer je neprijatan. prijateljski savjet,ne zalazimo u uslove i životne okolnosti forumaša
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
kao dzentlmen slusam te i ne ulazim vise u polemiku na prozivke
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:24:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.