Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:00:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 819262 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
@slatkis_ml Smile Smile

hvala na objasnjenju, inace nisam gledao pomenuti film.
nema na chemu, slobodno pogledaj odlichan je. Smile
http://www.imdb.com/title/tt0095953/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Nije Ekrem baš toliko kišan.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
HTC 
hvala na objasnjenju, inace nisam gledao pomenuti film.
nema na chemu, slobodno pogledaj odlichan je. Smile
http://www.imdb.com/title/tt0095953/

ne sumnjam da je dobar, pogledacu cim budem imao vremena.

neki gledate filmove, a neki citamo knjige  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nije Ekrem los po dusi,samo je malo odlutao sa onom pesmom!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
HTC 
mentalni nivo mu je jednak malom detetu, a mala deca ne mogu da budu pokvarena vec ih stariji iskvare
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
znači,Eva i gazda će da ga pokvare...
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sto mislis da je Baki retardiran? Smile

Pa, možda sam pregrubo izneo to što mislim, ali nije da ne mislim da je dečko malo zaostao.
Nadam se da će ostati unutra bar još nedelju dana, da bih stekao kompletniju sliku.
Zasad mi se čini da je on jedan od dvojice najkonfliktnijih likova, i imam utisak da je vrlo lako upasti u nesporazum sa njim. Nema tu mnogo priče, objašnjavanja, natezanja... Čini mi se da on stvari kopča crno - belo, da je vrlo nepodoban za razmenu bilo kakvog mišljenja i ga je, kao takvog, definitivno najlakše razbesneti.
Ne znam... videćemo. Nisam imao nameru da ti ocrnim favorita.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Evu Ras decenijama uhodi muškarac koji je u nju smrtno zaljubljen

Poznata glumica je ulaskom u najgledaniji srpski rijaliti zaradila novac, ali se i sklonila na sigurno, bar na nekoliko meseci. Kako Kurir STARS saznaje, sedamdesetogodišnju umetnicu progoni stariji muškarac koji ima postavljenu dijagnozu u jednoj mentalnoj ustanovi, a koji je patološki zaljubljen u nju.

- Eva je sa nepunih dvadeset godina našla posao u Baranji, a kako bi izbegla plaćanje stanarine, živela je kod drugarice. Brat devojke koja joj ponudila smeštaj zaljubio se u glumicu, zbog čega su je njegovi roditelji izbacili na ulicu. I od tada je počela njena agonija – kaže naš izvor blizak Evi Ras i dodaje:

- Ona decenijama ima problema s njim. Desi se da ga nema nekoliko godina, pa se opet pojavi. Policija ga je više puta privodila, ali on i dalje prati Evu. Nije je ostavljao na miru ni kad je bila udata. Nekoliko dana pre ulaska na Farmu prišao joj je i napravio scenu na Kalenić pijaci, a pratio ju je i do hotela “Balkan”, u kojem su učesnici bili smešteni pre ulaska na Farmu – završava naš sagovornik.

Izvor: Kurir

Biljana: Aca ne podnosi glad i nered, a brak nam nije u krizi

Iako je Aca na imanju tek pet dana, Biljana priznaje da joj mnogo nedostoje. Nema ko da u njihovom domu naređuje, izbacuje smeće i ugovara svirke.

- Mnogi naši bliski prijatelji bukvalno su popadali sa stolica kada su videli Acu među farmerima! Još ljudi ne mogu da se načude šta mu bi. Niko to nije očekivao.

Kada smo dobili ponudu za ovaj rijaliti šou dobro smo razmislili i dogovorili se da on uđe na imanje. Da Aca to nije hteo, ne bi bilo šanse da ga ja nateram. Pa, ni našeg sina Ivana koji ima 11 godina ne mogu ni na šta da nateram, niti bilo šta da mu naredim, a kamoli Aci – kaže Biljana.

Zašto i vi niste ušli na ‘Farmu’?
- Hvala lepo, ali dovoljno je da u toj priči bude samo jedno od nas dvoje. Ne samo da imam više obaveza od njega, već nam ne pada na pamet da se otkrivamo do kraja. Zašto da i nama ne ostane poneka tajna…

Pri ulasku na imanje Aca je rekao želi da “razdrma” život, pa su odmah krenule priče na estradi da vam je brak u krizi?
- Ma kakva, crna kriza i dosada! Mnogo puta se do sada pričalo kako nam je brak u krizi. Pošto nikada nismo davali materijala za kojekakve skandalozne priče, ljudi su izmišljali kako se razvodimo. Za Acu je ovo, pre svega, veliki izazov. Hteo je da vidi šta i koliko može da izdrži.

Šta bi Acu moglo najviše da iznervira, da ga izbaci iz takta, pa da mu padne mrak na oči?
- Glad bi mogla da ga izbezumi! Iako ne jede mnogo količinski, plaši se nestanka hrane. Kada je gladan, padne mu nivo šećera u krvi i on počne da se trese. Tada mora hitno nešto da pojede. Nedavno smo pevali na jednoj svadbi i njemu je pripala muka od gladi. Smazao je skoro celu tortu na zaprepašćenje ljudi koji su ga gledali. Nisu mogli da veruju koliko je pojeo. Da je tortu pojeo neki stokilaš, ne bi bilo toliko čudno, ali on je uvek vitak i to je ljude iznenadilo.

Ako bude gazda, cimerkama je već obećao krv, znoj i suze kada se radi o higijeni. Da li je takav i kod kuće?
- On je izuzetno pedantan, ne podnosi nered i prljavštinu. Kada dođe kući, ma koliko da je umoran i bez obzira koliko je sati mora da složi sve svoje stvari i da ih ostavi na mesto. Ne znam kako će se izboriti za red i čistoću na imanju, ali verujem da bi kao gazda insistirao na higijeni. Ako na farmi ne bude pravio problem oko toga, znači da je pobedio sebe.

Kako vaš sin komentariše Acin boravak na imanju?
- Ivan je insistirao da on uđe na ‘Farmu’. Gleda onoliko koliko mu školske obaveze dozvole i svaki čas viče: “Bravo, tata!” Letos mu je u Grčkoj kupio nekoliko marama i dao mu ih je, uz objašnjenje da mnogo voli kada tata izgleda kao gusar. Vidim da Aca uveliko nosi te marame na glavi na Ivanovu veliku radost.

- Aca na “Farmu” nije otišao nepripremljen. Nisu to bile neke pripreme kao što se, recimo, spremaju fudbaleri, više se spremao psihički. Ubeđivao je sebe da nije najvažnija stvar na svetu da sve bude pod konac kako je naučio…

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Tina: Na Farmi sam zbog para, a mužu ću biti verna

Folkerka Tina Ivanović, koja se od prošle nedelje nalazi u rijalitiju „Farma”, otkrila je za Press pred sam odlazak na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću da joj ne smeta to što će tokom naredna tri meseca mikrofon zameniti varjačom.

- Honorar koji su mi ponudili za učešće u rijalitiju je jedan od glavnih razloga mog ulaska na „Farmu”. Svesno ulazim u taj projekat i ne smeta mi što će gledaoci imati prilike vide i moj intimni život. Uglavnom sve znam oko kućnih poslova jedino me plaši odlazak u štalu i susret sa kravom koju ću morati da pomuzem – navodi Tina i dodaje da jedini uzrok svađe među ukućanima može biti taj što dolazi zima i svi će biti prinuđeni da budu zatvoreni u kući.

Takmičari prethodne „Farme” su imali sreće jer je bilo lepo vreme. Sada se malo plašim pošto dolazi zima i zatvoren prostor može biti uzrok svađama među ukućanima. Inače, spadam u najosetljivije žene kod kojih i najbizarnija svađa može da probudi strah i reku suza – kaže Tina.

Iako slovi za jednu od najlepših „Grandovih „pevačica, Tina kaže da muškarce na Pinkovom seoskom imanju neće zavoditi budući da je kod kuće čekaju suprug Zvezdan i sin Danijel.

- Nisam od onih pevačica koje će zavoditi muški deo ekipe u rijalitiju. Imam supruga koga mnogo volim i koji će me raširenih ruku dočekati posle takmičenja. Naravno, tu je i moj sin koji želi da pobedim, ali pre svega da se što pre vratim kući – ističe folkerka.

Izvor: Press

Sanja i Bane u vezi i pre Farme i dopisivanje na Facebook-u

Lepa misica Vojvodine Sanja Radinović predstavnik je manekenskog sveta u trećoj „Farmi“. Ona je mlada studentkinja novinarstva koja voli glumu, muziku, te bi volela da se upusti u pi-ar vode. A pre svega toga postoji šansa da se upusti u ljubavnu vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, jer kako saznajemo, pre „Farme“ njih dvoje su se dopisivali preko „Fejsbuka“.

- Pre nego što je počela „Farma“, Bane je kontaktirao sa Sanjom preko „Fejsbuka“. Ne znam prirodu njihovog odnosa, niti kontekst dopisivanja, ali njih dvoje su se upoznali ranije. Nije isključeno da postoji mogućnost da se rodi ljubav na farmi. Koliko znam, ona nema dečka – počinje priču za „Blic“ Miljana Nešković, portparol „Miss Yu“ kompanije koja je stala iza Sanjinog učešća u „Farmi“.

Lepa brineta je 2008. godine ponela lentu mis Vojvodine i nakon toga se oprobala u manekenskim vodama na brojnim revijama u Srbiji. Učestvovala je na izboru „Miss International“ u Kini. Sa druge strane studira novinarstvo, voli glumu i muziku i oprobala se kao portparol u nekoliko različitih kampanja. Ipak, njena velika želja je politika.

- Profesionalni izazov bi joj bio da radi kao portparol neke političke stranke, mada se Sanja nikada nije izjašnjavala koje. Što se tiče njenih talenata, još se nije oprobala u glumi i muzici, ali bi to zaista volela. Sanja je devojka sa stavom i vrlo je pravična po prirodi. Njen cilj ulaska u „Farmu“ je da se oslobodi pred televizijskim kamerama i da izgradi identitet u javnosti pošto planira da se bavi javnim poslom – otkriva Miljana.

Sanja je, kako tvrde oni koji je poznaju, psihički stabilna osoba i odgovorna devojka koja potiče iz divne porodice iz Belegiša, na čijem je imanju imala priliku da se susreće sa seoskim poslovima. Upravo zbog toga joj farmerski život neće teško pasti.

- Sanja voli da kuva i u kuhinji će se odlično snaći. Na imanju svojih roditelja je često kuvala za nadničare, tako da joj nije problem da pripremi ukusan obrok za veći broj ljudi. Specijalitet joj je testo sa makom – otkriva Miljana.

Inače, Sanja je treća predstavnica „Miss Yu“ kompanije u „Farmi“. Druži se sa Mirjanom Božović i Sandrom Obradović, koje su slavu stekle upravo zbog ovog imanja. Mirjana i Sandra su imale sasvim drugačije taktike za opstanak na farmi, a obe su imale ljubavne avanture – Sandra sa Markom Đurovskim, a Mirjana sa Vladimirom Stanojevićem. Ostaje da vidimo da li će Sanja krenuti njihovim stopama.

- Sanja nije imala taktiku pre ulaska u „Farmu“. Rekla je da će taktiku postaviti na licu mesta, u zavisnosti od situacije i ponašanja drugih farmera. Sa Sandrom i Mirjanom se druži, tako da možemo da pretpostavimo da su joj prenele iskustva koja su imale na farmi. Kada govorimo o taktikama, Sanji je interesantnija i bliža taktika za opstanak koju je imala Sandra Obradović – otkriva Miljana Nešković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Šikica brije brkove i voli da pije pivo

Folk pevačica Šikica zasmejala je do suza ostale farmere izjavom da se trudi da bude moderna i redovno depilira telo i lice, al‘ samo leti, kad se najviše vide.

Kako jedna od najvrednijih farmerki kaže, zimi izbegava da uklanja nepoželjne dlačice da bi joj bilo toplije.

- Brijem samo noge i brkove! – rekla je Šikica dok su ostali umirali od smeha.

Šikica je dodala i da mnogo voli da jede i pije pivo (ima točilicu kod kuće) i da joj nisu potrebne vežbe jer je ne zabrinjava što je punačka.

Izvor: Alo

Uriniranje u kadi: Jovana piškila u bure?

Mlada pevačica „Granda“ Jovana Pajić našla se juče na udaru kolega farmera, koji su je osumnjičili da je krenula stopama Mine Kostić i piškila u buretu u kome se učesnici rijalitija kupaju.

Sve je počelo kada su neki u prostoriji gde se nalazi ova improvizovana kada tokom jutra osetili jak vonj mokraće i posumnjali da se neko olakšao u nju. Krenula je istraga o tome ko se drznuo da opogani bure u kome se kupaju i nakon izvesnog vremena sumnja je pala upravo na mladu pevačicu. Da nevolja bude veća, najglasnije u napadu bile su upravo Jovanine koleginice iz „Granda“, koje su tvrdile da su ušle u prostoriju posle nje i osetile miris mokraće, dok ju je branila jedino Eva Ras, koja je rekla da je takođe posetila „kupatilo“ iza Jovane i da nije osetila nikakav smrad.

I dok su tako ispitivali bure koje je nekom poslužilo i za malu nuždu, farmeri su primetili nešto što im je zaličilo na komadić izmeta, ali se ispostavilo da je u pitanju miš koji se udavio. Kako je miš uspeo da uđe u kadu, a da onaj koji se kupao to ne primeti, ostalo je nepoznato.

Izvor: Alo

Četvrti dan: Masne fote i poljubac Bakija i Baneta

Hasan i Paroški su pričali o tome kako je zdravije spavati na slami, jer se čovek bolje odmori nego kad se spava na dušeku i federima. Rekao je da gvožđe izvlači čoveku energiju.

U kuhinji, Šikica je pričala šta je depilirala, a šta ne (noge, brkove…) – da ispadne moderna brije se samo leti, a zimi ne. Eva Ras je pričala o snimanju filma u kome je bila gola pre 18 godina. Zorana je pričala vic sa konjem i majmunom u dnevnoj sobi.

Na sastanku, koji je sazvao Paroški, podeljeni su zadaci: Aca i Baki seku drva, Renato, Cobe, Peja, Bata, Bane i Ekrem mešaju blato za pravljenje izolacije. Eva je postala glavna higijeničarka koja brine o uslovima života i rada na Farmi i čija se reč mora poštovati.

Natalija i Baki su se upustili u raspravu oko “orgijanja”. Rasprava se završila pomirenjem.

Baki i Bane su sekli drva u dvorištu, i diskutovali o tome koliko žene na farmi koriste šminku, uzimajući primer Sanje i Katarine. Baki nije oduševljen lepotom žena na Farmi.

Pridružila im se Jelena. Pričali su kako je Bane u nekom prethodnom rijalitiju spavao sa nekoliko devojaka, i da li bi to moglo da se očekuje i ovde na Farmi.

U kuhinji, Milan je saopštio prisutnima da se večeras igraju masne fote. Natalija je bila oduševljena.

Ispred štale, Eva je predlagala Bati zadatke koje treba davati mladima, kako bi se bolje zbližili. U štali, Limen i Bata su objašnjavali Zorani da su večeras na programu fote i da je će sve biti namešteno kako bi bilo interesantno.

Milan je došao u radionicu kako bi pronašao grabulje i vile da bi Jelena, Jovana, Cobe i Baki poravnali stazu kod glavne kapije. Dao im je alat, pa su oni prionuli na posao. Baki se pobunio jer smatra da je već previše radio.

Jovana, Katarina i Sanja S. su u dvorištu razgovarali o prirodi i životu na selu. Sanja S. je prokomentarisala da su joj koze omiljene životinje.

Svi su se okupili u trpezariji kako bi ručali.

Sanja je rekla Peji kako je baš onakav kakav je mislila da je, ali da ju je Zlata prijatno iznenadila.

Aca je pitao da li neko želi da lomi jadac sa njim. Zlata je pristala. Rekla je da to ne bi radila sa Pejom jer je tvrdoglav i pamtio bi to godinu dana, i na kraju je zeznuo. Medjutim, sa Acom nije uspela da dogovori šta će biti ulog. Aca je predložio da ko izgubi mora da služi onog drugog dok god su na Farmi, ali Zlati to nije bilo dovoljno.

Šikica, Tina i Zlata su ćaskale na tremu. Šikica je rekla da ne voli da pije vino i da preferira pivo. Rekla je da ima kući točilicu za pivo i da celo leto samo toči. Rekla je da voli da jede, i da je ne zabrinjava to što je debela. Peja je prokomentarisao da bi trebalo da radi neke vežbe za zadnjicu, pa joj je demonstrirao kako. Ona je odbila da počne sa vežbama, jer i ovako uživa.

Bane se spremio za tuširanje u spavaćoj sobi. Sa peškirom oko struka je prošetao po dvorištu.
Farmeri su se poslužili improvizacijom kako bi se zabavili na Farmi. LiMen je “svirao” na testeri, dok su ostali pevali “Kada dodje FBI”.
Šikica i Hasan su na terasi ćaskali o muzici, o nekim zajedničkim prijateljima i poznanicima. Hasan je rekao za svog sina da je vrlo skroman.

Za stolom u dvorištu su farmeri ćaskali oko braka izmedju Zlate i Peje. Zanimalo ih je zašto su se rastali. Zlata je prepričavala neke njihove svadje i situacije koje su joj u braku smetale. Ona je dodala da je glavni razlog razlaza to što je ona želela muškarca, a on je isuviše indiferentan. Zlata mu je zamerila i to što je vrlo često flertovao, čak i pred njom, dok je ona osoba koja to nikada ne bi uradila u vezi.

Svi sem Marjana, Ekrema i Hasana su prihvatili da igraju masne fote. Igra je počela. Marjan je za to vreme mešao džem, dok su Ekrem i Hasan sedeli na terasi.

Prvi su Zlata i Aca morali da pevaju u spavaćoj sobi, zatim su Bane i Katarina trebali da stave glave zajedno u kesu, a da sa rukama rade šta hoće tako pripijeni. Katarina nije želela da učestvuje u tome, pa je umesto nje uskočio Peja.
Baki je zadao fotu za kraj. Trebalo je da se poljube dvoje ljudi koje pogodi flašica, makar bili istog pola. Izbor pada na njega i Baneta. Posle obostranog nećkanja, poljubili su se.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:00:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.