Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 22:45:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 874709 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
nije peder nego tranvestit Smile
zorana zeno umukni vise sa tom pesmom ,,ljubavi'' idi bre u p.m. Smile
jovanica ima tako slatku guzu da bih joj svasta radio hmmm joooj... Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
 Jadna omladina pored ovakvih Grandovih pevaljki Smile
Koliko vidim, Grandove pevaljke su uglavnom omladina. Znaš kako kaže pesma "zvezde Granda, lepe, mlade".

A o kojim tačno konkludentnim radnjama je reč?
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
,,konkludent'' nije srpska rec...
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Opet kriva Zorka? Smile

Važi... Ovako je bilo: Zorana je prvo pomoću znakova gluvonemih naterala naivnog Peju da uzme mikrofon i najavi Vendi, ne bi li je isprovocirao,  a pošto Kraljica nije reagovala, Zorana je prišla,defeciranom motkom je udarila po mlečnim žlezdama, uhvatila je za mišice i podigla. Jadna Vendi je zapevala kao sojka 'tica, a Zorana je brže - bolje pomenutim konkludentnim radnjama dala Zlati instrukcije (ono... "Udri kurvu"). Naravno, toj kurvi je istovremeno poslala telepatsku poruku o Pejinoj sahrani... I tako je sve počelo...  Smile

Btw, mislim da se šiljokuran Stefan opasno loži na razakanu fuksu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Sanja Stojanović: Ne možete da imate seks bez glasa

-Najviše su mi nedostajali suprug i trogodišnja ćerkica, kad sam došla jako me je zagrlila i rekla da mi je mi je lepa kosa. Ponosna sam na sebe i svoje učešće u “Farmi”. Nemam zbog čega da se kajem, sve sam radila onako kako sam smatrala da treba, to sam zaista ja. Nisam se folirala, pokušala sam da se prikažem u najboljem svetlu i drago mi je što sam ostala na imanju toliko dugo. Reakcije okoline su super, najvažnije mi što su mi porodica i suprug rekli da su ponosni na mene – kaže Sanja Stojanović za S media portal.

Nekadašnja zvezda „Granda“ koja će uskoro objaviti novi singl, kaže da se svojski trudila da sa svim farmerima ima korektan odnos, i da se nije svađala ni sa kim osim s Paroškim, onda kada je imao primedbu na njeno kuvanje.

- Nisam pripadala klanovima, sama reč mi je ružna, bolje pristaje – grupa. Poslednjih nekoliko dana pre nego što ću izaći s farme bilo mi je veoma neprijatno jer nisam želela da prisustvujem njihovim ogovaranjima kojih je bilo na sve strane. Nisam želela da se priklonim ni jednima ni drugima, kao što više nisam želela da kuvam, jer su umesto da cene to što radim za njih, prigovarali u par slučajeva kada je ručak kasnio, a kasnije im nije bilo važno što se to dešavalo i ostalima zaduženim za obroke – rekla nam je Stojanovićka.

- Blago njemu! bio je njen komentar na priču da je Baki s njom na imanju imao seks:
- Meni je to mnogo smešno. Možda je sanjao, ili bi voleo da je tako bilo. Mislim da je Baki to uradio da bi ostao još neko vreme na imanju. Nisam mu dala nikakvog povoda da tako nešto izjavi, čak sa njim nisam ni imala neke ozbiljnije razgovore, niti smo se nešto posebno družili. Takve priče ne mogu da mi naškode nimalo, i uopšte nemam nameru da ga tužakam. Inače, volela bih da vidim taj seks, hoću da kažem da čisto sumnjam da je na farmi uopšte došlo do seksa, ako ipak jeste, o tome sve zna produkcija. Jer, malo je nemoguće da bubice ništa ne zabeleže, a više smo puta bili opominjani da ne šapućemo, da menjamo baterije i slično, veoma su rigorozni, isključivanje se strogo kažnjava. Čak i da se sakrijete u šupu, štali ili WC gde smo takođe morali da nosimo bubice, ne možete da imate seks bez glasa, zar ne?

Izvor: Smedia

Sluge su Vendi i Marjan i svađa u igri istine

Iako je Sanja tražila da joj u utorak ne pevaju oproštajnu pesmu, farmeri su ipak složno otpevali “slavila si slavu u izolaciji, nisi bila srećna bez svog Gorana, najbolji hleb na Farmi si pravila”…
Nova gazdarica Jovana odredila je ko će narednu nedelju provesti u prostorijama za sluge.

“Znam da sam se posvađala na Farmi jedino sa Jasminom, pa biste očekivali da odaberem nju, ali osveta nije moj stil. Vendi će biti sluga, jer ne mogu da joj zaboravim svađu sa Tinom, pominjanje njene porodice, sina i Zvezdana

“Marjan će biti muški sluga, on je ionako stalno u štali”, kratko je obrazložila gazdarica. Ali sluge su imale šta da kažu.

Igra istine donela je dva neobična sukoba. Umesto Vendi i Zorane ili Bokija i Marjana, kao uobičajenih parova za koškanje ovih dana, došlo je do preokreta. Zorana je napala Evu, a Boki Vendi.

“Kako mislite da Vaše kolege, bardovi kulture, gledaju na Vaše prijateljstvo sa Vendi, osobom koja predstavlja sve loše u našoj zemlji”, pitala je Zorana glasom drhtavim od besa, što je dovoljno govorilo o njenom stanju, jer je čak i tokom najgorih trenutaka sa Vendi ostajala pribrana.

“Ona je vašarska pevačica, i vašar je Srbija”, branila se Eva, ali zatim otkrila da je uvređena zbog nesporazuma oko podele kuhinjskih dužnosti, kada je razumela da ju je Zorana nazvala smradom.

“Od prvog dana ja sam za Vas nula! I sada sam nula jer sam zavolela Vendi”, kukala je glumica. Seriju je nastavio makedonski šoumen, pitanjem za Vendi – ko su “secikese, oceubice i ateisti”?

Vendi je održala jedan od svojih monologa, ali Bokiju nije konkretno odgovorila na pitanje, što ga je naljutilo.

“Vendi, poslednji put te pitam, nemoj ni slučajno da nastaviš igru, odgovori mi, ne vređaj moju inteligenciju”! Uzalud. Boki je ostao bez odgovora, a igra se nastavila.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farmeri pomažu Kraljevu!

Produkcija rijaliti šoua „Farma“ odlučila je da ovonedeljne honorare učesnika u njihovo ime pokloni za najugroženije Kraljevčane. Pošto je poznato da farmeri nemaju informacije iz spoljnog sveta i ne znaju za nesreću koja je zadesila ovaj grad, producenti su doneli odluku nakon konsultacije sa psihologom, koji je izneo mišljenje da su svi farmeri izuzetno plemeniti i da bi bez razmišljanja podržali akciju „pomozimo Kraljevčanima“.

Izvor: Alo

Natalija je trudna – Ko je otac

Najgledaniji rijaliti „Farma“ mogao bi lako da se pretvori u sapunicu ukoliko se sumnje Natalije iz grupe „Trik FX“ da je u blagoslovenom stanju pokažu opravdanim!

Pretpostavka da je trudna ne bi toliko šokirala denserku i dovela situaciju do ivice nezapamćenog skandala da je tokom poslednja dva meseca boravila u svom domu u Zemunu. Ali, pošto Natalija već dva meseca živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija, logično je da će se postaviti pitanje: Ako je noseća, ko je otac deteta?

Kako „Alo!“ saznaje, drama je počela kada se Natalija požalila da joj kasni menstruacija, a onda je tražila od produkcije da je pregleda lekar. Dodatni razlog za paniku bilo je i to što Sanijeva supruga u poslednje vreme ima česte mučnine i oseća se iznemoglo.

- Natalija se pre nekoliko dana požalila da joj kasni menstruacija i da konstantno ima mučnine i oseća iznemoglost. Ljudi iz produkcije nisu želeli da stvar prepuste slučaju, pa su hitno pozvali doktora da je pregleda, a po njihovoj preporuci, pevačici je juče urađen i test za trudnoću. Šta su pokazali nalazi i dalje se drži u strogoj tajnosti, a produkcija će dalje postupati u skladu sa onim šta se otkrije, vodeći brižljivo računa o eventualnim posledicama – priča za „Alo!“ izbor blizak organizatorima „Farme“.

Uprkos tome što su producenti „Farme“ hitno reagovali i pevačici obezbedili adekvatan lekarski pregled i odlučili da ništa ne govore dok ne dobiju rezultate kako ne bi povredili ni nju, niti članove njene porodice, vest o Natalijinom stanju ubrzo se proširila po najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji. Naravno, pošto je nemoguće sprečiti bilo koga da priča, juče u toku direktnog prenosa, Baki je ostalim farmerima ispričao šta se dešava.

- Odveli su je da da mokraću i uradi test – rekao je reper pred kamerama, mislivši da ga gledaoci neće razumeti.

Čitava situacija biće razrešena kada rezultati stignu i sazna se da li je denserka trudna, u klimaksu, ili su njeni simptomi posledica nečeg sasvim trećeg, a tada će se i znati u kojem smeru će se odvijati odnosi kako na farmi, tako i u spoljnom svetu. U svakom slučaju, rasplet sledi…

Ko je tata?

90% 1. Bane
Sudeći prema rečima Renata Henca, koji je po odlasku s farme izjavio da su Natalija i Bane imali seks ispod pokrivača, najveću verovatnoću za eventualno očinstvo dajemo upravo ovom farmeru.
9% 2. Baki
Na optužbe da je vodila ljubav s Bakijem, pevačica Sanja Stojanović prebacila je lopticu na Natalijin teren. Sanja je za naš list izjavila: „To može da bude i Nata jer ona odgovara opisu, ima četiri slova u imenu i udata je.“
1% 3. Sani
S obzirom na to da je „Farma“ krenula sa emitovanjem 12. septembra, postavlja se pitanje da li potencijalni tata može da bude i Natalijin suprug Sani? Teoretski, verovatnoća da je Natalija ušla trudna, a da su se simptomi pojavili kasno postoji, ali je mala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Dobro jutro Monk kako je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Добро јутро Васаби! Ево крмељиво, а ти? Smile Smile

Katarinina mama: Kaća nije nadarena u krevetu kao Sanja

- Videla sam da je Sanja predložila mom detetu da probaju seks utroje, ali to se neće desiti. Nije moja ćerka talenat i kapacitet u krevetu kao Sanja, koju su milioni videli na internetu kako radi one stvari. Kaća jednostavno ne bi mogla da se opusti u takvoj prilici, kad zna da je pored nje u krevetu profesionalac i majstor zanata Sanjica – komentariše Verica, dodajući, kako kaže, da su joj se smučile Sanjine priče kako je vozila Kaću i pozajmljivala joj haljine.

- Evo, ovim putem javno pozivam Sanju da obračuna koliko košta gorivo od Košutnjaka, gde su im bila snimanja, do Kaćinog stana u Zemunu, i da mi kaže koliko je to para da joj dam i da nam se već jednom skine sa ku*ca. A prvom prilikom ću vam pokazati sliku te famozne haljine koju toliko pominje, da vidite na šta to liči. Oprostila sam Kaći što ju je obukla, bila je mlada, pa joj verovatno nije izgledala toliko očajno, kičasto i nekvalitetno. Priče da je Sanja imala više posla od moje ćerke su mi presmešne. Mada, s obzirom na to da je i sama rekla da je delom za to zaslužen njen snimak, to mogu da skapiram. Ne želim da aludiram na to da je imala posao poput onog sa klipa, ali sama to spominje – zaključuje Katarinina mama.

Boki 13: Ja sam šokiran, Marijan mi je pokazao đoku!

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski prozvao je političara Marijana Rističevića da mu je pokazao polni organ.

- Kako vas nije sramota, gospodine Marijane? Pa vi meni pokazujete vaš polni organ! Ja sam šokiran! – vikao je Jovanovski, dok se ostatak ukućana smejao. Kamera ni u jednom trenutknu nije prikazala da se političar skinuo.

Ekrem baletan – oblači triko i farba se u plavo!

Ovonedeljni zadatak u kome će morati da odigra koreografiju na pesmu „Kaligula“ Bokija 13 toliko je sludeo Ekrema Jevrića, da je bez pogovora pristao da obuče triko i ofarba se u plavo.

Kako „Alo!“ saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog produkciji, Bojanova zamisao je da Ekrem za potrebe izvođenja pesme obuče uske helanke i da zift crnu kosu prefarba u plavu, što je Jevrić zbunjeno prihvatio, pa je Jovanovski od zadruge tražio farbu kako bi ga što pre ofarbao.

Kako će Ekrem izgledati ukoliko Boki uspe da ostvari svoj naum, ostaje da se vidi. Ono što se zasad zna je da bi promenom imidža spasao nastup pošto od koreografije, po svemu sudeći, neće biti ništa, jer Ekrem već danima ima problem da savlada čak i najosnovnije korake.

Jelena laže! – Niko nije napao Jelenu na pijaci!

Ovo tvrdi Admir Hadžić, nekada trener ragbi kluba Singidunum, koji je u sastavu Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, a danas trener Kraljevskog beogradskog ragbi kluba i juniorske reprezentacije Srbije, koji je bio svedok dešavanja u Barajevu.

- Bilo nas je osmorica. To su deca iz Zvečanske, a ona su sada su u klubu sa mnom i sva su maloletna. Toliko je Zorana uradila za njih da će oni to pamtiti celog života. Nikakvog nasilja na pijaci nije bilo! Policija je bila prisutna kao i svaki put. Nisu reagovali, jer nije bilo potrebe. To se može proveriti. Nikoga nismo napali, gađali, gurali, samo smo navijali. I opet ćemo. Proka nas je pohvalio!

To što nas je Jelena nazvala huliganima mogu da razumem, ali mi nije jasno što zadruga nije objasnila farmerima da niko nije bio ugrožen. Mislim da je to pokušaj da se sve usmeri protiv Zorane. Nema veze, jaka je ona – naglašava Admir, Zoranin prijatelj.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Vendi zapomagala: Zadruga spasite me, Zlata pretila: Jeb*ću joj mamu

U toku večeri došlo je do prekida žurke.

Vendi spomenula sahranu i Zlata je reagovala – kakvu sahranu ona spominje, jeb*ću joj mamu.
Vendi je prilično zabrinuto zapomagala: Zadruga spasite me, zadruga spasite me…

Kada su muzičari otišli nastala je opšta frka, Zorana je lupala šakom o sto…

Uskoro video snimci…

Početak

Zlata puca

Zorana puca

Izvor: Nezvanični sajt Farme
« Poslednja izmena: 17. Nov 2010, 07:55:59 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Cekaj, zasto su se u stvari posvadjale, ne kapiram, ciju sahranu je Vendi spomenula?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 22:45:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.