Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 21:31:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 874667 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
eto kolko ne pratiš farmu i nemaš pojma al opet si ovde najglasniji u prosuđivanju ko je koliko zlo.
ajde jednu situaciju nam navedi gde je zorana bila zla? samo jednu situaciju?
Како сам то "најгласнији"?
Да не дубим више на ову тему, одговорићу ти веома једноставно. Све што ради Весна ради и Зорана само на много суптилнији и префриганији начин. Обе оговарају супротни табор, сплеткаре, врбују нове чланове (већ у неколико наврата она и њен потрчко, уз помоћ Пеје и још неких, имају обичај да насрну сви одједном на некога и убеђују га како није он у праву већ су они исправни), праве комбинације за одстрањивање супарника, нахушкавају оне који покушавају да буду неутрални да ступе у конфликт са њиховим неистомишљеницима. Зорана је за све ово добила легитимитет зато што је мучки нападнута од стране шаторске радодајке.
Сумњиво ми је то што само њој долази подршка на пијацу да прозива и пљује по другима (задњи пут су додуше дошли и Пејини). Исконструисала је како "вештичији клан" кује заверу против ње, тј. како она то каже "раде јој о глави". У целу ту причу увукла је људе који немају везе са целом ситуацијом између ње и радодајке. Да је њен "клан" ипак компактнији и синхронизованији су показала последња два гласања, где на њену жалост она није добила већину гласова, што би јој дало за право да опет кука како је угњетавана и део велике корпоративне завере. Овако ја видим ствари и нећу се више расплињавати по овом питању.

Zbunjen i van Farme: Aca Ilić zamalo prevario Biljanu Jevtić?

Aca Ilić hteo da prevari Biljanu Jevtić. Pre ulaska na Farmu pevaču su smestili skrivenu kameru, poznatiju kao “Zezofon”. Pozvala ga je devojka, koja je navodno pogrešila broj, i u toku razgovora ona je otvoreno počela da mu se nabacuje. Seksi glasom mu je delila komplimente i pozvala ga da dođe kod nje u stan! A Aca se smeškao, pijuckao viski i sve više upadao u njenu igru. Iz sekunde u sekund bio je na korak do odluke da ustane i zaputi se kod nje.
Devojka: Ako mogu da primetim, vi imate mnogo lep glas.
Aca: I vi imate. Seksepilan.
Devojka: Po glasu bih rekla da ne bi bila loša ideja da se upoznamo.
Aca: Pa dobro, biće dana.
Devojka: Znate, ja sam ovih dana sama, mogli biste da svratite kod mene.
Aca: Gde da svratim? Ja sam sada na snimanju, pa ne mogu da pričam, ali čućemo se posle.
Devojka: Pa šta mislite o ovom predlogu? Da ili ne?
Aca: Pa dobro… Mislim… U svakom slučaju. Da vam kažem, ne mogu to tek tako, moramo da se vidimo prvo.
Snimak je tada prekinut, pa ostatak njihovog razgovora ne može da se čuje. Ipak, na osnovu Acine reakcije, moglo se zaključiti da je bio više nego raspoložen da se vidi s devojkom. Šteta što je bila skrivena kamera.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Boki 13 ušao na Farmu, pod uslovom da ne mrdne ni malim prstom!

Popularni makedonski zabavljač, a od nedavno vlasnik hita ”Kaligula”, Bojan Jovanovski ušao je na seosko imanje u nakon polovine show programa, no to nije jedino što ga razlikuje od ostalih farmera. Lisoviću  Naime, kako saznaje portal Opera17, mladi showmen potpisao je ugovor sa producentima Farme po kome ne sme da radi nikakve fizičke poslove na imanju:
- Producenti su pozvali Bokija ne bi li se situacija na Farmi malo zakomplikovala i time podigla gledanost jer se zna kakve kontroverze izaziva Boki. Logično je da će nekome zasmetati njegovo oblačenje i stavovi i to je jedan od razloga žašto su ga ubacili. Bokijev ugovor razlikuje se od ugovora ostalih takmičara jer je Bokiju izričito zabranjeno da obavlja poslove na Farmi poput brige o životinjama, rada na njivi, oko kuće, cepanje drva i svi teži poslovi - kaže izvor blizak Bokiju 13 za portal Opera17.

Izvor: Scandal

Sutra u areni Peja i Sanja: Voditelj pokupio skoro sve štapiće, pevačicu izabrala publika

Voditelj Peja od farmera je dobio 13 štapića, i to skoro automatski. Nije bilo velikog objašnjavanja zašto je štapiće zaslužio, a samo šačica farmera štapić je dala Zorani. Propao je Vendin plan iznet prethodne večeri, kada je ostalima predložila da izbace Zoranu.
Pevačica je čak imala suze u očima u jednom trenutku, dok je Peja samo klimao. Zamirisalo je na dogovor, uprkos insistiranju Zadruge da nema uticanja na ostale…  Jedina koja je Zorani sa otvorenom namerom dala štapić je Vendi, koja je uveliko iskopala ratnu sekiru zakopanu pre nekoliko nedelja.
- Mi svi znamo da si ti FBI, da spletkariš i mešetariš. Staćemo ti na put – svečano je objavila Vendi.
Od Zlate je Zorana dobila štapić da pevačica ne bi izbacila svog bivšeg muža, od Bokija jer mu je Peja prvi prišao kada je ušao na Farmu, a Jovana, Aca i Limen dali su joj štapiće kada su već shvatili da ih voditelj ima dovoljno za odlazak u duel.
Publika je odabrala da u izolaciju ode Sanja. Izvor: Mondo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Posvađali se Cobe i Bata

Posle Limena, Vendi, Jasmine, Katarine, Baneta i Eve Ras, Bata je uspeo da se posvađa i sa najmirnijim ukućaninom Cobetom. Cobe se naljutio na Batu koji je otišao sa njegovog rođendana iznerviran ostalim ukućanima. Tako je Bata ostao u dobrim odnosima sa samo nekoliko farmera. Inače, za vreme rođendana, Cobe je čitajući rođendansku poruku od svoje supruge i dece i zaplakao, pa je Jelena preuzela pismo ne bi li ga pročitala do kraja, a Cobe sve vreme nije prestajao da plače.

Izvor: Svet plus

Farma 3: Svađe i ogovaranja

Odnosi među stanarima imanja u Lisoviću zaoštravaju se iz dana u dan, a oni počinju da pokazuju svoja prava lica.

Marijan i Eva su komentarisali lažno izbacivanje koje se dogodilo prethodne večeri. Eva je zaključila da Jasmina Ana nije dala glas Zorani jer je namerno htela da Farmu napusti Vendi kako bi ona dominirala. Ona je prokomentarisala da bi Marijan i Jasmina bili odličan par, samo bi trebali da Jasmini skrenu pažnju da ne pije vodu iz čašice za rakiju.

Jelena se probudila, pa je zamolila Evu da probudi sluge jer ona, kako je rekla, nije u mogućnosti da izlazi napolje.

Eva i Marijan su u štali nastavili razgovor. Razgovarali su o raspravama koje su se dogodile prethodne večeri i o tome kako ih je Jasmina razočarala. Eva je rekla da ona ima još mnogo putera na glavi, ali da neće preko nje da ispravlja račune.

U kuhinji su Jelena, Peja, Zorana, Baki, Limeni i Ekrem. Prepirali su se oko Jeleninog ponašanja prema starijim osobama. Zorana je prokomentarisala da je kuća postala dom za vešanje i da ima mnogo negativnih ljudi. Njoj je bilo drago što su prethodne noći sve maske pale, ali je njeno mišljenje da Zadruga namerno pravi razdor među farmerima.

Peja je pitao Jelenu da li je primetila da je izmanipulisana. Ona se branila odričnim odgovorim, pa je dodala da ima svoje mišljenje. Zorana je pitala da li se dogovarala sa Vendi, ona je izbegla odgovor.

Pričali su o prijateljstvu. Peja se požalio na to da mu Jelena nikada nije pokazala neki gest prijateljstva. On joj je objasnio razliku između stvarnog muvanja i zezanja. Savetovao je da se potrudi da više ne reaguje burno. Rekao joj je da misli da je fajterski krenula da se ponaša na Farmi i da joj to uspeva za sada, ali bi trebalo da se zapita da li je to ono što je održava na Farmi.

Peja joj se izvinio, a zatim i ona njemu. Zorana se takođe izvinila, međutim Jelena nije smatrala da treba da uzvrati jer, kako je rekla, ona nju nije nijednog momenta uvredila. Zorana je rekla da situaciju sa pijace ne može da pripiše njoj i da je to apsurdno.

Jelena i Baki su u kuhinji čistili pasulj. Jelena je pričala Banetu šta je jutros komentarisala sa Zoranom, Pejom i Limenim. Rekla je da je Zorana htela da je isprovocira kada joj je rekla da bi gazdarica trebala da skuva kafu. Rekla je da su joj rekli da je ona opstala u kući zahvaljujući Peji i zato što je on muvao. Jelena je lagala da im je rekla da joj to smeta, i da je nekoliko puta ponovila to.

Zorana, Limeni, Aca i Zlata su ćaskali za stolom u dvorištu. Razgovarali su o tome šta je ko rekao prethodne večeri. Limen je rekao da više neće komunicirati sa Banetom. Zorana je rekla da želi da razgovara sa njim jer misli da je kultivisan dečko, ali da se izfolirao.

Eva i Vendi su bili kod bunara. Vendi je rekla da su Natalija i Jovana prvi put pokazale svoje pravo lice i stavili nju na prvo mesto. Smatrala je da je Natalija ne voli zbog Katarine i Jasmine. Eva je rekla da je Jelenin glas trebao da se broji duplo jer je gazdarica, pa bi onda Vendi i Zorana obe imale po devet glasova. Rekla je ako su sada svi dobro, a samo su njih dve same. Pridružio im se i Marijan. On je prokomentarisao da je razlog pomirenja bio taj što je Jelena bila sama i nezaštićena, a svi su došli kod nje.

Eva je ogovarala Batu. Nazvala ga je gnjidom. Njoj je zasmetalo to što je on tvrdio da joj stalno pomaže, a da se ona zauzvrat loše odnosi prema njemu.

Cobe je zaključio da je većina muških farmera protiv Jelene i Katarine. Za Jelenu misli da je razlog mržnje prema njoj taj jer im je odgovarala na uvrede, dok za Katarinu nije mogla da kaže razlog. Misli da je možda zato što se druži sa Vendi.

Boki i Marijan su se prepirali u dnevnoj sobi. Marijan je smatrao da je Boki bruka i da bi trebalo da ga ostavi na miru. Rekao je da mu nije jasno ko ga je poslao da maltretira starije ljude. Boki je rekao da on bar ima nešto da ponudi i da je interesantan za razliku od Marijana. Marijan je tvrdio da on ljudima može pokazati sve čari seoskog života jer je on čovek sa sela. Boki je smatrao da ta njegova izjava vređa sve seljake, protiv kojih je rekao da nema ništa i da čak ima publiku među njima. Marijan nije verovao u to.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat: monk13 link=topic=517467.  msg9026291#msg9026291 date=1289683976
Све што ради Весна ради и Зорана само на много суптилнији и префриганији начин.   
Potpisujem.   :D
IP sačuvana
social share
I am who I am...You don't have to like me!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Sanja pa pa..pa ok,ionako više ne može da podnese toliko ignorisanja od ostalih,stigla je do tačke pucanja
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekremu predlažu da kresne Vendi, Boki u centru pažnje i Cobetov rođendan

Boki 13 uspeo je da upadne u čak tri svađe, zbog svoje odeće, tuđe odeće i duvanskog dima.

Dan je počeo “časom lepog ponašanja” – sluge su očitale bukvicu gazdarici Jeleni. Peji i dalje nije pravo što je sluga (“zar ja da poginem zbog tvog sukoba sa Bakijem”), dok je Zorana odlučila da prevaspita manekenku.

“Muka mi je više od bilo kakve priče”, rekla je Jelena, a Zorana je poklopila – “misliš da je nama zabavno”?

“Ne možeš sa starijima tako, preterala si i izgubila meru. Par puta si se vrlo nepristojno obraćala ljudima, mi ćemo se kao stariji i mudriji prvi izviniti. Mlada si i sve ti je oprošteno. Ćak ću te i zagrliti kao majka”, bila je Zorana pomirljiva, a od Jelene dobila kompliment da “miriše na štalu”.

“Pa, zbog tebe tamo spavam”, rekla je Zorana.

Ekremu su muškarci u polju predlagali gde da odvede Vendi, i do detalja se raspitivali o tome koliko je daleko stigao sa njom.

“U pušnicu idi, tamo nema kamera. U utorak, kada bude žurka. Ti samo reci, mi ćemo da ti napravimo akciju”, palio je Baki “Gospodu”.

Boki je svoju seriju sukoba otvorio svađom sa Cobetom, oko prsluka sa krznom koje je pevač obukao. Boki je bio oduševljen – “daću ti suknju i štikle, dođi, srce, da te našminkam, ti si transvestit u duši”!

“Šta ti je, ovo je muška jakna”, branio se Cobe, a Boki dodao “ako je to muška jakna, ja sam Merilin Monro”.

“Za*ebi to, neću da se zezam sa tobom tako. Ja imam decu, ne vređaj me”, rekao je Cobe i izašao, šutnuvši kantu. Boki je krenuo za njim, da ga ubedi da nije bio zlonameran.

“Hoću distancu od tebe, ne vređam te, neću ništa sa tobom. U duši sam muškarčina, a ne transvestit”, insistirao je pevač. Makedonac mu se na kraju iskreno izvinio, a sledeći je bio Baki, sa kojim se pokačio oko duvanskog dima.

“Nemoj da mi duvaš, sešćeš na metlu i odletećeš odavde, lepo ti govorim”, nervirao se denser jer je od Bokija dobio dim cigarete u lice.

Teško bi dan na Farmi prošao, a da se Bokiju i Marjanu ne ukrste putevi i rogovi. Makedonac je otvoreno isprozivao političara da se ne kupa!

“Žene, kako vam nije žao da gledate ovog čoveka prljavog, na šta liči? Evo, ja ću da ti operem stvari, žao mi te je”, kikotao se Boki. Marjan je tiho mrmljao uvrede i psovke, koje je kamera ipak zabeležila. Kasnije su nastavili prozivkama o tome šta ko od njih dvojice ima da ponudi publici. Boki smatra da Marjan ne nudi ništa, a političar smatra da je njegov jedini adut “muško dupe u tangama”.

Uveče je proslavljen Cobetov 29. rođendan, uz žurku i dirljiva pisma od njegove porodice. Pevač je pustio prvu suzu uz pismo od supruge, iako se trudio da se obuzda, ali je reka potekla uz pismo od sina i ćerke, a dokusurili su ga roditelji. Ni drugima nije bilo svejedno. Čitanje pisma morala je da dovrši Jelena, pošto je Cobe neutešno plakao.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Zoranino zdravlje nije ugroženo

Kako je Pressu rekao Stevan Lazarević, PR „Farme”, sa Zoranom je sve u redu.

- Zorana je dobro, nema nikakvih zdravstvenih problema. Nisu tačne informacije da su lekarske ekipe dolazile na imanje kako bi je pregledale, niti su je vodili u ambulantu u Barajevu zbog pregleda. Ona nije napuštala imanje u Lisoviću – rekao je Lazarević za Press.

On je demantovao i da Zorana Pavić ima slične zdravstvene probleme kao pre nekoliko godina kada joj je bio dijagnostikovan rak grlića materice.

Izvor: Press

Farma: Nije uspeo Vendin plan, Peja u duelu

Čak i Zorana smatra da glasanje nije bilo baš regularno... Drugi duelista je Sanja.

Voditelj Peja od farmera je dobio 13 štapića, i to skoro automatski. Nije bilo velikog objašnjavanja zašto je štapiće zaslužio, a samo šačica farmera štapić je dala Zorani. Propao je Vendin plan iznet prethodne večeri, kada je ostalima predložila da izbace Zoranu.

Pevačica je čak imala suze u očima u jednom trenutku, dok je Peja samo klimao. Zamirisalo je na dogovor, uprkos insistiranju Zadruge da nema uticanja na ostale...

Jedina koja je Zorani sa otvorenom namerom dala štapić je Vendi, koja je uveliko iskopala ratnu sekiru zakopanu pre nekoliko nedelja.

"Mi svi znamo da si ti FBI, da spletkariš i mešetariš. Staćemo ti na put", svečano je objavila Vendi.

Od Zlate je Zorana dobila štapić da pevačica ne bi izbacila svog bivšeg muža, od Bokija jer mu je Peja prvi prišao kada je ušao na Farmu, a Jovana, Aca i Limen dali su joj štapiće kada su već shvatili da ih voditelj ima dovoljno za odlazak u duel.

Publika je odabrala da u izolaciju ode Sanja, koja je rekla da je veče pre toga sanjala kako odlazi kući.

Izvor: Mondo

Ragbisti jesu iz Zvečanske, a ne iz Partizana

Da slika, ovaj put snimak, govori više od hiljadu reči pokazuje i ovaj slučaj. Ragbisti koji su bili na pijaci jesu iz Zvečanske, a ne Partizana kako je iznela Jelena na sastanku na Farmi.

Jelena je u nekoliko navrata spominjala kako su na pijaci bili ragbisti Partizana, na šta je Zorana rekla da obrati pažnju jer se ne radi o Partizanu i da pazi da je neko ne tuži zbog zloupotrebe kluba. Marjan je takođe istakao, kako pre nekoliko dana, tako i sinoć, da je navijač Partizana i kako ne podržava što su došli ragbisti da brane Peju i Zoranu, a prozivaju Jelenu, Vendi, njega i Borka.

Pevačica Zorana Pavić je objasnila da se ne radi o partizanovcima niti ragbistima iz pomenutog kluba, već o ragbistima iz Zvečanske, da su to deca bez roditelja koji se bave tim sportom. Neki od famera optužili su je da hvata s tim izjavama na patetiku i da se izvlači, no očigledan dokaz je pred vama!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
i nisu kažnjeni...e sra*e,ne gledam dalje
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ионако нису спровели у дело, више је добио Пеја. Мада требали су да их казне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
trebali. ovako su samo još jednom ispali fukare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 21:31:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.