Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:11:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 818575 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kako mi sa Novog Zelanda da pratimo farmu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
Jovana Pajic,pevacica,bivsa mlada Zvezda Granda,ima temu kod nas na seksu Smile
Jel to ona sto je pusila?ako jeste za nju navijam Smile Pozdrav za papalukas85 .Ni ja ne znam ko je ko  Smiley 1
pozdrav tebra Smile ma pusile su sve, samo sanja je pusila u etar  Smile
Za koga god pocnes da navijas (osim li mena)bicu protiv tebe  Smile A za slatkog da ne pricam  Smile
e jbg nista onda u ovoj sezoni od svadje.. ja glasao za limenog  Smile Smile

pa ne znam dal si blize oklandu ili velingotonu, al mozes tamo da svratis do zoo-a u sustini nema razlike  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 01:10:43 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 
Jel to ona sto je pusila?ako jeste za nju navijam Smile Pozdrav za papalukas85 .Ni ja ne znam ko je ko  Smiley 1
sanja je pushila, a ova druga ima serenadu posvecenu crnoj bembari (kao i svaka sponza u pokushaju). Smile

ma i ova je pusila i to verovatno nekom liku u crnoj bembari, samo sto je prva to ovekovecila kamerom a druga o tome ispevala pesmu
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Jel to ona sto je pusila?ako jeste za nju navijam Smile Pozdrav za papalukas85 .Ni ja ne znam ko je ko  Smiley 1
pozdrav tebra Smile ma pusile su sve, samo sanja je pusila u etar  Smile
Za koga god pocnes da navijas (osim li mena)bicu protiv tebe  Smile A za slatkog da ne pricam  Smile
e jbg nista onda u ovoj sezoni od svadje.. ja glasao za limenog  Smile Smile

pa ne znam dal si blize oklandu ili velingotonu, al mozes tamo da svratis do zoo-a u sustini nema razlike  Smile Smile
Cudi me  Smile Ajd dobro  Smile Drzi se slatki  :chucke  Smile Dile brate nije ovo los tip nego samo zajeban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Iako su od početka treće sezone popularnog rijalitija prošla svega dva dana, već se dogodila svađa prilikom koje su pale uvrede i psovke.

Prva svađa na imanju u Lisoviću dogodila se nedugo po ulasku 24 nova farmera, a sve je počelo negde oko tri sata posle ponoći. Farmeri su nameštali krevete, a pevačica 'Granda' Jovana Pajić i manekenka Jelena Stožinić su odlučile izvuku nekoliko dasaka ispod već nameštenog kreveta Bakija Đoganija jer je on prethodno skočio na njihov i slomio ga (video 2:53).

Đogani se uvredio zbog smicalice i vikao je na mladu pevačicu 'Granda'.

'Odmah da si otišla da mi namestiš krevet, ne interesuje me’ vikao je Baki, a ni Pajićka mu nije ostala dužna. U jednom trenutku Natalija iz ’Trik FX’ stala je između posvađanih strana kako ceo događaj ne bi prerastao u fizički sukob, ali na svu sreću, strasti su se brzo smirile.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Zorana jedva čeka da pomuze krave

ČAST da zvanično otvori treću sezonu popularnog rijalitija “Farma” pripala je pop pevačici Zorani Pavić, koja se prva obrela na “ružičastom imanju”, nakon što je izgubila opkladu sa prijateljima.

- Kladila sam se da ću učestvovati u “Farmi”, ako Partizan uđe u Ligu šampiona. Eto, odosmo zajedno u elitu – rekla je za naš list duhovita pop pevačica, sa kojom smo razgovarali nekoliko dana pre ulaska u šou. – Imala sam privatnih problema zbog kojih sam se povukla iz javnosti na godinu i po dana. Stvorila sam breme iz kojeg su se rađale samo loše stvari, ali sam večiti optimista i verujem da će mi “Farma” doneti bolje sutra. Kao neko ko ne pristaje na kompromise, da menja muzički žanr, prodaje intimu ili bude sponzoruša, morala sam da izaberem manje zlo. Nudili su mi, inače, naslove strane i ogromne pare da pričam o privatnom problemu, ali ja sam im se samo zahvalila – kaže Zorana.

Šta je bio motiv vašeg ulaska na “Farmu”?

- Ne mogu da zamislim život bez muzike. Priznajem da sam se umorila od mozganja kako sponzorisati projekat, a da ne idem na dosadne i duge sastanke. Budući da sam započela kabare sa “Old het orkestrom”, mislim da će mi boravak na imanju pomoći u promociji. Planiram da kabare pretvorim u mjuzikl po svetskim standardima, a za to je potrebno mnogo novca. Izdaću i maksi singl, na kojem će se naći balada i brza pesma sa duvačkom sekcijom.

* Važite za duhovitu osobu. Ipak, niko ne može da bude pozitivan 24 sata. Plašite li se da biste mogli u nečemu da razočarate gledaoce?

- Sigurna sam da nikoga ne mogu da razočaram kao čovek, jer sebe odlično poznajem. Biće mi zadovoljstvo da provodim vreme sa životinjama, čak i da muzem krave, jer ih obožavam. Ne volim kada se ljudi pretvore u životinje. Znam da će toga biti zbog teških uslova života, ali volela bih da ova sezona ostane upamćena po pozitivnoj energiji. Priželjkujem cimere orne za šalu. Protiv nepravde boriću se tako što ću je na duhovit način stavljati tamo gde joj je mesto. Svađe dižu rejting, ali me nećete gledati kako se svađam.

Izvor :Večernje novosti

Zlata i Hasan se mire i zbližavaju na farmi

Pevačica i učesnica „Farme“ Zlata Petrović planira da tokom boravka u „Farmi“ obnovi ljubav sa svojim nekadašnjim suprugom Hasanom Dudićem! Kako „Alo!“ saznaje, bivši supružnici počeli su ponovo da se zbližavaju još pre nekoliko nedelja a, kako stvari stoje, kulminacija njihovih emocija dogodiće se upravo pred kamerama najpoznatijeg rijaliti programa.
- Život je nepredvidiv, nikad to čovek ne zna. Možda ovo život nama pravi priliku da ponovo budemo zajedno. Može i to da se desi, nikad se ne zna, bože moj. Možda je to prava prilika da vidim s kim ću provesti staračke dane. I Hasan i Peja su ljudi koji će uvek postojati u mom životu i kojima sam rodila decu – rekla je Zlata za naš list.
I Hasan je indirektno najavio mogućnost da ponovo bude u vezi sa Zlatom:

- Mogu samo da vam kažem da je Zlata uvek bila i ostala jedina žena u mom životu – rekao je Dudić.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ciganska posla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
- Mogu samo da vam kažem da je Zlata uvek bila i ostala jedina žena u mom životu – rekao je Dudić.

auuu kakav dogovor za rejting i opstanak na Farmi ... mnogo dugova ima taj sin izgleda  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Ispaljivač: Oliver Mandić

Vi počnite, a ja stižem – rekao je verovatno Oliver Mandić organizatorima „Farme“, koji su ga za sinoćno useljenje planirali kao „šlag na torti“. Njegovo ime čak je stajalo na spisku kod organizatora, ali kad je došlo vreme da se pojavi u studiju, Olija nigde nije bilo. Čovek, jednostavno, nije došao. Ko zna, možda se negde zapio s Milićem Vukašinovićem. „Farma“ je startovala bez rokera prgave naravi, a producenti će morati da započnu novu rundu pregovora kako bi ga nekako privoleli da uđe u rijaliti. Makar i na nekoliko dana.

Izvor: Kurir

Farma Srbija 3: Zaboravljeni asovi ponovo u žiži

Andrija Đogani (37), denser
Baki B3 se proslavio devedesetih godina kada je dens muzika bila na vrhuncu. Jedan je od braće iz porodice Đogani. Njegovi najpoznatiji hitovi su „Još pet minuta“, „Olovna ruka“…

Šikica (42), pevačica
Iako mnogi nikada nisu čuli ime ove pevačice, većina ljudi je čula pesmu „Ala bih se šikicala, al’ mi ne da nana“, koju mnogi spominju u podrugljivom kontekstu. Sarađivala je sa Bajramovićem.

Natalija Trik FX (39), pevačica
Najpoznatija kao žena Sanija Đoganija, sa kojim ima dens grupu „Trik FX“. Takođe ima i plesnu grupu. Najpoznatije pesme su „Crno ili belo“ i „Do jaja“.

Li Men (43), umetnik
Nikola Kostić, poznat po nadimku Li Men, bio je aktuelan devedesetih godina, a potom je otputovao u London gde je radio kao moler. Nedavno je snimio deset novih pesama.

Zoran Pejić Peja (46), voditelj
Peja je bivši muž Zlate Petrović. Imao je emisiju na „Pinku“ koja se zvala „A što ne bi moglo?“. Pre toga, devedesetih godina, Peja je vodio tada najpopularniju estradnu emisiju „Zam“.

Bata Zdravković (38), pevač
Ovaj pevač je više poznat u nemačkim folkotekama. Naslovi nekih od njegovih pesama su „Bretela“, „Konobar donesi“, „Ljulja, ljulja“… Bata je takođe imitator.

Sanja Radinović (21), misica
Ova devojka iz Belegiša pre dve godine je bila misica u Sremu. Proglašena je za mis Vojvodine 2008. Potom je otputovala na „Miss International“ takmičenje.

Jelena Stožinić (23), manekenka
Jelena je pre nekoliko godina pobedila na izboru za „Elit model Look“ 2003. godine. Potom je otputovala na svetsko takmičenje i našla se u prvih petnaest.

Branislav Janković (27), maneken
Iako je diplomirani ekonomista, Branislav je radio revije, a pojavljivao se u spotovima Dragane Mirković i Nives Celzijus. Učestvovao u rijalitiju „Big Mama’s House“.

Katarina Živković (21), pevačica
Živi u Leskovcu i poslednja je godina medicinske škole. U emisiji „Zvezde Granda“ se takmičila 2007. godine, ali nije napravila uspeh kao neke njene kolege.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Ekrem Jevrić i Hasan Dudić prijatelji više od 20 godina

Zvezda interneta Ekrem jevrić otkrio je sinoć da je već dvadeset godina veliki prijatelj sa folk legendom Hasanom Dudićem. On je ispričao da se sa Dudićem upoznao pre dvadeset godina u Njujorku i d aje oduševljen što će zajedno živeti naredna tri i po meseca.

Farma 3 obara rekorde gledanosti – Tri miliona gledalaca bilo uz Farmu

Useljenje na imanje oborilo rekord prošle sezone iako je emitovano u vreme dve važne utakmice.

Farma – useljenje ostvarila je prosečan rejting od 20,33 odsto, share od 45,64 odsto ili svaki drugi gledalac, a reach 2,976.815 izmerili su pilmetri AGB Nieslen Media Reserach.

To je bila najgledanija emisija u danu, daleko ispred nacionalne utakmice i finala svetskog prvenstva u košarci.

Snalaženje prve večeri na Farmi uživo do duboko u noć nastavilo je da gleda čak dva miliona gledalaca.

Izvor: Story

Ekrem najavio koncert u Beogradu i optužio slavne kreatore: Dolče i Gabana su me prevarili

Internet zvezda Ekrem Jevrić je pred ulazak na imanje otkrio da su ga italijanski modni dizajneri Dolče i Gabana prevarili!

- Dali su mi samo 1.000 dolara za dva dana snimanja. Posle sam saznao da sam mogao da dobijem i mnogo više, samo da sam potpisao dobar ugovor. Nisu mi ni odelo dali, iako ja volim da se elegantno nosim, obavezno košulja, kravata, cipele… Dobio sam samo dvoje gaća i naočare za koje su mi rekli da koštaju 400 evra. Ali, šta ću, znaću sledeći put kada me budu zvali – kaže za „Alo!“ Ekrem Jevrić, koji je na farmu ušao sređen, u odelu, košulji, s kravatom i uglancanim cipelama – sve kupljeno u Njujorku gradu! Naravno, na seosko imanje u Lisovićima poneo je i naočare kuće „Dolče Gabana“, svoj zaštitni znak.

- Nadam se 80 odsto da ću da pobedim jer me zna mnogo ljudi, svi me vole, ‚oće da se slikaju sa mnom, zovu me na nastupe… Ko da sam veći od Šabana Šaulića, a on je mnogo velik pevač. Neće mi biti svejedno ako ne pobedim, ali, nikad se ne zna. Koncert u Beogradu planiram do Nove godine, u nekom prostoru za nekoliko hiljada ljudi, jer mene svi vole i sigurno će doći mnogo mojih obožavalaca – zaključio je farmer.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:11:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.