Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 09:36:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 879158 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ipak nije bilo nicega i moja nadanja da bar jedan ciganin nije sklon laganju, je pala u vodu  Smile
Jbg....lazno sam je optuzio....doduse, samo za ovaj slucaj, to ne menja cinjenicu da je bitch!  Smile

A i ovaj Peja ljiga....laze ko pas, da mu Baki nije nista pricao...pa da njemu nije pricao, Katarina nikad ne bi cula  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Baki Đogani našao je novu žrtvu na VIP imanju. Iako mu se vratila simpatija Katarina Živković, koja ga je jako brzo 'oladila', denser je bacio oko na bosansku manekenku Irenu Šućur.

Posebno zavodljiva bila mu je scena u kuhinji, dok je Irena mesila hleb i podsetila ga na film 'Varljivo leto '68.' Baki se odmah bez stida ponudio da na par minuta bude Petar, lik kojeg tumači Slavko Štimac i koji uživa u bujnim grudima pekarke. Manekenka se na ovaj predlog samo nasmejala, a Baki naravno nije uspeo da 'mesi'.
Prema mišljenju repera Borka Vujičića, koji je u nedelju napustio 'Farmu', Baki će ostati uskraćen za Irenino društvo jer se njoj sviđa njegov kolega iz grupe THC, Stefan.

„Stefan će se pokazati kao šmekerica, ja za to ne brinem, a ono što se dešava između njega i Irene je i više nego zanimljivo! Razmenjuju nežnosti non-stop, ona mu sedi u krilu i ljube se, tako da mislim da trza na njega i više nego što ljudi vide. Ako mu ona dozvoli, naravno da nije isključeno da na imanju vidimo seks. Neće se on protiviti sigurno,“ prokomentarisao je reper za 'Alo'.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Спржиле га џиберка и Јелена, остали само дугмићи. Smile

Novi zadatak: muškarci će raditi ženske, a žene muške poslove (50 dan)

Novi gazda imanja u Lisoviću predočio je farmerima zadatak da ove nedelje promene uloge i okušaju se u poslovima rezervisanim za suprotni pol. Bakijevo nezadovoljstvo je iz dana u dan sve veće, a Natalija pokušava da mu olakša siutaciju

Eva i Marijan su bili u kuhinji. Eva je zadovoljna što se Katarina vratila. I dalje ne prihvata da je imala manje glasova od Jovane i smatra da je to bila zavera grupe da bi ona otišla. Sanja je došla u kuhinju da spremi kafu, a Eva joj je rekla da kafe više nema. Sanja je našla kafu na kredencu u posudi, ali joj Eva nije dozvolila da je skuva, jer nema dovoljno za sve. Rekla je da je to nečiji štek, a ona je želela da otkrije čiji. Sanja se vratila u spavaću sobu krsteći se joj je počelo jutro.

U kuhinji su se raspravljali Marjan i Vendi. Marjan joj je zamerio što mu nije dala da jede prethodnog dana, njemu koji toliko radi. Rekao joj je da nije dobra gazdarica i da treba da je bude sramota.

Na sastanku, iz Borkovog pisma je pročitano da je Stefan novi gazda. On je priznao da mu je neobično. Napravio je sličnu podelu zadataka kao što je bila prethodne nedelje.

Bane ga je podsetio da je potrebno srediti poljski WC i da to ne sme da se zaboravi.

Natalija i Peja su u spavaćoj sobi pričali o Bakiju. Natalija je neraspoložena, jer ne zna više kako da pomogne Bakiju. Peja joj je rekao da njegovo ponašanje i povlačenje u sebe sigurno ima veze sa Katarininim povratkom. Natalija ne može da veruje, jer bi to značilo da se on stvarno u nju zaljubio, a njoj to deluje nemoguće za ovako kratko vreme. Peja ipak veruje da se on zaljubio. Došao je Baki i Natalija je ponovo pokušala da priča sa njim i ohrabri ga da ne posustaje. Kasnije su o Bakiju pričali Peja i Bane. Peja je rekao da je on izgubljen i da ne zna ni ko mu se sviđa. U dvorištu, Natalija i Peja su ponovo pričali o Bakiju i Peja joj je rekao da je Baki hteo da napusti imanje.

Proka je došao ispred glavnog trema, gde je zatekao novog gazdu. Odlučio je da ne obilazi imanje, već je samo novom gazdi dao zaduženja za ovu nedelju, jer je ljut na farmere što nisu uspeli da završe sve zadatke. Ovonedeljni zadatak je da se promene uloge – muškarci će raditi ženske, a žene muške poslove. Žene bi trebalo da naprave korito za veš, da brinu u životinjama, da naprave nosilicu za pijacu, dok je muškarcima glavni zadatak briga oko kuhinje, higijena, pravljenje zimnice i pranje veša.

Na sastanku, Stefan im je objasnio zadatke za ovu nedelju. LiMen je predložio da Bane bude u kuhinji, jer se već oprobao tamo, a Baki da bude higijeničar, jer toliko priča o higijeni. Bakiju se ova ideja i komentar nisu baš svideli. Marjan nije bio zadovoljan kada je čuo da ne sme ništa da radi oko životinja i da ne sme da bude u štali.

U dvorištu su razgovarali Aca i Ekrem. Aca je rekao Ekremu da sada Katarina zna sve o njima. Ekrem ga je pitao kako je saznala, a Aca mu je rekao da je gledala na televiziji. Ekrem je zbunjen, jer nije znao da se to emituje.

U radionici, Irena i Natalija su testerisale daske i burno su proslavile kada im je to uspelo! Jelena i Sanja su uspele same da nacepaju drva, i takođe proslavljaju. Stefan je pokazivao Vendi i Jeleni kako se cepaju drva, a Vendi mu je rekla da je on sada gazdarica.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ljudi,jesu Ekrem i Zlata sluge,zašto??? Smile

Nije bilo nikakvog obrazloženja Sofija, gledao sam samo taj deo kada su proglašene sluge i trajalo je 30-tak sekundi. Prosto je čovek kazao da su na farmi svi ravnopravni i da mu je neprijatno da nazove slugom bilo koga, pogotovu ako je ta osoba starija od njega, ali takva su pravila. Ženski sluga je Zlata, (što je ona dočekala sa osmehom i iskrenom radošću), a muški sluga je muškarčina koja će mu takođe sutra pomoći na pijaci i to je brat Ekrem, što Ekrem baš i nije dočekao sa radošću, ali je kazao da je zakon takav da svi moraju da budu i gazde i sluge i to je to. Najkraće zezanje oko izbora sluga od kada ide farma.

Ne znam praktično uopšte ne gledam farmu osim izbacivanja i izbora slugu, ali Zlata me je jako prijatno iznenadila, sve ono što sam je video ostavila je neočekivano pozitivan utisak na mene. Niko nije tako radosno primio izbor za slugu kao ona, mirna je i tiha, vredna radi, vedra, ne svađa se, pristojna, čak mi se čini mada nisam siguran i da ne puši, jednostavno pozitivka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Ovaj Baki na Farmi moze da kresne samo Evu  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Najnovije vesti sa Farme: Muški i ženski farmeri zamenili uloge

Ove nedelje su muškarci i žene na farmi zamenili uloge, makar što se tiče poslova na imanju. Tako lepši i slabiji pol obavlja muške, a ružniji i jači – ženske.

I kako se snalaze? Pa, kao i u prošlom serijalu, muškarci su već očistili kuhinju da blista, dok se žene zlopate sa sečenjem drva i nošenjem vode.

Jutros su Bane, Cobe i Ekrem prali posteljinu svih farmera. I dok je maneken poletno i prilično iskusno cedio čaršave, vlasnik hita “kuća-poso” je ne vadeći cigaretu iz usta asistirao. Međutim, Bane nije bio zadovoljan pa je pozvao Cobeta da mu pomogne što se Ekremu nikako nije svidelo:

- Baci tu cigaru, bre – brecnuo se Bane u jednom momentu na njega, ali mu ni ovaj nije ostao dužan:

- Ne smeta mi, ćuti tu. Šta imaš da zoveš druge? Vidi kolko snage imam – rekao mu je Ekrem kašljući, ali ne prekidajući započeti posao. Cigareta je ostala u ustima.

- Molim te operi mi bade mantil – moljakala je Jelena Cobeta, budući da ženama nije dozvoljeno da rade ženske poslove, među kojima je i pranje veša

- Ma ne dolaziš u obzir – odbrusio joj je maneken.
- A gde ćemo da širimo veš? – pitao se Cobe
- Ma na ogradu, vidi kolko je ima, malo tu, malo tamo, svud ćemo da stavimo – ubacio se u priču i Baki.

Za to vreme Bata je svojski ribao trem ispred ulaza u kuću. Peja koji je zadužen za kuhinju pozvao je Baneta i Ekrema da dođu. Da bi im pokazao svoje “otkriće” – kafu! Odmah je skuvao turu za umorne “radnice”.

- Sedi Ekreme ako si za kafu?
- Odakle vam crna kafa?

Izvor: Smedia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Borko: Katarina ima ponašanje pijane prostitutke

Vi­de­li smo da je vre­dan, ra­dan, po­zi­ti­van, ali oči­gled­no ni­je imao ono „ne­što“ što bi ga na ima­nju za­dr­ža­lo. Pre­ma Bor­ko­vim re­či­ma, „Far­ma“ je pot­pu­no je dru­ga­či­ja od ono­ga što je on oče­ki­vao.

– Ve­li­ka je raz­li­ka ka­da si unu­tra i ka­da gle­daš pre­ko TV-a. Ma­ri­jan Ri­sti­če­vić me je odu­še­vio, pra­vi je srp­ski do­ma­ćin, Aca Ilić je le­gen­da, dok je Ven­di osta­vi­la pot­pu­no dru­ga­či­ji uti­sak na me­ne od onog ko­ji sam imao o njoj, na­rav­no – u po­zi­tiv­nom smi­slu.

Ko na „Far­mi“ ima tak­ti­ku a ko se fo­li­ra?

– Ne­de­lju da­na je krat­ko vre­me da bih mo­gao da imam pra­vu sli­ku o to­me, ali sam pri­me­tio da se Ba­ki po­na­ša te­a­tral­no čim po­mi­sli da ga sni­ma­ju.

Mno­gi sma­tra­ju da Eva že­li se­be da pred­sta­vi kao „ba­bu ko­ju ni­ko ne vo­li i ne po­štu­je“. Ka­kvo ti mi­šlje­nje imaš o njoj?

– Naj­po­tre­sni­ji mo­me­nat na „Far­mi“ za me­ne je bio ka­da je Eva pla­ka­la. Bi­lo mi je do­sta muč­no jer ne vo­lim da vi­dim že­nu ka­ko pla­če. S dru­ge stra­ne, ona je že­na ko­ja vul­gar­no­sti iz­go­va­ra kao da je re­kla „da­nas je lep dan“, uz osmeh. Pr­vi put kad sam čuo ta­ko ne­što, bio sam zbu­njen, a ka­sni­je mi je bi­lo sme­šno.

Da li, po tvom mi­šlje­nju, že­ni od 70 go­di­na pri­li­či da iz­go­va­ra ta­kve re­či?

– Ne pri­li­či že­ni da psu­je, ali, bez ob­zi­ra na sve, Eva mo­ra da se po­štu­je.

Ka­ta­ri­na se po­no­vo vra­ti­la na „Far­mu“. Da li mi­sliš da će iz­me­đu nje i Ire­ne po­sto­ja­ti kon­ku­ren­ci­ja zbog mu­ška­ra­ca?

– Ne znam, ali ve­ru­jem da će se Ire­na po­sve­ti­ti Ste­fa­nu, jer mu je bli­ža, a da će Ka­ta­ri­na re­gu­li­sa­ti od­no­se sa Ba­ne­tom i Ba­ki­jem. Mo­že da se raz­vi­je ri­va­li­tet, ali ka­sni­je.

Ka­kvo mi­šlje­nje imaš o Ka­ta­ri­ni?

– Ka­ta­ri­nu sam imao pri­li­ku da vi­dim jed­no ve­če ka­da je pet mi­nu­ta bi­la sa Ba­ne­tom, pa na­red­nih pet sa Ba­ki­jem. To mi je li­či­lo na po­na­ša­nje pi­ja­ne pro­sti­tut­ke u ne­kom klu­bu. Mo­žda je ona do­bra, ali je, na­ža­lost, osta­vi­la ta­kav uti­sak.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ovaj Baki na Farmi moze da kresne samo Evu  Smiley 1
Ili nešto od rogate stoke.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Repera služi stara garda – Zlata i Ekrem!

Gazda “po nasleđu” izbačenog Borka iz “THC La Familije” pohvalio je sve farmere, rekavši da su bili vredni u izvršavanju zadataka. Pitanje je da li bi se Zadruga i Proka složili sa njim…
- Svi smo jednaki i ravnopravni ovde, ne želim da bilo koga nazivam slugom, posebno ako je neko stariji od mene – rekao je Stefan i nastavio: - “Prvi sluga će mi pomoći da se snađem na pijaci, i to je Zlata. A drugi sluga je brat Ekrem“, rekao je gazda.
- Malo sam iznenađena, mislila sam da će možda odabrati nekog mlađeg, ali drago mi je jer postoji šansa da odem kući, hvala ti. Da nam nije zabranjeno da tražimo štapiće, tražila bih da me izbacite. Daće Bog da idem kući - rekla je Zlata.
- Ne bih imao šta da dodam, moramo zakonski da budemo gazde i sluge. Vrlo je on dobar momak, razumiješ, znam ja to. Taman da odemo do pijace, malo hrane da donesemo, nemamo dovoljno. Nije mi krivo što sam sluga - rekao je Gospoda. Gazda se kasnije izvinjavao Zlati, koja ga je uveravala da je status sluge “ekstra”.   

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Gde je sada Slatkis da nam ponovi kako je Baki primerak alfa muskarca?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2026, 09:36:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.