Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 23:34:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 883197 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Alcatel One Touch
Pre neki dan gledam malo pod narkozom Farmu i cudim se kad je uso Bora Corba  Smile
Posle vidim nije on nego Zorana  Smiley 1
A moja keva koja ne gleda Farmu nego slučajno vrtela kanale kaže "ko je ona debela u plavoj kosi"   Smile
  A jel pod narkozom? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Našli PlayBoy kod Ace Ilića

Eva i Marijan su bili u kuhinji. Razgovarali su o zdravlju.Marijan se požalio na svoje zdravlje. Eva mu je ponudila rakiju, medjutim, on je rekao da ne sme pije i da mu je hladno. Zatim mu je donela termo čarape.
Polako su se probudili i ostali farmeri. Aca je prokomentarisao da je Marijan lošeg zdravlja.

Ekrem je u bašti pričao o „pametnoj ženi“. Naime, kako je on rekao, kamioni su prolazili kroz šumu u kojoj su žene brale borovnice. Nisu smele da zaustavljaju kamione da hi voze jer su se plašile kamiondžija. Jedna je bez problema zaustavljala, i svaki dan se vozila do posla dok su ostale pešačile. Ona je, kako je Ekrem rekao, ispala najpametnija. Zatim je rekao da posle priče sledi „coffee time“.

Baki i Katarina su radili u bašti. Katarina je tvrdila da zna da kuva, ali ne za toliki broj ljudi. Nastavili su razgovor o tome kome će Katarina dodeliti štapić. Baki je smatrao da nije fer dati štapić Jasmini Ani. Uveravao je Katarinu da se on neće ljutiti ako mu ona da štapić, da će izdržati i da će je čekati napolju.

Natalija i Bane su sedeli na ogradi zagrljeni. Renato se našalio da će se Natalija razvesti kada izadje napolje. Natalija je rekla da ona ne voli mladje muškarce već starije. Bane joj je rekao da je onda Peja pravi muškarac za nju.

U kuhinji su Vendi, Sanja, Jasmina i Eva. Eva je pričala o tome kako je primetila da Ekrem koristi svaki trenutak da pije. Eva je tvrdila da ga je Hasan „čuvao“ da se ne bi napio. Vendi je dobacila da ga je čuvao od samog sebe.

Baki je došao kod Vendi i seo pored nje. Nasmejao se, što je zbunilo Vendi. On je pitao da li je ok, a ona mu je odgovorila da nikada nije bila „raspoloženija“. Pridružili su im se Marijan i Jelena. Vendi je pitala Jelenu šta bi Marijanu moglo da fali na Farmi. Jelena je odgovorila da je to vrlo verovatno neka žena.

Aca i Peja su kod kazana. Aca se požalio Peji da su mu časopisi, koje je navodno Jasmina Ana pronašla ispod njegovog kreveta, zapravo podmetnuti. On je priznao da je za svaku igru, ali je drugo kada ga neko gadja u čast i dostojanstvo.

Pridružio im se Ekrem. Sanja ga je pitala da li se seća šta je pričao u snu prethodne noći. Odgovorio je da ne zna. Jasmina je dobacila da je Ekrem sigurno pričao na engleskom. Ekrem je zaključio da Aca izbegava da radi.

Vendi je u kuhinji pričala Sanji kako je Eva pronašla časopis kod Ace dok je čistila. Priznala je da je priču izmislila i da časopis zapravo ne postoji, ali da ona želi da se zabavi malo.

Izvor : Zvanični sajt Farme

Vendi prozivala Anu Nikolić

- Ta pevačica juri bogataše, ali nisu ni oni „indijanci“, pa uvek ona ispuši. Iako je nije imenovala, Vendi je nagovestila da se radi o Nikolićevoj jer je prepričala da se ova nedavno prepucavala u medijima sa bivšim momcima.
Ana Nikolić je kada smo je pozvali rekla:
- Nemam komentar i ne znam zašto ste baš mene prepoznali­ – izjavila je Nikolićeva.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Farmeri terali Ekrema da pije rakiju!

Čim je „vesela“ spravica za pečenje rakije stigla na seosko imanje u Lisoviću, zvezda interneta je svojski navalila na „vatrenu vodu“. Dok su ga Vendi Vukelić i Limen nagovarali da uzme još koju, Eva Ras je kao „glas savesti“ pokušavala da ga urazumi i natera da prestane da pije, brojeći mu čašice rakije koje je sručio niz grlo.

- Ekreme, prestanite, dosta vam je! Popili ste čak pet čaša! Ne želim da govorim s vama uopšte dok budete pili – molila ga je Eva, ali nije vredelo.

Veseli farmer je i pre ovog gafa s rakijom pokazao da ima i te kako dobar cug pa je tako demonstrirao i koliko piva može da popije, a ni vino mu nije mrsko. Neke novine su objavile i da se veče pred ulazak na farmu „olešio“ od alkohola kod Tome Pantersa. Sve to prilično je čudno, ako se ima u vidu da muslimanska vera zabranjuje konzumiranje alkohola.

Možda sve to ima veze i sa tim što vlasnik hita „Kuća-pos‘o“ poslednjih dana dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću jer mu porodica mnogo nedostaje. Naime, iako to pravila ne dozvoljavaju, Ekrem je navodno molio zadrugu da izađe obećavajući da će se brzo vratiti.

I test koji je pred ulazak uradio pokazao je da će teško podneti razdvojenost od porodice, ali niko nije očekivao da će tako brzo početi da krizira.

Svetlana Tot nevenčana supruga Li Mena: Nikolina bivša je izmislila trudnoću!

Svetlana Tot, nevenčana supruga kontroverznog rokera i učesnika treće sezone „Farme” Nikole Kostića – Li Mena, otkriva za Press da je priča o navodnoj izgubljenoj trudnoći njegove bivše devojke, pevačice Suzane Bogdanović, koja se desila pre 10 godina, u stvari samo marketinški trik.

- Između mene i Nikole nema nikakvih tajni. Za četiri i po godine, koliko smo zajedno, saznali smo sve važne detalje jedno o drugom. Ali ta priča je čista fikcija jedne osobe radi lične prezentacije. Istina je da su bili u vezi. On je tu devojku izabrao za pevačicu, tako ju je i upoznao, a iz toga je proizašla veza. Nikola ju je kasnije ostavio i otišao u London. To je, prosto, priča ostavljene žene, koja uz to hoće reklamu. Ona je nebitan lik u njegovom životu – tvrdi pevačeva saputnica.

Svetlana otkriva da Li Men iza sebe ima jedan brak, a njegova bivša supruga i devetogodišnja ćerka žive u Londonu. Nikola sada živi u Novom Sadu sa Svetlanom i njenom 12-godišnjom ćerkom Anabelom.

- On ima drugarski odnos sa mojom ćerkom i ona jako ceni njegovo mišljenje. Sada je u takvom uzrastu kada je najviše zanimaju moda i muzika, pa joj Nikola sa interneta skida pesme i spotove. Istovremeno, on svakodnevno obavlja obične kućne poslove i vrlo je sposoban. Esteta je i jako pedantan, iako tako ne izgleda na prvi pogled kada čovek vidi njegov opušten stil. Mi živimo vrlo zdravo, tako se i hranimo. Pijemo samo kvalitetno crno vino i redovno idemo u teretanu – kaže Svetlana.

Li Menova životna saputnica ističe da kontroverzni pevač ne voli agresivno ponašanje i da je tuča do koje je umalo došlo između njega i Andrije Đoganija Bakija posledica agresivnosti ovog drugog.

- Jasno je da je Baki sam isprovocirao taj incident i bez ikakve potrebe nastupio vrlo agresivno. On nije razumeo šta je Nikola hteo da mu kaže. Ali sada je to prošlo, pošto su njih dvojica izgladili odnose – kaže Svetlana.

Kada je Li Men ušao u „Farmu”, u javnosti su se pojavile njegove gole fotografije sa snimanja seksi editorijala za magazin „Striptiz”. Svetlana za Press kaže da joj ne smeta što se njen suprug svojevremeno obnažio za javnost.

- Ja sam upoznata sa svim detaljima njegovog života, pa i sa tim. Taj „Striptiz” sam videla davno i ne vidim u tome ništa negativno. On je u jednom trenutku svoje karijere procenio da to ne može da mu škodi, a i nije bio u ozbiljnoj vezi. On je protekle četiri i po godine postao ozbiljan porodičan čovek – kaže Svetlana Tot.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Nikola je u drugom planu na „Farmi”!

Svetlana kaže da ne sumnja da će Li Men opstati na „Farmi”, ali da su sada u prvi plan istaknuti ljudi koji su skloni tračarenju i svađama.

- Volela bih da što duže ostane tamo zbog svoje karijere, ali, s druge strane, i da što pre izađe pošto je u onakvom okruženju. Za većinu sadašnjih učesnika, oni sa prethodne „Farme” su pravi intelektualci. Istina, tamo ima nekoliko ljudi koji su normalni i s kojima Nikola može da razgovara, ali ti razgovori se ne prikazuju. Uglavnom se emituju tračevi i priče o tome kako se pravi kupus ili sarma. Ne mislim da on treba da bude u centru pažnje, ali jednostavno Nikola je sada u drugom, trećem planu, a nezanimljivi likovi su dospeli u prvi plan zbog nekih situacija koje su inače dosadne. Ipak, optimista sam, i verujem da u ovoj zemlji ima dovoljno ljudi koji će prepoznati kvalitet, inteligenciju i nenametljivost – kaže ona.

Izvor: Press

Svađe između Vendi i Zorane

U „Farmi“ je na pomolu novi okršaj. Od kada je ušla na imanje Vendi nije krila da oseća animozitet prema Zorani Pavić, o kojoj je govorila na vrlo ružan način. Sa druge strane, Zorana nema nikakve emocije prema Vendi, niti želi da se bavi njenim likom…

- Ne mogu da kažem ime i prezime te osobe, osim što mogu da je nazovem mečkom. To je štetočina koja zrači negativnom energijom – ispričala je Vendi i dodala:

- Ona je upakovana u egoizam i lukavost. Kombinacija gluposti i poluznanja, nedostatak šarma, elegancije i ljudskosti… – ređala je reči Vendi, iako se poenta tih njenih misli uopšte nije mogla naslutiti.

Sa druge strane, Zorana je kratko objasnila:
- Meni Vendi uopšte ne smeta, mi samo nismo komunicirale otkad je ušla. Ja problem nemam i komuniciraću sa njom ukoliko ona bude komunicirala sa mnom. Ne važim za osobu koja reaguje na tu vrstu provokacije jer smatram da je besmisleno reagovati i nekome pružati besplatnu reklamu. To su načini za skretanje pažnje u kojima ja ne želim da učestvujem – objasnila je Zorana.

Inače, Vendi je ranije u javnosti često govorila protiv Zorane, a i pre ulaska u farmu je nekoliko puta izjavljivala da će joj ova pevačica biti veliki protivnik. Vendi je inače i priznala da Zoranu uopšte ne poznaje, pa nikome nije jasno zašto je ne voli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Biljana Jeftić: Aci su podmetnuli PlayBoy!

Iako su ga farmeri označili kao osobu koja je na imanje bez znanja organizatora unela „časopis za muškarce“, njegova supruga kaže da nema nikakve šanse da je uneo magazin s golišavim ženama.

- Nisam to videla jer sam bila na putu, nastupala sam na Zlatiboru, ali sam čula da mu je pripisano da je uneo časopis za muškarce na imanje, što je protivno pravilima zadruge i rijalitija. Tvrdim da je to nemoguće jer to nije na njegovom nivou, čak je van pameti diskutovati o tome.

Nikada mi ne bi palo na pamet da može da čita tako nešto. Naravno, veoma mi je čudno što su baš kod njega to pronašli, pogotovo što je u srećnom braku, a nedavno smo proslavili (doduše odvojeno) i godišnjicu – kaže za „Alo!“ Biljana Jevtić.

- Pretpostavljam da su to učinili da bi ga malo protresli, razmrdali, naterali da se iznervira, jer vide da je veoma blag i pitom čovek. Pri tom i psihički stabilan. Ali eto, uspeli su. Čula sam da se baš potresao jer ga je Marijan napao da je časopis njegov! Ipak mu nije bilo svejedno, bez obzira na to što se trudi da ga loše stvari u životu ne dotiču – objašnjava naša sagovornica.

Iako su farmeri satima raspravljali ko je i zbog čega uneo takvo štivo na imanje, na kraju se ispostavilo da je reč o najobičnijoj buvi koju su pustile Vendi i Eva Ras (koja je tvrdila da je pronašla časopis u spavaćoj sobi), da bi izazvale svađu među takmičarima.

Eva Ras je nova gazdarica

Kako Alo saznaje iz izvora bliskog produkciji, Renato Henc je za novog gazdu postavio glumicu Evu Ras, koja će narednih sedam dana voditi imanje…

Izvor : Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Uuu.. Playboy... teska i opasna literatura...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Pre neki dan gledam malo pod narkozom Farmu i cudim se kad je uso Bora Corba  Smile
Posle vidim nije on nego Zorana  Smiley 1
A moja keva koja ne gleda Farmu nego slučajno vrtela kanale kaže "ko je ona debela u plavoj kosi"   Smile

Reci kevi da se kosa ne oblaci.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sony 
Marijan do pobede.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Steta ste je ispao ovaj Renato,delaovao mi je kao jedan od normalnijih tamo.Dokaz da Srbiaj ne voli normalne Smile
meni je vise delovao kao neko ko samo cuti i izbegava konflikte sa svima kako bi bio u dobrim odnosima sa svima, mozda je covek stvarno takav, al nisam ga gotivio, a i takvi "miroljubci" nisu interesantni sa souv, i zato je jedan pirke morao biti ubiven Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Baki (u priči od deset minuta): Jeo sam iz kontejnera

Baki Djogani je na Farmi dobio zadatak da neprestano priča deset minuta, pa je otpočeo svoju životnu priču.

“Od četrnaeste godine prošao sam trnovit put. Tata je bio kafanski čovek, kod kuće ga nikada nije bilo… Niko mi ništa nije dao, pa sam morao da jedem iz kontejnera. Sve sam muke prošao, a nisam postao narkoman” – kaže Baki.

Izvor: Svet plus

Sani Trik FX opet vara Nataliju

Otkad mu je žena otišla na Farmu, Sani funkcioniše pod parolom: Oženjen sam, kao momak živim! Tako se prošlog četvrtka obreo na humanitarnoj večeri u novosadskom klubu „Studio“, gde je pravio koktele atraktivnim obožavateljkama. Pod uticajem čašice, denser se baš opustio, pa je u neko doba noći uveo nekoliko devojaka u šank, gde im je održao javni čas „prljavog plesa“! Stiskavac je potrajao do duboko u noć, a očevici tvrde da se nastavio i u jutarnjim satima.

- Istina je da sam na poziv moje i Natalijine prijateljice izašao u klub „Studio“. Stvarno je bilo super i ne vidim ništa loše u tome. Natalija ima poverenja u mene i mislim da se ne bi ljutila da zna da sam bio u provodu. U Novom Sadu sam inače često zbog plesne škole koju tamo vodim, kao i zbog prelepih Novosađanki – rekao je Sani za Kurir.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 23:34:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.