Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2026, 09:14:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 883481 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Mmmm..ne bih da budem zla... ali...lepo se kaze -  "Gledaj majku, biraj cerku"...

Da kaže se: "Gledaj majku, biraj ćerku", ali isto tako to dete (10 - 11 godina) nije ništa krivo, devojčica nije mogla da bira ko će da je rodi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Ekrem izlazi Stankovic ulazi ... dolazim do dileme ... ne znam sta bi bilo gore , gledati ih zajedno ili da ipak jedan od njih ode  Smile

a da . luda ja . pa i ne gledam ako udje Stankovic  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Milance "prikriveni" ulazi. Pa to je sjajno, konacno cemo mu videti pravo lice Smiley (doduse ne znam da li bi to bilo dobro videti  Smile Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hrana se baca – farmeri su bahati (dan 26)

Eva se prva probudila, pa je odlučila da skuva kafu. I Marijan je ustao, i pridružio joj se u kuhinji. Razgovarali su o tome kako se hrana neracionalno troši. Marijan je rekao da toga više ne sme i neće biti.
Razgovarali su o Cobetu i njegovoj poštedi jer se požalio na bolove u stomaku onog dana kada su svi farmeri radili u bašti. Zamerio mu je jer ga je ovaj slagao da je dobio poštedu od Zadruge. Marijan je priznao da mu je bilo čudno to što je, pored navodnih stomačnih problema, Cobe uspevao da peva tokom celog dana. On ga je, kako je rekao, tri puta zatekao kako peva, dok su ostali farmeri radili.

U medjuvremenu se Zlata probudila i pridružila im se. Ćaskali su, ponovo, o tome kako se hrana razbacuje. Eva se požalila da u tramvaju, gde je niko ne poznaje, uživa više poštovanja nego na Farmi. Dodala je da ne bi mogla da sedne za sto da jede sa ostalim farmerima da nije Peje, jer je on jedini ne smatra „babom koja samo dosadjuje“. Ona je zaključila da su mladji pevači na Farmi da bi se afirmisali a ne riljali.
Eva je rekla da se iznenadila kada joj je Baki rekao da su dve kutije keksa, koje je doneo sa pijace, samo njegove. Njoj nije bilo jasno kako je on, kao sluga, mogao da prisvoji stvari koje je doneo sa pijace. Ponovo su se svi složili da se previše hrane baca, i da ne mogu da se ponašaju kao da im je prodavnica u komšiluku.

Ekrem je dao svoje stvari Tini kako bi ih oprala. Jovana mu je rekla da sledeći put da njoj. Ona je priznala da razume da je muškarcima teže jer oni to sigurno nikada ne rade kući. On joj je zahvalio. Jovana je zatim pohvalila Ekremovu kafu, rekla je da je kafa baš onakva kakvu voli da pije.
Ekremu i Jovani se pridružio Aca. Razgovarali su o zadatku koji su dobili prethodnog dana. Aca je zaključio da je velika stvar dobiti mogućnost da deset minuta pričaš o sebi. Zorana, Renato i Bata su prema Acinom mišljenju dobro govorili. Prokomentarisao je da je ostalo bilo jad i čemer. Ekrem i on su mislili da je u pitanju neki fizički posao bio u pitanju, pa se nisu ni prijavili. On je rekao da je poenta cele igre da farmeri čuju šta ostali imaju da kažu, jer farmeri nisu imali dobru medjusobnu komunikaciju.

Evu je zanimalo ko je ta Banetova devojka glumica. Ona je to upitala Jovanu. Ona joj je odgovorila da joj Bane ništa nije rekao. Dodala je da je ona neka poznata glumica, ali da je nije prepoznala.

Zlata i Natalija su se raspravljale u kuhinji. Natalija je primetila da je Zlata drugačija prema njoj od onog trenutka kada je Zlata rekla da bi i druge žene trebalo da udju malo u kuhinju i da se uvere da to nije lako. Natalija se tada uvredila jer je tom izjavom rečeno da one ništa ne rade. Naprotiv, Natalija je tvrdila da one rade isto koliko i druge žene na Farmi, samo napolju. Natalija je dodala da je prevazišla takvo ponašanje, ali da izgleda Zlata nije. Natalija je samo želela da joj kaže da nema potrebe da se tako ponaša prema njoj. Zlata nije želela da sluša to tvrdeći da se ona nije prema njoj nimalo promenila. Zlata je rekla da je pomislila da je Natalija prilikom tazgovora bila vrlo cinična.

Ekrem je razgovarao sa Bakijem, Pejom i Acom o izbacivanju. Ekrem je rekao da bi mu bilo teško da ostane na Farmi dva i po meseca i da ga tek tada izbace. Kako je rekao, njemu je mnogo lakše da ode sam odmah. Baki je rekao da neće učiti. Bane se predomislio pa je rekao da će ipak učiti zbog ćerke, da ga ne bi bilo blam zbog neznanja. Ekrem mu je predložio da nauči pet pitanja, što će, kako on smatra, biti dovoljno. Vendi je prekinula njihovu diskusiju, pa je zatražila od Ekrema da joj pogleda u šoljicu od kafe. Ekrem je rekao da će uskoro biti „friškog novca“ za nju.

Izvor : Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
U duelu Jasmina Ana i Renato Henc

Farmeri su u duel poslali Jasminu Anu, a publika više ne bi želela da gleda Renata Henca. Pre izbora dueliste, farmeri su Batinoj ćerki Sari čestitali rođendan, a on joj je obećao da se “više nikada neće razdvajati ovako dugo”. Novi farmer Čeda je otvorio izbor dueliste i svoj štapić Jasmini, kao i Ekrem, Zlata, Jelena...
- Baki je moj najbolji prijatelj. Baki je tu sa nama i nekako mi je prirastao srcu. Nismo te dovoljno upoznali… – bila su “opravdanja” farmera za slanje Jasmine u duel. Sanja i Tina su ipak svoje štapiće dali Bakiju “jer to i onako ništa neće promeniti”.
Cobetu su se noge tresle koliko mu je bilo neprijatno, jer mu je Jasmina kao majka, a Baki kao brat, ali je svoj štapić ipak dao “majci”, kao i Renato iako mu je književnica “otkriće godine”.
- Meni je stvarno žao, ja moram da branim moj stav. Da sam neke stvari znao Jasmina ne bi bila sluga – rekao je gazda i Jasmini dao svoj štapić.
- Očekivala sam da ću u duel, jer Baki mnoge poznaje i od ranije – bio je njen komentar.
Nakon toga, Ognjen im je saopštio da su opet bili loši policajci jer nisu otkrili da je Ekrem bio na tajnom zadatku – da Bakija nauči engleski. VIP seljaci su mislili da je to gazda Marijan i da mu je zadatak bio da krade stvari po kući.

Izvor : Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15

Mmmm..ne bih da budem zla... ali...lepo se kaze -  "Gledaj majku, biraj cerku"...

Da kaže se: "Gledaj majku, biraj ćerku", ali isto tako to dete (10 - 11 godina) nije ništa krivo, devojčica nije mogla da bira ko će da je rodi...

Ne osecam simpatije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Renato...pih baš sam mislila da ima veće šanse kod ljudi napolju Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 23:26:54 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Glumica i spisateljica Eva Ras konačno je dočekala da na ’Farmi’ priča o svojoj omiljenoj temi – seksu.

70-godišnjakinja je do sada u nekoliko navrata pokušavala da neki razgovor navede na vođenje ljubavi, a u tome je uspela tokom jučerašnjeg rada na njivi.

Dok su farmeri radili, samo se čekalo ko će prvi progovoriti o provokativnoj temi, a čim je čula reč na ’s’, Eva se osmehnula i odmah počela da se šali i zasmejava sve ostale.

Smeh je prestao kada je otkrila detalj iz svoje intime – da već tri decenije nije imala seks, tačnije otkako je ostala bez muža Radomira Stevića Rasa.

„Ja sam stavila katanac na pi..u pre trideset godina. Opustite se, ljudi, na njivi, ovo je jebačka zona. Bane bi trebalo da dođe ovde. Mora da bude seksa na Farmi, pa njiva je za seks,“ rekla je glumica, koja se, kao i gledaoci, nada da će se neko uskoro prepustiti strastima.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
šteta što nisi još negdje stavila katanac Smiley 1
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ova katarina ne da je glupa ko kurac, vec je glupa ko pet kuraca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2026, 09:14:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.