Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Okt 2025, 01:12:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 823064 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Hvala Sandra i Monk na odgovoru za Sanjino plakanje.  Smile

Meni više Ekrem i nije za sprdnju, koliko mogu da vidim s obzirom da jako malo i sporadično gledam farmu, Ekrem je stvarno čovek ograničen ali nije zao i pokvaren (možda grešim, stvarno mnogo malo gledam). Nekako mi je bljak da se sprdam sa takvom osobom. Da je neki pokvareni skot sprdao bih se sa njim sa zadovoljstvom, ali ovako mi je bljuv, ipak je živ čovek nije Homer Simpson.

A i brate ja stvarno ne volim slatkiše i vrlo ih malo i retko jedem. Jedna od stvari koje sam baš voleo ponekad da pojedm su palačinke sa eurokremom i džemom od kajsija ili sa eurokremom i slatkim od višanja marela, a sad kako stvari stoje, teško da ću skoro poželeti da jedem eurokrem.

a zašto Sandra?? uhvatila sam samo onaj dio kad je rekla da se uvijek zaljubljivala u pogrešne muškarce,bili su uglavnom zauzeti..

Pa ako je uvek zaljubljena u za nju pogrešnu osobu to i jeste razlog da kaže kako nema sreće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pa normalno da joj je teško,ali ne mogu da je podržim nikako,iako mi je zbolja draga. taj oženjeni ima dovoljno ljudi iza sebe koji će biti povrijedjeni ako ona bude sa njim,tako da joj držim fige da ubrzo zavoli nekog slobodnog Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Možda je baš to i čini nesrećnom, možda ima problem da rastura nečiji brak, a ne može protiv svojih osećanja. U jednom trenutku je čini mi se rekla da se uvek zaljubi u zauzetog i da je to greh na njoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ima toga,naravno! mene je baš ubijedila jer se vidi da joj je  teško,a to je velika stvar jer bi bila nikakva kad bi se u takvo nešto upustila,a da je to ne pogadja,nego da gleda samo svoju stranu. te se stvari jednostavno dese i onda je bitno šta ti je više razvijeno,razum ili osjećajnost Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Sin Hasana i Zlate Miki Dudić: Lažu za brakove moje majke!

- Ne verujem u ono što sam pročitao! Zgrožen sam činjenicom da ljudi izmišljaju tako ozbiljne stvari. Moja majka je posle Hasana bila samo u braku sa Pejom, a Mirko Kodić nema veze sa njom. Mene je prosto sramota što porodica tog čoveka mora da bude umešana u bljuvotine koje neke ljudi izmišljaju. Ja se gospodinu Kodiću ovim putem izvinjavam, a moja majka Zlata će reagovati kad izađe na adekvatan način. Meni samo nije jasno kako neki ljudi imaju pravo da se tako ogreše i pišu laži – prokomentarisao je vidno iznerviran Miki za „Alo!“.

Izvor: Alo

Hasan napušta „Farmu“ zbog Zlate!

Pevač Hasan Dudić odlučio je da napusti imanje u Lisoviću ako njegova bivša žena Zlata Petrović bude izbačena ove nedelje.

Naime, farmeri su se šalili sa Hasanom i rekli mu da će on biti sledeći gazda, jer će Zlata verovatno napustiti rijaliti program. Odmah nakon tih reči, Hasan je saopštio kako će verovatno i on otići kući.

Izvor:Alo

Jelena Tinska razočarana ponašanjem Eve Ras: Sumnjam da Eva laže da ima rak!

Iako je u avgustu pokrenula peticiju za pomoć, revoltirana činjenicom da je glumici Evi Ras ukinuta porodična penzija koju je nasledila od pokojnog supruga, Jelena Tinska, balerina, pisac i članica Udruženja dramskih umetnika, sada kaže za „Alo!“ da je veoma razočarana glumicom.

- Doznala sam da gospođa Ras ima veliki trosoban stan i pitam se zašto ga ne proda i kupi manji za nju samu? Od ostatka novca mogla bi da živi savršeno do kraja života, umesto da se ponižava i prodaje svoje dostojanstvo na „Farmi“. Pružila sam joj podršku, verujući da je oštećena, sama, bez stana, bez mogućnosti da živi, ne znajući da je stambeno situirana i da ima spas. U toj peticiji koju smo sastavili Žarko Jokanović i ja iznad svega smo se borili za esnaf, za sve ljude iz umetnosti koji su kad siđu s dasaka koje život znače, zaslužili dostojanstvenu starost – kaže Jelena Tinska za „Alo!“

Naša sagovornica sumnja da je poznata glumica uopšte bolesna.
- Ukoliko je bolesna, ima od čega i da se leči i da stekne kapital – prodajom trosobnog stana u skupom kvartu Beograda. Meni je žao ako je Eva Ras bolesna, ali neko ko ide na hemioterapiju, pod jedan – otpadne mu kosa, pod dva – ne sme na sunce, a Eva nam je baš preplanula. Pod tri – bolestan čovek nema snage ni za šta, a kamoli za život na farmi ili za hodanje nekoliko sati dnevno. Dakle, bez ikakvih insinuacija, pitam se ko je ovde lud – kaže Tinska, koja o „Farmi“ i Evinom učešću u tom rijalitiju misli sve najgore.

- To su VIP – V(eoma ) I(zgladneli) P(rostaci). Dakle, sve moj do mojega, a niko poznat. Mislim da je dostojanstvo skuplje od cene za koju se prodaje na farmi i da je časnije crći nego se prodati. I meni su nudili honorar od 2.500 evra nedeljno, i to da uđem zajedno sa šest mojih pasa i čovekom koji ih čuva! Odbila sam, radije bih radila po kućama, nego da prodam svoje dostojanstvo – zaključuje naša sagovornica.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jelena Tinska brani esnaf i umetnost  Smile  Smile  Smile

Nego...od kog raka boluje (  Smile ) Eva Ras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Zorana je , izgleda , zena koja nije imala srece u zivotu  Smile

Сама је крива... Екрем ће да је изведе на прави пут! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

Nego...od kog raka boluje (  Smile ) Eva Ras?

Dojke, ali to je operisano i sanirano, a pošto je ona u godinama kad horoni miruju, može se nadati prirodnoj smrti kad joj dođe vreme. Starački rakovi uglavnom nisu problem.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
koje je nacionalnosti renato henc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
koje je nacionalnosti renato henc?

Мађар/Словак/Чех/Бугарин/Румун/ЈужноАфриканац/Србин Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Okt 2025, 01:12:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.