Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:20:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 868280 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Финалисти су добили добру кинту за ова три месеца... Мада мислим да ће Фецеа, Мацу и осталу багру више шамарати него тапшати по рамену... Најбоље је прошла Драгана, која је за сам улазак узела 20.000 жидова, а по недељи је добијала још 1000 еура... Е сад, да ли неко зна колико је тачно Драгана била на Фарми!? Колико видим чак и да не победи она ће најбоље проћи од свих, верујем да ће јој наћи неки посао водитеља или неки други...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
svima nama trebaju pare,ali ovi finalisti sto pricaju stvarno je jadno i bedno uvlacenje!
onaj firci bi zaposlio ljude,ona zorica bi ulozila u fondaciju za decu bez roditelje a svoju ostavila odavno Smile Smile
bilo bi dobro da je milos kvalitetniji covek pa da mu se radujemo nagradi,jeste lazov,manipulator i naporan covek
al mislim da su firci i maca mnogo gori od njega .
oni moraju da mrze nekoga iz nekog nepoznatog razloga ,kao sto su onog dejana mrzeli (kralja ) Smile
mina je slihtara i preterano dosadna ,hvali sebe gore nego onaj raka......
dragana je fino vaspitana ,a tu je i njena lepota na koju su svi ljubomorni  Smile
ako smo dozvolili da nam zemlju vode ovakvi politicari
nek pobedi jedan milos bojanic Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Dođem sa sjajnog koncerta, a na temi Farma ništa novo. Smile Par normalnih likova radi uzaludan posao, ali svaka čast na istrajnosti. Dile, Kul, Šaka, Isaković i još par vas, veliki rispekt. Ostale neću da komentarišem, nema nikakve svrhe. Jadni smo mi kad su govedo, Pišolina i Balerina nekakve veličine i uzori. Smile Smile

Braćala idemo dalje, nema mesta sumornim mislima. Priznajem, i mene je u jednom periodu malo uzdrmala situacija oko ovakve i ovolike podrške onom nečoveku i njegovim satelitima, ali znaš šta me teši?

Kao prvo, rezultati ove ankete gore, i na nekim drugim forumima vezanim za Farmu. To su glasali ljudi koje znam, ljudi čiju sam sposobnost i pamet već imao prilike da vidim i proverim. U anketi gore je sve kako treba.

Ovde je Govnarić imao podršku samo 2 čoveka, koji su skupa sastavili 4 bana zbog vređanja i nepoštovanja. Ljudi koji su mislili drugačije su se barem trudili da razgovaraju argumentovano. Od ljudi koji ne podržavaju govno nisam čuo pokliče tipa "udri, zgazi, slomi..." Dakle, nismo baš svi zaglavili u srednjem veku  Smile

Znam da je gomila ljudi koja je glasala za govno to radila jer im treba da on bude potvrda njihove vrednosti. Jer su isti kao i on, u ratu bez skrupula sa svima oko sebe, i zato im treba Miloševa potvrda, kao dokaz toga da su u konfliktu sa okolinom jer su od nje bolji  Smile A gomila nas, koji mislimo drugačije, osim verbalne podrške, nismo se mnogo aktivirali.
Danas ću da bacim nekih 500 kinti, glasaću... mislim da će to biti Maca, jer mi nekako deluje kao jači pik. Nije to neka velika para, a kupiću sebi duševni mir.
Neka se i Saša Popović ovajdi od toga, džaba mu - ostaće mali i nikakav...
Neka pobedi neko od goveđeg trojca, biće kao u narodnoj pesmi
"Teška je to, teška kazna... Svega imaš, a duša ti prazna"...

IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Estrada o Bojaniću: Jedni ga kude, drugi hvale!

Za večeras je zakazano finale „Farme", a Miloš Bojanić i dalje drži prvo mesto favorita za pobedu! Dok ga jedni podržavaju i dali bi i poslednji dinar na njegovu pobedu, drugi osuđuju njegovo ponašanje i rado bi mu videli leđa. Slično mišljenje vlada i među Miloševim kolegama. Era Ojdanić, Nada Topčagić i Zlata Petrović zdušno navijaju za njega, dok Sinan Sakić i Ljubiša Stojanović Luis kažu da je Bojanić ostavio lošu sliku u javnosti.

- Iako je rekao da sam u „Velikom bratu" iz Lepe Lukić iscrpeo svu duhovitost, navijam za njega! Miloš je vrlo lukav i poznaje psihologiju ljudi s druge strane ekrana. Prvih mesec dana je ćutao i posmatrao, a sada ih sve nervira. Želeo bih da pobedi - kaže Era, a Zlata dodaje:

- Svaka mu čast! On jedan borio se protiv njih 15, pa to nije normalno! Da sam tamo sigurno bih udarila Firčija, čak i da zbog toga završim u zatvoru. Miloš se najbolje pokazao i treba da osvoji glavnu nagradu.

Nada Topčagić objašnjava zašto je Bojanić njen favorit.

- Miloš je favorit jer je žrtva! Jedino mi smeta što pokušava da se druži sa onima koji ga ponižavaju. Navijam za njega, a Maca me potpuno razočarao - kaže pevačica.

S druge strane, ima i onih koji osuđuju Miloševo ponašanje na „Farmi". Sinan Sakić nije birao reči kojima je opisao kolegu.

- Hoćete da vam kažem iskreno šta mislim o Bojaniću? On je najveći idiot koji postoji na zemaljskoj kugli. Čovek sam koji nikada nije loše rekao za kolegu ili nekog drugog čoveka, ali on samo neka mi priđe, odvalio bih mu glavu. Kada ste u situaciji da oko sebe imate 17 ljudi i da dođete do toga da vas ne voli niko od njih, onda stanete ispred ogledala i upitate se da li ste normalni i da li je sve u redu - rekao je Sinan.

Nešto blaži bio je Luis.

- Neko ko za sebe priča da je umetnik ne može tako da se ponaša. Ono malo što sam video bilo mi je dovoljno da više ne poželim da gledam „Farmu" - kaže Luis i dodaje da je njegov favorit Dragana, jer je njegova bivša supruga tetka ove balerine.

Izvor: Press

Nemanja u depresiji: Presela mu Farma, Popović ga otkačio

Nemanja Stevanović pao je u depresiju nakon što je u sredu veče izbačen sa „Farme! Pevač, koji je po napuštanju rijalitija na nekulturan način odbio da komunicira sa medijima, saznao je da Saša Popović namerava da ga izbaci iz produkcije „Grand”! Kako saznaje Press, Nemanja je juče pozvao Popovića i pokušao da izgladi odnose.

- Saša je besan na Nemanju i Milenu, jer su njih dvoje tokom boravka na „Farmi” pokazali nekulturu i nepoštovanje prema starijima. Kulminacija se desila kada je Stevanović u naletu besa svog direktora nazvao ćorom, kao i kada je nasrnuo na Miloša Bojanića preteći mu da će ga ubiti! – kaže izvor Pressa, i dodaje:

- Pošto je čuo od svojih roditelja šta je u emisijama „Narod pita” Popović rekao za njega i Milenu, Nemanja je pao u depresiju, pa je juče pozvao prvog čoveka „Granda”. Pokušao je da se izvini i objasni da su ga producenti „Farme” namerno predstavili kao ljubomornog i nasilnog mladića. Popović je kratko poručio Nemanji da mu se javi tek u septembru i da će tada odlučiti da li će on i Milena biti izbačeni iz „Granda”.

Međutim, sa druge strane, vlasnici licence „Farme” i televizije Pink Milica i Željko Mitrović odlučili su da podrže Ćeraniće bez obzira na odluku Saše Popovića, pa nije isključeno da, ukoliko budu izbačeni iz „Granda”, svoje muzičke karijere nastave u „Siti rekordsu”!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Finale farme: Bivši farmeri o pobedniku farme

Mirjana Božović: Navijam za Minu
- Volela bih da pobedi žena i neka to bude Mina. Ona je veoma radna, vredna, iskrena, i mislim da je ono što jeste. I kada je temperamentna, i kada burno reaguje, to je ona.

Radovan radović Raka: Neka pobedi Maca ili Firči
- Voleo bih da pobede Zorica, Firči, Maca, ali nikako Dragana, Mina i Miloš. Maca i Firči su pokazali da su pravi ljudi, i sve negativno što je dolazilo od njih je isprovocirana reakcija.

Iva Smiljanić: Vreme je da pobedi žena
- Nemam favorite i niko se po mom mišljenju nije specijalno izdvojio, tako da ne navijam ni za jednu osobu, ali iskreno mislim da će pobediti Mina. Volela bih da pobedi žena.

Ivan Ivanović Đus: Maca i Firči su jedinstveni
- Trebalo bi da pobedi ili Maca ili Firči zbog toga što su jedini koji žive ovaj život u trenutku, ne igraju ni po čijim pravilima, kreativni su, imaju smisla za humor.

Nikola Sarić Sajko: Moj favorit je Maca
- Maca je moj favorit ali ne mogu da vam kažem zbog čega, to je nešto tajno, između nas dvojice (smeh). Mislim da on ima šansu da pobedi, nikada se ne zna šta će biti.

Biljana Sečivanović: Mini je novac najpotrebniji
- Koliko sam upućena u glas naroda, izdvajaju se Miloš, Dragana i Mina. Ako je već tako, volela bih da od njih troje pobedi Mina jer je njoj novac najpotrebniji. Ona gaji malo dete.

Big Mama: Glasam za Draganu!
Prošlogodišnja učesnica „Farme“ Svetlana Tanasić ovu sezonu ne prati redovno, ali ima stav o učesnicima.
- Koliko sam mogla da vidim, Mina i Miloš su najvredniji. Ja ću ipak glasati za kulturu, tako da je Dragana moj izbor – prokomentarisala je pevačica.

Viktorija: Favorit je Mina!
Pevačica Snežana Mišković Viktorija ne želi previše da komentariše.
- Moj favorit je Mina i to je sve što imam da kažem – rekla je Viktorija.

Toma Panters: Kladim se na Macu!
Frontmen grupe „Blek panters“ Toma Jovanović nam je priznao da će na kladionici uložiti novac na glumca Dragana Marinkovića Macu.
- Maca je moj glavni favorit! Mislim da na imanju ima dosta zla, tako da sam ja izabrao najmanje i zato idem do kladionice da stavim pare na njegovu pobedu.

Nigor: Miloš pobeđuje jer seljaci glasaju za njega!
- Nemam favorita u ovoj „Farmi“ jer smatram da se niko nije izdigao iznad situacije, već svi taktiziraju i gledaju kome da se priklone zbog koristi. Zahvaljujući seljačkoj publici, koja glasa za Miloša, on pobeđuje – rekao je Nigor.

Topalko: Miloš pobeđuje jer su ostali farmeri krivi za to!
- Moj favorit je bila Milena Ćeranić jer mi je drugarica i veoma je cenim i mislim da nije pokazala ni deo svoje ličnosti na način na koji je mogla. Da nije izašla ranije zbog obaveza, mogla je da pobedi i Marija Šerifović, ali je sada pobednik sigurno Miloš jer su ostali ukućani to omogućili – rekao je Topalko.

Vlada Stanojević: Pobeđuje Miloš!
- Pobediće Miloš, u to sam ubeđen, a ja bih voleo da to bude Mina ili možda Maca – rekao je Vlada za „Alo!“.

Pile: Dragana do pobede!
- Želeo bih da pobedi Dragana jer je ona jadna, dobra dušica među zverima na imanju – rekao je Pile.

Cakana: Žena do pobede!
- Nije mi bitno ko će da pobedi, samo bih volela da pobedi žena, Zorica Brunclik ili Mina Kostić. Smatram da je njima mnogo teže tamo, govorim iz iskustva, i zato neka žena već jednom pobedi – rekla je Cakana.

Ceca Ražnatović: Mina je čista desetka!
Najveća srpska folk zvezda Ceca Ražnatović je pre oko mesec dana javno podržala koleginicu Minu Kostić i pri tom je ostala do danas.
- Mina je čista desetka i volela bih da je vidim kao pobednika ove sezone – rekla je Ceca.

Izvor: Nezvanični sajt farme

Farma Srbija – finale: Mina i Miloš jure 100.000 evra

Iako se glasovi publike čuvaju u strogoj tajnosti, „Blic“ je juče od izvora bliskih Televiziji „Pink“ saznao da Bojanić ubedljivo vodi.

- Miloš je u petak imao duplo više glasova od drugoplasirane Dragane, te se očekuje da se upravo njih dvoje uz Minu bore za prvo mesto. Drugi nemaju šanse – kaže naš izvor.

Anketirani čitaoci „Blicovog“ portala kao pobednicu vide Minu Kostić. Ona, inače, poslednjih nedelja vodi u mnogim anketama, a prema „Blicovoj“ anketi u kojoj je glasalo 4.225 čitalaca, dobila je 1.045 glasova. Iza nje je, sa malim zaostatkom Miloš Bojanić sa 1.009 glasova, dok šanse ima i Dragan Marinković Maca kome su naši čitaoci dali 987 glasova.

I dok čekamo da vidimo ko će obeležiti ovu „Farmu“ koja, iako je bila gledana, nije nimalo bila primerena, trebalo bi podsetiti da neće samo pobednik zadovoljno trljati ruke. Novčane nagrade čekaju i ostale finaliste. Drugoplasirani bi trebalo da osvoji 50.000 evra, trećeplasirani 20.000 evra, četvrtoplasirani 10.000 evra i za poslednje mesto sledi utešna, ali ne tako mala nagrada od 5.000 evra. Na sve ove nagrade naravno dodajte i odgovarajuće honorare za svaku nedelju za ova tri meseca, koji iznose po nekoliko hiljada evra.

Finalisti bi u svakom slučaju trebalo da budu i te kako zadovoljni. A pitanje je da li će biti i gledaoci. Sudeći prema ponašanju takmičara ova tri meseca, nikako neće. Više od sto dana slušali smo i gledali vulgarnosti, prostakluk, uvrede, psovke, neprimereno i ponižavajuće ponašanje. Oni koji su se istakli mahom su se istakli onom drugom, lošijom stranom ličnosti. Oni mirniji su izbačeni, a retki su ti koji su uspeli da ostanu do kraja bez ijednog konflikta, ružne izgovorene reči, ili pogrešnog koraka. Laž, spletke, ogovaranja, pljuvanje i fizički nasrtaji su obeležili drugu sezonu „Farme“. Ovogodišnja farma je pomerila granice u dobrom ukusu i pokazala da je ponašanje koje ne zadovoljava ni najosnovnije ljudske norme, ipak, dozvoljeno. Posle svega, prvom će ostati pare, mnogima gorak ukus u ustima, a društvu da se bori sa zaostavštinom koju nam je ostavila „Farma“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Kenjas ko foka Zulufe.  Smile
Sto bre ti kad nisi materijalista i ne laktas se u zivotu da imas avione kamione , ne radis za lebac i salamu dnevno ? Tako bi imao svoj mir i nikome se ne zameras... govoris tiho i nosis psa sa sobom.
Bojanic trn u oku jer covek ima , kako je dosao do toga ...pa ukrao nije niti je bio funkcioner.A ti mi nadji jednog od bar njih 50 koji je lepim manirima,cestitoscu i vrlinama napravio pare ?  Na kojoj planeti, vi koji zagovarate neko postenje , zivite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
E lepo je rekao Nigor,seljaci nego sta!  Da ne glasaju zemlje van Balkana bilo bi mnogo neizvestnije,ovako neke tupave baje iz Australije,Svajcarske,odakle vec ce polsati poruka dovoljno da to ovo podneblje ne moze ispratiti.
Dragana druga?!?! Pa da li je moguce Smile Smile Smile Kako je narod slep pored ociju,dvoje moyda i najgorih sa Farme ce ladno uyeti prva dva mesta,kakvo ispiranje moyga su uradili to nije ydravo. Dragana nista ali nista nije pokayala da bi usla i u finale,samo je pratila ovedo i tracarila i sminkala se i bila lepo,jadno i bedno. Jedva cekam da se ova farsa zavrsi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Dođem sa sjajnog koncerta, a na temi Farma ništa novo. Smile Par normalnih likova radi uzaludan posao, ali svaka čast na istrajnosti. Dile, Kul, Šaka, Isaković i još par vas, veliki rispekt. Ostale neću da komentarišem, nema nikakve svrhe. Jadni smo mi kad su govedo, Pišolina i Balerina nekakve veličine i uzori. Smile Smile
lepo, znachi svi koji misle dugachije od vas nekoliko nisu normalni. mislim da ti ovaj komentar nije na mestu.
nije mi jasno o kakvim velichinama i uzorima prichash? ovde se bira ko je od preostalih farmera najmanje zlo i
ko je pokazao najmanje loshih osobina. bojanic, mina i dragana svakako nisu moralne velichine i uzori, ali mislih
li ti da neko treba da se ugleda na fecea i macu? osim macine duhovitosti (vecinom na tudj rachun) i feceove vrednoce shta su pozitivno pokazali i uradili? bojanic, fece i maca su imali toliko neukusnih ispada da
to nije vishe ni za prebrojati. ne bi se bash kladio ni na feceovu inteligenciju, koju ovde mnogi potenciraju, jer
da je bio pametan bojanic bi odavno ispao. kao shto bojanicevi glasachi gutaju sve shto im onaj servira, tako i
feceova i macina publika podrzava sve shto ta dvojica naprave. nema razlike izmedju ta dva tabora, ne zato shto
toliko vole one koje podrzavaju, vec zato shto mnogo vishe mrze one druge.
nije ova farma toliko bitna stvar pa da neko pomisli da ce srbija propasti i da ce nas hiljadu godina terati maler
ako pobedi neki milosh ili neki maca. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Ko jos gleda farmu?!?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Kenjas ko foka Zulufe.  Smile
Sto bre ti kad nisi materijalista i ne laktas se u zivotu da imas avione kamione , ne radis za lebac i salamu dnevno ? Tako bi imao svoj mir i nikome se ne zameras... govoris tiho i nosis psa sa sobom.
Bojanic trn u oku jer covek ima , kako je dosao do toga ...pa ukrao nije niti je bio funkcioner.A ti mi nadji jednog od bar njih 50 koji je lepim manirima,cestitoscu i vrlinama napravio pare ?  Na kojoj planeti, vi koji zagovarate neko postenje , zivite  Smile

Брате, што је најјадније они не схватају да нису сви људи исти,... Они као да још увек устају рано да би гледали цртаће, а уместо цртаћа прате Фарму... Смешно је то кад' им бациш удицу сви се окупирају тиме и причају неке глупости, као они "велики умови" пате за другачијом државом Smile Брате завршавају факултете 20 година, раде од 30, посао пре тога видели нису, и онда пљују људе који не бацају свој новац као они гласајући за неке магарце на Фарми Smile То је њихов проблем... Проблем је то што су они ти који гласају за свог фаворита, а он неће победити Smile Смешно је то када су њима узор и идоли неки тамо магарци са телевизије, јадно је то што мисле да су свима који другачије мисле идоли неки тамо Милош Бојанић, Драгана и Мина... Smile Људи, идоле не требате имати, али шта вама треба причати када нисте ни достојни приче, вама ако су идоли нека говна са Фарме, онда одмах скачи кроз прозор/са зграде... Палите се к'о млади мајмуни... Невероватно је то што сви исто реагујете, поделили сте Бурек на оне који су за Фецеа и на оне који су за Бојанића Smile Шта!? Правите селекцију Smile Понашате се као клинци, паљевине обичне... Опустите се, данас се ово завршава, после овога нема потребе да постоји тема Wink Ви касније лечите ваш его на некој другој особи, ако вам није јасно како неко као што је Милош Бојанић може да дође до финала и шансе да победи опет одгледајте фарму Smile Спрдате се са Бојанићем, а људи као што сте ви су га и дигли у висине Smile Кажем вам, опустите се, касније пишите неке књиге о Бојанићу Smile Упишите Филозофски... Да је Бојанић икада рекао да му деца попуше, да је пљувао на било који начин по нашој историји, по нашим Светим витезовима, био би ми трн у оку... Али није, то су радили други људи, тако да... Јебига... Можда у следећој Фарми победи ваш фаворит...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 11:39:58 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:20:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.