Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:02:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904932 puta)
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Ovaj koji je konponovao spicu ne moze da tuzi nikoag posto muzika za spicu ne moze da se zastiti autorsikim pravima...

Ja sva sreca nemam TV tako da cu da propustim Smile a i utakmica pocinje uskoro, imam RTS a nimam Pink..milina Smile
Pa jel imas ili nemas tv  Smile Smile
hehe imam satelitsku na kompu pa tamo imam RTS, a TV je prso jos od utakmise sa Ganom kad ga drug polio pivom i zaru borbe sa klationicarskim tiketom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Nikad nisam voleo ovakve, niti bilo kakve druge "show"-e.
Zato što nisu ni malo zanimljivi.
Ljudi se svađaju oko prevlasti, oko pobede, nekih moralnih vrednosti, a sebe kopaju, sve zarad zarade.

Ko zna šta se ustvari krije iza svega ovoga.
Možda se sve svodi na marketing, da privuče ljude, pa organizuju kojekakve "svađe", "pljuvanja", "udaranja", "prekide snimanja"...

Kvazi gospođe prelaze preko svojih moralnih načela i vređaju se. Sisate pevaljke se prave nevine, mirne, dobre duše. Matore drtine prikazuju pravu sliku jednog seljobera, koji nema pojma o življenju.

Ne uzbuđujem se, ama ič, što sve oni to rade, šta god radili, jer je sve to jedno veliko pozorište.
Uzbuđujem se što ljudi to gledaju, što primaju to k srcu, uče po modelu... Lošem modelu... Izveštačenom.

I da, na neki način to jeste skica srpskog portreta - gordost bez pokrića, ljubora, zavist, mržnja, agresivnost, senčenje autoriteta i nezahvalnost.

Ne bih ukidao ove "emisije". Neka idu, nek' ljudi zarađuju za hleb.
Preporučio bih onima koji ovo gledaju da se zapitaju:
Koja je svrha? Šta imam od ovoga?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630

Pazi ga ovaj 200 prdeza na sat sto svugde izvlaci kajmak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Citat
Ne uzbuđujem se, ama ič, što sve oni to rade, šta god radili, jer je sve to jedno veliko pozorište.
Uzbuđujem se što ljudi to gledaju, što primaju to k srcu, uče po modelu... Lošem modelu... Izveštačenom.

Pa vecina se ovde nervira bas tome.. Sto ce prosti ljudi koji ne vide dalje od nosa, uciti od Milosa, i sl.

Ne znam, ali  meni bi bilo triput gore da u okolini imam nekog kao Milosa, nego kako Fircija.. Mislim Firci, vredja dere se bezobrazan je al cini mi se da mi je lakse sa tim izboriti se nego sa pritajenim zlom kao sto je Milos.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
i sto ne prestaje da truca....ali,ali,ali....100 ali u recenici....aman zacepi covece Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Prekršajna prijava protiv "Farme"

RRA doneo odluku podnese prekršajnu prijavu protiv Televizije "Pink" zbog sadržaja emisije "Farma". RRA pokreće postupak i protiv "Košave" zbog emisije "Luda kuća" i protiv RTS-a zbog emitovanja reklama za pivo od 18 do 6 časova.

Savet RRA doneo je odluku da se protiv Televizije "Pink" pokrene prekršajni postupak zbog sadržaja u rijaliti-programu "Farma" koji mogu da "škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine".

RRA saopštava da je, nakon ranije intervencije Saveta RRA, Televizija "Pink" uložila vidljiv napor da program "Farma" uskladi sa važećim propisima i posle toga nisu zabeleženi teži prekršaji Zakona o radiodifuziji niti Kodeksa ponašanja emitera, ali je odluka o pokretanju prekršajnog postupka doneta zbog ranijih neprihvatljivih ekscesa u programu Televizije "Pink" koja emituje ovaj rijaliti-program.

Takođe, zbog ovog prekršaja Zakona o radiofuziji odlučeno je da se pokrene postupak i u slučaju emisije "Luda kuća" Televizije "Košava".

Protiv Radio-televizije Srbije RRA će podneti prekršajne prijave zbog emitovanje reklama za pivo, što je nedozvoljeno u vremenskom intervalu od 18 do 6 časova. Reč je o oglasnim sadržajima koji se na RTS-u emituju neposredno pre prenosa utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu.

Sudiji za prekršaje biće podnete prijave i protiv svih nacionalnih emitera kod kojih su zabeleženi prekršaji Zakona o oglašavanju.

farmasrbija.org
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
au ...zajebana ova RRA  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Ma ako, nek' im uzmu sve pare Smile

Samo, ovo za pivo nisu u pravu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

RRA: Farma šteti razvoju dece

RRA je juče odlučila da pokrene prekršajni postupak protiv televizija Pink, Košava i RTS zbog kršenja Zakona o radiodifuziji i oglašavanju. Protiv Pinka postupak se pokreće „zbog sadržaja u ‘Farmi’ koji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine”. Ova odluka je doneta zbog ranijih neprihvatljivih ekscesa u rijalitiju, iako je nakon intervencije Saveta RRA uložen napor da se „Farma” uskladi sa važećim propisima i nisu zabeleženi teži prekršaji. Pokrenut je i postupak protiv Košave zbog „Luda kuće” i RTS-a zbog emitovanja reklama za pivo u nedozvoljeno vreme.

Izvor: Press

Firči izlazi zbog sestre?

Muzičar Ivan Fece Firči tražio je od organizatora da napusti “Farmu” kada je, kako se priča, od povratnika Ivana Gavrilovića saznao da je njegova sestra po ocu Marijana u medijima iznela šokantnu informaciju da su se poljubili! Mada je žarko želeo da što pre napusti “Farmu”, na kojoj je proveo više od tri meseca boreći se za nagradu od 100.000 evra, bubnjar se ipak predomislio, pošto su ga iz produkcije obavestili da u tom slučaju može da se pozdravi s honorarom koji je dosad zaradio.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Miloš sad hoće da se miri, Zorica preti tužbom

Miloš je odlučio da preostalih nedelju dana u Lisovićima provede u miru, pa se redom izvinjavao za rečeno i urađeno, delovalo je kao da su farmeri to i prihvatili, međutim Zorica će da “presavije tabak”.

“Dogovorili smo se da prihvatimo izvinjenje, ali kada izađem odavde prvo ide ‘tabak’, a onda ćemo videti kako dalje”, rekla je Zorica.

Maja Ožaklijevska, za sada, ne preti tužbom, ali kaže da joj Miloševo izvinjenje ništa ne znači.

“Posle svega što je rekao i uradio sada se kao izvinjava…”

Bojanić kaže da ne želi nikakve “čarke” više i da će ruku pomirenja pružiti i Maci i Firčiju.

Izvor: Mondo

Da li Nemanju čeka ucena kad izađe i od koga?

Milena Ćeranić: Nemanja će između mene i Granda izabrati mene!

Izvor: Scandal

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

00000000e.jpg
(108.87 KB, 439x567)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:02:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.