Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 632 633 635 636 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904909 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11184
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S10
Ode ćika-Raka  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nikola Sarić Sajko koji je u subotu po drugi put napustio 'Farmu', dao je intervju za Press u kom je razjasnio u kakvim je odnosima sa ostalim farmerima. Tako je na primer, rekao da o Milošu Bojaniću i dalje misli sve najgore, dok je o 'Ćeranićima' promenio mišljenje na bolje.

„Bojanić je najveći patološki lažov kog poznajem! O njemu sam imao bolje mišljenje do povratka na imanje. Međutim, kada sam video kako me je „promovisao" na razne načine potrudio sam se da mu u mom prisustvu bude veoma neprijatno i hvala Bogu da sam u tome uspeo. Toliko je loš čovek da me gleda u oči i laže, a sa druge strane se pravi da me gotivi,“ kaže mladi pevač, koji više nije u lošim odnosima sa Milenom i Nemanjom.

„Nemanji sam zamerao mnogo toga, ali, na njegovu sreću, dobro je razmislio i sagledao neke stvari pre nego što mi se obratio. Sada sam promenio mišljenje o njima ali nabolje. To što je bilo je iza nas, čak sam mu zaboravio i to što je hteo da me udari gitarom po glavi,“ rekao je Sajko.

Dok je bi na imanju u Lisoviću, imao je tajni zadatak da se približi Dragani. Bio je toliko ubedljiv, da su mnogi pomislili kako mu se ’Grandova’ balerina zaista dopada, ali Sajko to demantuje.

„Prema Dragani ne gajim baš nikakve simpatije, a kamoli osećanja. Moj tajni zadatak je bio da joj se približim i to je sve. Ako su gledaoci stekli utisak da nešto postoji između nas dvoje žao mi je što sam ih razočarao,“ rekao je za Press, dodajući da je na ’Farmi’ najviše gotivio Macu i Firčija, zbog čega su ga prozvali Mali Firči.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
neko je napisao danas ovde da veceras pa u sredu i petak ispada po jedan s farme. sad gledam na zvanicnom sajtu farme i nema nista o tome, pa ne bi bilo lose da onaj ko je izneo tu informaciju napise gde je to video/cuo ili da neki link ka tome.
ja sam izneo tu informaciju. video sam na pinkovom teletekstu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Pa sta ako je covek "par soma kilometara gore " ?  Mi sto smo ovde u banana republici smo bolji ? Nebeski,najstariji narod ? Idi begaj  Smile

Ma nije poenta u tome,pročitaj njegove postove,pogotovo prve i sve će da ti bude jasno,i on je isti taj narod kao i mi,a on potencira da je narod uz Miloša,a oni koji nisu uz Miloša,ti nisu predstavnici naroda,smo šta onda???

A da  ne goovrim o tome što on misli da smo mi svi ovde dno,da je on mnogo pametan što je otišao iz zemlje i to ga čini velikim i većim Srbinom od svih nas i naravno da nije njega ova zemlja bi propala jer toliko pomažu da mi svi od nihove pomoći imamo zlatne česme po kućama i vozimo mercedese i ne radimo ništa,samo uživanje,sex,droga i trošenje para,i zato smo tako zli i pogani i ne vidimo tu dobrotu koja isijava iz Miloša,tu plemenitost,tu pozitivnu energijju koju nesebično prosipa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Firči: Zabole me za „Pink“

Firči: Televizija „Pink“, prema mom skromnom mišljenju, trebalo je da reaguje malo ranije, ali nije jer joj je prijalo… Nemoj da mi vadimo kestenje kad je jako vruće, a prijalo vam je do sada. Srpski rečeno, zabole me ku*ac šta će da bude sa Televizijom „Pink“, kao i sa kompletnom zemljom Srbijom, zato što nisam ja pravio, vaspitao i stvarao mentalitet. A nisam ni odgovoran što je tako ostrašćena ova zemlja, pa se sad toliko uzbudila da smo nas 20 majmuna važni. Imam neizreciv bol u ku*cu kako se oseća zemlja Srbija zbog 20 majmuna u rijaliti šou.

Baki: Boli i nas ku*ac, samo da ti kažem. Ali Firči, ne znaš koji imamo problem.

Firči: Znam, ali nije moj problem i neću da ga rešavam.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11184
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S10
Pa daj ceo transkript, ako imaš  Smile
Kad je ovo bilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Firči: Zabole me za „Pink“

Firči: Televizija „Pink“, prema mom skromnom mišljenju, trebalo je da reaguje malo ranije, ali nije jer joj je prijalo… Nemoj da mi vadimo kestenje kad je jako vruće, a prijalo vam je do sada. Srpski rečeno, zabole me ku*ac šta će da bude sa Televizijom „Pink“, kao i sa kompletnom zemljom Srbijom, zato što nisam ja pravio, vaspitao i stvarao mentalitet. A nisam ni odgovoran što je tako ostrašćena ova zemlja, pa se sad toliko uzbudila da smo nas 20 majmuna važni. Imam neizreciv bol u ku*cu kako se oseća zemlja Srbija zbog 20 majmuna u rijaliti šou.

Baki: Boli i nas ku*ac, samo da ti kažem. Ali Firči, ne znaš koji imamo problem.

Firči: Znam, ali nije moj problem i neću da ga rešavam.

Izvor: Alo
Mnogo jaka izjava,i jedini je on koji u tog producenta nije gledao kao pas u gazdu,nego je lepo ustao odgovorio baš ono što treba da mu odgovori.Svaka čast za ovo,pogođeno u srž problema. Smile

Al najače je što je taj isti producent posle pola sata boravka poludeo i počeo da se  raspravlja sa Milošem i dere,e,kako je onda njima tri meseca,a i to mu je Zorica i rekla. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11184
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S10
Gde to čitate, bre ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Gde to čitate, bre ???
Pa to je bilo one noći posle pljuvanja između Mace i Miloša,imaš klipove par stana unazad. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Pa daj ceo transkript, ako imaš  Smile
Kad je ovo bilo?
nemam transkript, a postavio sam sve klipove sa tog sastanka na ovoj strani:
http://forum.burek.com/farma-upoznajte-nove-vip-seljake-t490574.6100.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 632 633 635 636 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.