Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:24:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904936 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
"vićgla si bio, vićgla si osto,
juneća glavo sa ofarbanom kosom" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 7
Kako onda Mira zamalo da pobedi Lošmija da mi je znati  Smile iako je to nakon dupliranja glasova doduše
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Kako onda Mira zamalo da pobedi Lošmija da mi je znati  Smile iako je to nakon dupliranja glasova doduše
to zamalo je za malo, al juce... vec sam objasnjavo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ma pusti, prazne price, tresla se planina... Smile

Da vidim tri ankete u kojima je Milos apsolutni favorit?
Onaj mucenik iz Kurira je juce rekao da merilo koliki je Milos favorit nije anketa, nego "koliko ljudi zovu redakciju kada nesto o Milosu objave"... pazi majke ti, zna se ko je zaludan da zove novine, pogotov Kurir, zbog nekog clanka  Smile

Ni na jednom forumu vezanom za Farmu nisam naisao na tu "vecinu" koja podrzava ljigavi trio, sto mi stvarno uliva optimizam, ne u vezi ove Farme nego uopste  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
BlackBerry 8900 Curve
"vićgla si bio, vićgla si osto,
 juneća glavo sa ofarbanom kosom" Smile Smile Smile
Extra mu je pesma
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Kako onda Mira zamalo da pobedi Lošmija da mi je znati  Smile iako je to nakon dupliranja glasova doduše
Ma zanose se,pa oni misle da svi ostali imaju po 2-3 glasa,a Miloš 2 miliona glasova,čak je jedan izjavio da je jedan procenat oko 50.000 glasova. Smile Smile Smile On je čovek ubeđen da su milioni glasova u pitanju,a prava istina je,a to je i Popović rekao da imaju glasova skoro kao zvezde granda,a zvezde granda imale su po osobi od 30000-50000 glasova i to u finalu.

Maja je imala 20 posto,a Bijanić osamdeset,i da uzmemo predpostavku da je za bojanića glasalo 50.000 ljudi,onda je maja dobila 10.000 glasova. Smile

Da su milioni glasova u pitanju,niko ne bi mogao da organizuje sam sebi podršku,kao što su rekli da Zorici stižu ogromni broj glasova sa par telefona,e,kako bi sa par telefona uspeo da pošalješ milion glasova,i kome bi se to isplatilo,jer milion glasova košta oko 40.000.000 dinara,iliti 40.000 evra.A svake nedelje se glasa. Smile

A ako kažemo da Draganu podržavaju Miloševi glasači,razlika između nje i Sajka je bila 60-40 pre dupliranja Draganinih glasova,a Sajko je najslabije plasiran od svih finalista,sem Nemanje jer je ušao kao gazda u finale. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Milos je apsolutni favorit al zamalo  Smile

Iskreno, navijam za Minu. Skupila je muda nekoliko puta i rekla Govnaricu da lupa gluposti i da gresi, za razliku od Dragane.

Mada se mozda Milosevi glasaci okrenu protiv nje posto joj je on juce u pregledu rekao kako je i ona protiv njega... maaah.whatever.. samo da se zavrsi vise  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma pusti, prazne price, tresla se planina... Smile

Da vidim tri ankete u kojima je Milos apsolutni favorit?
Onaj mucenik iz Kurira je juce rekao da merilo koliki je Milos favorit nije anketa, nego "koliko ljudi zovu redakciju kada nesto o Milosu objave"... pazi majke ti, zna se ko je zaludan da zove novine, pogotov Kurir, zbog nekog clanka  Smile

Ni na jednom forumu vezanom za Farmu nisam naisao na tu "vecinu" koja podrzava ljigavi trio, sto mi stvarno uliva optimizam, ne u vezi ove Farme nego uopste  Smile
pa onda ili si corav il se pravis corav... mogu da ti dam i 5 anketa, al necu, uzmi pa guglaj..  za pocetak evo ti ova sto je neko rekao jos prosle nedelje cini mi se, i to jos novine od onog psihoa jovanovica
http://www.pressonline.rs/sr/ankete/sve_ankete/results/71/Ko+%C4%87e+da+pobedi+na+%22Farmi%22.html?message=poll_thank_you
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Na toj anketi Sajko ima vise od Dragane, a Zorica i Firci po nekoliko puta manje od Sajka  Smile

Daj neku realnu anketu
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One

Da, izgleda stavrno da ce Losmi pobediti ...mada bih ja vise volela da Mina uzme lovu  Smile

Jbga da ga nisu toliko mucili i vredjali verovatno ne bi pobedio...sto se tice nobles Zorkane to se dalo i ocekivati, prefrigana je ta samo tako  Smile
dragana i mina zajedno imaju manje glasova od losmija a poredjanja radi i dragana i mina zasebno imaju glasova vise od onih preotalih 5 ili koliko vec farmera zajedno  i to samo u srbiji, pa onda na to dodaj glasove iz dijaspore, i cak i ovim pircijevim i macinim moze da bude jasno ko je pobednik. Smile
neko drugi moze da pobedi jedino ako produkcija smulja nesto, mada sumnjam, posto je ocigledno i po ljudima i po raznim anketama da je milos apsolutni favorit.

To koji su uvek pozivas na narod me zacudjujes obzirom da ne znas kako narod funkcionise.

Milos nece pobediti iz jednog jednostavnog razloga - ako se desi da Mina i Milos ili Dragana i Milos udju u finale, em sto ce imati svoje glasove, em ljudi koji su se nalozili na Milosevu "snagu" i glasali za njih, em svih onih koji su ispali a ne podnose Bojanica. Na kraju ce epilog i biti taj da ce mu njegova snaga biti njegova slabost.

Mozda je lukavo govno prevarantsko kakvo jeste uspeo da zezne ostale i prikaze se zrtvom ali je uspeo i da da vetar u ledja ovim dvema mnogo vise nego sto trenutno moze i da pomisli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:24:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.