Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 17:47:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906881 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ako nastavite, drugi put nece biti otkljucavanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nisam pratila... samo cuh da je strokavko isprozivao Draganu najstrasnije... da li neko zna iz kog razloga?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile

stari razlog-zato sto je usla na farmu...samo sto su ovog puta to socnije objasnili , preko nemanjinog kreveta Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 Smile

a kakve veze sad on ima sa nemanjom i Draganom? Smile sto se trpa u tu pricu?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa kao da zastiti draganu. etyo dragana nema bas tako bogar rednik kao on i suvise je mirna i dobra pa ne bi znala da odgovori , pa ce , eto , on kao vitez zastitnik da brani draganu (ako govorimo o milosu)

a maca je pri primopredaji stapica obrazlozio na vrlo ruzan i vulgaran nacin zasto dragani da je stapic rekavsi joj da je debelokozac, da je dosla da rastura vezu, da je dosla da napakosti, koliko zlobe ima u sebi i da ne postuje zene koje preko kreveta pokusavaju da dodju do nekog statusa ili novca  Smiley 1

sa krmkove strane - jako ruzno.sve i da je istina , nije bilo potrebe da se tako kaze. jasno nam je da su spavali pa bili su 2 godine u vezi , zar ne ? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
izgleda da se nismo razumele... mislila sam na macu... strokakvo = jer izgleda kao da se nije kupao mesecima, a i kosa mu deluje prljavije nego fircijeva. elem, cula sam da je nesto zesce ispljuvao Draganu, tako da su valjda i njeni roditelji reagovali. On je definitivno nevidjena debilcina, u svakom sou programu u kome se pojavi, "pronadje po jednu zrtvu" koju ce da gnjavi, lezi preko nje, vacari je... i radi sve ono najodvratnije sto moze jedan iskompleksirani, bedni muskarac da cini.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Haos na „Farmi”: Biju se, prete, pljuju!

Miloš je optužio Macu da ga je udario glavom u glavu, a Maca je sve negirao. Kako bi razrešili misteriju oko udarca, na farmu je ubrzo, oko pola tri ujutru, došao glavni producent Predrag Pavlović koji je sa farmerima održao sastanak tokom koga se polemisalo o udarcu i mogućoj kazni. Prenos sastanka je prekinut na pola (radi se o snimku koji je išao za satelit), a producenti su juče trebali da odluče kako će sankcionisati ovakvo ponašanje.

A kako je sve počelo. Bojanić je u jednom trenutku, dok su svi farmeri razgovarali u dvorištu, počeo da vređa Macu.

- Smrade, pogledaj se kakav si, trudan? Jao, kad se omaciš, kakav ćeš biti… A tek kad se okupaš! Sinoć mi je vezao ovcu za krevet, a on smrdi više od ovce – naslađivao se Bojanić, kome je Maca, inače, noć pre vezao kozu za krevet.

Glumac i voditelj je ćutao i trpeo uvrede, ali mu je prekipelo kada je Miloš počeo da pominje porodicu njegove trudne devojke.

- Ma kakav Novi Sad, ne sme on tamo. Kad su ga videli tašta i tast, rekli su: „Ko je ovaj, vidi na šta liči“ – nastavio je sa vređanjem.

Maca je u tom trenutku, revoltiran uvredama, poleteo ka Milošu u nameri da ga udari, ali su ih ostali razdvajali. Njih dvojica su počeli da se međusobno pljuju i vređaju i u jednom trenutku su se odvojili od svih i otišli u mrak. Jurili su se po dvorištu, čule su se uvrede i besomučno pljuvanje, ali se ništa nije videlo. Nekoliko minuta kasnije su ušli u kuću gde je Marija Šerifović smirivala Macu, a Nemanja Miloša. Umalo je došlo do tuče.

Nakon ovog napada, Maca je iznerviran izbacivao Miloševu posteljinu napolje, a Miloš se Ivanu i Gagiju žalio da ga je Maca udario.

- Moram kod lekara, meni se manta. Pogledajte je l’ imam nešto na čelu? Nešto mi je iskočilo – žalio se Miloš.

Ubrzo je na farmu stigao Predrag Pavlović, producent emisije. Bio je vidno nervozan i ljut. Naredio je da se svi probude kako bi se održao hitan sastanak. Sve vreme je farmere gledao popreko i nije znao kako da reši situaciju. Miloš je prvi počeo izlaganje. Požalio se da ga je Maca u ćošku kod vrata, u trenutku kad su ulazili u kuću, udario glavom u glavu.

- Udario me je glavom, meni je sve počelo da otiče, boli me – žalio se Miloš, a Baki je upitao Macu da li ima nešto na glavi.

- Pa i vi sami vidite imam li nekih promena na glavi. Pa sve će vam biti jasno. Ja njega udario glavom? Svaki udarac se može videti direktno na CD-u, i svaka povreda – branio se Maca.

- Šta sad da radim, ozbiljno vas pitam – govorio je Pavlović, a Miloš je rekao:
- Ja čekam lekara, pa ako kaže da nisam udaren, onda ništa – rekao je Miloš, ali ga je Pavlović prekinuo:

- A šta ćemo ako lekar kaže da nisi sposoban za farmu? Onda da te izvedem napolje i da završiš takmičenje?

Miloš je zbunjeno upitao:
- Pa kako to?
- Pa ako nisi fizički sposoban – uzvratio je Pavlović.
U tom trenutku su se neki farmeri ubacili u razgovor, ali Miloš je nastavio.

- Ovo nije prvi slučaj. On je mene šutirao i polivao ono veče – žalio se Miloš, a Pavlović ga je opet pitao šta on sada može da uradi.

- Ne znam ja, ja sam samo farmer, ne određujem ja pravila. Imam utisak da ste vi ljuti na mene? – pitao se Bojanić, a Pavlović je uzvratio:
- Ja sam ljut na sve vas!

Usledila je polemika o pljuvanju.

- On je tebe pljunuo pa si ti njega, je l’ da? Je l’ to smatraš prekršajem? – pitao je Pavlović, a Miloš je odgovorio:
- Kada me je Zorica pljunula, smatrao sam da nije prekršaj. On je mene pljuvao i pljuvao i udarao me je nogama, tu po donjoj zoni, i kad sam se okrenuo da ga pljunem, udario me je glavom – požalio se Miloš.

Inače, na snimku tuče se jasno vidi da su Miloš i Maca počeli da se pljuju u istom trenutku, što je potvrdila i Maja Odžaklijevska:
- Kada je sa Miloševe strane krenulo vređanje tašte, Maca je krenuo za Milošem i nameravao je da ga pljune, i u tom trenutku je usledilo obostrano pljuvanje. Oni su hodali jedan uz drugog po dvorištu i usput nismo mogli da čujemo šta pričaju jer su bili udaljeni, ali sam videla da je Maca nekoliko puta eskivirao Miloševu pljuvačku. Ako je, ali kažem samo ako je u tom trenutku došlo do te povrede, mi to nismo videli – rekla je Maja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Duel Sajka, povratak starih farmera i Dragane i tuča

Raka i Zorica su sedeli napolju i komentarisali kako je Miloš loš čovek, i da u njemu nema ničega ljudskog. Mina i Miloš su na drugoj klupi takodje ćaskali o farmerima. Mina je rekla Milošu da nije trebao da brani Draganu na način na koji je to učinio prethodne večeri. On je rekao da je morao tako da postupi jer je Maca optužio Draganu da je na Farmu došla preko kreveta. Minu je nazvao naivnom.

Miloš je nastavio da priča o tome kako on nije mogao da dozvoli da neko vredja Draganu. Dodao je i da bi isto tako stao i na Mininu stranu da se ona našla u sličnoj situaciji. Njih dvoje su rešili da prošetaju kučiće. Mina je skrenula Milošu pažnju da spakuje svoje stvari iz bezbednosnih razloga, jer mu je neko prethodne večeri uzeo nove čarape koje je dobio na poklon. Miloš je pokušao da sazna ko mu je uzeo čarape, pa je pitao Minu ko bi to mogao biti. Na njegovo pitanje, da li Maca uzeo čarape Mina je odgovorila negativno, medjutim kada je upitao da li je Firči to uradio, ona je ćutala. Miloš je rešio da se osveti tako što će im zapaliti sve cigarete koje imaju.

Miloš je ispisao transparent na kome, izmedju ostalog piše da Mina i on podržavaju Draganu, i da zavidi njenim roditeljima što je imaju za ćerku. Transparent je sakrio ispod kreveta.

Maca i Firči su odlučili da se našale sa Milošem. Oni su Miloševe nove čarape, koje su prethodno ukrali, stavili magarcu na uši. Na kartonskoj tabli su napisali „Firmirani“, a zatim je okačili magarcu oko vrata. Seli su u senik i uz smeh čekali da Miloš primeti magarca. Zaključili su da će Milošu trebati dosta vremena da se oporavi posle boravka na Farmi.

Pošto se Miloš nije pojavio, njih dvojica su otišla da jedu. Za stolom su komentarisali da li je Miloš video magarca i kakva je njegova reakcija. Nemanja misli da su trebali sve čarape da mu ukradu. Firči je rekao da je siguran da će Miloš skinuti čarape sa magarca, i vratiti ih u ormar.
Miloš je primetio šta su Maca i Firči uradili sa magarcem. On je bio siguran da je to Macino ili Firčijevo delo. Takodje je rekao da će ih sve do jednog tužiti. Stavio je čarape u ormar.

Sajko i Nemanja su u izolaciji razgovarali o tome kako im sve nedostaje. Sajko je rekao da jedva čeka da ode kući, da se odmori i provoza u svom automobilu.

Miloš se sa Minom u spavaćoj sobi prisećao svih scena koje su mu farmeri priredili. Spomenuo je kako su ga polivali pićem. Tvrdio je da Zorica laže da mu je poklonila psa, i da je Zorica jedno „pokvareno stvorenje“. Rekao je da mu se ide kući i da mu pada napamet da odustane. Mina ga je ubedjivala da ne odustane jer je stigao skoro do finala, i podsetila ga da je i sam rekao da će se on i Raka boriti u finalu i leteti helikopterom.

Kada su se vratili u kuću, zateklo ih je iznenadjenje. Dejan, bivši farmer, ih je sačekao za stolom, a ubrzo im se pridružilo nekoliko bivših farmera. Uz opšte oduševljenje i šampanjac, farmeri su proslavili povratak starih farmera.

Farmeri su sedeli za stolom u trpezariji i ćaskali. Zorica se raspravljala sa Milošem. Prepirali su se oko toga o čijoj je deci Miloš pričao i u kom kontekstu.

Maca i Miloš su se posvadjali napolju. Miloš je rekao kako buduća Macina familija zna sa kime ima posla. Maca je ustao i pokušao da pljune Miloša. Posle razmenjenih uvreda, Maca je pojurio Miloša po dvorištu. Marija je uspela da ih smiri, ali je Maca ušao u kuću i izbacio Miloševu posteljinu sa kreveta kroz prozor.

Izvor: Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
"Haos na „Farmi”: Biju se, prete, pljuju!" - kad je ovo bilo? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Producent Farme ušao u kuću da održi sastanak zbog alarmantne situacije

Producent Baki, kako su ga farmeri oslovljavali, došao je da pokuša da smiri situaciju i ustanovi pravila ponašanja tokom poslednje nedelje ovog šou-a. Farmeri nisu bili presrećni njegovim stavom, a Baki je bio prilično nervozan tokom razgovora. Milošu Bojaniću prvo se obraćao sa ti, pa potom sa vi, nije dozvoljavao da se farmeri pred njim raspravljaju i na kraju uopšte nije jasno šta je doneo kao odluku povodom cele situacije.

Bata se požalio farmerima da je Srbija ostrašćena i da ih gledaju sa velikom pažnjom i konstantno ih je kritikovao. Na to je reagovao i Firči koji je rekao: „Prema mom skromnom mišljenju trebali ste da reagujete ranije. Nego je vama odgovaralo naše ponašanje. Televiziji Pink je prijalo naše ponašanje, a sada je problem. Imam neizreciv bol u kur*u kako se oseća Srbija zbog nas 20 majmuna na Farmi”.

Baki je na to odgovorio: „Da ti samo uprostim priču. Boli i nas ku*rac za sve što se radi, ali Firči ti ne znaš u kom smo problemu. Treba da se radi i Farma 3 od septembra, a ko će da dođe da učestvuje”.

Maca je delovao prilično sabran i ni nalik sebi prilikom svađe sa Milošom. On je producentu rekao da je napravljena greška još mnogo ranije kada je dozvoljeno vređanje na nacionalnoj osnovi i da je potrebno sankcionisati svaki postupak provokacije.

Nemanja se pridružio Macinom stavu, međutim ubrzo je ponovo pukao i rekao Milošu: „Majku ti je**m mrtvu u p**ku”.

Producent je čak pričao sa nekim i preko mobilnog telefona i prenosio da je zabranjeno diranje nečijih ličnih stvari i izbacivanje kreveta kroz prozor. Kada je Miloš pitao ko će sada da vrati njegov krevet u kuću, producent je počeo da se smeje.

Izvor: Smedia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 17:47:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.