Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 07:18:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905344 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
kad budu izbacival radionicki klan ko prosle sedmice jel  Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Govnaric je priceless, on je kao stvoren za ovaj reality show..treba da ga zakljucaju tamo da cuva imanje do sledece farme i pred ulazak novih farmera da mu doture po malo prljavstina o svakome i eto show-a... i ljudi bi oopet bacili pola plate da glasaju za Govedo Smile

Jel neko brojao koji je ovo po redu Govnaricev prestup, tj opomena?
Zvanicnih opomena koliko se secam ima 5... danas je trebao da dobije jos 2 minimum!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Maja Odžaklijevska – intervju za Svet

„Ne znam što me svi pitate za tu personu kada Miloš i ja nemamo apsolutno nikakav odnos. Među nama ne može biti ni prijateljstva ni neprijateljstva, jer za mene taj čovek ne postoji. Ukoliko ga ikada sretnem na ulici, okrenuću glavu“, objašnjava Odžaklijevska na početku razgovora.

Uvek ste tako isključivi?
Prema ljudima kao što je on – da! Nemam ja u životu mnogo vremena da bih ga gubila na polubića.

Jeste li upoznali Miloševu suprugu Branku, koja je po vašem izlasku sa Farme takođe bila u studiju?
Nisam. Ipak, smatram da je ona jedna veoma hrabra žena. Iako njen muž ne voli kada mu se protivreči, imala je hrabrosti da mu mu saopšti kako je napravila mali razmeštaj po kući, uz opasku da se nada da ga to neće naljutiti. E, to je hrabrost!

Bojanić vas je često prozivao na račun higijene, između ostalog, izjavio je da ste se za tri meseca okupali svega osam puta.
To je njegova sramota, a ne moja! Dotični nije ni mogao da mi broji kupanja pošto je kao kokoš u pola devet odlazio da spava, a ja sam ostajala budna do četiri ujutru. Ma, taj čovek je patološki lažov i ja zaista ne osećam potrebu da se branim.

Hajdemo onda konkretno, koliko često ste se kupali?
Da li vi mene to stvarno pitate?! Pa svaki dan, kako drugačije! Znate šta, nisam se ja osetila pogođenom takvim nebulozama, već kad sam videla da on moj peškirić za lice koristi za brisanje svojih blatnjavih čizama. A kao što sam mu i lično rekla, mogu da se ne okupam i pune dve godine, nikada neću smrdeti kao što smrdi on. I to od rođenja! Stanje duše i stanje tela dva su različita pojma. Ako ćemo realno, Bojanić je na Farmi najviše smrdeo! Čovek je pet nedelja proveo u štali i morao je da smrdi. Evo, danas sam zamolila drugaricu da mi opere leđa, da bi ona prokomentarsiala: „Zna li ono đubre od Miloša kakvu ti divnu kožu imaš i koliko si čista žena.“

Za vaše gaćice izjavio je da su sive kao upotrebljena krpa.
O, svašta! Imam samo jedne sive gaće i to zbog sivih pantalona, jer boju donjeg veša kombinujem sa garderobom. On je jednostavno pokušavao da mi pronađe slabu tačku, te da se za nešto uhvati. Ma, to je jedan samoživ čovek koji smatra da svi i sve treba njemu da služe. Takođe, zvao me je „bebo“, što je mene mnogo nerviralo jer ne podnosim nadimke. Kakva crna beba?! Mogao je samo da mi kaže „ljubavi“, ali ne on, nego neki drugi muškarac.

Firči, na primer?
A ne (smeh)… Ne, ne, ne…

Osmeh govori više od reči.
Ma, ne smejem se zbog toga, već me je to danas pitalo šestoro ljudi. Nas dvoje imamo jedan topli ljudski odnos zato što je Firči čovek. Izrazito je inteligentan, što ja posebno cenim, zatim duhovan, duhovit i radan. Pa nije on Miloš, koji je trčkarao i pravio se da radi svaki put kad se upale kamere. On je istinski radio.

Propustili ste da spomenete Firčijevu najbitniju osobinu – vulgarnost.
To mi uopšte nije smetalo. Meni smeta prostota, a ne vulgarnost. Firči je sve samo nije prost. Verujem da su nekome to nijanse, ali su meni krupne stvari.

Mnogi smatraju da je upravo on imao negativan uticaj na vas, te ste se u pojedinim momentima ponašali neprimereno.
Taman posla! Imam izgrađene stavove. Po toj logici Firči je onda imao uticaj i na Macu, i na Gagija, i na Đusa, i na Zoricu… Sve što sam izgovorila bilo je upućeno samo Milošu. I uvek bih tako reagovala prema nekome ko je dotičnom sličan. Ne kajem se ni zbog čega što sam rekla ili uradila, već stojim iza svake reči. Među ljudima nema ružnih reči, ali sa stokom ne možete drugačije. Ne smatram da sam se ponašala neadekvatno jer je taj čovek neelokventan. Ma ne ume ni prostoproširenu rečenicu da sastavi. Šta reći o nekome ko vas ne razume kad mu se lepo obraćate, a kad psujete razume svaki slog.

U emisiji „Narod pita“ Saša Popović i Žika Jakšić javno su konstatovali da su razočarani vašim ponašanjem.
Pa, dobro. Popović mi nije ništa spomenuo kad smo se videli. Možda su time želeli da probude reakciju publike. Znam da i Saša psuje kad se iznervira i to je nekako normalna pojava, a kontekst psovke zavisi od situacije. Kod nas je to toliko odomaćeno i sastavni je deo našeg mentaliteta, govora i rečnika.

A kako nazivate to što ste Dejanu Stankoviću ničim izazvani poručili da „jeda govna“?
I to sam učinila sa velikim apetitom (smeh)… Kad ne možete uštve da se rešite, to je jedino što možete da kažete (smeh)… Naravno, Firči me je podržao time što se nadovezao i rekao: „Koji deo od ’jedi govna’ ti nije jasan?!“ I kako tome da se ne smejete?!

Još jedan dokaz toga koliko ste kompatibilan dvojac. Nego, jeste li se zaista zaljubili u njega, kao što smatra većina gledalaca?
Ne libim se da pokažem svoje emocije. Međutim, Firčija poštujem kao čoveka i svakako da ćemo nastaviti da se družimo.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Nemanja se molio Bogu da ostane u Grandu

Ovonedeljni gazda Farme iskoristio je odlazak na pijacu da poseti crkvu u Barajevu, gde se pomolio Bogu i pokušao da okaje grehe nakon tri meseca boravka na Farmi. Pevač „Granda“ imao je mnogo razloga da poseti ovo sveto mesto jer je dva dana ranije sa Farme otišla njegova devojka Milena Ćeranić, a s obzirom na to kako je predstavljao matičnu kuću u popularnom rijalitiju, smeši mu se šut karta iz „Grand“ produkcije.

Ipak, izgleda da je njegova molitva dala prve rezultate jer su ga meštani na pijaci dočekali mnogo bolje nego prvi put. Nekoliko žena ga je čak i poljubilo, a muškarci su se uzdržali od zluradih komentara kojima su ga onomad čašćavali.

Da li će mu molitve pomoći i da ostane u „Grandovom“ jatu, videćemo nakon 26. juna.

Izvor: Kurir

Lepa Brena presudila Mileni Ćeranić!

Da za Milenu Ćeranić i Nemanju Stevanovića više nema mesta u „Grand produkciji“ više nije tajna, a ove vruće estradne teme nedavno se dotakla i Lepa Brena, ne krijući razočaranje u svoje pulene. Poznata pevačica se, naime, u jednom modnom ateljeu pred nekolicinom poslovnih saradnika „pohvalila“ da na scenu na kojoj ona peva Milena Ćeranić nikada više neće stati.

„Za razliku od Saše Popovića, koji se još uvek preispituje šta da učini sa pevačima koji su ukaljali obraz njegove izdavačke kuće, Brena je čvrstog stava – Milena i Nemanja su otpevali svoje“, otkriva insajder „Sveta“, koji se zatekao na licu mesta. „Popovića saradnici ubeđuju da ne treba tek tako da ih otpiše jer su jako aktuelni, objašnjavajući mu kako je loša reklama zapravo najbolja za šou-biznis. A i on sam je svestan da bi rejting emisije ’Narod pita’ sa Ćeranićima u gostima, u kojoj bi gledaoci imali priliku da im se lično obrate, bio ogroman! Razmišljao je čak i o tome da narodu prepusti da glasa i tako odredi sudbinu omraženih farmera. Međutim, Brena se sa ovim predlogom nikako ne slaže, pošto joj je poznati ljubavni par od učešća u ’Farmi’ postao toliko antipatičan da bukvalno ne želi da ih vidi u ’Grandovom’ studiju, ali ni van njega“, dodaje naš izvor.

Izvor: Svet

Miloš Bojanić je trgovao sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom, članom Zemunskog klana!

Pevač je vođi „zemunskog klana“ prodao „ferari“ samo nekoliko dana pre ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. Sadašnji farmer je tako ostao i bez auta i bez para!

- Miloš je sa Spasojevićem napravio dogovor da mu ovaj ne isplati sav novac, već da deo sume „prebiju“ tako što će Bojanić iz Šiptarove vile uzeti nekoliko skupocenih „versaće“ fontana, ćupove iz vremena čuvenih dinastija i još vrednih predmeta. „Ferari“ je dovezen u Spasojevićevo dvorište, a Miloš je u narednih nekoliko dana trebalo da preuzme robu. Ali to se nije desilo. Ubijen je premijer Đinđić. Petnaest dana kasnije policija je likvidirala Dušana. I tako se priča završila – rekao nam je sagovornik upućen u celu transakciju između Bojanića i Spasojevića.

Ovo je nedavno i sam Miloš otkrio farmerima, što su nam potvrdili pojedini izbačeni takmičari, ali je produkcija iz nekog razloga odlučila da to ne emituje.

Bojanićeva supruga Branka naglašava da pevač nije imao pojma ko je Dušan Spasojević u vreme kada mu je prodavao „ferari“.

- To je bio Banetov automobil, a Miloš je, kao stariji i iskusniji, pregovarao o prodaji. Moj suprug tada nije ni znao s kim pregovara. U protivnom mu nikad ne bi ušao u kuću! Koliko ja znam, novac je isplaćen, a ćupovi i ostale stvari koje je trebao da dobije od Dušana otišli su zajedno s njim u zaborav – naglašava supruga Miloša Bojanića.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Miloš udario Zoricu – zvanična priča kako se to desilo

Ranije tokom dana Nemanja je sazvao sastanak da se dogovore ko će da brine o životinjama u štali pošto Raka neće da ulazi u štalu a Milošu nije bilo dobro poslednjih dana. Zorica je rekla da će ona brinuti o životinjama ako bude izabrana za slugu a Maca se pobunio što biraju drugu osobu kada one već brine o štali. Rekao je da mu ne treba pomoć i da mu nije jasno zašto ga Miloš nadgleda kada je rekao da je bolestan. Miloš je rekao da će da nastavi svoj posao makar mrtav bio a Zorica se pobunila jer spominje smrt. Rekla mu je da on nije nezamenjiv i oni mogu da obavljaju poslove u štali ako njemu već nije dobro. Onda su počeli da se raspravljaju da li je on zaista bolestan i ko je koliko posla uradio u štali. Miloš joj je rekao da se ona samo slika sa Rakom a ona mu je odgovorila da je sama čistila balegu kada niko nije hteo. Onda ga je napala da je rekao da ga truje hranom a on joj je rekao da je to bila šala.Zorica je sela kod njega na sto i insistirala da prizna da je to rekao a Miloš je ustao da ode. Ona mu je rekla da ne beži i uhvatila ga oko struka a on se izvukao i počeo da je imitira kako nosi Leona po celoj Farmi. Odmah zatim ona ga je zagrlila oko ramena a on je skinuo njemu ruku i odgurnuo je pa je slučajno udario. Zorica je počela da viče da je udario i da je boli iznad oka i da joj donesu led da joj se ne napravi otok.

Miloš je Mini i Dragani koje nisu bile preisutne prepričao šta se desilo i kako je Zorica folirala da je on udario. Rekao im je da se ona pribijala uz njega i da ga je hvatala oko struka i grlila a da je on pokušao da skloni njemu ruku sa svog ramena i da je tada slučajno dotakao po licu a ona je napravila dramu oko toga. Mina mu je rekla da je to njena provokacija a Dragana da ne veruje da bi on ikada udario ženu.

Izvor: Zvanični sajt Farme

Organizatori Farme o tuči Miloša i Zorice

Organizatori “Farme” odlučili su da ne kazne Miloša Bojanića, koji je u ponedeljak uveče udario Zoricu Brunclik. Oni su, naime, pregledali snimke i utvrdili da pevač nije imao nameru da povredi koleginicu.

- Miloš je odgurnuo Zoricu, a ona je udarila sama sebe. Naime, svemu je prethodila svađa oko toga ko će ići u štalu kao sluga. Zorica je u jednom trenutku zagrlila Miloša, unosila mu se u lice, govorila mu: “Ljubavi”, da bi je on u pokušaju da se izmigolji slučajno udario. Zbog toga neće biti kažnjen – kaže Maja Govedarica, PR “Farme”.

Izvor: Javna tajna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
ova brunclikova laze kao svraka ,sto bi reko raka!!
jel ima snimak o " navodnom "udarcu?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 23:19:15 od josa.c »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Ова Зорица ко и сваки други циган... Шта ми се уносиш када сам ти рекао да немам ништа ситно Smile

Како се чуло "пљас"! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
hvala monk Smile
boze,kako je nije sramota?matora zena a ovako se ponasa Smile
ova bi isla preko leseva za 10 evra,a kamoli za vece pare..........!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
I šta kaže snimak jel je udario ili nije.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 549 550 552 553 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 07:18:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.