Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 00:46:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 546 547 549 550 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905679 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
jel su to prikazali posle ponoći?  Smile
Ma to je on izjavio još pre skoro dva meseca,negde oko 30 dana,da neko pregleda sve njegove izjave od početka,stomak bi mu se okrenuo,on se toliko nalagao,da to nije normalno. Smile

A danas u kuriru Bojanić trgovao sa Spasojevićem,menjao ferari za neke vaze,ni kurir ga nešto ne mazi više. Smile

Edit by slatkis_ml - Drugi deo poruke cenzurisan
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 20:40:37 od slatkis_ml »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Milos pustio suzu.  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Znači stomak mi se obrće... Al Mina je retardirana triput više nego što mi se dojmilo, ona je 'ladno gledala Farmu pre ulaska i primetila kako je Miloš žrtva, kako mu svašta rade a nije zaslužio.

Pa njih dve i Miloša ni Kusturica ne bi spojio  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Jel pričaju ova MIna i Dragana nešto sem o drugim farmerima,Milošu,ispravljanju krivih drina,miloševi papagaji,toliko ih je zatrovao,tuga. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
A danas u kuriru Bojanić trgovao sa Spasojevićem,menjao ferari za neke vaze,ni kurir ga nešto ne mazi više.

Al objašnjenje one njegove bednice, kaže "nije imao predstavu ko je Spasojević", to je utisak dana. Nije ga mrzelo da se smuca danima pre Farme i skuplja sve moguće prljavštine koje je mogao da nađe o Farmerima, a ovamo nije mu zasvrbelo radoznalost ko je taj čika što kupuje Ferarija od njega, sa najvećom kućom u Beogradu koju čuva 20-ak namrštenih čika  Smile Smile Smile

Evo sada je ladno Miloš odgovore na pitanja koja je Raka skupljao, predstavio kao svoju kolekciju.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 20:49:21 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ne bih imao ništa protiv Miloša akada bi za promenu pričao čovek nešto vezano za bilo šta što nema veze sa ogovaranjem drugih i pričama o sebi i prikazivanju svog bogatstva. Kreten
pa ne moze da prica o sp-u kad ima samo to sto ima(kao i svi ostali) na farmi...
a sta ostali rade? ogovoraju jos vise nego losmi i prave taktike i raznorazna zasedanja...
za to kenjanje o bogastvu se slazem, al ako gledas izmedju tog kenjanja o bogastvu i onih raznoraznih izgovorenih ogavnih psovki i to sa onolikom mrznjom i sam mozes da zakljucis sta je gore od ta dva.

Kako drugi znaju lepo da pričaju o filmovima, muzici, dešavanjima, ličnostima u istoriji Smiley? Možda ne želi da priča o nečemu o čemu nema pojma, nego odmah čim neko završi krene: Jel si ti videla onog propalog glumca Macu... Ostali ogovaraju Miloša jer se vode devizom Biću onakav kakav si ti prema meni. Dakle, Miloš je prvi krenuo sa tim, od početka Farme, slobodno se može nazvati pretečom ogovaranja, kadsu ostali saznali šta je sve o njima rekao nije ni čudo što su se svi okrenuli.  Da je bio kao i svi ostali, da mu svaka treća reč nije bilo nečije ime, možda bi i bio sa ostalima u boljim odnosima.
ko to , gde, kada, u kojoj fasrmi? svedskoj? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ne vredi braćala, ne možeš ti to da vidiš  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
A danas u kuriru Bojanić trgovao sa Spasojevićem,menjao ferari za neke vaze,ni kurir ga nešto ne mazi više.

Al objašnjenje one njegove bednice, kaže "nije imao predstavu ko je Spasojević", to je utisak dana. Nije ga mrzelo da se smuca danima pre Farme i skuplja sve moguće prljavštine koje je mogao da nađe o Farmerima, a ovamo nije mu zasvrbelo radoznalost ko je taj čika što kupuje Ferarija od njega, sa najvećom kućom u Beogradu koju čuva 20-ak namrštenih čika  Smile Smile Smile
Ma da,nije znao,to je bilo neposredno pre ubistva premijera,tada je cela Srbija znala za njega. Smile

Lažov,i on i njegova debela konobarica. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Al koliki je to snobizam, džoranje ferarija za versaćijeve fontane i stilske vaze  Smile Smile Smile Smile pu jbm ti mozak
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Al koliki je to snobizam, džoranje ferarija za versaćijeve fontane i stilske vaze  Smile Smile Smile Smile pu jbm ti mozak
On je jedan od onih ljaka što furaju ispred kuće orlove i lavove. Smile Smile Smile To je vrh čobanijade heheheheee Kad to vidim,a kućerina 2000 kvadrata,a nema parket i fasadu. Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 546 547 549 550 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 00:46:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.