Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 13:31:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 523 524 526 527 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 927083 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
znaci bilo je ponovo "uzbudljivo" sto bi rekao Benjamin Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
KOj siroma' ovaj Govnaric... nije znao kako da se ponasa u hotelu Smile Nije znao ni sta da pita Fircija da bi ga isprovocirao, jadnicak Smile Smile

Ja ne znam sta su ovi iz produkcije ocekivali, da ce mozda da ciste krv sa zidova...  Smile ali glupo im je ovo sa hotelom skroz, kao i prosle godine kad su doveli Nigora i onu mulu... pathetic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Pa i nije bilo bas interesantno ni uzbudljivo, posto Milos je ucestvovao kao po kazni, barem se tako ponasao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Miloš je obećao da će podeliti nagradu ako pobedi

NA ružičastoj farmi je po ko zna koji put netrpeljivost između najvećih rivala Miloša i Firčija dovedena do tačke ključanja. Dok je u dvorištu spremao riblju čorbu, Miloš se hvalio Mini i Dragani kako u njegovoj ekipi ne mogu da propadnu. On im je obećao da će sa njima podeliti nagradu od 100.000 evra, ako pobedi, te da će biti najsrećniji čovek na svetu kada isprate najvećeg neprijatelja sa imanja – Firčija.

Mina i Dragana su konstatovale da nemaju neprijatelje, a zatim je folker počeo da se prepucava sa bivšim bubnjarem grupe „EKV“, koji se, nekako, našao pored njih u tom trenutku. Pevač mu je rekao da bi trebalo da se stidi jer se izbrukao pred narodom, nazivajući ga propalim bubnjarem koji nema „leba da jede“, te da su njegove naočare vrednije od cele njegove garderobe. Firči se trudio da ga ignoriše, ali Miloš nije prestajao sa uvredama.

- Obesio bih se nasred farme kada bi mi se deca kreveljila kao tvoja. Ti si, bre, dugokosi kreten, truo i bez srca, koji veruje u sotonu – vikao je Miloš.

U međuvremenu, Dragana je u spavaćoj sobi rekla Mini i Zorici da Miloš preteruje i da ne može više da trpi njegovo ponašanje, da ona nije deo njegovog klana i da će ga ubuduće izbegavati u širokom luku.

Folker je sa Minom, u nekoliko navrata tokom dana, ogovarao čak i one ukućane sa kojima je u dobrim odnosima. On je ubeđen da je Zorica prevrtljiva i da taktizira, dok je Milenu i Nemanju okarakterisao kao kučiće, koji non-stop trče za njim. Mina mu je zamerila što Zorici oprašta svaki put kada mu dodeli štapić, i ponaša se najnormalnije prema onima koji su ga do juče pljuvali. Miloš je, međutim, rekao da je to deo njegove taktike.

Izvor : Večernje novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Raka kalkuliše sa štapićima

RAKA je smislio način kako da olakša dilemu kome će večeras dodeliti štapić za odlazak u subotnji duel, tako što je Mileni i Maci ponudio da izvlače šibice. Pevačica je bila loše sreće, pa je izvukla kraću šibicu. Ipak, prokomentarisala je da nije tužna, da je umorna i da jedva čeka da ode kući. Miloš je, međutim, pokušao da odgovori Raku od davanja štapića Mileni, podsetivši ga koliko je Maca izrekao uvreda na njegov račun. Po njegovom mišljenju, glumac i voditelj je želeo da ih posvađa kako bi on „isplivao na površinu“.

Izvor : Večernje novosti

Mira i Vlada više ne kriju ljubav

Misica Mirjana Božović i voditelj Vlada Stanojević prvi put su se kao par pojavili u javnosti u sredu uveče na VIP žurki povodom otvaranja luksuzne terase i hotela „Vila Jelena“ na Dedinju. Mira i Vlada su se zajedno sa poznatim ličnostima zabavljali do zore na divno uređenoj terasi.

Sve vreme žurke razmenjivali su tople i nežne poglede, igrali su, grlili se, držali se za ruke i svima pokazivali da ih vežu jače emocije od prijateljstva. Par je bio vidno raspoložen i družio se sa ostalim gostima, među kojima su bili Ognjen Amidžić, Sandra Obradović, Cakana, Ceca, Saša Vidić… Posle dobrog đuskanja i provoda, Mira i Vlada su zajedno otišli kući.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Pa i nije bilo bas interesantno ni uzbudljivo, posto Milos je ucestvovao kao po kazni, barem se tako ponasao

Ја мислим да је он иницирао ту зајебанцију око питања истине. Хтео нешто да докаже јебемлига.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
a ja napisah "uzbudljivo"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Углавном Бојанићу је ваљда највише засметао "онај први ред на сахрани" док је Фирчи то објашњавао својим талентом за псовање и да је то псовка као свака друга и додао му 3., 4., 5. и "онај ред који није стигао на време због гужве у саобраћају" Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2010, 15:32:43 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ma da su pametni da ih zatarabe i ne pustaju mesec dana iz te sobe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Nadam se samo da su imali toliko mozga da odu na normalno tusiranje pre spavanja.

Firci se tusirao, Bojanic nije  Smile (barem dok sam ja gledao)  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 523 524 526 527 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 13:31:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.