Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 20:20:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 907507 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sandra Obradović: Farmeri su užas

- Mislim da je veoma ružno i tužno njihovo ponašanje jer prevazilazi svaku granicu pristojnosti. Taj program gledaju i mala deca, o čemu oni očigledno ne razmišljaju. I kod nas je bilo nesuglasica, svađa, psovki, ali ne u ovolikoj meri. Favorita nemam, jer se niko ne ponaša onako kako bi trebalo da se ponaša pobednik. Pogledajte jednog Topalka, koji nikoga nije uvredio ili opsovao. Zaslužio je pobedu, a takvog sada nema u „Farmi 2“ – iskrena je Sandra.

Izvor : Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Avanguardia

Na nasu srecu Firci za pobedu nema nikakve sanse,a s druge strane,na nasu veliku zalost Miloseve sanse su dosta vece  Smiley 1 Smile

ne bih ih izbacio sa farme,jer oni najvise drze gledanost,ali bi ih 2 dana pre kraja obavesto da nisu u konkurenciji za pobedu i mars u piiiiiiiiip  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Na nasu srecu Firci za pobedu nema nikakve sanse,a s druge strane,na nasu veliku zalost Miloseve sanse su dosta vece  Smiley 1 Smile
mislim da nema shanse. ispratice radionichki i josh mozda nekoga napolje i to je to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
mislim da nema shanse. ispratice radionichki i josh mozda nekoga napolje i to je to. Smile

Iskreno se nadam da si u pravu i da ce tako biti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
malkine sudeci prema ovim porukama sto idu tokom farme Govnaric nema vise toliko sansi, kao u pocetku, za pobedu, tj. sa nekim iole ozbiljnijim 100% ce odlucivati pobeda u duelu ( dupliranje glasova)
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
ne shvati me pogresno, ne osudjujem, kad su ljudi dobri meni ne smetaju

Kad su dobri ne smetaju ali kad dobro zaradjuju, e  to je onda problem? Smile

Salim se naravno, pa tebi ne mogu ni smetati jer nemas nikakav dodir sa njima ...ako je tako !
Ja nisam nigde rekla da je pozitivno ili negativno biti plesacica ,niti delim ljude po njihovim zanimanjima ..kao sto vi radite . Najgore zanimanje  po meni je sedeti praznih dzepova i omalovazavati one sto se bore za svoju koricu hleba ...pa makar to bilo i na toj stangli - jbga nismo svi stvoreni za fakultete i knjige , svako radi ono u cemu je najbolji i u cemu se pronalazi. Ne vidim razlog da neko mrzi Draganu jer je balerina u grandu - devojka radi, kulturna je, lepo je slusati ,a i pored svega toga je jako lepa i negovana. Melem za oci. Sad sto nije zanimljiva, pa Boze moj - mora neko biti i to, mora neko i slusati nas zanimljive sta izvaljujemo ..ne bi valjalo da smo svi pricalice i zanimljivi  Smile

Citat
ti se ljuti koliko hoces

Ma ne ljutim se uopste, samo objasnjavam sto mi se dopada slatka Draganica  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Kad su dobri ne smetaju ali kad dobro zaradjuju, e  to je onda problem? Smile
Salim se naravno, pa tebi ne mogu ni smetati jer nemas nikakav dodir sa njima ...ako je tako !
Ja nisam nigde rekla da je pozitivno ili negativno biti plesacica ,niti delim ljude po njihovim zanimanjima ..kao sto vi radite . Najgore zanimanje  po meni je sedeti praznih dzepova i omalovazavati one sto se bore za svoju koricu hleba ...pa makar to bilo i na toj stangli - jbga nismo svi stvoreni za fakultete i knjige , svako radi ono u cemu je najbolji i u cemu se pronalazi. Ne vidim razlog da neko mrzi Draganu jer je balerina u grandu - devojka radi, kulturna je, lepo je slusati ,a i pored svega toga je jako lepa i negovana. Melem za oci. Sad sto nije zanimljiva, pa Boze moj - mora neko biti i to, mora neko i slusati nas zanimljive sta izvaljujemo ..ne bi valjalo da smo svi pricalice i zanimljivi 
da, ljubomoran sam na igracice i njihovu zaradu, sad sam provaljen  jel da ?
.. a i ne salis se, oboje pricamo sta mislimo

da, delim zanimanja na pozeljnija i nepozeljnija ... za sebe i svoje bliznje
da, mislim da se moze zaraditi i na bolje nacina makar sedeli u trafici
da, bas me briga sta dragana radi pa je osudjem... toliko sam dokon
da, jeste lepa i kulturna al je puna duha ko taj puder i zanimljiva koliko i mokra sargarepa

da, odabirom favorita srbija (dobro to bilo ili ne) salje neku poruku mladima .. ja ne bi zeleo da ta poruka bude poruka povrsnosti i -budite lepi i kulturni pa sta bude bice ...

od tog mace si bar (iako se seta u gacama) mogao da cujes nesto pametno makar citirao pozorisne komade ... 

Citat
Ma ne ljutim se uopste

de, de Smiley
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 16:27:21 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia Lumia 630
Maca je lepo opisao doticnu "balerinu", nije pogresio ni u cemu...mrtvo puvalo, pokisla kokos..toliko od nje...
A sto se tice one tabele, slozio bi se u 95% ocena,, tako da necu da pravim novu Smile To je odprilike to...

a sad svi koji su protiv Firchija, ajde navedite mi razloge zasto on ne treba da pobedi?
evo ja cu da navedem zasto bi trebao Smile
pre svega vredan je, uradio je nesto konkretno na Farmi, nije kao puki fizikalac nosio djubre i ribao stalu (to moze svako, ne treba ti kreativnost a ni pamet)
Ima osecaj za pravdu i gnusa se svih onih malgnih stvari, njegove price su skoro sve bile zanimljive, pricao je o zitotu o dogadjajima na jedan humoristican nacin. Ima po mom misljenju jako dobre zivotne stavove, ali ga vecina ovde (Srbiji) ne razume, zato sto je ovo podneblje malo drugacije naviklo da resava stvari...
A sto se tice psovanja i vredjanja, ja mu ne zameram...svi mi ponekad psujemo i osudjujemo ono sto nam kosi logiku i zdrav razum...
Ima jos dosta stvari ali me mrzi vise da pisema...

....inace Moj favorit je na prvom mestu Maca, potom Firchi pa Sajko.

ps
@cesarica  Smile za sve komentare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
da, ljubomoran sam na igracice i njihovu zaradu, sad sam provaljen  jel da ?

Nemam pojma... ti to valjda bolje znas  Smile

Citat
da, delim zanimanja na pozeljnija i nepozeljnija ... za sebe i svoje bliznje

A ko ti je bliznji na farmi ? Smile

Citat
ja ne bi zeleo da ta poruka bude poruka povrsnosti i -budite lepi i kulturni pa sta bude bice ...
Ja bih volela da bas to bude poruka - budite lepi i negovani ,kulturni, vaspitani, nemojte vredjati i psovati ali ako vas vredjaju i psuju slobodno i bez grize savesti im pokazite gde pripadaju! Smile

Citat
od tog mace si bar mogao da cujes nesto pametno makar citirao pozorisne komade ..

Slazem se ,Maca jeste jako inteligentan,zanimljiv, neizmerno duhovit ali sve to pada u vodu jer je zao i ne zna da primi poraz . E tu se najbolje ljudi pokazu.... po meni bar . Smile

Ja tebe razumem skroz tako da ne opterecuj se previse  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
*cim krene rasprava sa ovim posebnim citatima iz opsteg konteksta to nece da valja  Smile

Citat
Nemam pojma... ti to valjda bolje znas
ajde ne zezaj, videla si sarkazam

Citat
A ko ti je bliznji na farmi ?
odjednom ne razumes sta sam hteo da kazem sa tom recenicom ? Smiley

Citat
Ja bih volela da bas to bude poruka - budite lepi i negovani ,kulturni, vaspitani, nemojte vredjati i psovati ali ako vas vredjaju i psuju slobodno i bez grize savesti im pokazite gde pripadaju
ja bi pre da se ne slazem sa tobom sad i da se pokrvimo nego da pricam sa nekim metiljavcem koji ce da aminuje sve sto ja kazem ... ne verujem da bi i ti volela da imas takvog nekog pored sebe ...

jeste, kultura je bitna, narocito na tv-u ali ako je samo to tvoj kvalitet, onda si dosadan ... da ne kazem glup

Citat
Slazem se ,Maca jeste jako inteligentan,zanimljiv, neizmerno duhovit ali sve to pada u vodu jer je zao i ne zna da primi poraz . E tu se najbolje ljudi pokazu.... po meni bar .
ja znam da neki ljude vole da bockaju ali ne bi to nazvao zlom... meni su sumnjiviji ovi koji se slihtaju kao milos ili mina ...

Citat
Ja tebe razumem skroz tako da ne opterecuj se previse
da se razumemo ne bi smo diskutovali a i probacu da uzmem neki lexilium za smirenje, ovo je tako stresTno Smiley
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 16:41:35 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 20:20:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.