Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 19:23:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906943 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S lll
Nemoj da lupas da u toj nedelji nije dizao ruke kad je samo te nedelje Firci postavljao ta pitanja. Ovakvo slicno su pokazali i na tv-u. Zasto zadruga nije pustila snimak iz stale kad je ludi patuljak skocio nego snima kamera koja je udaljena 50 metara. ko ga je bio po usima da se moli. Ne kazem da svako treba da zna, ali ako vec ne znas cuti i pusti druge to da urade. Najvise mrzim takve vernike....
Nego sad sam gledao klipove na ju tubu kada je Djus izbacen. Te vecri sam gledao i mogu da se zakunem u sve najmilije da mu je paatuljak rekao "Mama nek ti muti jaja", kako je to izbaceno ne znam, ali da je rekao mogu zivot da dam. a i kasnije se Milos pravdao mama-slama i te fore.

Smile   Slusao sam na slusalice i sasvim dobro cuo, cak je sutradan bila jedn pregled sa "cenzurom, ono bip" i ja sam prokomentarisao da nije fer da se od javnosti skriva sta je rekao posto ostalo nije bilo cenzurisano, navece nema uopste...razumem da je lova u pitanju ali nije bas fer od produkcije sto ovo radi...
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
... i ono sinoc je bilo malo vise providno, nisam konstantno pratila, ali koliko ukapirah javljali su se svi koji su protiv milosa, a do sada je svaka emisija bila okrenuta suprotnom smeru... sto dovodi do zakljucka da je sve makar malo namesteno Smile inace... i dalje ne razumem iz kog razloga je Indi izbacena i iz granda, a nije bila pozvana od strane popovica da gostuje, a Djusa je zvao (i ako ga je zvao) bez obzira sto valjda pravilo nije da se pozivaju na taj nacin izbaceni. Steta sto se sinoc oglasio samo Zeljko Samardzic... nedostaju svi ostali koje su tu noc psovali/vredjali/prozivali/itd. Verujem da ce sada cenzurisati i "jutub", da bi svako cenzurisao svoje nedostatke i propuste.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
ne mogu da se setim, koga su josh pominjali? chini mi se da je masnokosi gad neshto prozivao
i cecu, a samo par dana ranije kad je bila u gostima shlihtao joj se. Smile
znam da je i bojanic prozivao lukasa ali to nije bilo to veche.
i ja sam veche kad se dogodio konflikt izmedju djusa i bojanica gledao uzivo i pratio preko slushalica.
siguran sam da mu m od majke nije spomenuo, ali izgleda da je svako chuo ono shto je zeleo. Smile
ne verujem da bi ovi iz produkcije smeli da se zajebavaju sa takvim stvarima, tj. da sa snimka uklone
tu rechenicu.

Đus: Mina i ja smo dva sveta

Iako su brat i sestra, doduše ne rođeni, Ivan Ivanović Đus ne navija više za Minu Kostić na farmi! Kada su zajedno kročili na seosko imanje u Lisoviću, bili su nerazdvojni i mladi reper je koristio svaku priliku da pohvali svoju seku. Međutim, Đus sada kaže da su njih dvoje dva sveta i da su njegovi favoriti Maca, Firči i Sajko.

- Moji favoriti na farmi su Maca, Firči i Sajko i voleo bih da neko od njih osvoji 100.000 evra. Što se Mine tiče, neka samo udara. Ja sam sada video da smo nas dvoje, ipak, dva sveta – rekao je muzičar za „Alo!“.
Zasad nije poznat uzrok ovakvog Đusovog stava, ali se pretpostavlja da ga je sestra razočarala zbog reakcije kada je izbačen sa farme.

Izvor: Alo
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 11:00:02 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Lele koliko je jak ovaj klip, ja ne znam kako posle njega neko moze i dalje da ga podrzava. Ne kazem da su drugi bolji, ali ovaj covek je dotakao dno dna. Ja razumem da je 100 000 evra mnogo para, ali valjda ima nesto vaznije na ovom svetu ili barem ja tako mislim.
klip je montiran, u ovoj nedelji losmi nije dizao ruke, vec je to bilo za vreme drugog pircejevog mandata(pre dve nedelje cini mi se) a ovde je namesteno da ispadne kako je to uradio za vreme ovog treceg pircijevog mandata.
kod ovog drugog, losmi je  slagao daske u radionici a pirci nicim izazavan ih je izbacivao, i tako tri puta, posle toga pirci je pljuno prema losmiju i tek tada je losmi rekao pirciju mami pljuni.
ocenas nije znao i to stoji.
cisto da se zna za one koji ne prate od pocetka Smile

Lele koje pameti, jeste Firci svaki svoj mandat počinje sa pitalicama o Farmi, pa čoveče veruješ li ti sam u to što pričaš?!

I za tebe koji "pratiš", sukob je nastao onda kada je Miloš sam pomerio bure za vodu, za koje su se prethodno svi saglasili gde će da stoji. Tada mu je objašnjenje bilo da je možda pogrešio, ali da Firči nema pravo da ga pita "odakle tebi ideja da sam pomeraš bure"!!! Pa ko je on, ministar vojni pa da ga niko ništa ne sme pitati?! I grede je Firči složio pored radionice, a Miloš ih je unosio unutra iako je ovaj rekao da nešto treba da radi u radionici.

Braćala, jel montiran i onaj snimak kada je govedo prvo 3 dana pretilo Zorici da će da u ponedeljak ispriča sve loše što zna o njoj, pa se u 9 uveče uživo zakleo u sve da ne zna ništa loše osim onoga sa Farme, a onda u 3 noću rekao Mini "seko, da sam ispričao sve što znam ne bi smela od sramote sa Farme izaći"... Hajde da se kladimo, ako ti postavim te nemontirane klipove da se izviniš i više nas ne zračiš glupostima?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 11:55:18 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 Shaka Zuluf, bez vredjanja/prozivanja ostalih clanova Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 11:59:41 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
A ti ne možeš da mi se skineš sa vrata, sve zbog dva komentara koji su te malo kritikovali? Dobra si, ali nedovoljno  Smile Nađi uvredu u mom postu, i sam ću otići
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Previse sebi dajes na znacaju misleci da tvoja kritika potrese svakoga kome pomenutu uputis. Opomena vazi i za ostale. Nazad na temu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Lele koliko je jak ovaj klip, ja ne znam kako posle njega neko moze i dalje da ga podrzava. Ne kazem da su drugi bolji, ali ovaj covek je dotakao dno dna. Ja razumem da je 100 000 evra mnogo para, ali valjda ima nesto vaznije na ovom svetu ili barem ja tako mislim.
klip je montiran, u ovoj nedelji losmi nije dizao ruke, vec je to bilo za vreme drugog pircejevog mandata(pre dve nedelje cini mi se) a ovde je namesteno da ispadne kako je to uradio za vreme ovog treceg pircijevog mandata.
kod ovog drugog, losmi je  slagao daske u radionici a pirci nicim izazavan ih je izbacivao, i tako tri puta, posle toga pirci je pljuno prema losmiju i tek tada je losmi rekao pirciju mami pljuni.
ocenas nije znao i to stoji.
cisto da se zna za one koji ne prate od pocetka Smile

Lele koje pameti, jeste Firci svaki svoj mandat počinje sa pitalicama o Farmi, pa čoveče veruješ li ti sam u to što pričaš?!

I za tebe koji "pratiš", sukob je nastao onda kada je Miloš sam pomerio bure za vodu, za koje su se prethodno svi saglasili gde će da stoji. Tada mu je objašnjenje bilo da je možda pogrešio, ali da Firči nema pravo da ga pita "odakle tebi ideja da sam pomeraš bure"!!! Pa ko je on, ministar vojni pa da ga niko ništa ne sme pitati?! I grede je Firči složio pored radionice, a Miloš ih je unosio unutra iako je ovaj rekao da nešto treba da radi u radionici.

Braćala, jel montiran i onaj snimak kada je govedo prvo 3 dana pretilo Zorici da će da u ponedeljak ispriča sve loše što zna o njoj, pa se u 9 uveče uživo zakleo u sve da ne zna ništa loše osim onoga sa Farme, a onda u 3 noću rekao Mini "seko, da sam ispričao sve što znam ne bi smela od sramote sa Farme izaći"... Hajde da se kladimo, ako ti postavim te nemontirane klipove da se izviniš i više nas ne zračiš glupostima?  Smile

Jarane... get a life Smile Smile Ili sto bi Milos rekao u onoj himni "Nije zivot 100 dana". Ne razumijem kako se toliko primate, pa sve je to show biznis, oni su dobili pare da prave emisiju koju cemo mi gledati i za koju ce produkcijska kuca uzeti pare od reklama, i nikako mi nije jasno kako neko u takvoj prici moze pronalaziti stvari poput predstavljanja nacionalnog ponosa, vrijedjanja religije, davanja psihijatrijskih dijagnoza, manifestacija patriotizma i mnogih drugih stvari koji nemaju veze sa koncepcijom same emisije... Da je emisija o vjeri i patriotizmu sigurno niko od farmera nebi bio ukljucen u nju, nego bi ucestvovali sasvim deseti ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Cakana: Naša farma je bila kulturno obrazovni program za ovu

Moram da priznam da retko gledam „Farmu“, jer nije baš sve za moje uši – kaže Cakana. – Mislim da je prethodna sezona bila kulturno-obrazovni program za ovu. Bez obzira što je i tada bilo incidenata, znali smo da napravimo dobru atmosferu i da se zabavimo. Uvek smo imali spremljen doručak, ručak i večeru, a nisam primetila da ovi „farmeri“ postavljaju sto.

Vesti sa farme

Cakana: Đus je oštećen

- Toliki bezobrazluk, prostakluk, zlobu i nevaspitanje na jednom mestu teško je sakupiti, toga nije bilo čak ni u našoj „Farmi“. Stvarno su preterali! Firči je tamo lider i kada bi on izašao, ne znam kako bi se ostatak snašao. Slažem se da je fašista, kao što su napisali ljudi na forumu, tako nešto se jednom rađa. Sada vidim da je istina sve loše što je Marina Perazić pričala o njemu. Naša Maja Nikolić je svađalica, ali je bar pevala i zabavljala narod, dok oni čak ni to ne rade. Sramota! Za nas su ljudi pričali da imamo klanove i da ogovaramo, ali sad kad vide sve što se dešava kod njih, valjda im je jasno da smo mi bili med i mleko – rekla je pevačica za našu list i dodala da su je svi učesnici razočarali osim koleginice Zorice Brunclik i Mine Kostić.

- Nemam favorita jer je među takvim ljudima teško naći dobrog. Jedino se Zorica i Mina ponašaju kako doliči poznatim ličnostima, i povlače se u stranu. Đus je pokušavao da „navuče“ Bojanića, ali je na kraju on oštećen, a čini mi se da je baš inteligentan i emotivan dečko, dok je Gagi čovek koji ne može sam da sastavi proširenu rečenicu. Užas! Mislim da je sklop ljudi tamo pogrešan, mi smo ipak bili skladniji – zaključila je pevačica.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 19:23:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.