Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 20:17:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906063 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
A sto ga je polio , iz cista mira ? Smile

Polio ga je jer IM firci nije dao spavati, a nije im dao spavati jer je ustanovio svoja pravila koja nisu postovali.
Pa ja sad ne znam kako to da ga dragana nije polila vodom, a bas milos jeste  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung A14
Nije mu losa zena uopste  Smile

Uhvatih je sinoc na ekranu... neke simpaticne gestikulacije je bacala. Gospodja! .. malo popunjena, nazalost.. ali ijepa.

Garant je kupio nedje...  Smile
Ma idi, nista gore od debele milfare koja tek sa 15 kila sminke lici vise na zenu nego na kravu.  Smile Smile Smile

Ja sam ocekivao neku bezubu babetinu. Ova je premija za njega. Ali kako vidim, izgleda da ce i Mina da mu padne saka....  Nagazice je , kako je krenuo. Ne buni se ona previse.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja ne znam sto gubite vreme u raspravi sa ovim web braniocima  Sprske zemlje i casti.Od kojih neki zive van zemlje  Smile

I prvi put cujem da neko ceni da je veci patriota i nacionalista,i Srbin, ako zavrsi  vojsku i fax u svojoj zemlji, a onda ode i svoje znanje daje Strancima  Smile Smile Smile

Raznih nas ima.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sajko je novi gazda, u štalu idu Firči i Dragana, Maca bi kući?

Maja Odžaklijevska koja je juče izgubila duel sa Milošem i izašla sa Farme izabrala je novog gazdu, a to je Sajko.

“Ja sam gazda, svi skidajte majice i marš napolje na sunčanje! Hvala Maji, neću mnogo menjati stvari na Farmi, osim što ću staviti nove ljude u štalu – Firčija i Draganu!”, rekao je Sajko.

“Ludaku, sluge su sutra”, rekao je Firči na šta je gazda rekao da se štala odnosi na mužu krava. “Ustaljeni sistem je odličan, ali je obavezno grljenje svih farmera ujutru i upućivanje toplih reči.

Kasnije je razgovor sa Macom tekao ovako:

“Da li da stavim nekog ko do sada nije bio u štali?”.

“Evo, ja ću ti biti sluga”, rekao je Maca.

“Ne može, ti si bio…”.

“Misliš na Rakišu”, upitao je glumac.

Izvor : Nezvanicni sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
pa i ovde ima vidim preslikanih likova kao sto je firci... cim neko nema misljenje kao i oni odma ga napadaju i vredjaju, kao sto u ovom slucaju svi nasrcu na danca...

no bitno da losmi polako ali sigurno razbija radionicki klan Smile
napred losmi gazi boraniju! Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 17:39:19 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ja ne znam sto gubite vreme u raspravi sa ovim web braniocima  Sprske zemlje i casti.Od kojih neki zive van zemlje  Smile

I prvi put cujem da neko ceni da je veci patriota i nacionalista,i Srbin, ako zavrsi  vojsku i fax u svojoj zemlji, a onda ode i svoje znanje daje Strancima  Smile Smile Smile

А ти си неки факултет завршио!? Ја радим на два факултета, и овде треба да ми просипа памет неки "србин" из данске и була из Сарајева... Пун ми је више од таквих,... Србију нису видели, а нешто ке!ају... Свака част свим људима који су и по завршетку факултета и поред понуда из иностранства остали да раде у и живе у Србији... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Ја радим на два факултета,

pretpostavljam da na jednom predajes istoriju, a na drugom medjuljudske odnose  Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55

a sto ti sinak ne ides da cistis deponije po srbiji ako je toliko volis, sto ne volontiras u nekoj ustanovi umesto sto si ovde nasrao skoro 10.000 postova, to je nas Srbin u sve se razume i sve zna osim u onu sto mu je najpotrbnije
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Maca mora u bolnicu!?

Maca ima velike probleme sa bubrezima!

Popularni voditelj Dragan Marinković preksinoć se požalio zadruzi na nesnosne bolove u predelu leđa, zbog čega ga je odmah pregledao lekar. Nakon što je producentima saopštio da ima zdravstvene probleme, na seosko imanje u Lisoviću stigao je i sanitet, kojim je Macu trebalo da prebace u bolnicu.

- Lekarska ekipa pregledala je voditelja, propisala mu lekove i strogo mirovanje. Nakon toga Maca je legao u krevet, gde je ostao gotovo čitav naredni dan. Doktori su odlučili da ga odmah ne prebacuju u bolnicu, ali su naglasili da će ga sigurno smestiti na kliniku ako mu se posle uzimanja lekova i primanja injekcija zdravstveno stanje ne popravi – priča naš izvor blizak organizaciji.

Juče po podne Marinković je ustao iz kreveta, ali i dalje redovno dobija injekcije, koje bi trebalo da mu smanje bolove. Bez obzira na to što mu je malo bolje, pitanje je da li će terapija biti dovoljna da mu sanira zdravstvene probleme.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 2.0.4

a sto ti sinak ne ides da cistis deponije po srbiji ako je toliko volis, sto ne volontiras u nekoj ustanovi umesto sto si ovde nasrao skoro 10.000 postova, to je nas Srbin u sve se razume i sve zna osim u onu sto mu je najpotrbnije

Gde si ti bio kad je bila akcija ocistimo Srbiju? Smile

Ja sam samo ponovio ono sto si ti rekao. Smile

A sta ako zapravo volontiram u jednoj kancelariji za mlade  Smile

Fuck off   Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 450 451 453 454 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 20:17:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.739 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.