Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904908 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
jes covjek iz naroda  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Rekla je kravulja da je Firci 100 puta gori od Milosa Ljube...ja kapiram da ona ne zna ni sta je to fashizam,ni drugi svetski rad ali opet su trebali da je opomenu. Sta ces debela nesrecnica,mora da se bori za tolike pare ej bre koliko se prasica moze kupiti za 100 000 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
i svi ti retardi koji se skupljaju na pijaci s povicima 'turcine, napusi se kurcine' ili 'ustaso bla bla' ne da su fasisti, nego su jos uz to od najglupljeg sloja naroda. ko se dici tim ljudima nek se upuca odma  Smile

Једно питање...

Да ли би ти волела да се твоја кћерка уда за муслимана или Хрвата!? Да ли би ти икада била у вези са циганом... Да ли би се ти икада пољубила са циганом!?
Ако је на већину питања одговор не, ти си расиста! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
i svi ti retardi koji se skupljaju na pijaci s povicima 'turcine, napusi se kurcine' ili 'ustaso bla bla' ne da su fasisti, nego su jos uz to od najglupljeg sloja naroda. ko se dici tim ljudima nek se upuca odma  Smile

Једно питање...

Да ли би ти волела да се твоја кћерка уда за муслимана или Хрвата!? Да ли би ти икада била у вези са циганом... Да ли би се ти икада пољубила са циганом!?

Posto vidim da si se prepoznao u toj pijacnoj rulji i njihovom mentalitetu, da ti odmah kazem da to nije sramota jer ste izgleda u vecini, tako da nema potrebe da se pravdas tim pitanjima koja, uzgred receno, nemaju veze s vezom.

Ja nisam ni rasista, ni nacionalista ni fasista tako da .. zadrzi cvijetic.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Једно питање...

Posto vidim da si se prepoznao u toj pijacnoj rulji i njihovom mentalitetu, da ti odmah kazem da to nije sramota jer ste izgleda u vecini, tako da nema potrebe da se pravdas tim pitanjima koja, uzgred receno, nemaju veze s vezom.

Ja nisam ni rasista, ni nacionalista ni fasista tako da .. zadrzi cvijetic.

Да, а ти називаш ретардима неке крезубе бабе и деде Smile Да те можда не угрожавају... Ајде молим те... Кажеш за бабе и деде који су се вероватно и борили против фашизма и нацизма да су фашисти Smile Једини фашиста је тамо Феце, а Маца, Маца је луда...
Наравно да никада не би дозволила кћери твојој да се уда за муслиџу и самим тим да промени веру! РАСИСТООООООО! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Krezube babe i dede jesu retardi, na stranu sto su fasisti, ne znam kakve to veze ima s bilo cim. To sto ih ja nazivam retardiranim ne cini mene rasistom (mada vidim da ne znas ni sta to znaci cim ti je netrpeljivost druge nacije rasizam, al boze moj, cudilo bi me da znas o cemu pricas).

A za ovaj drugi dio, moram da ti kazem djecace da ja zivim u sarajevu medju muslidzima, otkud znas da se ne zabavljam s jednim od njih  Smile Smile Smile
Btw, mozes slobodno da ugasis caps lock, i ovako je ocit tvoj nivo inteligencije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ma koga vi zavaravate diletanti, ja ovde nikoga nisam vredjao a vi mene pocinjete i te kako da pljujete samo zbog iznosenja istinitih stavova, i svog misljenja

imate vi za racunar i internet samo kada vam roditelji daju, super je vama kada vam sve drugi serviraju i roditelji kada vam i posao i stan obezbede, da radite nebi imali na 1000 postova na ovom forumu a ko zna koliko na nekim drugima ili jos gore sa posla visite po forumima i prosipate mudrosti, znam ja takve crve kao sto ste vi

ja sam srednju skolu zavrsio u srbiji, ja sam fakultet zavrsio u srbiji kao samofinansirajuci, ja sam vojsku odsluzio u srbiji, ali nisam mogao da gutam govna koja serviraju lopovi, mamini i tatini koji se kao snasli tako sto su preko veze dobili posao a ja da crncim na grdjevini sa fakultetom necu

vi ste svi od reda iskompeksirani kad branite onu pickicu od fircija koja je pobegla od vojnog poziva i pljuje po svemu a vrhunac je himna ej madjari, a i vi ste sigurno gmizavci kojima je dobro sa tudjim parama i poslovima preko veza i vezica jer da ste sposobni nebi vivili po forumu all day long

iskopleksirani srpski paraziti koji sluze civilnu vojsku jedu maminu zimnicu , pozajmljuju pare, idu u teretanu i busaju se da su sposobni i jaki a ne vide dalje od sopstvene guzice

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Krezube babe i dede jesu retardi, na stranu sto su fasisti, ne znam kakve to veze ima s bilo cim. To sto ih ja nazivam retardiranim ne cini mene rasistom (mada vidim da ne znas ni sta to znaci cim ti je netrpeljivost druge nacije rasizam, al boze moj, cudilo bi me da znas o cemu pricas).

A za ovaj drugi dio, moram da ti kazem djecace da ja zivim u sarajevu medju muslidzima, otkud znas da se ne zabavljam s jednim od njih  Smile Smile Smile
Btw, mozes slobodno da ugasis caps lock, i ovako je ocit tvoj nivo inteligencije  Smile

О Було Smile нисам те препознао... Па шта друго и очекивати...
Не знаш ни шта је фашизам овде се просераваш... Не знаш шта је расизам, не дајеш одговор Smile Смешна си као и сваки твој коментар и мржња према крезубим бабама и дедама, старим фашистима, који су се борили на страни Италије у Другом светском рату, предвођени Милошем Бојанићем Smile Smile Ајде пали и поздрави другаре зумбуле! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Mislio sam da je ovaj Milos ljudina..ono, covjek iz naroda, dobar pjevac te vrste muzike ali razuvjerio me je skroz.

Ma on jeste dobar pevac te vrste muzike (ja i nemam pojma kako se zove to sto on peva),pa covek se obogatio od nastupa po dijaspori ...on i jeste covek iz naroda ali ne zato sto je sustinski takav vec zato sto misli da ce na tome dobiti poene kod naroda ,u sv slucaju dobro je sve to matori smislio  Smile

Inace ,gledala sam juce kad ga je Feces polio vodom i ne verujem da je tolika pickica da ne sme da mu vrati  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
@diletant

pa ako zivis u Srbiji zasto nazivas govedima vecinu stanovnika, posto je bas vecina stanovnika bas uz Milosa a protiv one smrdljive madjarcine koga podrzavas

a jos da napravimo malo digresuju, zasto ti je drag firci kada je bas i on pobegao iz svoje zemlje kada je trebao da odsluzi vojsku, a sada je legenda koja se bori protiv onih koji su ostali i osetili svu muku kroz koju je prosao nas narod

jeste ljudi se dela na dobre i lose i ja vidim da je manje los Milos i zato glasam za njega a mislim da sigurno ko podrzava tu spodobu da bas nije cist u glavu i da mu se lako moze pripisati naziv fasista jer je upravo fasizam netolerancija prema razlicitom misljenju koju svi vi promovisete i siguran sam da ste vece fasisti od fircija cim toliko mrzite Milosa

kada je DS pobedio glasaci su vikali spasi Srbiju i ubij se Kostunice, a kontam da ste i vi ta bagra koja podrzava to isto i samim time sebe kandiduje za fasiste
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.