Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 11:22:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 446 447 449 450 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905456 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
sajko novi gazda. Smiley 1
ja se ponadao da ce biti debeli machor, pa da na pijaci ima bliski kontakt trece vrste sa "fashistima". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Smile  Smile
mozda si me pogreshno razumeo, maca je ljude na pijaci nazvao fashistima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
ja sam se vec prosetao, a i tebi bi preporucio bolje ces se osecati ovako samo sedeci i kenjajuci po forumima nece ti niko dati lebac da prezivis nego lepo sinko zasuci rukave i kreni vec jednom trbuhom za kruhom, bolje ces se osecati kada sam stvoris a ne da cekas da ti mamica i tatica daju da imas sta da jedes

Smile

Hvala na savetu,ali ja sam svoj hleb nasao ovde,u zemlji koju volim i zadovoljan sam. Nisam toliko nesposoban da moram da idem u drugu drzavu i svoju srecu trazim tamo...
Sto se tice novca,nemam ga previse ali sasvim dovoljno za normalan zivot...tako da apsolutno ni jedna recenica iz tvog posta nije tacna...

Evo ga BG opominje  Smile tako da ne zelim dalje da se raspravljam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11185
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
mob
Samsung Galaxy S10

Pa u pravu je, ti ljudi su uzvikivali parole "uaa odvratni mađaru, mrš iz Srbije, govno mađarsko...." Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart

Pa u pravu je, ti ljudi su uzvikivali parole "uaa odvratni mađaru, mrš iz Srbije, govno mađarsko...." Smile
ma oni su mala deca shta ovi jedni drugima prichaju. Smile
pitam se shta bi tek radili da su pravila malo liberalnija. Smile
nije mi se svidelo kad su mileni onako urlikali, ali fece je nekim svojim izjavama i postupcima navukao veliki
gnev. uostalom u nekoliko navrata je rekao rechenice tipa: "treba ga kinjiti dok ne crkne", "gada treba streljati,
gadove su za vreme rata u ovoj zemlji streljali". psovke necu ni da nabrajam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

I sad će on da kaže da to nisu fašističke izjave,a ako jesu,da li su ljudi koji viču fašističke izjave fašisti,naravno da jesu. Smile

"Isterajmo sve Mađare iz Srbije" i to je jedna ods parola na pijaci,i neko da mi kaže da to nije fašizam.A pored svega na farmii nema Mađara hehehehehe

ja sam se vec prosetao, a i tebi bi preporucio bolje ces se osecati ovako samo sedeci i kenjajuci po forumima nece ti niko dati lebac da prezivis nego lepo sinko zasuci rukave i kreni vec jednom trbuhom za kruhom, bolje ces se osecati kada sam stvoris a ne da cekas da ti mamica i tatica daju da imas sta da jedes
A odakle nama pare za kompjuter i za internet ako nemamo za lebac,jesi li o tome razmišljao,stvarno si bre jadničak iskompleksirani. Smile Smile Smile.

I ti se i dalje zalluđuješ da živiš bolje od nekoga na ovom forumu,budala arbajterska,sramoto za našu zamlju,ciganine čergaru. Smile

Ti ne shvataš koliko si ti ustvari papak,sediš u nekoj buvari 3000 kilometara od tvog sela,a u glavi imaš predstavu da je to uspeh,da ti kao nešto stičeš a da mi kao nemamo banku,debelo si se zajebao.

Vi arbajteri sa takvim stavom ste najobičniji miševi i nesretnici koje iskreno sažaljevam zbog vaše primitivnosti,neobrazovanosti,iskompleksiranosti. Smile

« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 14:17:04 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@aleksasrbin

Svi su ovde osudili najgore psovke i uvrede (sa kojima je prvi počeo Blejanić psujući Gagiju mrtvog oca, a nastavio Firči psujući Blejaniću prvi red na sahrani), tako da "veliki Srbine" iz dijaspore, sve si pogrešno protumačio. Možda nisi čitao sve komentare, al onda nemoj da pišeš koješta. Mada dobro, uklapaš se u klasičnog Bojanićevog fana sa selektivnom amnezijom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart

I sad će on da kaže da to nisu fašističke izjave,a ako jesu,da li su ljudi koji viču fašističke izjave fašisti,naravno da jesu. Smile
shto nije onda dao te epitete i svom drugaru feceu? mislish da ih on ne zasluzuje?
mislim da kada bi fece i maca ispali, veoma ubrzo, mozda chak i sledeci bi ispao bojanic. mislim da ljudi vishe
glasaju protiv ovih vec pomenutih nego za njega. naravno svako ko uopshte glasa za bilo koga je Smiley 1 Smile ,
a pogotovo za nekog od ove trojice. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

shto nije onda dao te epitete i svom drugaru feceu? mislish da ih on ne zasluzuje?
mislim da kada bi fece i maca ispali, veoma ubrzo, mozda chak i sledeci bi ispao bojanic. mislim da ljudi vishe
glasaju protiv ovih vec pomenutih nego za njega. naravno svako ko uopshte glasa za bilo koga je Smiley 1 Smile ,
a pogotovo za nekog od ove trojice. Smile
Bez ljutnje,ali mi se čini da ne shvataš termin fašista. Smile

Ja ne znam koji je to izraz Firči upotrebio da može da se okarakteriše kao fašista,ni jednu naciju nije uvredio,nikoga,a Miloš bogami jeste,,a i publika na pijaci je govorila većinu Miloševih rečenica. Smile

A to što se međusobno vređaju,tu su egal,nije Firči vređao Miloša a ovaj da ćuti,niti je bilo obrnuto,sa tim da odgovorno tvrdim da je Miloš sve započeo još pre dva meseca kada je Raki rekao da su Firčiju svi genetski zli,nekoliko kolena unazad. Smile

Sad si ubacio da i Maca i Firči trebaju da ispadnu pre njega,okolo naokolo,ti ustvari hoćeš da nam kažeš da Miloš treba da pobedi. Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 14:26:28 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 446 447 449 450 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 11:22:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.